![]() |
Cytat:
|
Cytat:
To po prostu niezrozumiałe tak długo jak Wisła i Legia będą żywą legendą, tak długo na mecze tylko z ich udziałem będą się rozchodzić bilety jak bułeczki. To zrozumiałe :D |
Piwko na polskich stadionach?
http://s24.pl/uefa_chce_piwa_na_pols...ch-s71698.html I jakby ktoś miał nosa: http://s24.pl/ostatni_gasi_swiatlo_o...es-s71695.html A jeśli chodzi o mistrzostwo to teraz na Wisłę 1.60, na Lecha 3.75, na Legię 4.75 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja nie chcę by było inaczej. Zapełniony ponad 45-tysięczny stadion byłoby z korzyścią dla klubu, ale mimo legendy jaka towarzyszy Wiśle - troszkę w to niestety wątpię (choć mam taką nadzieję). Na Legię powinien się zapełnić :) i to (jak słusznie zauważył 0 22 ) bez względu na poziom sportowy ;) |
No już nie przesadzajmy z tą legendą Wisły. Jesteśmy klubem owszem ponad 100-letnim ale poza pierwszymi latami ciąży nad nami widmo konfidentów.
|
Cytat:
Masz chęć pisania historii od nowa to zgłoś się do fortarta. co do widma - mów za siebie. "poza pierwszymi latami", dobre. |
biechowianin: 40 lat wobec 104 to nie tak znowu wiele. Poza tym to złożona kwestia i tylko naprawdę nielubiący Wisły mogą używać argumentów na takim poziomie. Bo, idąc tym tokiem, wstyd być Polakiem, skoro w naszym kraju przez 45 lat był zbrodniczy system komunistyczny. :>
|
Cytat:
Adios. * _____ * Adios (hiszp.) - do widzenia, idz precz, spierdalaj. |
Cytat:
Za co dostał bana?? za wyrażenie swoich poglądów??? Co to ma być?? od tego chyba jest forum! Mnie moze tez zbanujesz? Bo wyraziłem swoje zdanie? |
Cytat:
Jesteś kolejnym ? |
Cytat:
ciąży nad nami - czyli nie nazwał Nas konfidentami. Widzisz różnice??? Ciekawe czy jakby 7 kotów gadał ze swoim kumplem i ten wyraził podobne zdanie..zbanował by Go?? Nie starał sie wyjasnić co On sądzi na ten temat. Nie chodzi mi oto by naskakiwać na modów bo po co mi to, jakbym chciał to bym znalazł kilka przypadków z resztą już tu opisanych za co sami powinni chyba sobie dawać bany...Koleś wyraził swoje zdanie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dostal bana, bo nie ciazy na nas zadne “widmo konfidenctwa”. I mnie nie interesuje skad to wział, jak to sobie wydedukowal, ani nie mam zamiaru dopuszczac go aby bronil swojego zdania.
To jest forum Kibiców Wisły Kraków, i jesli ktos wchodzi i wypisuje idiotyzmy na temat Wisły, jej kibiców, to wylatuje. I wolność slowa ma tu gowno do gadania. Trybuny są nietolerancyjne, fora kibocow są nietolerancyjne i mozecie to nazywac jak chcecie. Lamaniem praw czlowieka, zamachem na wolnosc wypowiedzi, gwaltem na dziewicach. Mozesz mnie jeden z drugim zaskarzyc do Sztrasburga. Albo oblac sie benzyną i podpalic. W sieci jest wiele miejsc gdzie respektowane jest wypisywanie ktretynizmow. Odsylam tam. Najblizsze serwerowo to cracovia.krakow.pl Tam przyjma wszystko czego nie przyjmiemy tu. ******************************* Mecz 3D jest miód. Miałem szczescie oglądac premierowy pokaz SkySports Arsenal-MU. 31.01. (ta deklasacja Kanonierow). Kawal swietnej zabawy. |
Cytat:
|
Ma ktos linke z relacja do Arka - Polonia B.? Na public Sport 1 jest napisane, ze kanal wylaczony.
|
do 3D trzeba mieć zarówno specjalne okulary jak i przystosowany do tego telewizor. transmisje 3D w C+ mają być przeprowadzane na specjalnie uruchomionym do tego kanale.
|
Cytat:
|
Sprawcie niebiosa by wszystkie mecze tej kolejki zakończyły się zwycięstwami gości, a obiecuję nie pić nic w ...kiedyś tam.
|
Cytat:
to zdecydowanie najfajniejsze, jest efekt, prasa, straż pożarna |
http://www.weszlo.com/news/4767
No cóż.. Jak widac są równi i równiejsi... Ale co to wgl ma być za kara?! Boże spraw by te wszystkie związki i komisje związane z polska piłką szlag trafił. |
Cytat:
|
WTSK na trybunach w Gdyni.. To co kompleksy mają to :lol:
|
Czy znów drużyny walczące o utrzymanie będą górą?
2:1 dla Arki w 80 min . |
Co to za jaja z tym karnym? Bo nie widziałem, a sędzia się troszkę zamotał podobno.
|
c.. z karnym :)
wygrana Arki mi lata i powiewa ale każda wygrana klubu z dołu tabeli (byle nie z nami) zwiększa szanse na spadek parchów |
Cytat:
druga liga druga liga MKS |
Dobry wynik :). I Arka dużo nie zyskała, i Bytom stracił ;) Dla Lechijki idealnie :)
|
No i dobrze. Niech wojownik Pasieka z szalonym prezesem bawią publikę drugoligową.
|
Arka i Cracovia razem raczej nie spadną;] Wolałbym jednak żeby z tych dwóch spadły żydki;]
|
Tshibamba do Wisły!!:lol:
|
Arka -mistrzowie zielonego stolika tym razem pechowo remisują
no kto by pomyslał :) swoja droga gdyby Thimbamba trafil a powinien to zrobic w 100% to bylo by pozamiatane a tak remiski i klops hehe |
|
Cytat:
A to już samo w sobie spowoduje wzrost kosztów utrzymania. Nie wiem czy czasami właściciele klubów tak nie liczą,że w zasadzie wychodzi na jedno. Bo czy 19 zawodnikami jakich my posiadami dałoby się obskoczyć tyle spotkań plus puchary jakby się trafiły?Zaraz byłyby kontuzje,urazy,kartki.Pewnie,że wymagałoby to profesjonalizacji pewnych struktur,chocby medycznych. Każdemu zalezałoby na tym aby szybko przywrócić zawodnika do gry ale im lepsi lekarze,fizjoterapeuci to tez większa kasa.Na bidę to 25 piłkarzy na poziomie ligowym by musiało u nas w kadrze być. Poza tym więcej spotkań to więcej meczów z Legią,Amicą,ale to też więcej spotkań z Bytomiem i Kielcami. W sumie po przemyśleniu sprawy nie wiem czy nie wcychodzi rzeczywiscie na jedno. Poza tym Walter i spółka,którzy tylko patrzą gdzie zarobić większą kase zaraz by na ten pomysł wpadli,widac nie jest on aż tak kuszący,jak się na pierwszy rzut oka zdaje. |
Cytat:
To ze jesteśmy(?) jednym z najciekwszych forów w kraju nie znaczy ze tacy fajni ze pozwalamy wszystko pisać. Pamietajmy o tym że jesteśmy Wiślakami. Mecz 3D w Polsce. ciekawe co to będzie. ;o |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl