![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam ten filmik gdzieś w sieci wyczaiłem ;D
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=YsW0uGpaZ08 _____ moje pytanie jak mam zgrać filmy na ipoda za pomocą iTunes ? przekonwertować je czy jak ? a może ściągać filmy w formacie mp4 ? |
dokładnie :)
oglądałem jakiś czas temu filmik o kibicach Krakowskich i był taki łysy anglik w tym filmiku i on pojechał do NH spotkać się z Wiślakami, jak ktoś znalazł coś takiego zapodajcie ;) na youtubie to widziałem ale teraz za cholerę znaleźć nie mogę |
:shock: Hmm...mecz z Lechem 4.03 to z z okazji jakich rozgrywek?
Sparing?? Edit: Dzieki. :) A bilety od kiedy w sprzedaży? :> |
Ćwierćfinał Pucharu Polski...
|
Cytat:
Cytat:
Z góry dzięki. Edit: Raczej nie wina AllPlayera, bo jak dany film w AllPlayerze jest do góry nogami to w innych programach też... Kodek? |
A ja mam taki problem,chcialem skonwertowac sobi filmik(juz to wczesniej robilem i bylo ok)ale brat poprzestawial mi ustawienia w Media Coder(a wczesniej byly ok) skutek tego jest taki ze filmik po konwersacji ma 3-4 sekundy dlugosci..pomocy !
|
Witam wszystkich mam malutkie pytanie może to nie jest strasznie denerwujące ale jak się na to popatrzy to się lekko myli dlaczego na dole godziny są wg cytatu z dołu "Wszystkie daty podane są w GMT +2. Aktualna godzina to 20:19." i wydaje mi się ze gdy pisze się posty jest tak samo hm czy da się to jakoś zmienić ? jeśli było to sorki :)
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czy w Międzygórzu jest FC Wisły?
|
W Mozilli niektore rzeczy otwieraja mi sie nie w karcie tylko w nowym oknie, natomiast na operze zawsze wszystko bez wyjatku otwieralo sie w nastepnej karcie. Mozna to gdzies ustawic albo cos wgrac zeby bylo tak jak na operze?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie można kupic najtaniej obciazenia do sztangi w krk?
|
Czy jest tu jakaś osoba pogrywająca w COD 4 , COD 5 , GOW , GOW 2 , HALO , UNREAL TOURNAMENT na XBOX LIVE ? jeśli tak to proszę o jakiś kontakt na prv :)
|
Mam tak zaznaczone i strony otwieraja mi sie w nowej karcie ale zdarza sie ze np. zdjecie otworzy sie w oknie a ja bym chcial tak zeby wszystko otwieralo sie w karcie
|
Czy wie ktoś może czy istnieje możliwość sprawdzenia posiadając zdjęcie w formie jpeg jakim przeróbkom zostało ono poddane?
|
Czy ktoś kto ma TV z Aster i pakiet BasicPlus (lub inny gdzie są) mógłby mi powiedzieć czy ma TVPSport? Bo na kanał gdzie było wskoczył wczoraj PolsatSport ... Szukałam i nie znalazłam tego TVP gdzie indziej. Czy w takim razie tym razem usunięto TVP a przywrócono PS (przedtem było odwrotnie) ? Albo ktoś inny jak się orientuj może napiszać ... na stronie Aster znalazłam tylko info, że dodają PS i PI a nic o TVP ...
|
Wie ktoś może jak w ALLPlayerze "wtopić" napisy do filmu?? Przed reinstalką windy tak właśnie automatycznie mi się wtapiały i nie miałem problemu z synchronizacją, a teraz lecą tak jak w starej wersji i często nie nadążają.
|
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi mi głównie o przewijanie do tyłu, bo jak mam zwykłe napisy i cofam film to wtedy nie zawsze dobrze wyświetla i je gubi, a jak są wtopione to nie ma żadnego problemu z przewijaniem i zawsze wyświtla wszystkie napisy. |
Cytat:
Natomiast TVP Sport jest tylko w ofercie cyfrowej. |
Ktore zaklady bukmacherskie on-line daja przy rejestracji najwieksze bonusy, promocje itp. ?? Chce gdzies sie zarejestrować tylko nie wiem gdzie sa najdogodniejsze warunki dla nowych graczy :-)
|
BetClick- darmowy zakład do 55PLN
Sportingbet
BAH- 100% od pierwszej wpłaty do 77PLN bet365- 100% pierwszego depozytu do 100PLN Gamebookers - 100% pierwszej wpłaty do 100PLN tyle z ciekawych ofert. |
Jak zrobić tak jak ma np. ten użytkownik w podpisie http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=22281 żeby nie wkleić całego linku tylko zawrzeć w danym słowie?
|
Cytat:
potem wywal X |
Cytat:
Wchodzisz w edycję podpisu, następnie piszesz to SŁOWO, pod które ma być podpięte interesujące hiperłącze, zaznaczasz ten wyraz i naciskasz na przycisk 'Wstaw odsyłacz' (siódmy od prawej) tam wpisujesz adres strony i dajesz OK. :D EDIT: Uuuuuu uprzedzono mnie :( |
|
Ma ktoś jakieś ciekawe info dotyczące opaski uciskowej stosowanej w ratownictwie, przygotowwuje referat i potrzebuje jak najwiekszej ilości materiałów
|
czy na Amice da sie wejsc na karnet?
|
Cytat:
|
Cytat:
pińcet znaków |
Cytat:
|
Zna ktoś serwis drukarek w Krakowie, w którym odblokuję drukarkę laserową, tak bym mógł korzystać z zamienników, a nie z oryginalnych tuszy wartych więcej niż drukarka? Wiem, że można zrobić to samemu (kontrolowane spięcie i inne zabawy), ale nie sądzę by było to najlepszym pomysłem.
z góry dzięki |
Czy uzywa ktos z was moze aktywnej piany do mycia samochodow ?? ;) albo jezdzi na myjnie na ktorej myja piana? Wiem,ze na widoku jest myjnia przy grazach na ktorej myja. Czy ktos moze wie czego dokladnie tam uzywaja lub ma jakies doswiadcznie w tym wzgledzie ;)?
|
Ponowie poratujcie......
Pilnie poszukuje samego Worda 2007.... Jest mozilwiosc skads sciagnac??Tylko nie wersje próbną bo ta juz miałem... Poratucjcie bo sprawa pilna.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl