![]() |
Cytat:
przyznałbym ci rację w jednym wypadku gdyby kupowali te bilety na handel a tak z pewnością nie jest. idź może lepiej na Zagłębie przecież skoro przeraża cię kolejka to na ten mecz kupisz bez problemu. chyba że chodzisz na mecz dla przeciwnika a nie dla Wisły?? |
Cytat:
Myślę że nie będzie z tym większego problemu,ogólnie moim zdaniem jeśli zostaną jeszcze bilety na LM to powinni zrobić dzień przerwy i sprzedawać jutro tylko na zagłębie,łudzę się że jutro będzie większe zainteresowaniem tym meczem. |
Witajcie mam pytanie w razie awansu do LM jak to jest z biletami ? Nie bylo mnie 8 lat w polsce i nie rozumiem troche tego , ostatnio bylem w polsce i wyrobilem sobie karte kibica , czy jesli chcialbym specialnie przyjechac na mecz Wisly w LM to musial bym przyjezdzac tydzien wczesniej zeby miec bilet ? I jak to jest z meczami wyjazdowymi ? Na wyjazdy mial bym wieksze szanse sie dostac i jak to z tymi biletami na wyjazdy jest aby byc w naszym sektorze ? Tez musze w krakowie kupowac czy gdzies na UEFA stronie da sie przez neta zalatwic ??
Licze na wasza pomoc chlopaki pomimo ze pytania pewnie sa proste. Pozdro |
Są jakieś kolejki przy kupowaniu biletu tuż przed meczem? Chciałbym wyrobić karte kibica i kupić karnet, nie wiem o ile wcześniej przyjść
|
wyjechałeś na 8 lat i języka polskiego zapomniałeś ??
Jak nauczysz się pisać to dostaniesz odpowiedź !! NIE ODPOWIADAĆ MU !! przed meczem przeważnie są kolejki tak przynajmniej na 40min stania. Szprotson no problemo :) |
jak sprawa z biletami na Lubin ? Jutro +/- o 16 kupie no problemo ?
|
Cytat:
W poprzedniej rundzie na 2 meczach nie bylo kompletu (Ruch i Widzew) Na reszcie po 18 tyś i Polonia 24 tyś. I swoja drogą kibicem jest każdy, sa tylko mniej albo bardziej fanatyczni. A dodatkowo, jak już tak gadasz o rywalu, to cofnij się do meczu z Zagłębiem Lubin z jesieni tamtego roku - 1:0 po bramce Kirma w 89 min i rowniez komplet widzow... Problem z biletami na takie Zagłebie, wiaze sie z tym ze sa wakacje i duzo roznych imprez jest akurat w ten weekend m.in wesela, sam na takie ide, i przynajmniej kilkanascie osob znam, które na Zagłebie nie moga isc z takiego samego powodu, a kilk nastepnych jest na wakacjach - nie ma duzo stalych kibicow, tez m.in studentow, to ze byly komplet na Litexie czy ponad 20tys na Skonto wynikalo z tego ze sporo nowych osob sie pojawilo. Rowniez wiele osob zawiesza sie ze w ogole jest ten mecz bo kazdy o Apoelu mowi, wiec w dniu meczu sporo moze pojsc.A dodatkowo kolejki w ostatnich dniach, nie kazdy sie doczyta ze po bilety na Zaglebie mozna isc bez kolejki... Jak bedzie pogoda to wiele ludzi w dniu meczu sie zdecyduje isc - poczekajmy na mecz i wtedy sie bedzie oceniac.. |
Ale za przeproszeniem p... z tym że ktoś przychodzi na Wisłę dla przeciwnika. Niema słów. Jakby jeden z drugim na miejscu mieszkał to zapewne byłby na każdym meczu, ale jak mam jechać 150 km co kilka dni to niebardzo mnie stać na takie zachcianki.
Z dwóch meczów wybieram ten który mi bardziej pasuje i już, tak trudno to zrozumieć. Wg połowy tego forum jestem kibicem sukcesu:D |
Ludzie, jest długi weekend wiele osób wyjeżdża. Nie piszcie tu takich bzdur. Należy cieszyć się że przybywa osób nakręconych na Wisłę ale na tym forum zawsze, w każdej sytuacji i pod byle pretekstem znajdą się niezadowoleni.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Karta kibica wreszcie wyrobiona. Bilet na APOEL jest , stałem około godziny. Jutro przed meczem planuje kupić karnet lub bilet na samo Zagłebie , zobaczymy czy mama poratuje :)
|
wrzućcie cennik karnetów, bo nie moge znalezc na oficjalnej
E: podziękować |
Dlatego w tym momencie najlepsze (i wydaje mi się najbardziej sprawiedliwe) rozwiązanie to dwie kolejki - dla osób z KK i bez nich.
Cytat:
Prawda jest taka, że system dystrybucji nawala. Nie mam nic przeciwko modzie na Wisłę, fajnie, że wiele nowych osób przychodzi, ale stanie i czekanie w kolejce 3,5 godziny, bo ktoś raz przyjeżdża, bierze 20 biletów i jeszcze ślęczy tam z peselami i sprawdza dokładnie przez 5 minut przy okienku, to nie jest miło. Dlatego mówię 2 kolejki - dla osób z KK i bez - albo po prostu nie wpuszczać ludzi bez KK. Sam bym z chęcią wziął karnet - ale rok emigracji mi na to nie pozwala. Jeśli bierze koleś 20 biletów dla ludzi z karnetami, albo dla tych co jeżdżą co regularnie i mają KK, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Sam mam znajomych z Gorlic, którzy też muszą jeździć, więc skłoniłbym się do tego. Ale jak ktoś idzie z karteczką z peselami i męczy się niemiłosiernie przy tej kasie - to już lepiej niech będą te KK. Sporo przypadkowych osób to wykosi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanie jak kupię bilet na C1 to mogę iść na C3 tak jak to było dawniej z sektorem D
|
Kupowałem godzine temu i kolejek praktycznie brak. 5 min czekania i bilet na C jest. Ale wygląda na to, że się kończą, bo na moje pytanie czy są jeszcze bilety na C, pani w okienku spytała się "a ile?" :-)
|
Byłem dzisiaj po bilety. Podszedłem pod kasy o godzinie 13:00, postałem 15 minut i wszystko. Spokojnie można jeszcze dzisiaj kupić bilety na C.
|
Cytat:
1906znaków |
Cytat:
|
Cytat:
|
Byłem w kasach o 16 pusto bilet kupiłem na C2 w kasie powiedziała mi ż są jeszcze na C ale pojedyncze sztuki
|
Ja byłem po 11:00... tylko 50minut czekania... ludzie sami nakręcają się na panikę przez co później stoją po 5 godz.
|
yyyyy ja bylem tam o 16 i zadnej kolejki nie bylo ?
|
Wiadomo jak idzie z biletami na zagłebie? Czy jest szansa na 20 tysięcy?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale siejesz ferment na forum - jak ktoś chce to niech sobie kupi nawet "pincet" biletów jeśli ma tyle kart kibica. Mam dla Ciebie dobra rade - pochwaliłeś się znajomymi z Gorlic - spotkaj się na następnym meczu z nimi, daj im swoją KK i przy okazji jak pojadą zakupić dla siebie to wezmą i dla Ciebie dodatkowy bilet. Myślę, że jeden w tą czy w tą im nie zaszkodzi;) pozdro |
godzina 18:10, kolejka na 5-6 minut, biletów na C - około 200.
|
Cytat:
|
Apoel.....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już sie nastawiłem że mecz z Apoelem obejrze w tv. A tu wychodzi na to że jest iskierka nadziei na kupno biletu :D
|
Jeszcze bardzo dużo biletów zostało.. byłem o 19.30 i jest duży wybór na wszystkie sektory , więc jutro spokojnie można kupować ( jeśli chodzi o bilety na Apoel , bo na Zagłębie to karnet mam )
|
Macie pojęcie czy w sobotę rano zakupię bilet na Zagłębie? chodzi mi o to czy z wykle w soboty meczowe jest to jeszcze możliwe.
Sory, może głupie pytanie, ale pierwszy raz jestem w takiej sytuacji braku wejściówki na dzień przed meczem. |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Nie widziałem posta jaszczur90 |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl