![]() |
Gdyby nie te kontuzje, to moze by coś było z tego Szałachowskiego.
|
Ale frajerstwo, ale frajerstwo...
Nie zdziwię się, jeżeli Cracovia zaraz dostanie drugą. Bo się przypalą. |
jak bedzie inny wynik niz wygrana crxy to sie strasznie zdziwie!!!!!!!! Legła ma szczescie oby nie wykrakac
|
Nie dzielcie skóry na niedźwiedziu!
Już jest 1-1 |
No niestety 1-1 :/ Moze pejsy strzela
Haha 2-1 dla Legii |
Wszedł Szałachowski za niewidocznego coś dziś Rybusa , Zobaczymy co Sebastian pokaże , wydaje się być groźnym punktem naszych głównych rywali do mistrzostwa . Ale widać , że pasy są dziś lepsze
|
ten Mucha to przepieron, ileż on bramek i punktów swoim uratował.
Nie strzela się, to się traci, i zrobili 1-1. Farciarze :) |
Hehe Cracovia nie przyzwyczajona do wygrywania...
|
No i Grzelak 2-1...
|
ku**a ci bija po slupkach poprzeczkac a ten trafia:((((((
|
1-2
Grzelak 10 znaków :P |
Cracovia :D :D :D nie no, nie sądziłem że można ten mecz przegrać :D
|
****a mac !
|
Cytat:
Wykrakałem |
Cos niesamowitego:).
|
haha 2:1 co za ciotki z tych Pasów :P
|
No i żem wykrakał...
|
cuda się dzieją na tym boisku...
|
I ten zalosny doping zamiast pomoc swoim , to wyzwiska na Legie
|
nie wiem dlaczego niektorzy placza. Ja tam sie ciesze jak nasza kolezanka traci bramki :D
|
ale "kibice" Craxy dopingiem to miażdżą po prostu, po stracie pierwszej bramki już ryje zamknęli :D
|
Nie ma się z czego cieszyć - Legia mogła zgubić punkty, a tak My jutro zremisujemy/przegramy i będzie coraz bardziej nerwowo...
|
Jak to przegrają to wafle z nich :D 11 na 10 powinni ich przycisnąć i samą siłą woli wepchnąć gałe do bramki. Remis najlepszy, obydwie drużyny tracą.
|
A na stronie Legii kibice się zalą, że sędziowie Wiśle pomagają, zeby mistrza zdobyła :)
No i Urban wokalnie w formie jest. |
Umiesz Liczyc, To Licz Na Siebie....
|
Ale fakt nie ma co liczyć na pasy.. W końcu to my lepsza strona tych błoń ! Grać z przewagą zawodnika , prowadzić i w 2 minuty stracić 2 bramki... no koments
|
jeszcze wejdzie Giza i fartem dobije starych kumpli na 1-3. Przy osłabieniu.
Tfu, tfu, niech ten remis uratują :) |
Ja nie wiem czy ich stać na remis. Wstyd i jeszcze raz wstyd. Cracovia jak Cracovia, ale żal mi Lenczyka, że musi się identyfikować z tymi piłkarzykami.
|
może Legia osłabnie w końcówce, cały mecz w dziesięciu ganiają..
remisik byłby w sam raz, obie drużyny straciłyby po dwa punkty. Moskała zaraz pyknie coś czuję :) |
Mucha jest prze .....m
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl