Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

mic 09.03.2009 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 689904)
PS: Skkt coś tam... Jezeli uwazasz ze antyoprawa Wisly byla zenujaca to co powiesz o Waszej Anty-Panoramie?

Nie wiesz ze wszystko ostatnio co ma rodowod wroniecko-poznanski jest zajebiste i super, a kto twierdzi inaczej ma kompleksy, nie zna sie i zazdrosci im "chwaly"?

A kolega skkt... to musi miec bardzo nuzace zycie, skoro kazda wizyta tutaj polepsza mu humor.

Krissu 09.03.2009 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 689901)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez skttrbrain (Post 689879)
akurat jeśli chodzi o tą anty-oprawę, to przebiliście wszystko, co da się w tej kategorii wymyślić. Była żenująca. :)

Rozwiń proszę :)

Żenująca.

W przeciwieństwie to ich oprawy z meczu z Legią...

Proud 09.03.2009 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skttrbrain (Post 689879)
nie wiem jak Ty, ale ja wolę wygrywać z GCZ 6:0,,

czyli jednak u Was tylko wynik się liczy...

Cytat:

niz zbierać tęgie baty od Valencii czy Barcy,żeby móc 'zrównać' się w spektakularnych porażkach z Wisłą czy Legią. Nie jestem ascetą.
a ileż to Wy macie potyczek z takimi drużynami?? nic dziwnego że się nie możecie zrównać :D

a już pojedynek z Udinese pokazał Wasz "spektakularny" sukces...wkońcu to drużyna pokroju Valencii czy Barcy ;)

pozdr

bieniuTS 09.03.2009 20:53

Tylko czekałem, aż pojawi się kolega brain ze swoim stałym arsenałem tekstów typu: kompleksy, zaślepienie, zawiść, uprzedzenie, ubaw i dostarczanie rozrywki... Tak jakby ciężko było kolesiowi zrozumieć, że nikt tu delikatnie za Amikolechem nie przepada, a co za tym idzie niektóre posty to żarty, złośliwe docinki, lub "skuś baba na dziada". Ale nie, on wie swoje - Boże co za człowiek.

gigant 09.03.2009 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 689911)
czyli jednak u Was tylko wynik się liczy...

a ileż to Wy macie potyczek z takimi drużynami?? nic dziwnego że się nie możecie zrównać :D

a już pojedynek z Udinese pokazał Wasz "spektakularny" sukces...wkońcu to drużyna pokroju Valencii czy Barcy ;)

pozdr

A Terek Grozny? Zresztą nie wiem czy się liczy dla "Wary Lecha", bo był jeszcze za czasów Lecha Poznań, czyli stworu którego na dzień dzisiejszy się zgodnie wyrzekli.

GemHZR 09.03.2009 20:59

Zwykle tak jest,że oprawa anty dla twórców jest celna i kumata, a dla "celu" żenująca. Widać wcześniej rzadko kto przeciw Lechowi coś robił i odczuwali tylko to pierwsze.

mic 09.03.2009 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bieniuTS (Post 689912)
Tylko czekałem, aż pojawi się kolega brain ze swoim stałym arsenałem tekstów typu: kompleksy, zaślepienie, zawiść, uprzedzenie, ubaw i dostarczanie rozrywki... Tak jakby ciężko było kolesiowi zrozumieć, że nikt tu delikatnie za Amikolechem nie przepada, a co za tym idzie niektóre posty to żarty, złośliwe docinki, lub "skuś baba na dziada". Ale nie, on wie swoje - Boże co za człowiek.

Bo to jest tak, dawniej kazdy Lecha lub Amice olewal cieplym moczem, nikogo jakos bardzo nie obchodzily ich poczyniania, slowa "Lech/Amica" mozna bylo przeczytac po ewentualnej potyczce z tymi druzynami. Teraz maja dobra forme, wygrywaja mecze, szczesliwy awans do pucharow i dobra gra pomieszana ze szczesciem dala im jakis tam sukces. No to normalnym jest, ze te nazwa ich klubu pojawia sie dosc czesto, bo gra druzyna polska, no i mamy tematy "Ekstraklasa" czy "Polskie druzyny w pucharach". Oni jednak traktuja to jakbysmy im specjalnie ciupali czy cos. Ot, ich taka "chwila chwaly". Pewnie z przyzwyczajenia, bo skoro o nich mowimy to musimy miec kompleksy. Tylko szkoda ze pewnie sami znaczenia tego slowa nie rozumieja

BTW, ostatnio bylo prawie identycznie z Zaglebiem, zdobyli mistrza, to na kazdym forum mozna bylo przeczytac o "Wielkim ZL". A jak cos sie o nich wspomnialo to od razu zazdroscimy i kompleksy

wolfy 09.03.2009 21:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 689918)
BTW, ostatnio bylo prawie identycznie z Zaglebiem, zdobyli mistrza, to na kazdym forum mozna bylo przeczytac o "Wielkim ZL". A jak cos sie o nich wspomnialo to od razu zazdroscimy i kompleksy

To i tak nic w porównaniu z "wielką" Koroną Kielce. Ci to już kompletnie nic nie osiągnęli, nawet do pucharów się nie zakwalifikowali...
A jak kolega sktr chce zobaczyć kompleksy, zawiść, nienawiść i ogólną żenadę, to niech odwiedzi dowolne forum Cracovii i poszuka postów na nasz temat. Może zrozumie, że jest różnica między niechęcią a pojęciami, którymi tutaj tak szafujecie.

sq 09.03.2009 21:33

Ech, może trzeba założyć temat "Potyczki słowne"? Bo ni cholery nie mogę się doszukać c.dalszego wczorajszej dyskusji o EKSTRAKLASIE
Odnośnie linków z kontrowersyjnymi sytuacjami - też chciałbym je zobaczyć, bo Lewandowskiego łokcia nie widziałem live, w "Szybkiej Piłce" też nie pokazali, ale chyba się faktycznie uwzięli na Wisłę bo widzieli i pokazali "łokieć Głowackiego" bodajże i czerwień (drugą żółtą) dla Marcelo w ostatniej minucie...

Więc... linki linki linki... jak ktoś ma (o co chodziło z Lewandowskim)

Eustachy 09.03.2009 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq
Odnośnie linków z kontrowersyjnymi sytuacjami - też chciałbym je zobaczyć, bo Lewandowskiego łokcia nie widziałem live, w "Szybkiej Piłce" też nie pokazali, ale chyba się faktycznie uwzięli na Wisłę bo widzieli i pokazali "łokieć Głowackiego" bodajże i czerwień (drugą żółtą) dla Marcelo w ostatniej minucie...

Zastanow sie co ty w ogole porownujesz. Taktyczne zagranie Marcelo (nie przecze, byc moze nalezalo mu sie zoltko) z proba uderzenia w twarz, gdy rywal jest bez pilki. To z cala pewnoscia nie ten sam kaliber wykroczenia.

sq 09.03.2009 22:06

Eustachy ja nie porównuję bo nie widziałem nigdzie "łokcia Lewandowskiego" bo nie miałem okazji. Jak masz jakiegoś linka to chętnie zobaczę, bo w TVP i na C+ nie widziałem

Eustachy 09.03.2009 22:09

Niestety nie mam linka. Musisz poszukac gdzies indziej. Moze na forum Jagielloni, wszak kilka osob z ich obozu bylo tym zajsciem powaznie zbulwersowanych (np. Franek w pomeczowym wywiadzie).

sq 09.03.2009 22:21

No właśnie sęk w tym że przeglądałem dziś do południa forum Jagi i nie widziałem ani linka, ani nic nie pisali o "łokciu". W sumie narzekali tylko na swoich.. a - i o Arboledzie że spajacował w ostatniej minucie że "niby dostał kuksańca w brzuch"
A o Lewandowskim nawet napisali:
Cytat:

Lewandowski 8. Piłkarz z innej półki. Zdobył 10. gola w lidze, trafił w słupek, plątał nogi rywalom i w końcu dostał owację od kibiców.
:)

Eustachy 09.03.2009 22:24

O w takim razie jakze mi przykro.
Niestety tak to juz jest z tym Canal+, ze nie na wszystkich skladaja donosy, by sprawe rozpatrzono w trybie przyspieszonym, przez co zanosi sie na to, iz na powtorki poczekamy sobie jeszcze tydzien.

Cichy 09.03.2009 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 689986)
No właśnie sęk w tym że przeglądałem dziś do południa forum Jagi i nie widziałem ani linka, ani nic nie pisali o "łokciu". W sumie narzekali tylko na swoich.. a - i o Arboledzie że spajacował w ostatniej minucie że "niby dostał kuksańca w brzuch"
A o Lewandowskim nawet napisali:

:)

W Lidze+ Extra obiecali, że zajmą się tą sytuacją w kontrowersjach za tydzień. W tych nie starczyło czasu bo we wcześniejszych meczach też było sporo ciekawych momentów.

sq 09.03.2009 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cichy (Post 690001)
W Lidze+ Extra obiecali, że zajmą się tą sytuacją w kontrowersjach za tydzień. W tych nie starczyło czasu bo we wcześniejszych meczach też było sporo ciekawych momentów.

Chyba mieli na myśli ŁKS - Cracovia :)

Cichy 09.03.2009 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 690013)
Chyba mieli na myśli ŁKS - Cracovia :)

Niebardzo rozumiem, czyli jednak oglądałeś L+Extra i udajesz, że nie słyszałeś jak mówili o tym łokciu przy okazji skrótu Waszego meczu i że przyjrzą się temu w kontrowersjach (wypowiedź Smokowskiego)? I później, że w związku z wieloma kontrowersjami w we wcześniejszych meczach sytuacje m.in. z Waszego meczu pokażą za tydzień?

sq 09.03.2009 23:26

Hehehe :) naprawdę nie oglądałem L+ Extra :)
Oglądałem "Szybką piłkę" i na tej podstawie twierdzę że ŁKS - Cracovia mógł mieć "sporo ciekawych momentów" o których piszesz :)

AYALA 12.03.2009 15:37

ciekawy wywiad z Ecikiem Janoszką

http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Wojtas 12.03.2009 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 691143)

Hah sam bylem ciekaw co sie dzieje z Ecikiem,i teraz wiem ze dalej gra w piłke :)

Zycze mu wszystkiego dobrego,pamietam ten jego Ruch Radzionkow i chyba historyczne 6 miejsce w ktoryms tam sezonie w ekstraklasie .

Powodzenia Ecik :)

kucharz_77 12.03.2009 16:58

Nie ma juz takich piłkarzy jak "Ecik" a szkoda...

Nergal 13.03.2009 18:33

Polonia W. - ŁKS 0-1 do przerwy, ogromna niespodzianka póki co:)

Szary007 13.03.2009 18:35

ŁKS ogólnie dobrze zaczął tę runde.
Wynik bardzo dobry ^^

rafalek 13.03.2009 18:38

Oby ŁKS zaczął II połowę tak samo jak skończył pierwszą. Jezeli Polonia dostanie drugą bramę, to już się nie podniesie, jestem o tym przekonany. Jeszcze Jagiellonia urwie punkty Legii dzisiaj i będzie pięknie, jest tylko jedno ale - trzeba jutro wygrać w Bełchatowie.

flamengista 13.03.2009 18:40

Oby ŁKS po sezonie nie pojechał kolegialnie do Wrocławia.

Przepraszam za brak wiary w ten zespół, ale tak długo byłem oszukiwany, że już nie wierzę w kolejnych "rycerzy wiosny".

Żmijka 13.03.2009 19:00

Obejrzę gdzieś w necie ten meczyk ŁKS-KSP? :) Gdzie ?

rafalek 13.03.2009 19:19

2:0!

No to nam Polonia polegnie???? Chyba ubywa konkurent do mistrzostwa...

Nergal 13.03.2009 19:19

http://www.justin.tv/crishd

2-0 i po robocie chyba:D

piotrek chicago 13.03.2009 19:20

dyscopolo juz przegrywa 2-0 z Lks jeszcze dzis jaga wygra i pieknie weekend sie zaczyna http://www.justin.tv/crishd

Slayer666 13.03.2009 19:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 691768)
2:0!

No to nam Polonia polegnie???? Chyba ubywa konkurent do mistrzostwa...

Jeden ubył, drugi przybył:-D
Za wczasu zapytam: poda ktoś linka, gdzie będzie leciała Legia? Z góry dzięki.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl