![]() |
Mateusz Kowalski zagra z Wisla
Cytat:
|
mic tylko ze to jest ps wiec z przymróżeniem oka trza brać te info
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,75...nazwiska_.html
zeznania Łobodzińskiego są niewiarygodne :lol: bo Łobo kwitował odbiór pieniędzy, których nigdy na oczy nie widział i nie wie na co były przeznaczone :> taaaaaaaaaaa... |
Głowacki: na puchary potrzeba świeżej krwi
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,75...ieza_krew.html Też jestem zdania żeby nie spotkała nas kolejna Lewadia to potrzeba kilku wzmocnień ( solidny bramkarz,rozgrywajacy no chyba że Ba okaze sie drugim Czerwcem lub Szymkiem, no i oczywiście bramkostrzelny napastnik) |
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32298,t...wiadomosc.html
Jeśli to się potwierdzi to z Łobodzińskim trzeba się będzie pożegnać. |
Jeśli kontrakt Łobo jest dobrze przez prawników skonstuowany to powinniśmy się móc go w takim wypadku łatwo pozbyć ;)
|
Znając nasze realia, pewnie łatwo nie będzie ;/
|
Cytat:
|
"Nie można dać wiary tłumaczeniom Łobodzińskiego"
Cytat:
Oj łobo łobo na h.. ci to było? |
A Przeglad Sportowy od kiedy jest wiarygodna gazeta :D? Najpierw psioczycie na ten tytul, a teraz sie powolujecie na ta qpe ;). Czyste plotki...nawet nie zeznawal w charakterze podejrzanego, nie mowiac juz o oskarzeniu, czy sprawie w sadzie(gdzie moglby zostac uniewinniony)...wiec sprawy nie ma na dzisiaj.
|
Nie tylko z PS o tej sprawie słyszałem. Z przekazów ustnych, z dość wiarygodnych źródeł, też się dowiedziałem po ogłoszeniu wyroku w sprawie piłkarzy Polaru, że "teraz kolej na Łobodzińskiego"... A znając politykę Wisły, to w momencie postawienia zarzutów pracownik wylatuje z klubu... Ale oczywiście nie można niczego przesądzać. Jak na razie, to tylko "informacje z kolejki w mięsnym" ;)
Cytat:
Gdybym nie usłyszał takiego newsa, to bym się nawet nie przejął, o czym piszą gazety. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wnikam czy Łobo winny czy nie, ale osobiście dla mnie skandalem jest sama wypowiedź pana sędziego ... :| Ja przepraszam, ale żadnej sprawy nie było, zeznawał jako świadek ... było może coś nie tak, było nie tak w zeznaniach innych, ALE. On go praktycznie już skazuje, nie czekając na nic. A jakby doszło do procesu i miał go prowadzić ten sędzia ...
|
Mam nadzieję, że sprawa Łobodzińskiego zakończy się tak jak powinna, czyli pożegnaniem go. Oby stało się to jak najszybciej. Choć może, robiąc z siebie głupka, wpłynie na Cupiała, aby go nie wywalił.
|
Cytat:
Masz pewność, że jest winny? Czy płaczesz, bo słabo gra i chcesz, żeby był winny? Cytat:
|
Cytat:
Yeah brakowało mi tego :P :D z relacji wisla.krakow.pl |
Cytat:
I pamiętajcie że w tym kraju postawienie zarzutów prokuratorskich czy nawet wyrok w pierwszej instancji to często wymysły oderwanych od rzeczywistości smutnych ludzi. Zanim Łobodziński zostanie skazany to sądze że jego kariera piłkarska dobiegnie końca, a jak ma dobrego prawnika to jestem o tym przekonany. Jeszcze jedno proponuje nie robić z Łobodzińskiego największej kreatury w tym co się działo przez ostanie 20 lat w piłce, gość był trybikiem w czymś złym, ale ze stawianiem szubienic i ścinaniem drzew na stos się wstrzymajcie. |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._grac_w_wisle/
Przydał by się jakis dłuzszy wywiad ale dobre i to. |
Nikt nie napisał, a powinien, ponieważ witamy nowego Piłkarza w Wiśle :)
|
|
Cytat:
|
No to zobaczymy co będzie z Issy ! chociaż ja tam wolałem Mauro.
|
Swoją drogą, to PS tym artykułem złamał, nie po raz pierwszy, prawo prasowe. I Łobo mógłby spokojnie się z nimi sądzić i by wygrał. Nie wolno "ferować" wyroków przed wyrokiem sądu Iwszej instancji. Co więcej, nie wolno podawać danych świadków, bez ich wyraźnej zgody. Czy Łobo taką wydał? Wątpie.
|
Ktos tu wklejal juz kawalek czasu temu zdjecie Tomka Jirsaka i jego autka :)
czy to byla Astra III GTC??? |
Nie wiem jakie to było wtedy, teraz to jest Audi TT :-)
|
Cytat:
Początkowo zaszokowała mnie wypowiedź sędziego, ale po namyślę sądzę że zasada domniemania niewinności nie została naruszona. Po ogłoszeniu wyroku sędzia podaje ustnie najważniejsze motywy wyroku, czyli wyjaśnia na czym się oparł wyrokując. Zeznania Łobo były widać sprzeczne z innymi i sędzia wyraźnie stwierdził że nie daje im wiary i ignoruje ten dowód, jednocześnie sugerując popełnienie przestępstwa z 233 k.k. |
po obejrzeniu skrótu na oficjalnej, dochodzę do wniosku, że nie mamy bramkarza, kuźwa nie mamy bramkarza... :( Juszczyk jedynie nadaje się na dożywotniego 3 bramkarza... lepiej go nie wpuszczać na boisko bo wygląda to tak jakbyśmy grali w 10 bez bramkarza, także gratuluję Skorży, jego nosa do wyszukiwania "zdolnych" i "utalentowanych" cieniasów...
|
przed podpisaniem ponownej umowy z Juszczykiem na stronie weszlo.pl były pokazane interwencje tegoż to bramkarza pewnie jeszcze maja ta informacje w archiwum jak by ktos chciał zobaczyć. Po prostu nie wyobrażalne jest jakie on tam puszczał szmaty zresztą pewnie dlatego nie przedłużyli z nim umowy ! Ale oczywiscie u nas stwiedzili że jest po przygodzie zagranicznej przez co i bardziej doswiadczony i powiem tyle żeby się Macius na tym nie przejechał jak zaczniemy przez jego swietne interwencje gubić punkty .......
|
Co On do ch.. zrobił nie tak? Napiszę to kolejny raz. W głowach Wam się pier....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl