![]() |
A co się stanie jak Bednarz sprzeda lub zwolni wszystkich graczy? Cupiał rzuci kasę i będzie druga Barcelona?? ;]
|
Bardziej Manchester City albo PSG ;)
|
Cytat:
|
Może jakiegoś syna szejka załatwi Bednarz... On (syn) będzie grał a szejk sypnie kasą na transfery... Jacku działaj!!
|
Cytat:
|
Cytat:
AC Milan też mówił niedawno że na 101% nie przyjdzie do nich Ballotelii, a dziś proszę oficjalne info że za 23 mln jednak tak :P |
e tam. jedyne co mowili, że za drogi, a nie że nie przyjdzie bo coś tam. ale zawsze powtarzali, ze jak city spusci z ceny to przejdzie i "do transferu daleka droga".
a u nas takie porownanie,bo szrot sprowadzamy, darmowy, o ktorego nikt sie nie bije, ktory nie gral w pilke wiele czasu itd... |
Jak Wilk przychodzil to tez chyba dementowali , a po za tym nie wyobrazam sobie rundy z samym Sikorskim,nawet pikniki nie kupia karnetu. Myslalem ze juz gorzej byc nie moze , jednak dla Jacka B nie ma rzeczy niemozliwych.
|
Transfer Robaka do Wisły będzie kretynizmem wszechczasów. Widać brak pomysłu na budowę zespołu.
|
Michael Owen negocjuje z Wisłą. Wypożyczenie do końca sezonu.
|
Cytat:
|
Oficjalna strona Wisły Kraków poinformowała że Jan Frederiksen nie zostanie piłkarzem Białej Gwiazdy a po tygodniu Fredziu podpisał kontrak z Wisła.
Lepiej sie wstrzymac bo jeszcze Robaka mozemy zobaczyć w Wisle. |
Ja myśle ze Jacek z wygladu to nawet wykapany szejk ,pomaluje jeszcze sobie czarną farbą brode i kupi nam Balloteliego.
|
Wydaje mi się, że o Gerarda Bieszczada możemy być spokojni. Przeszedł w końcu testy sportowe.
Do tego podebraliśmy go Amice. Tylko jakoś dziwnie media o tym nie trąbią... |
Cytat:
|
Z kół zblizonych do ministry sportu J. Muchy dochodzą słuchy, że Zdzisek Kapka podjął indywidualny tok treningowy i ma zamiar wzmocnić atak Wisły w tym sezonie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jednak najważniejsze w tym momencie to definitywnie zamknąć na korzyść sprawę powrotu Małego! |
O ile każde z ostatnich idiotycznych posunięć, jestem w stanie sobie wytłumaczyć czy to brakiem funduszy czy głupotą osób decyzyjnych w Wiśle, to sprawa tego Bieszczada mnie przerasta.
Lech nauczony przykładem Bereszyńskiego (czy jak go tam zwą) na pewno nie dopuściłby do straty kolejnego zdolnego zawodnika. Więc jeśli jego puszczają bez najmniejszego żalu, a mieli go przez kilka miesięcy u siebie, to co on sobą reprezentuje i WTF ta Wisła robi ?! Jedyne sensowne wytlumaczenie jakie przychodzi mi na mysl jest takie, ze Primel, ktory byl trenerem bramkarzy w Lechu, go pamieta i dostrzega w nim cos czego zaden inny klub i trener nie jest w stanie. |
Chyba, że ktoś wyszedł z założenia, że Sikorski się odblokował, więc Cwetan ma zbędny kontrakt. Nie trzeba nikogo sprowadzać, a można zaoszczędzić. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
OT/ Cytat:
Jakoś nadal nie mogę poważnie spojrzeć na tą kandydaturę. Gdy zobaczyłem nagłówek 'Gerrard Bieszczad trafi do Wisły' od razu pomyślałem : .. 'taaaaaa i kto jeszcze... Messi małopolski? A może Janosik?' Potem dopiero zajarzyłem ze to nie przydomek a imię i nazwisko. :D |
Gerard Bieszczad... brzmi jak przygotowanie kadry do walki o utrzymanie w I lidze w sezonie 2014/15. Grunt do mieć jasny cel.
|
Cytat:
zachowujecie się jakby to wy wszystkie rozumy zjedli.. Opanujcie sie troche. Takie coś nikomu nie pomaga. A zwłaszcza piłkarzom. i wdodatku młodym |
Cytat:
|
Dla mnie to szukanie bramkarzy to jest jakaś żenująca historia. Tyle lat mieliśmy Kurtę niby słaby, a teraz broni w Rodzie. Teraz bierzemy gościa, którego odrzuciła szkoła bramkarska, która tyle lat uznaje "klasę" Kotorowskiego. Coś ewidentnie jest na odwrót.
|
Cytat:
Wydaję mi się, że Paweł Primel, który pracował w Lechu stoi za transferem tego zawodnika bo prawdopodobnie go zna. |
Cytat:
Kurto prawie nie grał w pierwszej drużynie a jednak ktoś z ligi holenderskiej postawił na bramkarza z dużo słabszej ligi. |
Cytat:
|
Cytat:
A co do samego Biesczada - nie sądzę, żeby Lech tak łatwo puścił tego zawodnika, gdyby faktycznie był on jakimś supertalentem. Nie po ostatnich doświadczeniach z Bereszyńskim. |
Jeśli można wiedzieć, jak wygląda sprawa z Małeckim? Jakieś informacje? W końcu wraca do nas, czy nie?
|
Cytat:
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...zukac_nie.html
No to trzeba powiedzieć ... Będzie śmiesznie ... Na przyszłość raczej będą dominować czarne barwy ... |
Cytat:
|
No. Nielichy ból głowy będzie miał Kula na wiosnę. Problem bogactwa, psia jego mać :lol:
I pomyśleć, że 1,5 roku temu graliśmy o Ligę Mistrzów. Ale będzie pompa jak spierdolimy się z ligi z właścicielem, który jest w top 10 najbogatszych Polaków. |
Niektórzy już stwierdzili, iże spadek Bełchatowa i Podbeskidzia jest już przesądzony. Jeśli Małecki wróci do Turcji, a pewne mądre głowy wpadną na kolejne błyskotliwe pomysły, to może być naprawdę zabawnie.
Aha, następną posadą Kulawika będzie stanowisko księgowego. Magicznymi chwytami będzie robił nadwyżki i inne rzeczy, które księgowi robią najlepiej, a o których ja nie mam pojęcia. |
Cytat:
BC nadal obrażony na Wisłę, a pracownikom pozostaje robić dobrą minę do dziadostwa. |
Nie mamy LO ale wg Kulawika mamy na tej pozycji nadwyzke:rotfl: ....a mac, co by nie mowic o Kulawiku czy Bednarzu to trzeba im oddac, ze jest dzieki nim komicznie:D
Kulawik niech nie gada o nadwyzkach na LO bo jeszcze Bednarz w ramach oszczednosci zacznie mu tych LO sprzedawac:rotfl: Gdyby nie katastrofalna postawa Podbeskidzia i Belchatowa to na dzis bylibysmy kandydatem nr 1 do spadku. Ale co sie odwlecze... W przyszlym sezonie czeka nas heroiczna walka o utrzymanie. Patrzac na sklad, wiek niektorych zawodnikow, to komu kontrakty wygasaja po sezonie, polityke oszczednosciowa Cupiala i idiotyzmy Bednarza to nie zdziwie sie jak w kolejnym sezonie nie bedzie po prostu kto mial grac w pierwszej druzynie. Chlopaki z MESY nagle stana sie pierwsza druzyna i ruszamy na podboj Ekstraklasy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl