![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
1.Myślę że Osman bardzo by się przydał Wiśle w LM. Chociaż mam pewne wątpliwości ,ponieważ Chavez bierze na raz i w takiej klasie rozgrywek to może być fatalne w skutkach.
2.Co do Wasyla to szkoda że tak dużo chcę. Na LM mógłby okazać się dobrym zawodnikiem. Jest bardzo waleczny i ambitny. Tylko te zarobki... |
dobrze ze z Wasylem sie nie udało tylko jednej rzeczy nie rozumiem.
JAk tylko rozpoczęliśmuy rozmowy z M.W ( czyli conajmniej 2 tygodnie temu bo wtedy Wasyl był u Nas w klubie) to cała Polska juz wiedziała ze nie będzie Nas stać na niego i ze bedzie chciał coanjmniej pół bańki. Mija 2 tygodnie i informujemy ze jednak nas nie stać. To co, 2 tygodnie Wasyl sie zastanawiał czy 300.000 mu pasuje czy nie, i w koncu sie zreflektował i oświadczył że nie, czy moze byliśmy dość blisko a pan R. jak go Rav nazwał "człowiek cięcie" uciął temat ? Brac Nolla, Brunu Pinejrińjo, whateve, kogokolwiek byle by jego pozycją był lewy difens |
Kolejne newsy i nadal nic niewiadome czy Chavez zostanie w Wiśle,czy Iliev podpisał w końcu ten kontrakt?
Ile to jeszcze potrwa? Zaczynam być już nie cierpliwy. |
Cytat:
zawodnik co prawda 32-33 letni , ale na rok byłby ewidentnym wzmocnieniem naszej kadry dwie klasy lepszy niż Branco , Burliga , Paljic ( w obronie ) a doświadczeniem bije np Cikosa na głowe |
Cytat:
|
Po niedzielnej fecie bylo mówione ze w przeciągu kilku dni bedą ogłaszane nazwiska zakontraktowanych piłkarzy i caly czas cisza
|
Wisła szuka bramkarza na Węgrzech.Chodzi o Bozovicia z Videotonu
http://www.futbolnews.pl/informacje/...-wegrzech.html Liczyłem że drugim bramkarzem będzie Kurto ale widac Maaskant mu nie ufa.Chyba też w takiej sytuacji pożegnamy sie z Jovaniciem |
Patrząc na drogę Wisły do LM bądź LE można pomyśleć, że naprawdę droga ta nie jest wcale aż tak trudna. Napewno o wiele łatwiejsza niż jeszcze parę lat temu. Lecz niestety wydaje mi się, że jak ktoś tu z Was napisał Wisły nie stać na puchary. Patrząc na obecną kadrę nie łudzę się kolejny raż, że jesteśmy w stanie coś ugrać. I wątpię aby udało się sprowadzić tyle wzmocnień aby zrobić w końcu różnicę. Każdy zespół który grał w LM jak Petrzałka jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. Dlatego jeśli Wisła nie wyłoży jakiejś kasy na poważne wzmocnienia to różowo nie będzie. Od niektórych z Was bije już dużym optymizmem, żeby tylko nie skończyło się jak zawsze ...
|
Cytat:
A tak powaznie to odnosze wrazenie, ze poki co to te przymiarki tranferowe nie przebiegaja po naszej mysli. Zobaczymy co przyniesie nastepne kilka dni. |
Cytat:
Cytat:
Co do Iliewa: on nie będzie zmiennikiem Kirma tylko Andraż będzie jego zmiennikiem. |
Cytat:
Najlepsze by były bany za takie info w tym temacie. Z tym do mediów:) Na co nam bramkarz jak mamy... Więc się chlopie zastanów akurat pierwszy raz od 5 lat nie potrzeba wzmocnienia. Wydaje się że napastnika/pomocnik w osobie Iliwa jest. Wiec jeszcze 3 obrońców... Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie jest to zawodnik wybitny, ale dość solidny i poniżej pewnego poziomu nie schodził. Można go traktować jako opcję rezerwową, jeśli się nie uda pozyskać lepszego piłkarza. Moim zdaniem jednak Noll byłby lepszą opcją na lewej niż Pajlić. Emil to prawdziwy twardziel, podobny posturą do Chaveza. I o wiele groźniejszy w ofensywie, przy stałych fragmentach gry. Za to gorsze ma dośrodkowania, ale ile Pajlić zaliczył u nas asyst? |
nie jest ważne kogo uda się kupić tylko na kogo trafimy w kolejnych rundach el.z Chavezem czy bez pozostaje wiara w trenera,że tchnie nowego ducha w drużyne.
|
Cytat:
Przeanalizój ile on w meczach pilek traci, mi osobiście nie podoba się jego "styl"...grania...jest taki ni jaki:foch: |
Odnośnie Wasilewskiego nasuwają mi się dwa pytania: nie stać nas na niego,bo stary i po ciężkiej kontuzji,i nie stać nas na ryzyko utrzymywania takiego gracza, do tego przy dużej pensji. Czy nie stać nas na zawodnika, który może chcieć 500 tysięcy za sezon lub kosztować 500 tysięcy?Jeśli to drugie, to można domniemywać,że Stan działa w iście ekstremalnych warunkach. Bo przy tak zawężonych funduszach inaczej tego nazwać nie można.
|
Cytat:
|
Raczej to pierwsze. Przerabialiśmy ponadto już długie kontuzje dobrze opłacanych zawodników. 500 tysięcy euro/sezon to byłaby największa płaca w drużynie.
|
kirm zawsze uderza za pola karnego przynajmniej raz w meczu(kiwka zejście do środka i strzał na hura)Jak sobie wbił do głowy takie zachowanie i nie ważne czy ktoś jest na lepszej pozycji i czeka na podnie, strzał musi być, to irytuje pozostałych partnerów z drużyny, może kilka meczyków z ławki spowoduje zmianę jego "stylu"
|
Cytat:
Wiec tzreba szukac jakis egzotikow bo finansowo to u nas sie jakas paranoja zrobila;/ |
Trzeba czekac i nie marudzic.
|
Cytat:
|
Jeszcze mamy te parę dni do treningów więc zachowajmy spokój. Natomiast po rozpoczęciu przygotowań oczywiście każdy dzień z niepełną kadrą będzie zwiększał prawdopodobieństwo pucharowej powtórki z rozrywki...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Długo nie sięgając pamięcią trzeba sobie przypomnieć o transferach z zeszłego okienka , jak długo na nie czekaliśmy i czy było warto .
Jeśli w tym okienku stosunek jakość/ilość będzie przynajmniej w 80% tak skuteczny jak w zimowym oknie to jestem spokojny o ruchy transferowe . czekamy na transfery ( formalnie ) od 9 dni ( od zakończenia sezonu ) a niektórzy zdają się kreować 2-miesięczne opóźnienie z finalizacją transakcji . za Bednarza czekaliśmy na transfery do początku lipca , a zniecierpliwienie kibiców wydaje się być nawet większe niż wówczas |
najbardziej niepokoi ta ciszaaaaa;/
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl