![]() |
Lech bez szans widac jednak różnice klas coś tam Peszko dostawiał noge ale ogólnie :rotfl:
Tradycyjnie jak zawsze tak i teraz w pucharach kibicuję swojskim drużynom więc Lech do boju k....:-D. |
To było do przewidzenia przecież, że ich będzie City jechać. Tak w ogóle to Amica momentami nie grała najgorzej
Natomiast w lidze polskiej Lech sobie nie radzi bo tak samo jak Wisła(jak wszyscy) nie umie grać ataku pozycyjnego, a wszyscy się murują z nimi. |
Cytat:
Dziś ma powody by mieć dobry humor :D |
Cytat:
|
No i dobrze. sessegnon, Ty się nie musisz martwić o moderowanie forum.
|
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
|
Pisałem! Pilnować się a nie usypiać! Stoją jak kołki i czekają na złote gody, teraz mi będzie Kołtoń pieprzył do ucha :rotfl:
|
I już Romek się zaczyna spuszczać..kurna..
|
Bramka jest ,może powalczą o remis.
|
Szacunek dla Lecha za to co robi w Manchesterze, naprawdę :shock:
|
Jak zwykle w meczach międzypaństwowych najlepsi są kibice.
Jakby ci nasi piłkarze byli jak kibice. |
Ej Panowie bo nam Lech Ligę Europejską zawojuje i co my biedni zrobimy? :lol:
|
Podoba mi się to ze Zieliński już w 56 minucie potrafił wprowadzić 2 ofensywnych zawodników. U nas przy takim wyniku zmiany wprowdziali by dopiero w 80. Zresztą nasz trener nawet z słabymi Polskimi drużynami boi się zaryzykować.
|
Adebayor x3
|
Johnson pokazał jak można uderzyć i z jakiej pozycji..
|
Jak to jest ze Bosacki i Arboleda razem pilnuja Adebayora a mimo to ten wali hattricka?
|
Co by nie mówić Cibamba jest drewniany:) Cieszy zaangażowanie "potatoes". Będą odpoczywać w lidze.
|
Nie no różnica w umiejętnościach, wybieganiu, szybkości, technice jest niesamowita. W 2 połowie jak MC nie chcieło się już tak biegać to dopiero Lech coś mógł pograć, ale i tak jak się widzi jakie oni robią akcje to śmiało mogę powiedzieć że taki Lewandowski z Błaszczykowskim to taka liga podwórkowa do tych gości.
Widać że w tym nie ma przypadku że oni grają w Angli i zarabiają takie pieniądze. Paradoksalnie jak by Tshimamba miał dzień to i mogło by być 3-3 i to pokazuje całe piękno piłki. Jak dla mnie świetny mecz Krivca. Facet powinien wyjechać w zimie lub lecie bo się zmarnuje w tej polskiej lidze. Lechowi mimo przegranej i tak gratuluje tego meczu. Zagrali naprawde dobrze. |
"Wstydu dzisiaj nie było" no ku...a :lol: by Romuś :*
|
Jaja sobie będą robić, i przez te jaja mogli stracić głupie bramki. Zbyt pogardliwie i z dużą nonszalancją podeszli do Lecha, szczególnie w 2 połowie. Pogrywają tą piłką i poruszają jak słonie niczym na treningu na osiedlu, zgoda, mogą z takim Lechem ale zawsze wyjdzie głupia strata i wpadnie przypadkowy gol jak na 2-1, wrrr, na szczęście koniec, ale do pełni szczęścia nie starczyło, Juve 1-1 Salzburg :(
|
Kolton cos strasznie za Amiką byl,on sie deklarowal komu kibicicuje czy cos ,bo czuc ze jest za Kuchennymi.
Co do meczu to dla City to jak dla nas mecz z Piastem Gliwice ,ale co by nie mówic w piereszej piolowie MC zagralo dobrze. maja fajnie bo graja tez rewanze,mysmy ich nie mieli. |
Cytat:
|
W sumie co mają mówić nasze "komentatory",jak gra repra jest podobnie .Ogólnie kupa straszliwa,o LM nie mamy co mażyć przez następne kilka lat pozostają ochłapy jak zasze .
|
Juve na remis z Salzburgiem i Lech na drugim miejscu z punktem przewagi nad Włochami.Szczęscie ich nie opuszcza,nawet jak przegrają w poznaniu za 2 tygodnie to o awans jeszcze powalczą.
|
Cytat:
Ja myślę że to bardziej było jak mecz Wisła kraków vs Pracownicy Multikina. |
Manchester zagrał słabo jak na swoje możliwości, ale i tak przykro sie patrzy na poziom wyszkolenia piłkarzy grających w naszej lidze.
|
Kołtoń mial racje, w sumie wstydu nie było, przewidywalny wynik i tyle. :D
|
Szkoda amiki, Cóż więcej tu napisać? mimo tego że poznaniacy zawsze kibicują zagranicznym zespołom jak Wisła gra w pucharach.. to Ja życzę kuchenką jak najlepiej :)
Co Polskie... to Najlepsze... Tylko kopacze.. tacy średni |
Cytat:
|
Biorąc pod uwagę, że grał drugi skład MC, który w dodatku podszedł do tego jak do sparingu ( 20 min gry na wysokich obrotach) to ja nie wiem jak to z tym wstydem jest ? Inna sprawa, że właśnie w takim miejscu jest nasza piłka. To że RBS zremisował z Juve jak dla mnie świadczy tylko o tym, że Lech wyląduje na 4 miejscu bo Austriacy nie odpuszczają. Pytanie kto będzie drugi Włosi czy Austriacy. Obstawiam wygrana Juve w Poznaniu i RBS w Austrii. Wynik z MC też wydaje mi się przewidywalny. Szkoda bo w sumie gdyby Lechoamica pograła sobie jeszcze w pucharach trochę dłużej to byłaby może szansa na mecz przyjaźni na zapleczu ekstraklasy "wiecznie krzywdzeni" vs "pekniety balon". Hmmm fajna wizja ale chyba mało realna.
|
Cytat:
Jedyne na co ja mogę liczyć to na 1 pkt w meczu z Juve i 1 pkt w meczu z RBS... i na to że Juve przegra u siebie z ManC i zremisuje z RBC...C Choć najbardziej realne jest remis z Juve u siebie.. i to wszystko. No i wątpię by RBS wywiózł punkt(y) z Turynu. |
Wg Angoli Lecha bylo 2,5 tys z Polski i 3,5 tys z Anglii Wypowiadali sie bardzo cieplo o dopingu i atmosferze ktora stworzyli spiewem i zachowaniem Jednakze przestrzegali tez ze z takimi latwo by przegieli pale
|
Amica mimo wyraznej porazki zagrala calkiem dobry mecz. Nawet jesli nie zagral podstawowy sklad MC to i tak gralo kilku swietnych grajkow i az milo bylo patrzec co robia. W Austrii sie ulozylo pod pyry wiec nie jest powiedziane, ze jeszcze w tej grupie nie powalcza. Jak dla mnie korzystnym dla polskiej pilki bedzie ich wyjscie z grupy, a dla nas rowniez, gdyz w lidze juz pogrzebia sie na amen - spadek to by bylo dopiero piekne :]. Zebysmy tylko my zaczeli wreszcie to wykorzystywac i gonic czolowke, bo Jaga punktowac na wyjezdzie na pewno nie bedzie.
|
co do kołtuna, to jest za amiką ewidentnie. Jak wygrali
karnych z baku to darł morde jakby Polska w finale Euro rozgromiła szwabów. Szkoda remisu Juve. No nie spodziewałem się, że moje Juve będzie walczyć do ostatniej chwili z ziemniakowymi majstrami ;/ Można przeboleć porażkę Wisełki z interem, ale Juve z amicą?? |
Co by nie mówić, ale Amica zaprezentowała się X razy lepiej niż my z Karabachem. Co ciekawe widać było, że "nasi" gracze wcale nie ustępują jakoś mega tym z Anglii. Kolosalna różnica owszem jest jednak w wytrzymałości, sile fizycznej i umiejętności gry w pewnych schematach. Oczywiście widać też że Manchester grał na luzie, tu dało znać o sobie doświadczenie i potykanie się co tydzień z drużynami bijącymi na łeb takie Arki, Cracovie, czy inne Polonie Bytom.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
:shock::shock::shock:... ale co tu sie dziwic jak na stadionie znajdą się wynalazki a co dopiero na forum ogólnodostepnym. Ale wk....a mnie jak kibice Wisły jarają się takimi meczami kuchenek. Może i lepiej by było zamykanie tego tematu na czas meczów! |
Popieram przedmówce :)
|
A tam zamykać od razu temat. Po prostu termin "kibic" mocno się zdewaluował w ostatnich latach i mamy "kibiców" FC Barcelona, czy "kibiców" Realu Madryt, którzy nie widzieli meczu swojej drużyny na oczy, kibiców polskiej piłki, których jedynym rekwizytem są pilot od telewizora i paczka chipsów, a także kibiców reprezentacji... Argentyny, Hiszpanii, czy Niemiec, którzy nie byli ani w Argentynie, anie w Hiszpanii, ani w Niemczech. Ba, nie wyjechali jest na zieloną szkołę poza granicę naszego kraju :D
O "kibicach" Lieonela Messsi, czy Krzysi nie wspominam. |
Zamknąć temat, bo my nie mamy prawa wypowidac sie o grze Lecha w pucharach po naszych ostatnich wojażach.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl