Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

philips kr 21.10.2010 21:00

Lech bez szans widac jednak różnice klas coś tam Peszko dostawiał noge ale ogólnie :rotfl:
Tradycyjnie jak zawsze tak i teraz w pucharach kibicuję swojskim drużynom więc Lech do boju k....:-D.

tofik 21.10.2010 21:01

To było do przewidzenia przecież, że ich będzie City jechać. Tak w ogóle to Amica momentami nie grała najgorzej

Natomiast w lidze polskiej Lech sobie nie radzi bo tak samo jak Wisła(jak wszyscy) nie umie grać ataku pozycyjnego, a wszyscy się murują z nimi.

sq 21.10.2010 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sessegnon (Post 996930)
Z tego co pamiętam to ten temat na czas meczów Lecha miał być zamykany...
Czyżby to zależało od ich postawy na boisku? Jak grają dobrze to zamykamy, jak źle to zostawiamy, żeby dowalić rywalom.
Dla mnie śmieszne podejście.

To zależy od humoru moderatora zamykającego ;)
Dziś ma powody by mieć dobry humor :D

sessegnon 21.10.2010 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 996946)
To zależy od humoru moderatora zamykającego ;)
Dziś ma powody by mieć dobry humor :D

No ja wiem, ale trochę więcej konsekwencji by się przydało:)

johny96 21.10.2010 21:11

No i dobrze. sessegnon, Ty się nie musisz martwić o moderowanie forum.

brylant17 21.10.2010 21:11

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

aNouc 21.10.2010 21:11

Pisałem! Pilnować się a nie usypiać! Stoją jak kołki i czekają na złote gody, teraz mi będzie Kołtoń pieprzył do ucha :rotfl:

rafalek 21.10.2010 21:11

I już Romek się zaczyna spuszczać..kurna..

philips kr 21.10.2010 21:19

Bramka jest ,może powalczą o remis.

felipe 21.10.2010 21:25

Szacunek dla Lecha za to co robi w Manchesterze, naprawdę :shock:

wwf 21.10.2010 21:29

Jak zwykle w meczach międzypaństwowych najlepsi są kibice.

Jakby ci nasi piłkarze byli jak kibice.

Kandzior 21.10.2010 21:30

Ej Panowie bo nam Lech Ligę Europejską zawojuje i co my biedni zrobimy? :lol:

ABG-TSW 21.10.2010 21:31

Podoba mi się to ze Zieliński już w 56 minucie potrafił wprowadzić 2 ofensywnych zawodników. U nas przy takim wyniku zmiany wprowdziali by dopiero w 80. Zresztą nasz trener nawet z słabymi Polskimi drużynami boi się zaryzykować.

rafil 21.10.2010 21:35

Adebayor x3

Kluvi 21.10.2010 21:42

Johnson pokazał jak można uderzyć i z jakiej pozycji..

Maciuś 21.10.2010 21:43

Jak to jest ze Bosacki i Arboleda razem pilnuja Adebayora a mimo to ten wali hattricka?

Devonisch 21.10.2010 21:45

Co by nie mówić Cibamba jest drewniany:) Cieszy zaangażowanie "potatoes". Będą odpoczywać w lidze.

wwf 21.10.2010 21:54

Nie no różnica w umiejętnościach, wybieganiu, szybkości, technice jest niesamowita. W 2 połowie jak MC nie chcieło się już tak biegać to dopiero Lech coś mógł pograć, ale i tak jak się widzi jakie oni robią akcje to śmiało mogę powiedzieć że taki Lewandowski z Błaszczykowskim to taka liga podwórkowa do tych gości.

Widać że w tym nie ma przypadku że oni grają w Angli i zarabiają takie pieniądze.

Paradoksalnie jak by Tshimamba miał dzień to i mogło by być 3-3 i to pokazuje całe piękno piłki.

Jak dla mnie świetny mecz Krivca. Facet powinien wyjechać w zimie lub lecie bo się zmarnuje w tej polskiej lidze.

Lechowi mimo przegranej i tak gratuluje tego meczu. Zagrali naprawde dobrze.

brylant17 21.10.2010 21:55

"Wstydu dzisiaj nie było" no ku...a :lol: by Romuś :*

aNouc 21.10.2010 22:00

Jaja sobie będą robić, i przez te jaja mogli stracić głupie bramki. Zbyt pogardliwie i z dużą nonszalancją podeszli do Lecha, szczególnie w 2 połowie. Pogrywają tą piłką i poruszają jak słonie niczym na treningu na osiedlu, zgoda, mogą z takim Lechem ale zawsze wyjdzie głupia strata i wpadnie przypadkowy gol jak na 2-1, wrrr, na szczęście koniec, ale do pełni szczęścia nie starczyło, Juve 1-1 Salzburg :(

Wojtas 21.10.2010 22:00

Kolton cos strasznie za Amiką byl,on sie deklarowal komu kibicicuje czy cos ,bo czuc ze jest za Kuchennymi.

Co do meczu to dla City to jak dla nas mecz z Piastem Gliwice ,ale co by nie mówic w piereszej piolowie MC zagralo dobrze.
maja fajnie bo graja tez rewanze,mysmy ich nie mieli.

63624 21.10.2010 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 996973)
"Wstydu dzisiaj nie było" no ku...a :lol: by Romuś :*

Co by nie mówić, to Kołtoń ma rację. Pyry obciachu nie narobiły, akurat Wisła od dwóch sezonów w pucharach kompromituje się. Ja tam się cieszę, że Poznaniacy grali, będą z moim Śląskiem walczyli o utrzymanie, bo po takim meczu z City 3 kolejki zajmie im dojście do siebie. Vide słowa Brożka po meczu z Tottenhamem, że czuje się jakby 3 mecze w polskiej lidze rozegrał.:)

philips kr 21.10.2010 22:05

W sumie co mają mówić nasze "komentatory",jak gra repra jest podobnie .Ogólnie kupa straszliwa,o LM nie mamy co mażyć przez następne kilka lat pozostają ochłapy jak zasze .

Zbychu 21.10.2010 22:05

Juve na remis z Salzburgiem i Lech na drugim miejscu z punktem przewagi nad Włochami.Szczęscie ich nie opuszcza,nawet jak przegrają w poznaniu za 2 tygodnie to o awans jeszcze powalczą.

wwf 21.10.2010 22:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 996976)
Co do meczu to dla City to jak dla nas mecz z Piastem Gliwice.

Ja myślę że z Maaskantem i tą formą to my byśmy nie wygrali teraz z Piaset Gliwice.

Ja myślę że to bardziej było jak mecz Wisła kraków vs Pracownicy Multikina.

Taxido 21.10.2010 22:06

Manchester zagrał słabo jak na swoje możliwości, ale i tak przykro sie patrzy na poziom wyszkolenia piłkarzy grających w naszej lidze.

Wichar87 21.10.2010 22:07

Kołtoń mial racje, w sumie wstydu nie było, przewidywalny wynik i tyle. :D

pabloX90 21.10.2010 22:12

Szkoda amiki, Cóż więcej tu napisać? mimo tego że poznaniacy zawsze kibicują zagranicznym zespołom jak Wisła gra w pucharach.. to Ja życzę kuchenką jak najlepiej :)

Co Polskie... to Najlepsze... Tylko kopacze.. tacy średni

emj10 21.10.2010 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 996802)
Nie będzie żadnego 6:0. Może nie być nawet 3:0, ja obstawiałbym coś między tymi wynikami 3:1, 3:2 albo 2:1.

Tak jak mówiłem. W sumie dobry mecz Amiki tylko co z tego? Szanse na punkty u siebie z MC ma żadne, a Juve nie da się już drugi raz tak zrobić.

rafkur 21.10.2010 22:21

Biorąc pod uwagę, że grał drugi skład MC, który w dodatku podszedł do tego jak do sparingu ( 20 min gry na wysokich obrotach) to ja nie wiem jak to z tym wstydem jest ? Inna sprawa, że właśnie w takim miejscu jest nasza piłka. To że RBS zremisował z Juve jak dla mnie świadczy tylko o tym, że Lech wyląduje na 4 miejscu bo Austriacy nie odpuszczają. Pytanie kto będzie drugi Włosi czy Austriacy. Obstawiam wygrana Juve w Poznaniu i RBS w Austrii. Wynik z MC też wydaje mi się przewidywalny. Szkoda bo w sumie gdyby Lechoamica pograła sobie jeszcze w pucharach trochę dłużej to byłaby może szansa na mecz przyjaźni na zapleczu ekstraklasy "wiecznie krzywdzeni" vs "pekniety balon". Hmmm fajna wizja ale chyba mało realna.

sq 21.10.2010 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 996986)
Tak jak mówiłem. W sumie dobry mecz Amiki tylko co z tego? Szanse na punkty u siebie z MC ma żadne, a Juve nie da się już drugi raz tak zrobić.

no właśnie...
Jedyne na co ja mogę liczyć to na 1 pkt w meczu z Juve i 1 pkt w meczu z RBS... i na to że Juve przegra u siebie z ManC i zremisuje z RBC...C
Choć najbardziej realne jest remis z Juve u siebie.. i to wszystko. No i wątpię by RBS wywiózł punkt(y) z Turynu.

crapmaster 21.10.2010 22:25

Wg Angoli Lecha bylo 2,5 tys z Polski i 3,5 tys z Anglii Wypowiadali sie bardzo cieplo o dopingu i atmosferze ktora stworzyli spiewem i zachowaniem Jednakze przestrzegali tez ze z takimi latwo by przegieli pale

lorddavy 21.10.2010 22:39

Amica mimo wyraznej porazki zagrala calkiem dobry mecz. Nawet jesli nie zagral podstawowy sklad MC to i tak gralo kilku swietnych grajkow i az milo bylo patrzec co robia. W Austrii sie ulozylo pod pyry wiec nie jest powiedziane, ze jeszcze w tej grupie nie powalcza. Jak dla mnie korzystnym dla polskiej pilki bedzie ich wyjscie z grupy, a dla nas rowniez, gdyz w lidze juz pogrzebia sie na amen - spadek to by bylo dopiero piekne :]. Zebysmy tylko my zaczeli wreszcie to wykorzystywac i gonic czolowke, bo Jaga punktowac na wyjezdzie na pewno nie bedzie.

dwdx1906 21.10.2010 22:52

co do kołtuna, to jest za amiką ewidentnie. Jak wygrali
karnych z baku to darł morde jakby Polska w finale Euro rozgromiła szwabów.
Szkoda remisu Juve. No nie spodziewałem się, że moje Juve będzie walczyć do ostatniej chwili z ziemniakowymi majstrami ;/ Można przeboleć porażkę Wisełki z interem, ale Juve z amicą??

Arturo Qr2nów 21.10.2010 22:53

Co by nie mówić, ale Amica zaprezentowała się X razy lepiej niż my z Karabachem. Co ciekawe widać było, że "nasi" gracze wcale nie ustępują jakoś mega tym z Anglii. Kolosalna różnica owszem jest jednak w wytrzymałości, sile fizycznej i umiejętności gry w pewnych schematach. Oczywiście widać też że Manchester grał na luzie, tu dało znać o sobie doświadczenie i potykanie się co tydzień z drużynami bijącymi na łeb takie Arki, Cracovie, czy inne Polonie Bytom.

sergio 22.10.2010 07:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez philips kr (Post 996958)
Bramka jest ,może powalczą o remis.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 996951)
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Cytat:

Pierwotnie napisane przez philips kr (Post 996978)
W sumie co mają mówić nasze "komentatory",jak gra repra jest podobnie .Ogólnie kupa straszliwa,o LM nie mamy co mażyć przez następne kilka lat pozostają ochłapy jak zasze .

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pabloX90 (Post 996985)
Szkoda amiki, Cóż więcej tu napisać? mimo tego że poznaniacy zawsze kibicują zagranicznym zespołom jak Wisła gra w pucharach.. to Ja życzę kuchenką jak najlepiej :)

Co Polskie... to Najlepsze... Tylko kopacze.. tacy średni

:shock::shock::shock:... ale co tu sie dziwic jak na stadionie znajdą się wynalazki a co dopiero na forum ogólnodostepnym. Ale wk....a mnie jak kibice Wisły jarają się takimi meczami kuchenek.
Może i lepiej by było zamykanie tego tematu na czas meczów!

ZoneNh 22.10.2010 07:33

Popieram przedmówce :)

emj10 22.10.2010 08:13

A tam zamykać od razu temat. Po prostu termin "kibic" mocno się zdewaluował w ostatnich latach i mamy "kibiców" FC Barcelona, czy "kibiców" Realu Madryt, którzy nie widzieli meczu swojej drużyny na oczy, kibiców polskiej piłki, których jedynym rekwizytem są pilot od telewizora i paczka chipsów, a także kibiców reprezentacji... Argentyny, Hiszpanii, czy Niemiec, którzy nie byli ani w Argentynie, anie w Hiszpanii, ani w Niemczech. Ba, nie wyjechali jest na zieloną szkołę poza granicę naszego kraju :D

O "kibicach" Lieonela Messsi, czy Krzysi nie wspominam.

Filippo123321 22.10.2010 08:56

Zamknąć temat, bo my nie mamy prawa wypowidac sie o grze Lecha w pucharach po naszych ostatnich wojażach.

krowczax 22.10.2010 09:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arturo Qr2nów (Post 997011)
Co by nie mówić, ale Amica zaprezentowała się X razy lepiej niż my z Karabachem. Co ciekawe widać było, że "nasi" gracze wcale nie ustępują jakoś mega tym z Anglii. Kolosalna różnica owszem jest jednak w wytrzymałości, sile fizycznej i umiejętności gry w pewnych schematach. Oczywiście widać też że Manchester grał na luzie, tu dało znać o sobie doświadczenie i potykanie się co tydzień z drużynami bijącymi na łeb takie Arki, Cracovie, czy inne Polonie Bytom.

a ja widziałem mecz w którym kopacze kuchenkorza nie potrafili przebiec 5 metrów w towazrystwie kogokolwiek z city, nie potrafili dokładnie podać, a jak juz cos im sie udalo to i tak musieli to spartolić (vide rajd peshki)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl