![]() |
Jak mogę zobaczyc wszystkie mecze w sezonie klubu filialnego -Garbarnii w 1 lidze ?
Jest w ogole taka opcja ? |
Oczywiście, że możesz ale to zależy czy masz "włączoną" pierwszą ligę, nieważne czy grywalna czy podgląd. Wtedy wchodzisz w kluby filialne -> Garbarnia a potem tak jak u siebie terminarz.
|
Da się grać w 2012 Unią Tarnów?
|
Da sie, na cmrev.com masz dodatki i poszukaj tam niższych polskich lig, jest tam własnie takie pliczek, który pozwala grać drużynami z 3 ligi ;)
|
niech ktos sie odezwie na priv kto gra w FIFE MANAGER 11 ... mam pare pytan..
|
mała sonda gra /grał ktoś własnym( wykreowanym w edytorze) klubem np w polskich ligach ???
|
Super Puchar zdobyty 3;0 nad legła i race się pojawiły:) czy na każdym meczu będą??:D
|
Mam podobny problem do opisanych wcześniej. Po 4 sezonach gry Wisłą (4 mistrzostwa, 1/8LM, 1/4LM, 1/8PE) dalej mam słabszą reputację od Lecha, który dołował kilka razy w lidze a w pucharach to grał może raz za mojej kadencji. Może sama reputacja nie byłaby problemem w grze, ale niesie ona za sobą konsekwencje. Takie, że po 3 sezonie gdzie stopniowo z roku na rok kupowałem lepszych piłkarzy nie mogę przeskoczyć pewnego poziomu CA (specjalnie ściągnąłem GenieScouta, żeby zobaczyć CA najdroższych typów jakich mogę kupić) u piłkarzy. Da się ten problem jakoś rozwiązać czy to jest "wpisane" w tego FMa?
|
Cytat:
^ po 4 sezonie wyprzedziła mnie Legia, która nawet raz w grupie nie była podczas gdy ja za każdym razem grupa LM, 1/8 LE, 1/4 i 1/8 LM. (po sezonie spadli oczywiście na swoje trzecie miejsce) .... wie o co biega z tym. Też mnie to w....ia sezon w sezon. I że potem niby taka drużyna jak moja stoi na przegranej pozycji w walce o wolnego piłkarza w walce z jakąś Spartą Praga (z całym szacunkiem dla tej realnej Sparty), która nie znaczy nic na europejskim polu. Coś nie tak zrobili, ale z drugiej też bawić się edytorem nie mam zamiaru. |
Cytat:
|
Widze Ty też miałeś race :) . Mi tylko raz czy dwa się pojawiły podczas obecnej gry Lille czyli grudnia 2011 (wczoraj zacząłem).
Na meczu z legła w lidze też miałem i to na razie tyle w tym temacie by było |
Jakiś miesiąc nie odpalałem FM. Dziś chciałem włączyć, Steam się łączy, a po chwili pojawia mi się komunikat
" gra jest tymczasowo niedostępna, spróbuj później" . I tak cały czas. Co zrobić Panowie? Gra oczywiście oryginalna,pudełkowa wersja. Odpalana dziesiątki razy na tym kompie. Jakieś rady? |
Cytat:
|
Cytat:
Powinno pomóc. v Cieszę się :) |
Cytat:
|
A skoro już uruchomiłem to podzielę się wynikami. Czasu,aby spędzać przed FM'em wielu godzin nie mam, ale jak już gram to z pełnym zaangażowaniem we wszystkie aspekty funkcjonowania klubu. Od szlifowania treningu,taktyki po stałe fragmenty gry, szukanie juniorów , trenerów i odpowiednie numery zawodników na koszulkach;)
Gram 3 eci sezon Śląskiem. Idę jak walec przez Polską ligę, a już w drugim sezonie wyszedłem z grupy LM - co prawda słabej , ale jednak. Klub mam w dobrej kondycji finansowej. I co mnie cieszy, można pokusić się o fajne transfery, dobrych zawodników do naszej ligi. Mi się udało skusić do gry Manuele Blasi ' ego i gra świetnie. Do tego w tym okienku wyciągnąłem z Rangersów (!) Johna Fleck'a. Zauważyłem ,że pojawia się wielu regenów. Sam mam już 5 nastolatków z Europy zapowiadających się na mega gwiazdy. Dałem im wieloletnie kontrakty z wielomilionowymi kwotami odstępnymi. Klub się rozwija. Mam rok 2015. Cel na 2019/2020 - triumf w LM ! W tym czasie właśnie moi młodzieżowcy powinni zacząć grać na światowym poziomie;) Jako trenerzy świetnie się spisują - Patrice Loko, Jiri Jarosik, Darek Pietrasiak;) |
Widzę, że kolega nade mną buduje potęgę ze Śląska. :) Ja próbuje stworzyć zespół liczący się w Europie z LOSC Lille. Obecnie zaczynam drugi sezon zaczęty od zwycięstwa we Francuskim Superpucharze, a poprzedni sezon to triumf w Lidze Europejskiej (po drodze m.in Atletico Madryt, Lazio i Roma) oraz zwycięstwo w Ligue1. Obecnie mam kilku piętnastolatków, którzy świetnie się zapowiadają oraz Nélsona Oliveire 20-sto latka zakupionego z Benficy Lizbony. Dawałem mu szansę ogrania się w pierwszym składzie i strzelił 9 bramek w 16 meczach. Jeleń przez drugą połowę sezonu grał regularnie w pierwszym składzie, ale teraz raczej będzie rezerwowym napastnikiem. Udało mi się wypożyczyć Gorana Pandeva, ale raczej będzie grał jako lewy skrzydłowy. Po 21 letniego Edena Hazarda zgłosił się Man City z kwotą 100mln zł. , ale sam Hazard nie chciał odchodzić. Teraz mam nadzieję na wyniki lepsze niż w tamtym sezonie, gdyż się solidnie wzmocniłem, ale pomimo zdobycia Superpucharu Francji tylko 2 remisy i 1 zwycięstwo.
|
gdzie kupie tanio FM12?
|
Najlepiej szukaj na Allegro ;)
|
Sprzedaz nowego FMa wzrosla w tym roku ze wzgledu na fajnie wprowadzane latki. Na piracie nie oplaca sie grac :lol:
Cieszy mnie to bo co jak co ale tak uzalezniajaca gre trzeba miec w oryginale. PS: Zostawilem Legie i biore sie za Hull. W Polsce nie ma juz zadnych wyzwan. |
Pierwszy oficjalny mecz Bitona i 4 bramki co prawda z Bangor City grałem i nota po meczu 10 ,tez tak mieliscie kiedys??
|
Nie w pierwszym oficjalnym, ale pamiętam, że w jakimś meczu w lidze też Biton 10 dostał :)
|
No u mnie to był pierwszy mecz w którym Biton wystąpił w oficjalnym meczu nie biorąc sparingow patrzyłem w jego historii to nie wiem jakiś bug??
|
Wisła w 2013 roku. Zostawiam jednak Fm 2012 - niesamowity czasopożeracz. (:
http://img109.imageshack.us/img109/3931/fm2012wisla.jpg [/URL] |
Nie mogę nigdzie znaleść logo packa do III ligi polskiej, ma ktoś może? Nie lubię grać bez herbów :P
|
A ja tak z innej beczki ;p Potrzebuje poradnika do FM'a 2009. Gdyby ktoś posiadał to bardzo bym prosił o udostępnienie. ]:->
|
Cytat:
|
Raczej chodzi mi o taki poradnik jak ze strony gry-online.. w formacie pdf. ;)
|
nie ma czegos takiego do fm'a -.-
|
Chodzi mi o to : http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=815&PART=10 Kiedyś miałem to z chomika ale teraz nie moge tego nigdzie znaleźć.. A nie bede płacił 11zł za to..
|
Oficjalnego poradnika nie ma i nie bedzie. Jest kilka platnych, czasami pojawiajacych sie na torrentach ( FM 2012 the guide ). Jest to zbior kilkuset innych poradnikow, ktore sa dostepne na necie. Od taktyki po rozmowy motywacyjne, przez trening, budowe sieci scoutingu i doboru trenerow. Wszystko to jest na necie i trzeba po prostu poszukac. Jednak moim zdaniem lepiej samemu opracowac dane sprawy i nie szukac gotowcow, bo wtedy gra traci polowe swojego uroku.
PS: Linka do jednego duzego poradnika nie mam, linki do poszczegolnych zagadnien sa na cmrev i innych stronach poswieconych FM |
dokładnie najlepiej samemu do wszystkiego dojść, ja jedyne co używam w pomocy dostępnych w necie to gotowe reżimy treningowe, bo nie chce mi się ustawiać samemu ;)
|
Dokładnie. Chodzi mi tylko i wyłącznie o te reżimy.. Bo z tego co pamietam to z tego poradnika były swietne :) Chyba ze macie coś do polecenia godnego uwagi ;> Albo nie tyle reżimy co ustawienia dla danych pozycji.. ;>
|
Gram sobie już któryś sezon Liverpoolem idzie mi tak sobie. Jakieś puchary krajowe, mistrzostwa zdobyte w europie słabizna. Ale nie o to chodzi. Nie wiem czy to bug jakiś ale co wychodzę z grupy LM na 4 razy trzy razy miałem FC Porto za przeciwnika i zawsze z nimi odpadałem.
|
a ja jakiem jakis bug i wynegocjowałem kwote za napastnika, klub zaakceptowal i mialem patowa sytuacje bo nie moglem przejsc do negocjacji kontraktu, a z drugiej strony nie moglem dac dalej bo caly czas wyskakiwalo ze konieczna reakcja, wiec z bolem serca odszedlem z Wisly, poczekalem pol sezonu i teraz jestem w Jadze na 2 miejsu w lidze bardzo slabym skladem ;) plus dodatkowo jestem trenerem kadry i odpadlem w cwiercfinale euro dopiero
|
pytanie do osób posiadających oryginalną wersję (steamowską) FM'a 12:
czy da sie jakos wymusić aktualzacje, albo sprawdzić czy aktualizacja zostałą zainstalowana? bo jak wybieram rozpoczęcie nowej gry mam tylko do wyboru 12.0 a z tego co wiem najnowszy patch do 12.1? |
Cytat:
|
Cytat:
edit: ok już znalazłem wszystko. |
w ramach ciekawostki, bo nie wiem czy ktoś miał z Was kiedyś styczność z taką sytuacją:
Gram Manchesterem United mecz ligowy z jakimś średniakiem. Moi zawodnicy otrzymują 6 żółtych kartek w tym meczu. A po spotkaniu Komisja Ligi każe mnie.... kwotą 112 tysięcy złotych ( mam ustawione PLN-y jako walutę główną ) za brak dyscypliny w drużynie ;-) |
pierwsze słyszę:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl