![]() |
... mam pytanko odnośnie pisania prac kontrolnych i "pomocy dydaktycznych" ;) Polecicie jakieś sprawdzone stronki w internecie, gdzie można je uzyskać, bo pewnie sporo osób z takowych korzysta :)
Z góry dziękuje za uwagę i pomoc |
Wiadomo coś komuś bliżej czy będzie gdzieś na necie do obejrzenia dzisiejszy mecz?
Wg. programu OrangeSport ( http://www.orangesporttv.pl/tpsa/run?n=os_programtv ) oni mają go pokazać, transmisja od 17,30, ale czy np. poprzez SoccerLive będzie można go znaleźć? |
Cytat:
dir > c:\plik.txt Gdzie 'plik' to nazwa jaką chcecie dla dokumentu tekstowego z wynikami |
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia a nie lepiej wejsc na strone i poprostu sprawdzic?
|
znacie jakies kluby/puby gdzie maja orange sport i dzisiejszy mecz bedzie transmitowany?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zajebiście koy elegancko ;) Piona !
teraz pytanie z innej beczki: jak chcę pobrać coś z wrzuty za pomocą dodania do URL "ad/file" to wyskakuje mi nowe odtwarzanie tak jakby za pomocą QuickTimePlayer'a.... jak z innych podobnych stron ściagam to dzieje się to samo :/ co jest źle bo nie kumam tego... ;/ PS. nie chce mi się za każdym razem jak ściągam np. z mp3.teledyski.info klikać "Zapisz element docelowy jako..." :-/ :-P |
wie ktoś ile uczniowie mają zniżki na pociagi pkp?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak sie odbywa liczenie w boksie ? Ogladalem wczoraj walke Adamka, jak bambus juz lezal to sedzia zaczal liczyc od 6. Wczesniej jakos sie liczy, czy jak ?
|
Znacie może miejsce lub stronke gdzie zrobie wycene starej ksiązki z 1740 roku ?? ??
|
Mam taki mały problem zainstalowałem nowego firefoxa, wcześniej kiedy ściągałem muzykę pojawiała się ikonka gdzie ma zapisać plik, teraz nie mam takiej ikonki i wszystko zapisuje mi się na pulpicie... I stąd moje pytanie jak ustawić tą ikonkę bo mnie już nudzi kopiowanie i przenoszenie plików z pulpitu do foldera :D Jak ktoś wie to proszę o pomoc.
EDIT:Nowohucianin^^ dzięki ziomek. |
Cytat:
|
Witam.
Czy wie ktoś może, czy na meczach Wisły będą rozdawane bony do bet-at-home? I czy bd rozdawane na biletach, czy na meczu można będzie sobie brać takie bony? - i czy wie ktoś może dlaczego jeśli wchodzę na jakieś forum, do profilu użytkownika i klikam na minkę GG to mi się nie otwiera w gadu ta osoba, tylko wyskakuje mi taki błąd: Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół "gg" nie jest przypisany do żadnego programu? Pozdrawiam. |
jakie wyjazdy są do zaliczenia w tej rundzie ?
|
Cytat:
Chyba że sędziemu łatwiej było odliczyć 10 sekund od 6-16 niż od 0-10 :D Do RafiABG Nie licząc Polonii Bytom to jeszcze: Bełchatów Poznań Gdynia Gliwice Łódź Gdańsk |
Do zaliczenia
Gdynia Łódź Gdańsk Reszta zakazy albo romonty. |
Cytat:
|
jak ktoś mógłby podesłać mi linka ze stronką na której mógłbym obejrzeć mecz icków,byłbym bardzo wdzięczny
|
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mógłby ktoś zarzucić linkiem do transmisji z OrangeTV Lechia-Śląsk ? :)
EDIT: DZIĘKI! |
|
|
Witam:) Mam pytanie... Jestem na kupnie nowej telewizji i związku z tym mam pytanie czy na "N" moge oglądać mecze polskiej Ekstraklasy a dokladnie Wisly?? i jak tak to na jakim kanale?? Jaką telewizje polecacie wogóle?? Pozdrawiam:)
|
Cytat:
Ja szczerze jestem zadowolony z n.Jednak jeśli zależy Ci na sporcie to C+ ma najbogatszą ofertę zwlaszcza jeśli chodzi o piłke nożną wszystkie najlepsze ligi Fancuska,Hiszpańska,Angielska,Włoska, i inne |
A jest możliwość dokupienia do cyfrowego polsatu kanału orange sport?
|
Nie. Kanał Orange Sport dostępny jest tylko za pośrednictwem Neostrady TV lub Cyfry +.
|
Cytat:
|
Czy jest nadal strona gdzie byly wrzucane wszystkie bramki Wisły? Wiem że takowa była ale cos pozniej byla zablokowana, jezeli ktos zna prosze o link, dzieki.
|
Czy można złamać hasło na nk??
Bardzo ważne !! |
Cytat:
Oczywiście że można. |
gdzie w Krakowie można kupić race dymne? ale nie takie dziadoskie co sie palą 10 sekund dymem gęstości dymu z szluga.
|
Czy od tej rundy będzie złotówka od biletu dla Ultrasów?I czy w ogóle będzie?
|
Niech mi ktoś odpowie na moje nurtujące pytanie: Chodzi o mecz Wisła- Legia, jak na naszym sektorze D wyczajono kibica Legii, który latał w majtkach za karę ;d -opisz ktoś przebieg całej akcji? :)
|
Pytanie natury hydraulicznej:
jest sobie kranik do pralki. Przecieka przy tym dynksie którym się puszcza wodę. Kupiłem nowy, chcę montować. Jeno stary za ch...olere się nie chce dać odkręcić. Siedzi to zaplombowane nie bezpośrednio w ścianie tylko z plastikowego kolanka. Na chama nie ciągnę bo czuć, że zaraz plastikowe kolanko pęknie. Na bank jest lewo skrętny (znaczy się odkręcam go kręcąc na odwrót niż wskazówki zegara chodzą). I co z tym dziadostwem zrobić, żeby nie wołać hydraulika? Czy raczej trzeba, po nawet jak by cudem to puściło to się go nie uszczelni? pozdrówka |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl