![]() |
Cytat:
i co w związku z tym? |
Mnie się bardziej podoba Ondrasek z 4:15: https://youtu.be/5B06ts8_ZVQ?t=255
Dokładnie w taki sposób dzisiaj załadował akurat bramkę :) |
Cytat:
|
Cytat:
Znajdźcie sobie jakieś hobby poza internetem... |
Broń Boże. Jak na profesjonalnego piłkarza to jest zajebisty. Bardzo pochwalam takie przykładanie się do treningów. Widać, że pachołek też nie jednego piłkarza już zatrzymał, ale koniec końców to Uryga wyszedł z tego pojedynku zwycięsko. Brawo
|
Ty, odpuść sobie pajacu jeden dopierdalanie sie do naszych piłkarzy w kółko.
To nie Barcelona ze wszyscy maja mieć umiejętności z gier komputerowych. |
Ty, wróć, do gimnazjum, po, trochę interpunkcji.
O....... Alankowi gałę, że tak ładnie poradził sobie z pachołkiem. Poczytaj sobie moje posty sprzed tygodnia? i zobacz, że go broniłem co nie znaczy, że nie mogę trochę beki pocisnąć, że się prawie o pachołka wyjebał i kark złamał. |
Cytat:
|
@ enzo,
Przecież on na Twoim filmiku rusza się jak słoń między pachołkami i na koniec ładuje prosto w Miśka ;) A tak szczerze powiedziawszy, to kibicuje Ondraskowi, żeby zaczął trafiać tak jak w sparingu, bo kibicuję Wiśle. |
Wsadzic Maleckiego na prawa obrone. Ma wszystkie atuty zeby tam grac a zwlaszcza w obronie jest nie do przejscia
|
A na skrzydle będzie grał duch...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przesunięcie Małego na obronę... To żeś wymyślił... Przecież to strata połowy tego co Wisła ma do zaoferowania w ofensywie
|
Cytat:
|
Jezu nie oglądałem sparingów nie czepiaj się
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie no szanujmy się, Cywka to byłby w TOP5 najgorszych prawych obrońców w tej lidze. On nie radził sobie z juniorami Żyliny.
|
Ja w niego wierzę bardzo. Waleczny, skoncentrowany, dość szybki. Przepowiadam udaną wiosnę tego gościa :D
|
Dla mnie plusami tego co zobaczylismy w sparingach jest mysl taktyczna(przesuwanie lini), pressing i wybieganie. 2 ostatnie w tej lidze to juz 75% sukcesu.
|
Gra skrzydłami Wisły w dalszym ciągu to obraz nędzy i rozpaczy.
|
Cytat:
|
ABGwislakABG masz u mnie nominację na najlepszy post :D
racja, ten Merkury wiecznie narzeka na tą Wisłę, pewnie każdego ranka budzi się w 2003 roku, patrzy za okno a tam stary stadion Wisły, nieważne, ale biegają Żurawski, Frankowski i reszta śmietanki, Cupiał sypie kasą, nie dziwie mu się że gardzi skrzydłami, Małecki and Boguski, wyśmiewa Kiko, jedyna recepta to chyba liść na pysk i pobudka :) |
Cytat:
Małecki niech gra ,tam gdzie grał i amen.Nikt na te jego zwody jeszcze nie znalazł recepty.A ktos na srodku to mogłby sie nauczyc tego co keidys Mauro Cantoro czyli piłeczka ,dwie nózki w góre ,upadek i akcja dla nas :) P.S i uspokójcie sie tam u góry ludzie,bo siara zwyczajnie. |
I wbrew malo powszechnemu .......eniu Merkurego, po akcjach skrzydlami padla bramka z Paksi czy bramki ze Steaua, tych z Zilina nie pamietam ;).
|
Cytat:
Z tym że teraz skrzydłowi często schodzą bardziej do środka, do rozegrania. |
I bardzo dobrze ze schodzą do środka. W Polsce skrzydłowego uczy się biec do końcowej i centrować, a skuteczność takich zagrań jest niska jak cholera.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wiem, taki klasyczny libero czyszczący pole bramkowe, to by się przydał. W tej chwili gramy na obrońców, co potrafią się nawet na połowę przeciwnika zapuścić, zamiast pilnować swojej bramki - dziwić się, że mamy tyle bramek straconych.
|
Cytat:
|
Ciekawe czy mając tylu srodkowych pomocnikow ( a moze dojsc jeszcze Valencia) bedziemy grali trojka w srodku np. 4-5-1 ?
|
Mając Stilicia raczej inna opcja w ogóle nie wchodzi w grę. 4-4-2 ze Stiliciem + Mączyńskim/Brlekiem/Popoviciem to byłoby samobójstwo.
|
Cytat:
Moim zdaniem zależnie od tego, jak się wprowadzi Llonch(i ew. Valencia): a)dobrze 4-1-2-2-1 z opcją na skrzydła (gdy będzie Valencia) b)bez ŚPD ze "skóry i kości" 4-2śp/śpd-3(boguski,małecki,stilić za napastnikiem)-1 |
Kolego ashkeczup, bo tak czytam te Twoje posty i widzę, na jakiego eksperta się kreujesz. Proszę wyjaśnij mi jak w taktyce 4-4-2 chciałbyś ustawić Stilicia? Dodam przy tym, że sam napisałeś, że ŚP ze Stilicia żaden.
|
Cytat:
|
Po proszę o tlumaczenie jak dla debila. Dziękuję.
|
Cytat:
Spytałem kolegi Pawła jak sobie wyobraża 4-4-2 ze Stiliciem, bo ja sobie w ogóle. Nie ma tam miejsca dla ŚPO chyba, że za tego drugiego napastnika. Następnie podałem możliwe wg. mnie rozwiązania. Muszę to rozrysowywać czy już rozumiesz? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl