![]() |
Ok, ja pisałem głównie o Szymku, podoba mi się to że dalej sympatyzuje z Wisłą (doszukuje się przynajmniej pozytywów, dużo o niej mówi, czasami w komentarzach nawet broni ) , w przeciwieństwie właśnie do Węgrzyna, czy by było dobrze czy źle to nigdy dobrego słowa o Wiśle nie powie.
|
Cytat:
"Świetnie na pozycje wychodził Ivica Iliev, dobrze, że Wilk go nie dostrzegł." Sorry za off topic. |
Ale Łobo się stoczył z reprezentacj do II-ligi
Wojciech Łobodziński negocjuje z Miedzią http://.................../viewtopic.php?t=6626 |
Cytat:
http://pilkarskamafia.blogspot.com/2...z-legnica.html A co do Węgrzyna to w pełni się zgadzam, facet najwyraźniej ma jakiś uraz do Wisły, wielokrotnie dawał powody takiego do przyjęcia takiego założenia. |
Węgrzyn to zwykły wieśniak myślący że jest ekspertem. Pograł u gumiorów pograł w żydach i pograł u nas, na topie jest Wisła więc jej można w.......ić szpileczkę bo każda wypowiedź "pod prąd" może być odebrana lepiej. Dla mnie Węgrzyn jest nikim i gdy zdarzy mi się posłuchać tego pajaca to zawsze wyciszam TV, jego dyrdymały można puszczać bokiem i widowisko nie straci zbyt dużo na swojej atrakcyjności.
|
Przesadzacie z krytykowaniem Węgrzyna. On jest trochę jak Weszło - zauważa główne negatywne aspekty gry zespołu, ale najczęściej jest obiektywny. Do tego lubi drużyny waleczne, zdeterminowane, stąd w meczach Wisły, Lecha lub Legii ze słabszymi zespołami często pochlebniej wypowiada się o tych słabszych drużynach, jeśli podejmują walkę z ligowymi potentatami i nie oddają punktów łatwo.
|
A ja mysle, ze relacje bylych zawodnikow Wisly zwiazanych z mediami sa troche jak rodzic nauczyciel - dziecko wlasne i obce dziecko. Gdzie taki komentator zawsze bedzie "wymagal" wiecej od "swoich" bedzie w obec nich bardziej krytyczny. Moze tez po to aby nie posadzono go " a ty grales w Wisle to komentujesz pod nich". I moze to tak mocno tkwi w ich (komentatorow) glowach, ze przesadzaja w druga strone
|
Kosa 2 asysty juz, mimo ze z rzutow roznych, ale jednak.
Juz 3 asysta. 4 asysta hahaha : D |
Czwarta asysta Kosy... Ciekawe, jak mu ta runda wyjdzie. Szczerze mówiąc nie zastanawiałbym się nad sprowadzeniem go do Krakowa skoro był wolnym zawodnikiem. Kose brałbym w ciemno.
|
Cytat:
śmieszne że po pierwszym meczu wszyscy gnojili Kosę , zas po drugim wychwalają jego gre pod niebiosa . Równie dobrze można upatrywac Popka jako głównego kandydata na króla strzelców ekstraklasy :rotfl: popatrzcie sobie co robi Podbeskidzie przy rożnych , Wisła czy Legia wbili by dzisiaj takiej drużynie nie 6 , a nawet więcej bramek . Nawet MKS Sławków zagrał z nami ambitniej , niż Podbeskidzie z GKSem. co do byłych zawodników to zastanawia mnie , jak nisko musiał upaść Łobodziński , że szuka szcześcia w II lidze . To nie do wiary że nie może sobie znaleźć klubu w I lidze , już nie wspominając o ekstraklasie , gdzie dla wielu klubów przeszłość korupcyjna nie ma znaczenia . |
Kosa ma nawet lepsze wrzutki niz Patryk Małecki
|
Tak
Trzeba go było zabrać i przywiązać do chorągiewki bocznej żeby daleko nie było w razie rzutu rożnego. A jednego z naszych obrońców wymienić na Popka żeby miał kto strzelać. I jeszcze jedno, nich zawsze naszym przeciwnikiem będzie zespół z bramkarzem i obrońcami Podbeskidzia. Pozdrawiam |
Cytat:
Po pierwszym meczu nie napisałem o Kosie ani słowa, po drugim zauważyłem cztery asysty i dodałem, że ciekawi mnie jak wyjdzie mu cała runda. To nie jest wychwalanie pod niebiosa ;) Kosę jako piłkarza cenię bardzo, dlatego gdybym miał jakiś wpływ na transfery podpisałbym z nim kontrakt na 1 rok. Jako, że wpływu na transfery nie mam to sobie piszę co myślę na forum. |
Dziś Kosowski przeszedł samego siebie. 4 asysty - trochę punktów w fantasty lidze mi nabił :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Pamiętam jak kiedyś ktoś na sektorze powiedział, że Kamil któregoś dnia strąci kibica siedzącego w najwyższym rzędzie starej C :D Jednak było to na początku Jego gry w Wiśle. Jak jeszcze występował jako obrońca. :) Potem wyglądało to znacznie lepiej. |
Cytat:
od niego to ja lepiej dośrodkuje z rogu np. |
Ahhh ten Franek... :) Ładna bramka sztuczką techniczną.
89' minuta 2:1 dla Jagielloni. |
Cytat:
|
Gdy przed sezonem pisałem, że Kosowski by nam się przydał , to mało mnie dzieciarnia nie zjadła , że "Stary", "Będzie jak z Żurawskim" , "Na co nam on" - pisałem wtedy by nie wrzucać wszystkich do jednego worka, bo jeden piłkarz starzeje się szybciej, inny nawet w wieku 35-37 lat może dużo wnieść do zespołu. Dziś Kosa pokazuje, że dalej jest w formie, a tak dobrze dośrodkowującego zawodnika jak Kamil to my długo mieć nie będziemy.
Tym bardziej żal, że nawet taki Bełchatów było stać by zapłacić mu na "pampersy" . Oj Przydałby nam się taki konkurent o miejsce w składzie z Kirmem, uważam , że jak na dzień dzisiejszy KOSA jest lepszy. |
Cytat:
|
Franek Franek łowca bramek - najlepszy piłkarz w historii występów w Wiśle szkoda, że niedoceniany przez myślących inaczej....
|
Nie chcę znów zaczynać tutaj dyskusji na temat Franka, ale kim w takim razie dla przeciwników Franka jest teraz Baszczu? Jak dla mnie gorzej się Marci zachował, mowił że nie pójdzie do żadnego polskiego klubu prócz Wisły, a tu przechodzi i to jeszcze do naszego wroga, gdzie śpiewają na nas k... i że Cracovia rządzi w Krakowie.
Dodam od siebie, że gdy Franek odchodził oczywiście smutno mi się zrobiło, ale już w następnym meczu bez Franka pomyślałem, że z wszystkich zawodników Wisły ( którzy wcześniej już odeszli ) to jemu najbardziej należało się odejście i dobrze że odszedł. Gdyby Frankowski był zdrajcą to nie tłumaczyłby się z własnych wyborów, bo miałby to wszystko gdzieś, a widocznie nie miał. Wyjaśniał nawet sprawę tutaj na forum. Dlatego pytam, skoro dla Was Frankowski jest zdrajcą, to kim jest teraz Baszczyński? Dla mnie i jeden i drugi jest legendą. |
Cytat:
Gdyby poszedł do kauflandu..jasne, ale Polonia, klub jak każdy inny a że ma niby zgodę z parchami...bez przesady. |
Legendą to jest Reyman.
|
No i co z tego, że Frankowski był dobrym piłkarzem, jak jest patologicznym frimonem i fletem. Płaczkiem, zakładającym tematy na forum i szlochającym do dziennikarzy, bo dzieczynce zachciało się nagle odejść, zaczął szantażować klub i właściciela, a Ci wszyscy radykałowie nagle stali się tacy źli i wredni ... bo Tomuś tylko 160 000 euro zarabiał mając wokół siebie reprezentację Polski na boisku... itp, itd
Czytajac to forum można dojść do wniosku, że gdyby koszulke Wisły załozyli liderzy Jude Gangu i strzelili bramki w eLM to zostaliby bogami trybun. Znacie chociaz tego Frankowskiego, że tak mu dupę liżecie? |
Borek w Cafe futbol pyta Kosowskiego o słabe strony APOELu - Kosowski odpowiada coś w deseń " nie będę za darmo ułatwiał sprawy Wiśle. Wisła ma mój numer niech zadzwoni" oczywiście nie cytuje go słowo w słowo ale takich był wydźwięk tej wypowiedzi.
Komentarz zbędny.. |
A co do Baszcza.
Chciał wrócić do Wisły i podobno zaakceptował go trener holenderski, ale powrót zastopował ktoś u góry.Być może jest to związane z widoczną polityką pozbywania się ze składu Polaków, którzy przez tyle lat LM nie potrafili zdobyć (wyjątek potwierdzający regułę to Sobol). Baszczu nigdy nie szantażował właściciela, Wisły i nigdy nie grał preciwko zagorzałym fanom, jak robił to Frankowski. Zresztą Baszczyński to charakterny facet, a Frankowski to dobry napastnik o psychice nawt nie kobiety (płaczek, focher, skarżypyta, w dodatku uważający się za pępek świata) |
Mateusz91 co Ty w ogóle wypisujesz o Franku chyba w innym świecie żyjesz.. A Ty znasz Frankowskiego tak dobrze ?? 91 w nicku to Twój rok ur?
|
Cytat:
|
Może ledwo co mu starcza na pampersy, dlatego chcę sobie dorobić :)
|
Znam i jestem pewien swoich racji.
I kiedyś z całego serca wrzeszczałem "Franek, Franek łowca bramek" i po każdej bramce dołaczałem do tych co uzmysławiali janasowi, że to błąd, że nie powoływał go do kadry. I nagle w 2005 roku zwariowałem, że ten mój idol okazał się takim szmaciarzem i byłem na Odrze w Wodzisławiu jako malolat i widziałem jak jako jedyny Frankowski ma w dupie to, że te 300 osób mimo tej klęski w Atenachjechało na tą wiochę, by pokazać że nadal mimo wszystko jesteśmy z Wisła (obraził się na cały świat i nie podszedł pod sektor jako jedyny). A potem szlag mnie trafił, że pupil Cupiała szantażuje mój ulubiony klub i to jeszcze jako ktoś, kto zawsze miał u właściciela fory i miał pchane do dupy. I bylem dumny, że ktoś wywiesił transparent może mocny w słowach, ale jednak prawdziwy. Byłem dumny, że ktoś z ruchu kibicowskiego pokazuje, że zawsze na pierwszym miejscu powinno być dobro i interes Wisły a nie rozkapryszonego grajka. A potem te jego płacze, szlochy, logowania się na forach i obwinianie przez niego wszystkich, tylko nie samego siebie. I zdania mimo wieku nigdy nie zmienie, bo zawsze będę walczył o dobro Wisły. I wkur... mnie, że zamiast przekładać potencjał ABG na wygrywanie rywalizacji z Żydami w realu, to niektórzy wyspecjalizowali się w mędrkowaniu na internecie. Srama na konfidenta Stachowiaka, gdyby miał trafić do Wisły, bo jest konfidentem, sram na Frankowskiego bo jest judaszem i zdrajcą. Liżcie mu dupę dalej i beczcie na takich jak ja w wirtualnym świecie, a my na to mamy wyjeb... bo damskie się nie liczy. Bez odbioru |
Cytat:
|
Cytat:
Niemniej jednak Małecki to zazwyczaj puszcza takie balony jak Alvarez swego czasu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
też usłyszałem ten komentarz Kosy i w ogóle nie brzmiało to jako żart... może zbiera na pampersy tudzież inne waciki?
|
Przecież potem powiedział żę jak by co to jego telefon jest czynny przez 24h dla Maskaanta
|
Cytat:
A może to raczej telefon Maaskanta powinien być czynny dla Kosowskiego ?? Chyba się komuś pop ... kto do kogo ma przyjść i prosić o grę |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl