![]() |
Polecacie jakis pewniak na dzisiaj ? :) za grubsza kase ? :p
|
ja na dzis dalem
Udinese-Inter 2 Juve-Palermo 1 Bayern-Hamburg 1 Lubin-Piast 1 za 100 do wygrania 907 |
Ja na dziś zagrałem na:
Olympiakos-Atromitos 1 Panionios-Panathinaikos 2 |
To mnie Śląsk przewiózł... Przecież mogli przegrać :lol:
Cytat:
|
Cytat:
źle ci nie życze, ale ile tygodni zajmie ci odrobienie takiej kwoty tym systemem? ja dzisiaj Genoa (juz trwa) , Liverpool, Sevilla, Porto |
Cytat:
Mi został bonus 40zł z bwin, miałem go obrócić 7 razy, więc obstawiałem sobie pewniaków...W 12 dni zrobiłem z tego 360zł grając przeważnie na live. Na 49zakładów miałem 8 błędów. Średni kurs ok. 1,35. W ostatnich dniach wtopiłem 210zł. Na 12zakładów 10 błędów!! Nie weszło mia nawet Vasco da Gama - Sousa z kursem 1,08:lol: Wczoraj wieczorem obstawiłem na live, że Barca strzeli następnego gola. Kurs 1,75. Nie minęło dosłownie 10s Malaga ładuje brame:evil: |
Trochę na ryzyko,ale nawet realne
Udinese - FC Internazionale 2 Villarreal - Dep La Coruña 2 Xerez - Espanyol 2 Paris SG - Marseille 2 Sporting CP - Porto 2 stawka : 5.00 PLN możliwa wygrana 571.59 PLN KUR... Roma w 90 minucie straciła bramkę z karnego. |
Jakie typy Panowie na dzisiejszy finał hokeja ?
USA-Kanada ? Rocco wypowiedz sie ;P Ty tu jestes mistrzem hokeja :D |
Cytat:
|
Genoa też mi zawaliła, a tak pięknie było:P
|
Genoa udupila dzis pare kuponow w tym min moj :(
|
Cytat:
nie gram tego meczu:D kibicuje USA,wiec nie chce stawiac na Kanade. jesli mialbym cos grac to over 5,5.ale jak mowie.. odpuszczam:) |
Dzis weszlo portland z nocy + liverpool+Karsiyaka ;)
|
Cytat:
|
Kusiło mnie by dać 2 na Lecha ,ale nie postawiłem bo wierzyłem,że przegra nawet powiem więcej pragnąłem by przegrał no ale wiadomo Lech to nie Odra.
|
Cytat:
|
Do 75 min Galatasaray remisowało i już miałem pisać, że weekend dp dupy... patrze po chwili a tu 4:1:D
Cytat:
Jakieś propozycje na jutro? Bo oferta dość uboga... |
No i dzięki grekom jestem 87 zł na czysto:)
Na jutro spróbuje: Nacional-Belenenses 1(zasugerowałem się tym że ten typ się tu przewinął na forum) Banik strzeli Metz strzeli |
mam pytanie bo napisalem do serwisu bah że nie dostałem żadnego maila z bonusem a oni do mnie że to nie oni tylko jakaś strona ajo.pl zrobiła tą promocje i że trzeba się tam zarejstrować wy macie tam konta Ci co dostali tego maila? bo ja już tego nie czaje :P pozdro :)
|
Ja mam tam konto i nic nie dostałem... :( Trudno bez 5 zł też się obejdzie ;)
Niektórzy piszą, że dostali maila bez kodu... Spróbujcie włączyć wyświetlanie obrazków w wiadomości powinno pomóc... |
mi przyszło i kod też jest. :)
jako że miałem 0,09 na koncie, przyda się. byleby tego odrazu nie stracić, to może się w końcu coś pogra, po 4 miesięcznej przerwie. na dobry początek na Kanade. :) |
Usa - Kanada
Usa wygra ( włącznie z dogrywką i karnymi) 2.95 |
takie coś wymyśliłem na jutro
Nacional - Belenenses (handicap +1) 1 2.6 Metz - Le Havre 1 2.0 za 20 do wygrania 91.40 |
ja na noc zagralem z nba
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 1 1.35 Orlando Magic - Miami Heat (under/over 184.5) 2 1.85 Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks (under/over 190.5) 2 1.85 za 17 do wygrania 80 :) |
Cytat:
Ale ten Twój kupon natchnął mnie by znów popróbować takich kombosów na farta;) |
Patrzyłem dzisiaj co proponują na innych forach bukmacherskich i dość często polecanym meczem jest:
Aachen-Duseldorf 2 ,w 2 bundeslidze,ciekawa sprawa bo kurs na gości mniej więcej wynosi 3,1,w zależności od bukmachera.Co Wy o tym sądzicie żeby zagrać ten typ? |
Na dziś
Metz - Le Havre 1 kurs 2.0 Bet365 |
Wiem że żydostwo ale co myślicie o Petah Tikva?
I jeszcze Thun? |
Ja już w życiu nie dam Romy nigdy kolejny kupon mi zawaliła tylko ona
|
No i pewnie wygrają w sobotę z Milanem:D
|
Zna ktoś wynik, albo wie gdzie sprawdzić, bo coś znaleść nie moge: Piłka nożna KOBIET- Algavre CUP USA-Szwecja i hokej na trawie M-P ŚWIATA- INDIE Holandia-Argentyna. Z góry wielkie dzięki:)
|
Cytat:
|
Na jutro dubelek:
Irlandia-Brazylia 2 (1,50) Krefeld-Straubing 1 (2,00) za 25 zł do wygrania 66 zł |
Metz siadło ale przełożyli Nacional... Jak by ktoś wiedział na kiedy to prosze o info. EDIT: Wg BAHu mecz odbędzie się jutro o 15
Cytat:
Aachen 0 - 1 Düsseldorf :) |
Irlandia-Brazylia 2 (1,50)
jakim składem wybiegnie Brazylia? Chciałbym postawić za grubsza kase ale nie bardzo wiem gdzie znaleźć jakieś składy Wie ktos moze gdzie znajde jakies info o tym meczu ? |
ja się niestety już nie skusiłem na Fortunę dziś a szkoda,a te 2 typy które gram na jutro też polecają na różnych forach,Brazylię nawet w wariantach 1 połowy i handicapu ale wolę nie kusić losu:)
Co do składów to : Kadra Brazyli na ten mecz przedstawia sie nastepujaca : Bramkarze: Julio Cesar , Doni Obroncy: Lucio, Alves , Luisao , Thiago Silva, Maicon , Gilberto , Juan , Bastos , Pomocnicy : Gilberto Silva , Josue , Melo , Lucas , Kaka , Ramires , Elano , Julio Baptista , Kleberson Napastnicy : Robinho , Adriano , Nilmar , Fabiano Powolania od Trapattoni'ego otrzymali : Bramkarze: Given , Westwood , Murphy Obroncy : Dunne , Kelly , Kilbane , Foley , Ledger , McShane , Wilson , Cunningham Pomocnicy : McGeady , Duff , Gibson , Whelan , Andrews , Hunt , Lawrence , McCarthy Napastnicy : Doyle , Keane , Long , Best edit.Nacional podobno przeniesiony na jutrzejszy dzień:) jeszcze taką dość ciekawą analizę znalazłem i chyba słuszną (Rocco by się przydał aby to ocenić): Spotkanie: Graz - Medvescak Typ: Graz Kurs: 1,42 Buk: Bwin Na jutro niski kurs, ale za to bardzo pewny. W lidze austriackiej hokeja trwają, w sumie już na dobre play-offy. O tym meczu rozpisywać się za bardzo nie ma co. Gospodarze są po prostu lepsi i jutro spokojnie sobie poradzą. Stan rywalizacji play-off to 2:2. To sensacyjny wynik, gdyż Graz wygrał rundę zasadniczą, a Medvescak zajął ostatnie premiowane awansem miejsce - 8. Pierwsze dwa spotkania wygrał Graz, jednak później jutrzejsi goście sensacyjnie wygrali dwa spotkanie i doprowadzili do remisu! Jutro jednak nie może być mowy o kolejnej sensacji. Gracze gospodarzy będą maksymalnie skoncentrowani, gdyż ewentualna porażka zbliży ich do odpadnięcia z play-off. Różnica klas obu zespołów jest zbyt duża by można było liczyć na niespodziankę. |
Ja na Brazylie nie wiem czy bede gral, ogladalem na orange info, ze trenerowi brazylii nie zalezy bardzo na zwyciestwie, i da odpioczac zawodnikom, nie chce aby podali sie na kontuzje;)
|
Cytat:
za hooy nie jest to bardzo pewny typ,a po takim kursie wrecz ryzykowny.play-off rządzi sie swoimi prawami i ten mecz doskonale to pokazuje.co z tego ze wygrali sezon zasadniczy,skoro Medvescak miał całkiem niezłą koncowke i teraz utrzymuje forme i walczy.nie mozna mowic o wielkiej sensacji gdyz GRAZ wygrał pewnie tylko mecz nr2 w stosunku 6-3.w pierwszym meczu wymordowal zwyciestwo 2-1,a ostatnie dwa przegrał i to chorwaci sa na fali i maja małą przewage psychologiczną. nie bedzie to łatwy mecz ale z braku laku sam postawiłem na GRAZ :D mam nadzieje ze nie zawiodą,choć mam małe obawy co do tego meczu:) a poza tym licze na strzelanine w niemczech,choc roznie to moze byc po przerwie:) |
Tak na otarcie łez po olimpiadzie pozostanie Ci stawianie na Ovechkina jako strzelca bramek:P
Dzisiaj Podhale-Tychy na tvp sport podobno pokazują. |
Cytat:
btw liczylem na zwrot za te Madeire a graja o 16:/ i beda nerwy;/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl