![]() |
Najgorsze, że po takim paszkwilu taki cymbał rysuje się na kogoś wiarygodnego... Zaraz się jeszcze okaże, że Wisła jednak straciła szansę na odjechanie całej piłkarskiej Polsce.
|
Cytat:
Dla mnie to brzmi jednoznacznie. Inna sprawa, że raczej jednoznacznie błędnie. |
wydaje mi się,ze to albo typowe przejęzyczenie albo nierzetalność dziennikarza ktory przeprowadzal wywiad. powinno być " z którą Wisla" zamiast "która z Wisłą" ale tego nei ma się co czepać.ja odniosłem wrażenie,ze cała ta rozmowa sluży wybieleniu naszego ( byłego ?) forumowicza i oparta jest tylko na tym co wypłynęło min tutaj na forum.
natomiast co do drugiej części odnoaszącej sie do działan marketingowych trzeba przyznac,ze chłop głupio nie mówi. |
Cytat:
z którą Wisła - (przychodzi Wisła do UFA i mowi : ogarnijcie nam sponsora. A UFA : chcemy 30% od kazdej umowy) a moze tak bylo? w sumie jakby nie bylo, UFA byla chujowa :) |
Ten dzban pewnie maczał palce przy tej umowie i dobrze wie co mówi...
Wybawca Wisły ręka w rękę z łysym wenszem :D |
Jest dobre powiedzenie Ręka Rękę Myje niech robią wałki,ale z dala od Wisełki
|
Wygląda na to, że w końcu pojawił się poważny, wiarygodny i przede wszystkim perspektywiczny inwestor:
https://twitter.com/knuram/status/905443576590598145 |
Na pewno jest konkretny!
|
Cytat:
_ Krzys, lat 9 |
Coś drgnęło w końcu
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...644,1,727.html Ciekawe czy UEFA wypłaci nam teraz "zamrożone" pieniądze |
Cytat:
|
Ktoś tu się zatrzymał w 2016 roku
|
Cytat:
|
Nie doczytałem linczujcie :lol:
|
Akurat Mandziara był dziś w Canal+, gdzie wałkowali go również w sprawie procesu z Wisłą.
Podobno cała ścieżka zakończona i czeka już tylko aż UEFA przeleje mu te pieniądze. Swoją drogą jakiś strasznie nerwowy był przez cały program, jakby czekał tylko, aż wywloką mu jakieś nieciekawe sprawy z przeszłości :lol: P.S. Było też lekkie starcie z Mielcarskim, gdzie ten wspominał, że mocno się starli, gdy Mandziara, na podstawie umowy z Cupiałem, zażądał działki od transferu, w którym (zdaniem Mielcarskiego) Mandziara w żaden sposób nie uczestniczył. |
Czy komuś wiadomo coś więcej o akcji policji w hali TS?
|
Cytat:
Cytat:
|
Dzięki, ale takie rzeczy, to i ja w google znalazłem. Myślałem, że ktoś wie coś więcej ze swoich źródeł.
|
do usunięcia
|
Cytat:
|
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/gru...cia_22083.html
to cytat z tego artykułu. |
Nie wiedziałem, że czynności procesowe w sprawach o rozbój przeprowadzają antyterroryści :D
|
Cytat:
Cytat:
I to są piękne przykłady że wklejanie linków do gównianych mediów powinno być banowane a większość "dziennikarzy" olewanych ciepłym moczem bo większych bzdur już wymyślać się nie da |
Cytat:
Zdaniem prokurator rejonowej, siły i środki, które zostały użyte do czynności są odpowiednie, ponieważ zachodzi podejrzenie popełnienia przestępstwa z art. 280 § 2 k.k, zagrożonym pozbawienia wolności od lat trzech. – Flagi są jednym z elementów sprawy – dodaje Małecka-Kowalczyk." |
taaa antyterroryści do szukania flag :)...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja rozumiem jeszcze niechęć do twitterowych informatorów w stylu wszechwiedzącego janka czy innych ananasów, ale nie bardzo czaję skąd taki stosunek do Jadczaka, który swego czasu miał największe zasługi w zdemaskowaniu wiadomego rowerzysty. Wystarczy oddzielić ziarno od plew a nie bezmyślnie napie***lać na wszystkich pismaków dookoła. A co do antyterrorystów to może szukali naprawdę czegoś innego (o czym pewnie się już nie dowiemy), albo klasycznie pieniądze podatników idą na takie ważkie z punktu widzenia bezpieczeństwa akcje, albo chcieli zrobić pokazówkę. |
I Ty serio wierzysz że przyszli po flagi albo po dwa noże do krojenia chleba?? :D
Kolejny klon Wisla123 ... |
Rozumiem że ten pies co jest na zdjęciach to specjalna rasa tresowana do szukania skradzionych flag:>
|
a co jest w tym dziwnego ? uważacie że ten resort działa w zgodzie z rozumem i godnością człowieka ?
|
zrozumcie, oficjalna wersja to poszukiwanie flag, a czego nieoficjalnie szukali to chyba nie wiecie. a jak wiecie, to jesteście osobami które brały w tym udział lub wydawały rozkazy :) oczywiście, że pies nie był do szukania flag no ale mógł szukać dragów jak i środków pirotechnicznych, ja nie wiem czego szukali poza tym że flagami :). także wszechwiedzący chwalcie się jaki macie stopień i która komenda.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl