![]() |
Cytat:
http://one.co.il/Article/185599.html i powodzenia w nauce hebrajskiego :D Cytat:
Genk trudny ale w rozsypce... tak jak obrona mojej druzyny (2 podstawowi stoperzy kontuzjowani). Awans bylyby pewny gdyby nie gol wyjazdowy Genku ktorego strzelil... izraelczyk Barda :p |
Cytat:
|
Od godz. 20.00 studio przedmeczowe w Polsacie Sport- trzeba wytrzymać !:-D
|
|
Cytat:
Cieszcie się, że tego nie pokazuje TVP, bo studio trwało by nie pół godz., czy półtorej jak przed tygodniem, ale 10 minut. |
Ponieważ ruszył już Shoutbox koniec z postami typu już nie mogę wytrzymać, miałem sen itp. tylko merytoryczne posty.
|
Dla mnie duze ,a moze nawet kluczowe znaczenie bedzie mialo pierwsze 20 minut.
Jak tamci by szybko strzelili to uwierzą ze moga strzelic jeszcze 2 bramki i awansowac.Czyli najgorszy scenariusz. Natomiast bardziej optymistycznie wyglada sprawa gdyby udalo nam sie przetrwac poczatek,wtedy Cypryjczycy zaczeli by sie denerwowac i tym samym robic bledy.DLa nas to woda na młyn. Generalnie ja nastawiony jestem dzis na wszytsko ,ale na razie staram sie nie myslec co bedzie . Pozostaje miec nadzieje ze nasi nie zagraja bojazliwie,a Maaskant wpoi w nich ze awans jest na wyciagniecie reki. |
Wisło! Tego remisu potrzebujemy jak tego na Wembley w 1973 r.!
http://sport.interia.pl/raport/wisla...r,1684646,4651 Relacja na interii: http://nazywo.interia.pl/relacja/el-...la-krakow,2822 |
Cytat:
|
Apoel spodziewa się, że zagramy defensywnie. Moim zdaniem dobrze byłoby ich zaskoczyć i przez pierwsze 10-15 minut śmiało ruszyć do przodu, zagrać presingiem, spróbować kilku strzałów z dystansu, rajdów skrzydłami i dośrodkowań. Może uda się strzelić na samym początku. Jeśli nie to chociaż postraszymy rywala. Wtedy w szeregi cypryjczyków wkradnie się chaos, niepokój, a może nawet strach :).
Niestety, albo na szczęście (okaże się), mało prawdopodobne, że tak zagra Maskant. |
Cytat:
|
czy wiadomo kiedy piłkarze będą wracać z cypru ?
|
ej a co to jest southbox?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O 12 w Balicach. Melikson w składzie, to było pewne.
|
pytanie jak Melikson bedzie wspomagal Diaza w obronie - bo jak tak jak w Łoweczu to kiepsko
|
Skład moim zdaniem bardzo dobrze zestawiony
------------Pareiko Lamey - Jaliens - Chavez - Diaz ------ Sobolewski - Wilk Małecki --- Melikson - Nunez ----------- Genkov Ustawienie 4-2-3-1, z opcją płynnego przejścia do 4-3-2-1 --> Wtedy Nunez ustawia się jako 3 defensywny pomocnik w linii obok Sobola i Wilka, a na skrzydło przechodzi Melikson. Podoba mi się to ustawienie, liczę jednak na wypracowane schematy taktyczne kontrataku, których ostatnio brakowało. |
Panowie, nie ma co się oszukiwać. Nie mamy z nimi najmniejszych szans.
|
łatwo nie jest i mam nadzieje, że damy rade.
|
Cytat:
zdjąłbym Sobolewskiego - i tak ma zółtą kartkę więc wszyscy znamy dalszy ciąg tej historii, a do tego wszystkie podania ma niecelne Nunez do srodka za niego, a na skrzydlo Iliev - mamy szanse przez pierwsze 15-20 min na bramkę w drugiej połowie - potem i tak zdechniemy |
Niepotrzebnie takie defensywne ustawienie.
|
....a to wygląda jakby Barcelona grała z Polonią Bytom, jadą z nami jak z furmanką gnoju :-/:-/
|
Bez Meliksona i Sobolewskiego w opcjonalnym 1 meczu w LM. Jak na razie...
|
z taką grą to nie ma szans na Ligę Mistrzów!
|
Cytat:
|
Pamiętam jak chodziłem do 5 klasy szkoły podstawowej i chcieliśmy zagrać z gościmy z 8 klasy… Długo nam tłumaczyli że nie ma sensu ale uparliśmy się i … nie mogliśmy dotknąć piłki prawie. Teraz to wygląda tak samo. Nie wiedziałam że może być taka różnica w poziomie praktycznie w ostatnim meczu przed fazą grupową LM. APOEL to dla nas dzisiaj Barcelona…
Mam nadzieje że w drugiej połowie się to zmieni… Pozdrawiam |
mamy kiepskie boki obrony.. po co ten wolny Lamey skoro Jovanovic dobrze zagrał 1 mecz..
czemu nikt nie uspokoił gry??? :( kwa mac a pampersy z kupką zostawia się w szatni!! Mam nadzieje że coś dla nas wpadnie, po prostu musi!! Damy radę!! : ) |
Dominacja absolutna, ale w końcówce naszych odetkało.
Mam nadzieje, że coś się w drugiej połowie ruszy, bo inaczej tylko fura szczęścia i dotrwanie do jedenastek daje nam jakiekolwiek nadzieje na awans. |
Ja dalej wierze!!! Trzeba odwazniej wyjsc, moze uda sie w karnych?? Fakt jest taki, ze Wisla tam narzie nie istnieje...
|
Cytat:
|
Jedno było przed meczem pewne i to się nie zmienia - Wisła musi co najmniej jedną bramkę strzelić. Z tym , że kto to ma zrobić jak nawet Maorowi ze zmęczenia piłka odskakuje na 5 metrów . Czarno to widzę ale nadzieja umiera ostatnia .
|
Co Małecki strzelił w pierwszym meczu to teraz s.......ił przy słupku :/
Masakrycznie to wygląda... Jak się piłki nie potrafi odebrać przeciwnikowi, tylko sami sobie muszą na aut wybić... |
Ku..a czy my dziś z Barceloną gramy?
|
Chciałbym powiedzieć coś pozytywnego o grze Wisły, jednak... nie da się. Ok, może to, nie nie stracili w tej połowie trzech bramek, a mogli.
Wystarczy, że Melikson jest gorzej dysponowany, lepiej kryty i nasza gra leży i kwiczy. Nie jestem z tych, którzy po złym meczu wołają "zwolnić trenera!" jednak... czy mi się wydaje, czy my po prostu stoimy w miejscu? Po tych 45 minutach jestem załamany, może dlatego tak czarno to widzę. |
Wszyscy mowili, ze pogoda nie gra roli, a widac ze oni juz sa padnieci. Oby jakas jedna, fuksiarkska bramka dupa, reka, nosem, cokolwiek i APOEL musi strzelic 2.
|
Cytat:
|
Wyglada, jak by to Barcelona grala z ogorkami...a to przeciez tylko APOEL...gdzie my jestesmy? Mistrz Cypru calkowicie nad nami dominuje w kazdym aspekcie pilkarskiego rzemiosla. Jak zwykle bez zadnego stylu, ale wczesniej sie udawalo i oby tym razem udalo sie wepchnac choc 1 bramke. Napewno Lamey jest do zmiany, bo co ten czlowiek dzisiaj gra to jakis kryminal. Cale szczescie, ze Junior Diaz ratowal nam kilka razy dupsko. Szkoda, ze nie ma Garguly, bo nie ma kto pilki rozegrac. Jeszcze jedno...oby Sobol dotrwal do konca, bo juz ma jedno zoltko na koncie, a jak nie idzie, to Radek czasami reaguje zbyt emocjonalnie.
|
oby... Panowie ja jeszcze wierzę w LM... Czas pokaże czy dobrze...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl