![]() |
Kto komentuje ten mecz na Oporowskiej?Bo widzę że facet żyje meczem:)
2:0 i pięknie |
Emocje już opadły, wszyscy wytrzeźwieli (albo prawie wszyscy) i za parę dni mało kto będzie pamiętał o wczorajszym meczu na szczycie. Ja nigdy nie przywiązywałem szczególnej uwagi do pojedynczych spotkań, historycznych sukcesów, czy wielkich blamaży drużyn, bo to jest sytuacja analogiczna do życia, gdzie za jednym razem dosłownie wszystko wychodzi, a za drugim wszystko się partaczy.
Podstawowe wnioski na temat wczorajszego spotkania: 1. Wisła zagrała bardzo dobre spotkanie (agresja, zaangażowanie, dyscyplina i skuteczność), jedno z najlepszych od paru ładnych lat. 2. Legia nie grała wcale źle i powiedziałbym nawet, że to było całkiem poprawne spotkanie, oczywiście nie licząc błędów indywidualnych i kompletnych klęsk w starciach między dwoma zawodnikami Vrdoljak vs Sobolewski. 3. Sędzia co tu dużo gadać - beznadziejny. Z początku gwizdał tendencyjnie dla Legii, a później popełnił kardynalne błędy, które pozwoliły Wiśle uzyskać niezwykle korzystny wynik. Ale czego się można spodziewać po naszych sędziach? Czy to pierwszy raz kiedy decyduje w dużym stopniu o wyniku spotkania? 4. Fatalna skuteczność Legii w pierwszej połowie, gdzie można było prowadzić 2:0 po bramkach Manu i Komorowskiego. Jeśli nie padają w takich sytuacjach bramki na wyjeździe, na stadionie, który jest zmorą Legii to kiedy mają paść? A ode mnie jeszcze słowo na sobotę - Czekamy na rewanż na Łazienkowskiej :) |
Taki off top ;) dziś się Orłoś w pełni zrehabilitował ;)
|
Dobrze napisal Kowalczyk ...
Jest placz o karnego jak byl wynik 2-0. Ten karny wcale nie wypartzyl wczorajszego wyniku meczu to raz. A dwa prosze zobaczyc powtorki ,sedzia biegl doslonie ze 2 metry od tego miejsca wiec widzial bardzo dobrze. |
Widzę, że Śląsk w końcu się przebudził :) Oby Lechia po 30 minutach również 2:0 prowadziła
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
qrcze nie widzialem teleexpresu znowu jakis zarcik??
|
Że sie pomylił, i przeprasza. (chociaż nie wyglądało to wczoraj na pomyłkę :>)
powiedział (ledwo) , że Wisła wygrała ale tylko 4:0 :P |
Cytat:
|
no robi sie ciekawie... Wisła 3 pkt po dobrej grze...Śląsk w 41 min meczu prowadzi i niech to utrzyma albo i jeszcze cos strzeli... no i nasza Lechia :) niech tam pogoni Kolejorza...:) pzdr wszystkim Ps. jeszcze mi sie gęba śmieje jak przypominam sobie wczorajszy mecz i doping :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A co do meczu na Łazienkowskiej to wcale tak pewny siebie bym nie był. Po za tym jakoś tak się dziwnie składa ze jak tam wygrywamy to mistrzostwa nie mamy. |
I niech mi ktoś powie, że Lenczyk to słaby trener. Turbo-strażak. Bierze zmieloną drużyne z pięcioma kolejnymi porażkami i.... nie przegyrwa od 6 kolejek notując chyba 3-cie z rzędu zwycięstwo. A na rozkładzie nie jakieś ogórki, tylko zatrzymana Wisła, Polonia, ograny GKS na wyjeździe.
Dawniej takie wyniki odnotowywali tylko trenerzy ze stajni Fryzjera, ale widać że dobrym warsztatem i odpowiednim podejściem do zawodników też można dużo zmienić. Tym bardziej, że rok temu uratował tak samo Pasy. Szkoda, że pewnie po sezonie go zwolnią, bo będą chcieli kogoś "młodego i głodnego sukcesów". Brawo Śląsk! |
Cytat:
no, może poza jednym wyjątkiem...to już był rewanż za Łazienkowską:D 0:3 ;) pozdr |
Agrest robi robote aż miło patrzec.Gdzieś czytałem wywiad z Lenczykiem i przyznał że jest całkowitym abstynentem i nie toleruje napojów wyskokowych.Jak sie patrzy na brak wyników Smudy to chyba Lenczyk ma racje
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zieniu w pierwszym składzie w Poznaniu. W.g. grafiki gra wysuniętego ofensywnego pomocnika
|
Trzymam kciuki za Śląsk. Dobrze, że przytarł nosa Górnikowi. Przy dobrych wiatrach po tej kolejce mamy szanse utrzymać dobre miejsce w tabeli.
Co do Spideya - został już usunięty z forum? Podobnie jak przedmówcy uważałem go za wartościowego forumowicza. Ma wiedzę i posługiwał się zasadami kultury. Może warto dać mu się wytłumaczyć?:P Być może okazałby skruchę i przeprosił. Inna sprawa, że moim zdaniem obecni tu Legioniści wypracowali sobie kredyt zaufania i wydaje mi się, że przez większość userów jest traktowana jak pełnoprawni członkowie forum, z którymi da się sensownie porozmawiać. Chłopaki pracowali na dobry wizerunek i mam nadzieję, że nie popełnią błędu pana z reniferem w avatarze :P |
Cytat:
|
Lenczyk kolejny raz pokazuje ile znaczy dobry trener...
|
Jak na razie pod względem bramek bardzo dobra kolejka na 4 mecze 14 bramek super wynik zobaczymy czy reszta drużyn dotrzyma tępa, do tego wygrana Wisły i Śląska, jeszcze tylko Lechia wygra i super weekend z Polską Ekstraklasą
|
W tej kolejce:
Wisła - 4 bramki Śląsk - 4 bramki Lechia - ? Liczę na podtrzymanie tej passy czterech bramek przez Lechię ;) |
Cytat:
karny był wątpliwy i to bardzo a reszta kardynalnych?? gdzie w który miejscu bo nie widzę ps. kardynalny to był brak czerwieni dla Komorowskiego za atak wyprostowanymi nogami w Kirma. Inna sprawa że rzeźnika Komorowskiego nie powinno być na boisku, no ale skoro Liga taka łaskawa.... I dodatkowo gwizdnięty ni to faul ni to nie wiadomo co po centrze z rogu kiedy główkował Bunoza.. |
Czas na Lechijke teraz :D Brawo ŚLĄSK :)
edit2 a jednak nie :/ livescore się myli pff |
Jak dobrze podaje strona livescore.com to Lechia już prowadzi :D!
|
To jakieś straszne opóźnienia na sopcast jest skoro lechia prowadzi.
|
Cóż jeśli Lenczyk utrzyma taką passę, to nie wyobrażam sobie, aby zarząd próbował zatrudniać innego trenera. Na razie kibice stoją za nim murem, ale o wszystkim tak naprawdę zdecyduje runda wiosenna. Jeśli będzie udana, to myślę, że Orest ma nowy kontrakt w kieszeni, zwłaszcza, że sam zaproponował obecnie obowiązującą umowę tylko do końca tego sezonu. Górnik cienki strasznie dzisiaj był, Mila mógł uprawiać swoją "chodzoną" grę w środku pola.:p Aż dziwne że tak wysoko w tabeli są.
|
dupa tam, dalej 0-0 :/
|
Pewnie wróżbita Maciej dorabia w livescore skoro mają wyniki wcześniej niż w tv :)
|
Cytat:
|
jest mecz Lechi a public sporcie??
|
Brawa dla Śląska. Jak narazie to średnia z 4 meczów to 3 bramki. W 4 meczach padło 14 bramek :)
PS. Peszko chyba wczoraj oglądał jak Kirm pada i chciał podobnie :) |
Cytat:
|
Ile Lechii w Poznaniu? Caly czas ich słychać w TV
|
2 tysiace kibicow z Gdańska:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl