![]() |
Potrzebujemy defensywnego pomocnika w wieku ok 24 lat który się będzie powoli ogrywał i za sezon dwa wejdzie za Sobola do składu bo on wieczny nie będzie.I najlepiej Polak, ale takiego to chyba nie ma :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
moga byuc niby uzgodnione ale skad mozna wiedziec co siedzi w glowie Nigeryjczyka i co on kombinuje |
No panowie szykujcie sie jutro na niespodzianke.Jak dla mnie dobry ruch transferowy.
|
Jedna, czy więcej? :-D
|
Cytat:
|
A napisz tylko czy to mudżina z Lazio , czy ktoś inny ;)
|
Zbymak ...cos Ty narobil znowu...:rotfl:
|
Cytat:
|
Obstawiam, że jest to transfer z klubu.
|
Makinwa miał chyba w drugiej połowie tygodnia dać odpowiedź tak więc odpada
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A możesz powiedzieć chociaż na jaką pozycję?
|
Błaszczu do Wisły wraca? Ostatnio miał wesele także może jego Boguś przekonał :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ile ma lat?
|
Milinkovic? :P
|
o której można się spodziewać jakiejś informacji jutro?
|
Mnie jedno zastanawia tylko. Jeśli już jest dogadany transfer i niby zbymak o tym wie, to czemu nie chce podać jego personaliów, tylko się przechwala, że wie, ale nie powie?
|
Słyszałem, że Roger wraca do Polski :D
|
Cytat:
Oooo..nie....Koper wygadałeś się!! :lol: hehehe |
Cytat:
bo zaraz była by fala orgazmow na onecie. |
:lol: Gruby Helton podpisuje kontrakt tak wróble ćwierkają. Eh ludzie. Jak transfer jest pewny i nic go nie zakłuci to czemu nie napisze wprost ?
|
Olisadebe...
;-) --- Zbymakowi zapewne właśnie zapachała się skrzynka privów :lol: |
[QUOTE
Mnie jedno zastanawia tylko. Jeśli już jest dogadany transfer i niby zbymak o tym wie, to czemu nie chce podać jego personaliów, tylko się przechwala, że wie, ale nie powie? ][/QUOTE] chyba ci pisze ze niespodzianka |
To jutro będzie koferencja? O której jeśli będzie?
|
A o której godz. bd wiadomo jutro kto?
|
ale to będzie niespodzianka do czy z klubu?;)
|
Cytat:
|
z czego smiech.. napisal jutro, no wiec czekamy.. nie wierze ze puscil fame , jesli tak to prosze w imieniu chyba i zbymaka bana dla niego ;)
jesli jutro ktos odejdzie / przyjdzie to chyba juz bedziecie mieli odpowiedz na jego wiarygodnosc.. i trzymajcie sie swojego regulaminu, bez podawania nazwisk i pozycji na jakich graja! jutro dzien sadu dla Zbymaka. :) |
Ten Twój śmiech w każdym poście sugeruje na kogoś z trójki testowanych pasztetów. : )
Pożyjemy zobaczymy, nie spinajcie się tak. |
Dlaczego niektorzy nie mysla...
CZekamy do jutra i tyle . A Zbymak i tak juz dal duzo informacji... Nie obronca. Raczej tez nie bramkarz. Wiadomo wiecej niz mniej:foch::rotfl: |
ok.jedno mamy wyjaśnione.pytanie drugie czy to będzie wzmocnienie czy ogórek typu grubasek Helton?;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl