![]() |
http://babol.pl/kat,1025465,title,Wy...l?ticaid=6c30e
Chłopaki potrenują jeszcze kilka lat i pewnie zawstydzili by nasze "gwiazdy". |
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Pol...756,1,482.html
ręce mi opadły... 80 zł? Mam nadzieję że będzie jakaś akcja "pusty stadion" na ten mecz.. |
Cytat:
Zgadzam się z nim całkowicie. Brakuje nam tylko i aż odpowiedniego managera na miejscu Smudy. |
Bojkot meczy Reprezentacji!!
Poprzyj naszą akcje!!
dodaj do znajomych!! juz prawie 1300 osob sie zapisało!!! Skopiuj zdjecie oraz opis ze strony,dodaj dosiebie!! http://nk.pl/profile/36311938 Im więcej Nas będzie tym lepiej!!! Zamykanie Stadionów pod pretekstem braku bezpieczeństwa to BZDURA!!! Na dzień dzisiejszy zamkniete stadiony: Poznań Warszawa Wrocław Lubin Łódz Kto nastepny???? "Spieszmy się chodzić na stadiony, tak szybko je zamykają" Nie spełnione rządu obietnice=temat zastępczy KIBICE!!! Do tego PZPN podał ceny na naszą reprezentacje: Ceny wejściówek na mecz z rezerwami Argentyny wynoszą 90, 190 i 250 złotych (5 czerwca na stadionie Legii). Wejściówki na spotkanie z rezerwami Francji (9 czerwca w Gdańsku) kosztują 80, 160 i 240 złotych. Dośc tego Bojkotujemy mecze REPREZETACJI i namawiamy ludzi zeby poszli w nasze ślady!!! gra reprezentacji: słabizna ceny biletów: drożyzna widok pustego stadionu i brak kasy w pzpn: BEZCENNE!!!!! |
O w mordę. To był dobry transfer do kadry.
http://www.youtube.com/watch?v=vUXEVUywTHc |
Cytat:
|
Mam nadzieję, że od przyszłego sezonu Obraniak będzie grał w innym klubie. Niekoniecznie musi to być mistrz Francji, ale niech się chłopak przygotuje dobrze do EURO 2012 grajac w pierwszym składzie, bo to nie jest zły piłkarz, a na pewno naszej kadrze się przyda.
|
z Kamerunem też podobną strzelił :) LUDO LUDO! :)
|
Paweł Brożek też strzela gola w ten weekend:)
|
Wojciech Szczęsny (Arsenal), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Kamil Glik (US Bari), Arkadiusz Głowacki (Trabzonspor), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Ludovic Obraniak (Lille OSC), Adam Matuszczyk (FC Koeln), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Paweł Brożek (Trabzonspor), Kamil Grosicki (Sivasspor)
powołania foreigners na Francje i Argentyne B |
Cytat:
|
Widywałem gorsze składy w życiu. Z e-klasy w zasadzie tylko zmiennicy do tej ekipy. Szkoda, że jak zwykle Jelenia coś boli.
|
GK-Szczęsny
DR- Łukasz P. DL- DC-Glik DC-Głowa DM-Dudka (Matuszczyk) MC-Obraniak MC- AMR-Kuba (Grosik) AML- SC-Lewandowski (Brożek) skład 4-5-1 aczkolwiek nie zdziwie sie jak okaże się że gramy teraz 4-3-3. I kogo z naszej ligi powoła? Może postrzelamy Moj typ:(biorac pod uwage ze juz rok do Euro to raczej nie powinien wymyślać no-name`ów) Sandomierski, Wojtkowiak(Lewy obronca?) Sadlok, Wołąkiewicz (taki zapchajdziura defensywny?) Czarek Wilk, Murawski,Mierzejewski, Plizga, ??? |
Mnie tam kompletnie Glik nie pasuje.
|
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Po...wiadomosc.html
Na każdym kroku ci ludzie nas ośmieszają... Zapraszamy Francuzów na mecz otwarcia, choć stadion nie będzie skończony... Już widzę te komentarze na Eurosporcie... Naprawdę nasza reprezentacja nie może grać na Legii/Lechu dopóki pozostałe stadiony nie będą w 100% wykończone i odebrane? Inna sprawa, że nikt normalny przy takich cenach nie powinien się na mecz wybrać (nawet jeśli go stać). |
i tak ten termin jest tak 'z dupy' ze beda graly jakies glebokie rezerwy. ten mecz to bedzie farsa, do pełni nieszczęścia brakuje zebysmy wygrali znowu smuda bedzie .......ił że francje rozjechał.
|
Cytat:
Skład jaki wystawi Smuda: Szczęsny - Piszczek, Głowacki, Glik, Dudka - Matuszczyk, Murawski - Błaszczykowski, Obraniak, Mierzejewski - Lewandowski A ja bym widział to tak: Szczęsny - Piszczek, Głowacki, Dudka, Wawrzyniak - Matuszczyk, Murawski - Błaszczykowski, Lewandowski, Obraniak - Brożek ...ewentualnie za Obraniaka dać Mierzejewskiego. |
Koksu w reprezentacji i do tego jeszcze ktos chcialby go w pierwszym skladzie? Przeciez on nic nie gra...
|
Cytat:
|
Murawski i Matuszczyk nie moga grac kolo siebie, bo zaden z nich nie jest typowym def. pomocnikiem...albo decydujemy sie na tego, albo na tego. W ogole caly system gry reprezentacji jest z pupy i sami zawodnicy glosno o tym mowia w wywiadach :D. 1 - 4 - 4 - 2 i jedziemy z koksem...no chyba, ze z przodu mamy swiatowej klasy napastnika, to wowczas rozumiem. Powolan nie komentuje, bo Smuda z kazda decyzja sie kompromituje i zabiera na kadre inwalidow.
|
Czyli Sławek zmienia klimat :)
http://www.eurofutbol.pl/news/274271...-opusci-Koeln/ |
Kabaret w polskiej kadrze trwa w najlepsze :D...PZPN organizuje mecz na niegotowym stadionie, a rezerwy Francji robia wszystko zeby ten mecz odwolac :D...Smuda i Lato, i wszystko jasne.
|
|
Cytat:
|
http://stadiony.net/aktualnosci/2011...ambia_na_stali
Kolejna potęga |
http://www.weszlo.com/news/6924
To już jest wyższy poziom absurdu :lol: Reprezentacja kraju, w którym na potęgę buduje się stadiony, będzie grać na rozlatującym się stadionie z Zambią, tylko po to, żeby upamiętnić misjonarza, który 60 lat pracował w Afryce. A to wszystko na 9 miesięcy przed Mistrzostwami Europy. :rotfl: To jest niewiarygodne :lol: |
Cytat:
Tak samo drugi już finał PP w Bydgoszczy, to również podziękowanie za oddane głosy. |
W związku ze zmianą lokalizacji meczu Polska – Francja, który odbędzie się 9.06. 2011 r. władze Polskiego Związku Piłki Nożnej podjęły decyzję o zmianie cen biletów
Pierwotna w Gdańsku: 240, 160 i 80 zł. Obecnie ceny na Legii : 130, 90 i 50 zł Przypomnijcie mi tylko, Polska gra z którą reprezentacją Francji ? Rezerwy ( B ), czy głębokie rezerwy ( C ) ? Bo ceny są z kosmosu....mimo tych obniżek. |
I po co tansze bilety porobili? Chca zeby rodizny nie chodizly na mecze tylko stada chuliganow? Dziwne dzialanie. Powinni chyba ceny zrobic wyzsze bo w Gdansku pojemnosc jest o jakies 10 tys miejsc wieksza jak w Warszawie na Legii. Jakas pokrecona logika
|
A może by tak go rozegrać w Bydgoszczy? :)
|
Cytat:
Ja osobiście mam wielkie obawy przed tym meczem. Myśle, że może być tam prawdziwa wojna. Możliwe nawet jest pojawienie się przekleństw podczas meczu! Dobrze jednak że cywilizacja dotarła na zachód i można jechać na mecz do Wiednia gdzie bezpiecznie i w komforowych warunkach można oglądnąć futbol na wysokim poziomie. |
Z cyklu mecze towarzyskie z potencjalnymi rywalami na Euro:
Cytat:
Chociaż patrząc na ranking fifa to wreszcie ktoś w naszym zasięgu:D |
Wiem ze mial byc koniec swiata ale myslalem ze to bedzie inaczej wygladac. Jakies kataklizmy, anomalia pogodowe itd
A tymczasem sie okazalo ze to jest koniec polskiej pilki i jeszcze wieksze jajacarstwo ze strony rzadu i PZPNu Kolejno: -gotowy stadion w Gdansku okazal sie niegotowy -zmieniaja miejsce meczu z Francja na mniejszy stadion Legii i zamiast podniesc ceny to obnizaja -szybko obwieszczono ze mecz bedzie na stadionie Legii a chyba najpierw powinna policja wydac zgode na odbycie sie imprezy masowej? -okazuje sie ze nasz stadion zostanie otwarty jeszcze pozniej niz pozniej i dodatkowo trzeba w niego wpompowac kolejne miliony -Lato wymysla mecze z niewiadomo kim, niewiadomo gdzie -zamykaja profil OZSK na facebooku -zwijaja gosci z Ruchu za to ze stali na meczu na schodach Boje sie pomyslec co bedzie dalej. Moze Tusk karze nam fetowac Mistrzostwo 3 godzinami ciszy A za tydzien pewnie Arboleda zostanie w trybie rezerwowym powolany do kadry |
Z tym meczem w Rzeszowie to są chyba jakieś jaja :|
|
dziwi Cie to? Bo mnie nie. Ci panowie z PZPNu przeciez nie myślą. A no zapomniałem, że nowoczesne stadiony w naszym kraju nie spełniają norm bezpieczeństwa. I jeszcze ten przeciwnik, jak ktoś tam napisał wkońcu ktoś w naszym zasięgu. PZPN sie kompromituje coraz bardziej na każdym kroku
|
Skoro zamykamy stadiony Lecha, Legii, Śląska, Zagłębia, Widzewa i pół Jagielloni bo nie spełniają norm (pomijając kilkadziesiąt stadionów w niższych ligach, nawet w Brzesku... toż to paranoja, tam ludzie kilkadziesiąt lat chodzą i nigdy się nic nie działo, gości nie ma, a tu nagle niebezpiecznie) to co się dziwić że PZPN szuka innych bezpiecznych stadionów. Może akurat w Rzeszowie będzie bezpiecznie.
Dobra bez żartów. Nigdy w swoim życiu nie miałem tak gdzieś tego jak gra reprezentacja i co się wokół niej dzieje, nigdy bym też nie pomyślał że to się stanie, a co dopiero że w takim okresie przed Euro.. Przykro. |
Cytat:
Mecz, Gdańsk, Warszawa, Staruch, Przecena biletów, Mniej biletów, Strach, Nienawiść, Przekleństwa, Biją, Biją, Policja, Impreza masowa, Rzeszów, Klecha, Reprezentacja Polski, Zambia, Stadion żużlowy.... miejsce el polako w rankingu fifa... poniżej 70. Dziękuje, dobranoc. |
O ile się nie mylę to rzeczniczka PZPN już wybieliła głupoty Laty i powiedziała, że nie ma możliwości, żeby zagrała tam pierwsza kadra w oficjalnym terminie FIFA.
|
No to zagra tam kadra ligowa, jaki problem? Kadra to kadra, i to wstyd jest, żeby reprezentacja grała na takim kurniku Z TAKIM przeciwnikiem...
|
Hahahahahahahhahah komedia panowie.
Wyobrażacie sobie, że Franciszek Smuda powołał do reprezentacji dwóch zawodników z cracovii, tej samej która jest na ostatnim miejscu w tabeli - Klicha i Mierzejewskiego. Kabaret. Małeckiego oczywiście nie ma :) A Mierzejewski ma zarzuty korupcyjne ale widać nie przeszkadza to Franiusiowi go powoływać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl