![]() |
Na Reymonta też "śmiesznie", choć nieco dziurawo:
http://s24.pl/dziurawo_na_reymonta-s70037.html A poza tym Jodłowiec przedłużył kontrakt z Polonią i podpisali umowę z tym Chilijczykiem |
Cytat:
Aczkolwiek ksiazka (i film!) niezła. P.S. Polecam encyklopedie Fuji "Legia to potęga" oraz "Polonia, Warszawianka, Gwardia". I na frekwencje przed II wojną :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To prędzej powinni ściągnąć Wietnamczyka, Chinoli w Polsce raczej nie za wiele. Chyba, że iti liczy na migrację kibicowską, zaleje nas teraz żółta fala tsunami Dong-fanów.
|
Trwa mecz Odra - Lechia. Wszyscy z niecierpliwością czekaliśmy na start ligi, obyśmy równie niecierpliwie nie czekali na jej zakończenie :lol:
Zobaczymy co pokaże Wisła, Legia, Lech...bo o tym to nawet szkoda się wypowiadac. |
Legia przegra tak czuję a co do Wisły i Lecha to jestem przekonany,że jednak Wisła wygra a Lech albo wygra albo będzie remis.Ciekawy mecz natomiast będzie w Kielcach gdzie Korona zagra z Jagą.
|
Odra - Lechia ,tego sie nei da ogladac ,za co oni biora tyle kasy jak sa tak tragicznie slabi ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przecież napisał, że gra ;)
|
UUU Nowak z Lechii dostał Czerwoną kartkę nie po drugiej żółtej tylko od razu czerwona.
|
Cytat:
|
Mecz Odra - Lechia to się oglądało jak w trybie "slow-motion" :rotfl: O dziwo , sędzia nie popełnił żadnych błędów .
|
http://rookery5.aviary.com/storagev1...ce_625x625.jpg
:rotfl: 10 znaków |
Szkoda że Lechia nie wygrała tego meczu bo Odra jest bardzo słaba i MUSI spaść.Z drugiej strony dziwimy się ,że nasza liga jest słaba ale odpowiedzmy sobie szczerze czy kluby w jakikolwiek sposób starają się poprawić poziom naszej ligi? Prosty przykład murawa.Ta murawa to jest kpina wygląda jakby stado krów tam wypasali(całkiem możliwe).Przecież na takim klepisku nie da się grać.Zawsze fajnie mi się oglądało zachodnie ligi gdzie murawa jest bardzo dobrze przygotowana do Sezonu i mecze są szybkie,dynamiczne a u nas ?U nas to jest klepisko i choćby w Wodzisławiu grała Barcelona z Realem to ni hu** nie będzie się dało grać szykiej i technicznej piłki.
|
Cytat:
Teraz czekam na mecz naszych przyjaciol, Cracovia- Legia :P Ciekawe czy tam bedzie cos ciekawszego. Czlowiek sie napali na te mecze, z duzym zaciekawieniem podchodzi do tego chociazby chcac zobaczyc jak wypadnie nowa wzmocniona Odra i Nasza zgoda Lechia a tu kurde taka kaszana ;/ szkoda. |
Cabaj w formie :) będzie ciekawie...
|
Dajcie jakiegoś linka do transmisji z meczu icków z ległą.
|
http://meczyki.pl/ ja akurat oglądam przez sopcasta
|
Cytat:
|
Jak widzę te trybuny to mam nieodparte wrażenie że gumiaków było niewiele mniej na meczu z nami a graliśmy o 11:lol: Razem z nami to frekwencja na pewno większa:rotfl:
|
no Cabaj na poczatku popisał sie pięknym wybiciem(podaniem) do Grzelaka, ciekawe ile Grzelak wytrzyma meczy w tej rundzie...
|
Hohoho...1:)...
|
Pawlusiński 1-0, po pięknym strzale Suworowa w słupek ;)
|
2 kaleki Grzelak i Matusiak bramkowe sytuacje, a oni nawet nie oddają strzału.
BTW to gol Cracovii :P |
Pejsy 1-0 ,widac ze fizycznie dobrze sa przygotowani przez Lenczyka
|
Cytat:
|
Ja na razie obie drużyny biegają :D W meczu słabych ze słabymi 1:0. Cracovia coś tam nawet krzyczy z trybun, jakiś doping jest. troce nie skoordynowany i bez płynności. Między przyśpiewką a przyśpiewką 5 min przerwy, w której to same bluzgi aż w TV słyszalne, ale jakis tam doping jest. Ciekawe ilu ich na mecz przyszło. Bo z TV widać że pół stadionu puste.
Choto czerwień. Ale raczej nie za faul. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl