![]() |
Cytat:
przelew- 5zł sms- 9zł |
W iple bym nie inwestował.Zapłaciłem już raz i przy szybkim łączu musiałem obejść się smakiem (tak się cięło).Oszustwo.
|
Cytat:
|
Ogladalem ostatni mecz Legii i Wisełki na Ipli, zadnych problemow, a lacze mam fatalne. Z mojej strony - polecam. A mecz to tylko piątak.
|
Także zdarzyło mi się oglądać kilka wcześniejszych meczów bezproblemowo.
|
Mówicie że macie fatalne łącze. Czyli jakie ? :)
|
Witam
Mecz Wisły będzie transmitowany na niekodowanej belgijskiej stacji AB3 z satelity Astra 28 stopni E. To tak ciekawostkowo. Pozstałe transmisje live kodowane (oprócz polskich stacji) będą na: Sport 5 Israel Al Jazeera Sport +9 C+ Multideporte 5 (Belgia) NTV Nash Futbol (Rosja) |
Witam,
Czy na Ipli będzie transmisja o 19? Bo widzę tylko że jest studio ale transmisja nie wyszczególniona. O 19 natomiast PSV Eindhoven - Trabzonspor Kulubu Także mam słabe łącze i jakoś ani LE ani ekstraklasa na Ipli mi nie tnie. Wszystko okej, 5zł idzie dać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ma ktoś linka do transmisji na Sopcasie?
|
|
on
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Jeżeli ktoś nie ma Polsatu Sport, a nie chce się męczyć z Sopem czy innymi stronami z transmisją, polecam IPLA, nie całe 5 złoty, a przy bardzo słabym akademikowym łączu (ok 1mb) żadnych zakłóceń i ładny obraz.
|
Cytat:
|
Czy dobrze widze ze nie ma meczu na IPLI ? http://www.ipla.tv/program-tv/sport-live
|
Poratujcie jakąś dobrą transmisja bo te z freedocast mi sie tną! po prośbie oczywiście
|
Wszędzie mi tnie ja pierdziele masakra. A jestem w de i ipla mi nie idzie :/
|
PROTOKOL : NewCamd5.25
Host : sat4nile.zapto.org DES Key : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 USER : EuroLig1 –> EuroLig250 PASS : sat4nile.com PORT:1020 dla osób z dekoderam z alt. soft pod shar... kanał JSC Sports +9 kom. angielski Hotbird 11295 H 27500 3/4 |
cfa, zostaje Ci radio kraków :)
|
Działa wam strona DrHtv?
|
Cytat:
|
|
Macie jakis nietnacy link do Lechia-Wisła? Z gory dzieki
|
Cytat:
|
A mecz z Lechem w Poznaniu w ramach Pucharu Polski, ktory odbedzie sie we wtorek bedzie transmitowany od 18:15 na kanale TVN Turbo.
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl