![]() |
Zazwyczaj napisane jest na oficjalnej, że zostało niewiele biletów na dany sektor, a nie pojawiła się żadna informacja!
Nie spodziewajmy się wielkiej frekwencji na piątkowym meczu. |
Było ale nie ma.
Edit: Mój błąd :) myślałem, że o karnety chodzi. Tfu, tfu. Pomyłka. |
Z tego co pamietam rok temu bylo chyba drozej bo przejazd byl liczone, ale nie jestem pewny. Mam pytanie bo nie pisze jasno na stronie, zapisy na bilety do Wrocławia sa TYLKO w piatek i KONIEC??
Dobra znalazlem informacje: Jeżeli bilety nie zostaną wyprzedane w piątek, zapisy będą kontynuowane w przyszłym tygodniu. Możliwość zapisów tylko ww. terminie, nie prowadzimy zapisów w czasie i po meczu z GKS Bełchatów. Ale mam jeszcze jedno pytanie, czy wiadomo ile przeznaczonych mamy biletów, rok temu bylo spore zainteresowanie a mecz tez chyba byl w tyg. w piatek |
ja dzis około 18 kupiłem na G4 takze jutro tez powinny byc. Frekwencja raczej powalająca w pt nie bedzie niestety
|
Cytat:
Tyle w temacie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ma Ktoś dwa wolne miejsca w samochodzie na mecz do Wrocka?
Jak tak to proszę pisać na priv:) |
Poszukuje 1 miejsca w samochodzie do Wrocka ! PRIV
|
Pytanko.
Do kiedy fankluby przed meczem maja potwierdzic rezerwacje oraz odebrać bilety? Z góry pozdrawiam. |
Mam pytanie mam za niecałe 3 miesiące 18 lat ,mój kolega nie całe 17 czy potrzebujemy jakąś zgodę odnośnie biletu do Wrocławia?
|
Cytat:
|
Witam! Mam pytanie apropo kupna biletu jednorazowo! Czy musze posiadac te nowa karte kibica? Czy wystarczy sam pesel?
|
Nie musisz wystarczy PESEL. Takie pytania pojawiają się na każdej stronie. Jest to też napisane na oficjalnej stronie Wisły w zakładce bilety.
|
Jest szansa dziś koło 18 kupić jeszcze bilet na G?
|
Myśle że spokojnie kupisz bilet o tej godzinie :) a jak nie to kupuj na F to jest przedłużenie młynu :)
|
jak będzie mniej niż te 14tys., to wstyd. tymbardziej, że idziemy na mistrza. co, nie przyjeżdża Legia, albo Amica, to już szkoda się na R22 wybrać?
edit apropo postu niżej: o, to dobrze. choć dziwne, że przez cały tydzień oficjalna NIC nie pisała o biletach, nawet o tym, że się skończyły na G. |
Byłem po 12 i nie było biletów na G. A ludzie cały czas przychodzili. Może nie będzie źle:)
|
Powinno byc info co drugi dzień oilości sprzedanych miejsc tak jak na legii to robią
|
Czy ktoś może potwierdzić słowa Pawel.Busko odnośnie braku biletów na sektor G?
|
Cytat:
Ile ma być , to będzie. Nie sądzę , żeby takie info miało jakoś wpłynąć na niezdecydowanych( a już na pewno jego brak nie wpływa negatywnie) . |
Cytat:
|
Cytat:
Nie słuchaj ludzi na forum, bo połowa z nich sieje na forum ferment... Pewnie nawet nie wie ile biletów zostało na G |
o 14 30 w kasach nie można już było kupić
|
Mam do odsprzedania bilet ULGOWY na mecz z Bełchatowem (G4). Jeżeli bilety byłyby sprawdzane nie ponoszę za to odpowiedzialności. Więcej informacji na PW
|
sa bilety na g jeszcze??
|
Jak nie ma podanej informacji na oficjalnej to wychodzi że są bo nie raz tak było że tu pisali że nie ma itp. o co się okazało w kasie jeszcze były
|
Pytanie o widoczność z narożników lepsza góra czy dół. Teoretycznie powinna być góra ale ze strefy kibica widok też jest niezły a to jest dolna trybuna. I jeszcze jedno czy na narożnikach przestrzegane są miejscówki odpowiadające numerze na bilecie. Z góry dzięki
|
Skoro z dołu widziałeś to z góry jest bardzo dobry widok z każdego miejsca w narożniku.
|
Mam do wypożyczenia karnet na G "Babski" wiec na własne ryzyko jesli chodzi o sprawdzanie danych. Kontakt na priv, odbiór pod kasami ok. 19.15.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl