Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

8samuraj 04.01.2013 09:03

Wisła Kraków "odpuści" ligę? Kulawik zdradza cele

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...cele,id,t.html

thechris 04.01.2013 11:26

YYY jak to odpuści? W sensie, ze dopiero odpuści? Tzn. że co jak to... że do tej pory jeszcze nie odpuściła? Że do tej pory walczyła i walką do upadłego wywalczyła ...12. miejsce? Ja bym na miejscu Kulawika uważał w takim razie. Bo jeśli nie odpuszczając jego traktorzyści tak grają i zajmują takie miejsce to co będzie jak zaczną odpuszczać? Ja wiem, że łysy b.u.c chciałby a Wisła spadła na 19 miejsce w tej lidze ale to się nawet łysemu nie uda. Za mało gra drużyn z którymi można by przegrać...

piter116 04.01.2013 13:36

Wg Marcina Sticha z Orange Sport(dziennikarz, który przeprowadzał niedawno wywiad z Bednarzem), Wisła proponowała kontrakt Korzymowi. Na całe szczęście na dniach ma przedłużyć umowę z Koroną.

Krzysztof Król rozwiązał za porozumieniem stron kontrakt z Podbeskidziem. Łysy zapewne zaciera ręce, sprowadził już byłego gracza Bayernu, Milanu to do kompletu brakuje mu kogoś z Królewskich.

thechris 04.01.2013 13:50

Hahaha, łysy gustuje w podobnych do siebie... Jak nie Korzym to może Vuković? O ile się opitoli na łyso...

Czarek Wilk piłkarz roku... Ja pier--le co za człowiek... Za rok Wisła spadnie z ligi i będzie gadka, że dzięki świetnemu Czarkowi Wilkowi Wisła zajęła 15 a nie ostatnie miejsce w lidze. Oczywiście Czarek jest fenomenalny i jego zaangażowanie pozwala z nadzieją patrzyć na rychły powrót do Ekstraklasy...

Gdzie my jesteśmy? To co się dzieje z tym klubem od roku to jest jakiś żart. Żart powtarzany co tydzień na murawie, który ze Ślaskiem jeszcze śmieszył ale ileż można oglądać i śmiać z takich samych występów tych samych parodystów.

Jeszcze jakby próbowali jednych parodystów zastąpić innymi parodystami to jeszcze byłoby sens na to patrzyć. Inni może inaczej by się wywracali, inaczej kiksowali... A tak... czym jeszcze Jovanović może się skompromitować? Jak ten biedny parodysta ma rozbawić trybuny? Przecież już wszystkie kiksy zdążył zaprezentować i teraz się tylko powtarza. Gacie ma ściągnąć? Jak zamieniacie jednego cyrkowca na drugiego z Hondurasu to miejcie litość również dla Serba. Niech rozbawia trybuny gdzie indziej.

TymonPRO 04.01.2013 13:57

Korzymowi? To już nie jest śmieszne to jest żałosne panie Bednarz,może z drugiej strony błoń kogoś weźmiemy ?

Lukasz 04.01.2013 14:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 1293371)
Korzymowi? To już nie jest śmieszne to jest żałosne panie Bednarz,może z drugiej strony błoń kogoś weźmiemy ?

Biorąc pod uwagę tą wypowiedz:

Reporter: "Przed meczem z Zagłębiem Lubin Jan Frederiksen mówił, że oglądał na odprawach spotkania rywala, ale zupełnie nie kojarzy Szymona Pawłowskiego, którego miał kryć. Czy nie miał pan poczucia, że te wszystkie analizy taktyczne nie mają najmniejszego sensu, bo piłkarze i tak mają je... gdzieś?"

Tomasz Kulawik: "To świadczy tylko o zawodniku. Poza tym Frederiksen zagrał u mnie tylko w pierwszym meczu z Legią. Potem czasami wchodził z ławki, a w Lubinie wystąpił tylko dlatego, że z powodu kartek i kontuzji rozsypała się nam obrona. Pytanie, czy ja widzę takie jego podejście? Widzę. Dlatego u mnie nie grał."

To nie wiem czy może być gorzej niż jest.

WiślakMyślenice 04.01.2013 14:17

Cytat:

piłkarza roku zasłużył dla mnie Czarek Wilk, który grał przede wszystkim równo i zawsze z ogromnym zaangażowaniem. A dalej widzę takich graczy jak: Łukasz Garguła, Dariusz Pawlusiński, Dariusz Jarecki, Radek Sobolewski, Maor Melikson i Karol Piątek
Wracaj trzepać dywany albo szablę ćwiczyć...

radek2323 04.01.2013 14:35

Bednarz chciał Korzyma :) ja p........
za OS

jacekbum 04.01.2013 15:30

Korzym to bardzo dobra propozycja W NASZEJ SYTUACJI finansowej gdzie nie ma szans na kogoś lepszego.

Korzym jest podobny do Małeckiego walczak szybki czasami bramki zdobywa potrafi wygrywać pojedynki 1 na 1.

Małecki Korzym + Melikson Iliev i mamy 4 zawodników potrafiących wygrywać pojedynki 1 na 1 a nawet 1 na 2 ,a przypominam,że końcówke sezonu graliśmy mając w składzie tylko jednego zawodnika który nie bał się indywidualnych pojedynków.

Genkov
Korzym Małecki
Melikson
Wilk Chrapek

przypominam,że Genkov najlepiej grał gdy miał wsparcie na skrzydłach w systemie 4-3-3 gdy dogrywali mu Małecki i będący w życiowej formie Kirm a i wtedy Melikson miał wiele miejsca bo ciężar gry brali na siebie dobrzy skrzydłowi.

Do WiślakMyślenice : Korzym to profesjonalista gdy zdobywał gola w meczu z Legią nie krył radości (o ile dobrze pamiętam)

WiślakMyślenice 04.01.2013 15:33

W klubie mamy już jednego legionistę, a to ponad stan...

westersyl 04.01.2013 15:58

Nigdy nie trawiłem gościa o nazwisku Korzym. Nie mówcie mi, że to jest walczak, wojownik fighter itd bo to piłkarz grający na pograniczu boiskowego frajerstwa połączonego z boiskowym debilizmem wielokrotnie widziałem w jego zachowaniu celowość zrobienia komuś krzywdy co nie ma nic wspólnego z prawdziwą walką. Nie chcę w Wiśle takich piłkarzy, nie jest to Ibrahomivoić ani nawet topowy piłkarz ligi aby można było przymykać oko na jego zachowania. Wyróżnia się mnie więcej tym, że widać w jego zachowaniu więcej emocji niż u innych piłkarzy ale to żaden argument.

Pewnie jakby gdzieś pogrzebać na Youtube to można znaleźć Korzyma śpiewającego WSTK z uśmiechem od ucha do ucha.

Jeśli to prawda to ja już mam osobiście dość Bednarza i jego pomysłów. Wie ktoś czy to jest jakaś potwierdzona informacja ?

PODpalacz 04.01.2013 16:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jacekbum (Post 1293381)
Korzym to bardzo dobra propozycja W NASZEJ SYTUACJI finansowej gdzie nie ma szans na kogoś lepszego.

Korzym jest podobny do Małeckiego walczak szybki czasami bramki zdobywa potrafi wygrywać pojedynki 1 na 1.

Małecki Korzym + Melikson Iliev i mamy 4 zawodników potrafiących wygrywać pojedynki 1 na 1 a nawet 1 na 2 ,a przypominam,że końcówke sezonu graliśmy mając w składzie tylko jednego zawodnika który nie bał się indywidualnych pojedynków.

Genkov
Korzym Małecki
Melikson
Wilk Chrapek

przypominam,że Genkov najlepiej grał gdy miał wsparcie na skrzydłach w systemie 4-3-3 gdy dogrywali mu Małecki i będący w życiowej formie Kirm a i wtedy Melikson miał wiele miejsca bo ciężar gry brali na siebie dobrzy skrzydłowi.

Do WiślakMyślenice : Korzym to profesjonalista gdy zdobywał gola w meczu z Legią nie krył radości (o ile dobrze pamiętam)

:-) podobne komentarze rozkminy można spotkać na stronie onet.pl
P.S Ivica Iliew + pojedynki=respirator

domin_czyzyny 04.01.2013 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1293384)

Pewnie jakby gdzieś pogrzebać na Youtube to można znaleźć Korzyma śpiewającego WTSK z uśmiechem od ucha do ucha.

To samo chciałem napisać, jestem pewien że nawet jest takie nagranie jak ta j.... koronka wraca do wioski kielce po wygranym meczu w Krakowie z Wisłą Kraków i razem z kibicami tego wiejskiego klubiku śpiewają WTSK. Ja tego kopacza nie wyobrażam sobie na R22, myślę że nie wyobraża go sobie nikt rozsądny, kto choć trochę potrafi sobie wyobrazić jaki byłby do niego stosunek trybun - jeśli ktoś w ogóle będzie chodził na stadion. Miałby tutaj naprawdę przejebane - i dobrze zrobi, jeśli zostanie tam, gdzie wiedzie swój zasrany żywot, czyli w kielcach.

Jacek "C.H...J." Bednarz prowadzi kampanię na rzecz ściągnięcia widzów piłkarskich na stadion, osób które mają w dupie Wisłę i Białą Gwiazdę, osób pokroju widzów i uczestników różnego rodzaju YCD i innych tego typu gówien. Osób, którym nie przeszkadza piłkarz, który wyzywa Kraków i Wisłę Kraków o d najgorszych.

Jeśli to prawda, to ten człowiek chyba nie zdaje sobie co On robi. Gorzej, że nikt nad nim nie zdaje sobie sprawy, co będzie skutkiem jego działań. Totalna wojna z kibicami, zapaść sportowa i organizacyjna.

piter116 04.01.2013 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1293384)
Pewnie jakby gdzieś pogrzebać na Youtube to można znaleźć Korzyma śpiewającego WSTK z uśmiechem od ucha do ucha.

No i o to w tym wszystkim chodzi. Jeżeli słowa Sticha są prawdą (on przeprowadzał wywiad z Bednarzem, możliwe, że ten powiedział mu coś na ucho po za kamerami), to wypada tylko pogratulować łysemu wyobraźni. Gość robi wszystko, żeby jeszcze bardziej podpaść kibicom. Przebił Filipiaka i jego zapytanie o Błaszczykowskiego 6 lat temu.

TheGameLA 04.01.2013 16:51

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html

co wy na to?

donecki 04.01.2013 16:58

Chyba Cię pogieło.To ten co jeżdził samochodem Raula i wróci do Realu przecież

thechris 04.01.2013 16:58

Do zblazowanego towarzystwa z R22 pasuje jak ulał. Ten gwiazdor z innymi gwiazdorami pokroju Garguły może się jednak nie dogadać. Szatnia przy R22 może nie pomieścić ego jednego i drugiego. A dodajmy tam jeszcze Patryka "chcę grać przy max 5 tys. kibiców" Małeckiego to już w ogóle...

Matejas_ 04.01.2013 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1293376)
Wracaj trzepać dywany albo szablę ćwiczyć...

A kto niby w małopolsce jest lepszy od wymienionych przez Kulawika?

WiślakMyślenice 04.01.2013 17:32

Pierwszy lepszy? Hmm, Moskal?

Matejas_ 04.01.2013 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1293406)
Pierwszy lepszy? Hmm, Moskal?

Tak powiedział i ja się z nim zgadzam, że Moskal jest najlepszym trenerem w małopolsce, więc nie wiem sąd ten zamęt?

Cytując NaszeMiasto:

Zacznę od trenerów. Dla mnie na pierwsze miejsce zasłużył Kazimierz Moskal za to, w jaki sposób prowadzi Termalicę. Drugie miejsce dla Dariusza Wójtowicza, który po ciężkim początku w Puszczy opanował sytuację, a jesienią już rządził w II lidze. Na trzecim miejscu widziałbym Przemysława Cecherza, który zrobił historyczny wynik w Kolejarzu Stróże. Tuż za podium umieściłbym Wojciecha Stawowego, który opanował sytuację w Cracovii i liczy się w walce o awans. Piąte miejsce dla Krzysztofa Łętochy, który z Okocimskim wywalczył awans do I ligi w bardzo dobrym stylu.

BiałaGwiazda 04.01.2013 18:26

Dziwię się niektórym co wybrzydzają,Korzym to solidny ligowy zawodnik i w naszej obecnej sytuacji śmiem twierdzic że byłby większym wzmocnieniem niż jakiś no name Peralta z Hondurasu i inne wynalazki.To że gra w Koronie o niczym nie świadczy,w końcu Czarek Wilk też przyszedł z Korony i jakoś nikomu to nie przeszkadzało

JacobCFC 04.01.2013 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BiałaGwiazda (Post 1293411)
Dziwię się niektórym co wybrzydzają,Korzym to solidny ligowy zawodnik i w naszej obecnej sytuacji śmiem twierdzic że byłby większym wzmocnieniem niż jakiś no name Peralta z Hondurasu i inne wynalazki.To że gra w Koronie o niczym nie świadczy,w końcu Czarek Wilk też przyszedł z Korony i jakoś nikomu to nie przeszkadzało

:shock:

Ten temat już był wałkowany miliard razy

TOMEK 11 04.01.2013 18:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BiałaGwiazda (Post 1293411)

....a trzymajcie mnie..

nie dawno cwel pokazywał na naszym stadionie 'do gały', a wy taką szmatą chcecie Wisłę wzmacniać

WiślakMyślenice 04.01.2013 18:45

Zapominasz, że tutaj większość ludzi ma bardzo krótką pamięć :)

szprotson 04.01.2013 20:05

http://www.youtube.com/watch?v=2vBQpGHcIjQ

ogladnijcie całośc Ci którzy maja niedobór lecytyny. najlepiej i tak gdzies od 7 minuty.

Dariook 04.01.2013 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1293414)
Zapominasz, że tutaj większość ludzi ma bardzo krótką pamięć :)

Albo lubią "do gały".

czesiu 04.01.2013 21:37

Bednarz nigdy nie sprowadził rozsądnego piłkarza, bo się kompletnie nie zna na tej robocie. A z tym Korzymem osiągnął dno!
Jacku odejdź! Wstydu oszczędź!

FraMat 04.01.2013 23:37

Korzym do Wisły? Bednarz chce chyba ludzi całkiem prowokowac do bojkotu.
Moze jeszcze sprowadzi tego, jak mu tam? Dudzica? Też ponoć walczak. Albo Arkadiusza Barana?

krasny 04.01.2013 23:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radek2323 (Post 1293378)
Bednarz chciał Korzyma :) ja p........
za OS

Jeśli to prawda to Bednarz to kawał sku******

fialo 05.01.2013 00:00

Ja jebie, żeby wpaść na pomysł sprowadzenia Korzyma to trzeba być naprawdę ciężkim debilem... Następny w kolejce Łukasz Gikiewicz, a później to juz tylko półfinał Ligii Mistrzów :)

AntyMod 05.01.2013 00:05

...podniecacie sie kazdym newsem w SEZONIE OGORKOWYM .... pismaki tez ludzie - musza z czegos zyc i wymyslaja glupoty ....jeszcze 2 miesiace podobne .......y beda w necie- a Wy bedziecie sie spuszczac ......teraz Korzymy ...pozniej jakies inne Klinsmany i Kluiverty ...ochlopnijcie ....co rok to samo ...a sezon i tak skompromitowany ...jedyna opcja to gra mlodzieza , i wypozyczyc wiele innej mlodziezy - oi przez pol roku sprawdzic kto sie nadaje - a nie jeden mecz- albo I polowa i tyle ....mysle ze spadek nie grozi ...wiec mozna taka opcje zrobic ...a gwiazdeczki dobrze zarabiajace ktore nie chca skorzystac z mozliwosci uczeczki spod Wawelu do ME i pozamiatane

wolfy 05.01.2013 01:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TOMEK 11 (Post 1293413)
....a trzymajcie mnie..

Dokładnie to samo pomyślałem.

Od dzisiaj Jacek ma nową ksywkę: "Wodogłowie".

P.S. Cabaj ma jeszcze kontrakt?

Maciuś 05.01.2013 11:14

Korzym do Wisły to pokłosie zapowiedzi że Cupiał wchodzi na nowo do Wisły z 20 mln zł?

domin_czyzyny 05.01.2013 11:15

Jacku a moze Stebleckiego, zawsze mówił ze jego ojciec wpoil mu miłość do Żydów i nienawiść do Wisły

JrQ- 05.01.2013 11:21

Korzym to frajer, nie wiem jak bardzo Bednarz musi być oderwany od realiów, że takich ludzi proponuje...

soQlABG 05.01.2013 11:32

1. Menedżer Cezarego Wilka poszukuje dla niego klubu w Rosji. Zarząd Wisły Kraków nie będzie robił mu problemów.

Jeśli to wprawda to w jego miejsce kto ? Brud ?

riv 05.01.2013 11:42

No przecież stawiamy na Młodych Polaków. Nie wiedziałeś? jest Brud, Uryga, ewentualnie jakiś 30 letni murzyński gej bez kolan (to w ramach tych młodych polaków :D)

Natkan 05.01.2013 12:02

Korzym po meczach w Kielcach brał sobie taxi z kumplami i balangował w Krakowie (chyba z przyzwoitości nie w Kielcach) to dobrze zna Kraków więc była by szybka aklimatyzacja i nie musiał by daleko dojeżdżać na kluby.

serek.c2 05.01.2013 12:08

Ciekawi "kibice" pojawiają się teraz na Reymonta, skoro nie przeszkadzałby im Korzym w barwach Wisły...

tofik 05.01.2013 12:27

Mamy ogromne problemy z ofensywnym rozegraniem akcji, strzelamy bardzo mało bramek. W zasadzie poza Genkowem, który pół rundy gra, drugie pół się leczy nie mamy żadnego napastnika. Problem w tym, że i Bułgar gry nie ruszy do przodu, tylko trzeba mu podać na głowę albo na pustą.
Jak nie sprowadza kogoś kto pociagnie grę, to obawiam się, że możemy strzelić mniej goli od Podbeskidzia.

A w zasadzie jest jasne, że nie sprowadzimy. No cóż, liczymy, że GKS i PBB wykrwawia się prędzej niż my.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl