![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A no tak... dwie polskie drużyny w pucharach. Wtedy jeśli jedna przegra, można kibicować drugiej. Super. MY jesteśmu KIBACAMI WISŁY KRAKÓW i głębokim poważaniu mam jakieś punkciki że niby dla dobra polskiej piłki. Co to Kur#@a jest ? Co to za nowy internetowy twór ? W jakiej lidze gra ? Śledzisz wogóle temat @Witka? Myślisz że inne kraje też nie zdobywają tych śmiesznych punkcików ? Co rok sie oddalamy i jakieś 3-3 w jednym meczu niczego nie zmieni. A Lech to dla mnie są śmiertelni wrogowie, którzy mają nas za śmieci, trzymają z Cracovią i jadą po nas przy każdej okazji jak po łysej kobyle a ty mi tu piepszysz o jakiś farmazonach. Weź sie przerzuć na ten swój nowy klub - "dobro polskiej piłki" i kibicuj na zmiane temu klubowi, któremu lepiej idzie w pucharach. Kibicu w papciach przed TV. |
Cytat:
Poza tym dominacja Debrecenu w lidze Wegierskiej jest zasadnicza 5 tytułów w 6 ostatnich sezonach, podobnie jak na Białorusi ostatnie sukcesy BATE to też 4 tytuły z rzędu w lidze. Nasza liga raczej nie zmierza w kierunku dominacji 1 klubu. |
Cytat:
|
meczu mnie oglądałem ale po skrócie /wyniku lekka zazdrość jest że My o takich emocjach możemy tej jesieni tylko pomarzyć
świetny wynik |
Cytat:
Skąd sie biora tacy ludzie? |
@TOMAY1979, słuchaj, po takiej gadce jaką wstawiasz takie wyciągnąłem wnioski. Widocznie nie byłeś na wyjeździe w Poznaniu, nie wiesz jakie mamy stosunki z Pyrami. Jak można im kibicować czy to w pucharach czy w lidze będą kibicem Wisły ? Tak sie zachowują kibice którzy oglądają raz na kilka miesięcy jakiś mecz, czy to reprezentacji czy jakieś puchary. Dla nich to jest tylko rozrywka przed TV.
|
Cytat:
Na dziś jesteśmy tak samo dupianą ligą i tyle a to że oni byli w stanie wygrać z Levadią a my nie to chyba świadczy o nich na plus a nie na minus;) Tam są 3 drużyny które spokojnie mogły by powalczyć z naszą czołówką, zresztą jedna z nich wyeliminowała w tym sezonie Montperier(5 zespół l francuskiej). Tu na prawdę nie ma się co licytować bo to jak porównanie trabanta z maluchem - i jedno i drugie jest nic nie warte;) A co do kibicowania temu czy tam temu - ludzie, kibicujcie sobie komu chcecie ale zostawcie to dla siebie - nie róbcie tu wiochy.Było to mówione już 100 razy. |
Cytat:
ja pisze ogolnie wiem jakie sa kosy i uklady bo jestem kibicem Lecha teraz to z calym szacunkiem przyznam ale tez bede kiicowal kazdej innej druzynie Polskiej w pucharach moze tez tym sie roznimy od siebie nie kazdy moze strawic to ,ze np.druzyna przeciwna gra w pucharach. |
Cytat:
już to wiedze jak w innych poważnych ligach odwołują mecz bo jakiś koncert będzie |
Cytat:
p.s KIBCUJE LECHOWI ALE SIE NIE NAPINAM POZDRO DLA TYCH NORMALNYCH KIBICOW |
Cytat:
Calkiem niedawno przelozyli mecz Legi bo grala mecz towarzyski z Arsenalem :-Di tez bylo ok :) |
Cytat:
Ps. Strasznie ciasno musicie mieć na forum Wary Lecha, skoro tak lgniecie na to forum a nie na parchate. |
Cytat:
Tomay nie pograzaj sie bardziej. |
Odkupie bilet na G, lub F w odpowiedniej cenie. Priv.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://wielkopolska.naszemiasto.pl/a...ci-z,id,t.html |
Śmieszy mnie porównywanie wyniku Amici choćby do naszego wyniku z Lazio, tutaj Amica miała więcej szczęścia niż umiejętności, a my o ile dobrze pamiętam to prowadziliśmy grę, no i gdyby nie nasz wspaniały o zgrozo Andżelo Ig :rotfl: w pakiecie z Jopem , to wynik byłby lepszy :-)
|
Śmieszne to akurat jest to jak niektóre skrzaty starają się deprecjonować wynik Lecha, który ewidentnie ich uwiera. Równie dobrze, można bredzić, że gdyby nie kompletnie beznadziejny wczoraj Arboleda wynik byłby lepszy. Ochłoń.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wynik świetny, bez dwóch zdań.
Ale jakoś tak mi się zdaje że po takim wyniku już żaden zespół nie wyjdzie tak zblazowany na Lecha, bo Juve ewidentnie wyszła z myślą że grają z no name'ami nie wiadomo skąd, i mecz sam się wygra. Następni przeciwnicy już sobie na to nie pozwolą, szczególnie Salzburg i Juve w rewanżu, bo jakie jest podejście do PUEFA gwiazdorów z ManCity ciężko powiedzieć, ale angielskie zespoły raczej nie są takimi minimalistami jak Włosi. |
Cytat:
Idź na forum Lecha i ogłoś tą radosną nowinę. A jak by Cie bili to też powiesz że jesteś tym "normalnym" kibicem co kibicuje wszystkim polskim drużynom w pucharach ? To jest życie, trzeba sie odnaleść w tych realiach i znać swoje miejsce w szeregu. Albo jesteś biały albo czarny, nie można być szarym. Trzeba sie opowiedzieć po której sie jest stronie, jedynie przed TV można sobie być "za wszystkimi". W takim razie nie jesteś nawet kibicem tylko typowym małoszowcem, tylko obecnie pewnie już zmieniłeś na Kubice, bo Małysz słabo skaka. A jak Kubica nie jest na podium to akurat może Lech wygra mecz to jemu wtedy trzeba kibicować przez pare dni. No ale jak mu w lidze nie pójdzie to może coś Wisła wygra i na ten tydzień to trzeba być kibicem Wisły i zarejestrować się na ich forum. Nie no masakra, fajny koleś jesteś. KONIEC TEMATU. :D KONIEC OT. |
Cytat:
Skonczcie ta zalosna dyskuje i bezsensowne licytacje bo sie tylko kompromitujecie. Wynik Lech poszedl w swiat i robi wrazenie czy sie komus gra podobala czy nie (bo nikt na to nie patrzy), a Juve mimo, ze w kryzysie to uznana firma. |
Gratulacje dla Lecha. Czekam na to co pokażą dalej. W lidze racze nic nie zwojują przy takiej ławce i natężeniu meczy o stawkę.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
co to kogo obchodzi koncert? Cytat:
to prze kozaki są jak grają przez cały weekend :] |
Cytat:
|
Lech wczoraj mnie zaskoczył, a już najbardziej ta ostatnia bramka Rudnevsa :D Całkiem spoko się oglądało, chociaż Kolejorz grał raczej z kontry, a wszelkie ciekawsze akcje przeprowadzało Juve. Mimo wszystko chyba powinniśmy się cieszyć z takiego wyniku, bo to zawsze jeden punkcik z takim klasowym zespołem na wyjeździe. W Poznaniu Lechici mają szansę pokonać Juventus, ale zobaczymy jak będzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ktoś może zauważył w piątek około 11:20-11:30 na ulicy Czarnowiejskiej autokar Borussii Dortmund?
|
Cytat:
Z Schalke, czołową niemiecką drużyną, to był POGROM i to na ich stadionie. Żadna polska drużyna nie upokorzyła innej ekipy z absolutnie czołowej ligi europejskiej tak jak wtedy. Dlatego wyżej cenię to zwycięstwo niż 1:0 Legii z Balckburn czy Wisły z Barcą. |
Ceny biletów na spotkanie Lech Poznań - Red Bull Salzburg
Kategoria A 90 / 75* Kategoria B 70 / 60* Kategoria C 55 / 45* Kategoria D 45 / 38* *Cena biletu dla posiadaczy karnetu Jesień 2010 I Tura http://www.lechpoznan.pl/pliki/cms/471/mapa_new.jpg http://www.lechpoznan.pl/art,65,ceny.htm więc tak źle nie jest ;) (nie są po 150zł) |
Cytat:
|
Myślę że kompletu nie będzie.
Jednomeczowcy nie zapełnią trybun kategorii A. Więc może łącznie będzie na stadionie ze 30-35tys. I żeby zapełnić na Man City i Juve - utrzymają ceny z RB ;) |
Dla porównania w podobnych cenach są bilety na Legia-Lech
|
Ceny na Juve i MC będą x2!
Zobaczycie :) |
Cytat:
|
Liczyłem wcześniej, że na mecze z Juve i MC ceny będą w granicach 120-180, a na RBS 1/3 tej ceny :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl