![]() |
a do ostatniego dnia w wywiadach zapewniał,że do Amici nie pójdzie,że takiego tematu nie ma.prawy i uczciwy czlowiek.
|
Cytat:
Cytat:
|
Teksty o pokazaniu synowi przed jaka publicznoscią tata kiedys grał ,i ze ma Krakow i Wisle ciagle w sercu kaza na niego popatrzec duuzo przychylniej.
Wogole sa przeslanki ku temu by mu nawet uwierzyc ,bo wtedy prowizorka w Wisle byla niesamowita. |
Pare zdań o Kurdzielu i jego zaczepieniu się w ŁKS-ie:
Cytat:
|
Niestety za czasów Dolhy zarząd klubu na czele z Hellerem nie był kompetentny i profesjonalny (a Heller jest chyba z zawodu prawnikiem?,a nie potrafił należycie zinterpretować wcześniej podpisanego kontraktu) i szkoda, że tak się to wszystko skończyło. Bo to był swego czasu w Wiśle bramkarz z niesamowitym potencjałem (niektóre jego interwencje w Wiśle ocierały się o klasę światową). Na szczęście obecnie w Wiśle najwyższe stanowiska zajmują osoby przede wszystkim kompetentne czego wyrazem jest także silnie obsadzona pozycja nr 1 w Wiśle i osoba Sergeia Pareiki.
|
To akurat, że ŁKS nie obchodzi się z człowiekiem z zarzutami, ale bez wyroku jak z trędowatym to im się chwali. Państwo prawa, zasada domniemania niewinności i te sprawy...ale Grzegorz Kurdziel dobrowolnie poddał się karze tzn. przyznał się do handlowania meczami i został skazany (rok więzienia w zawieszeniu na dwa). Także tłumaczenie Wieszczyckiego nie trzyma się kupy - nie lepiej 'Jesteśmy biednym klubem, a to fachowiec, którego nikt teraz nie zatrudni to skorzystaliśmy z okazji?'.
Cytat:
|
Cytat:
Nie chce mi się wierzyć, żeby w ciągu miesiąca od zatrzymania podejrzanego przez CBŚ zapadł wyrok sądowy. |
To musiałby być sąd polowy :rotfl:
|
PS: Nie jest już pan jedynym lewym obrońcą w Wiśle. Ma pan silnego konkurenta w osobie Juniora Diaza.
Dragan Paljić: A inni nie mają? Nie zgadzam się, że byłem całkiem sam. Na początku konkurowałem z Piotrem Brożkiem, a potem z Sergem Branco. Z Branco było łatwiej. Był kontuzjowany i nie zawsze chciało mu się trenować. Miał tu mnóstwo problemów. Tyle w temacie Branco |
nasz chwilowych trener bramkarzy Mucharski wrócił do Niecieczy i został asystentem Duszana R.
|
Były zawodnik Wisły, obecnie Slovana Bratislava w dwumeczu z Tobołem Kostanaj zagrał przez pięć minut. Wszedł we wczorajszym meczu w 85 minucie zmieniając Bagayoko.
|
Bartosz Iwan na testach w beniaminku 3 Bundesligi - FC Chemnitzer
http://www.90minut.pl/news/162/news1...nitzer-FC.html |
Dariusz Dudka strzelił dzisiaj gola w sparingu - Auxerre wygrało 2-1 z Kaiserslautern
|
|
Nie wiecie pod jaką nazwą grają nasi oldboje ??
|
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna-Kam...509,5,379.html
Kamila strasznie boli że już nigdy więcej nie zagra w Wiśle. |
Jego pier***enie przypomina mi właśnie Endżela, Gmocha, Latę, Piechniczka i innych podobnych wytworów polskiej myśli szkoleniowej (czyt. ale kiedyś zajebiście graliśmy)...
|
Macie może jakieś informacje co z Mackiem Żurawski, gdzie się zahaczy na nowy sezon?
|
Prawdopodobnie w oldbojach Wisły Kraków ;)
|
Miał pójść do Warty Poznań i pomóc jej w awansie do Ekstraklasy :}
|
Erik Cikoś zagrał 86 minut w meczu Apoel vs Slovan. Niech mu się dobrze wiedzie :]
|
Mariusz Jop przesunięty do rezerw Górnika Zabrze
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Niezła paka się tam zebrała. |
Czy mogę obejrzeć na jakimś kanale Cyfry + mecz Benfiki z Trabzonsporem ?
edit: dzięki |
Czy wie ktoś w jakim składzie gra Trabzon? Transmisja mi się strasznie tnie. Widziałem tylko że w pierwszym składzie grali Mierzejewski i Głowa. Głównie mnie interesuje czy grają Brożkowie;)
EDIT: dzięki PiotrG, będe wiedział na przyszłość |
Cytat:
|
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...ght/index.html
Tutaj masz skład. Głowacki, Paweł Brożek na ławce. |
Głowacki i Mierzejewski gra. Mierzejewski przed chwilą nawet strzelił gola, ale sędzia nie uznał mimo że spalonego nie było...
|
Gol Kosy w sparingu GKS-u z Włókniarzem Zelów
|
Ale jaja.. właśnie sobie przeglądam wyniki eliminacji Ligi Europejskiej na livesports.. klikam na mecz Sparta Praga - Sarajevo patrze składy a tu...... stary znajomy Vlastimil Vidliczka ;)
pamiętam tego obrońce z nieporadności a tu proszę.. dostał angaż w największym klubie w Czechach. |
Cytat:
|
nasz były gwiazdor Pepe zagrał żenadę życia odbierając nam 0,25 pkt do rankingu krajowego. To było coś okropnego:-/
|
Cytat:
W dzisiejszym meczu Sparty występuje także na prawej obronie więc pomocnik z niego pewnie jeszcze gorszy był. |
Albo mieli takie problemy jak my, gdzie na LO gra ofensywny pomocnik Paljić :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Wbrew temu co u nas pokazał to jest solidny zawodnik. A to, że się u nas nie sprawdził...Bywa |
Cytat:
no niestety skuteczny, to ostatni przymiotnik jaki do niego pasuje |
Cały zespół był mega nieskuteczny, ale na wyjeździe muszą to poprawić i wygrać.
|
http://limanowasports.info/najnowsze...imanovii-.html a nie mówiłem
|
Nie widziałam się z Clebim od tego czasu nadal, ale ciagle jestem zaskoczona :)
Ale juz jakiś czas temu, wchodząc na stronke klubową i widząc sponsora "szubryt" wieeele się rozjaśniło :) Już jeszcze przynajmniej pkt. zaczepienia między R22 a Limanovią :) pozostaje życzyć powodzenia i ZDROWIA! I modlić się, żeby nic mu się nie stało ... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl