Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

picasso 18.07.2011 19:46

a do ostatniego dnia w wywiadach zapewniał,że do Amici nie pójdzie,że takiego tematu nie ma.prawy i uczciwy czlowiek.

BiałaGwiazda 18.07.2011 19:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1128969)
Zwłaszcza, ze mial podobno propozycje z Rosji a tam to na pewno moglby dostac bardzo duze pieniadze

Cytat:

-Poważnie interesowało się Panem na przykład Fulham Londyn, a wybrał Pan Lecha. Trochę to pogmatwane.

-Były różne propozycje i zapytania, ale dogadałem się z Lechem, bo padły konkrety. Nie mogłem czekać w nieskończoność. Poza tym dziś przeszłość nie ma już znaczenia.
W sumie po tym wywiadzie ja osobiście patrze przychylniejszym okiem na odejścia Dolhy i Kokoszki.Myślę,że głównym powodem ich odejścia było mydlenie oczu i brak profesjonalizmu w naszym klubie.Oczywiście całkowicie ich to nie usprawiedliwia..

Wojtas 18.07.2011 22:27

Teksty o pokazaniu synowi przed jaka publicznoscią tata kiedys grał ,i ze ma Krakow i Wisle ciagle w sercu kaza na niego popatrzec duuzo przychylniej.
Wogole sa przeslanki ku temu by mu nawet uwierzyc ,bo wtedy prowizorka w Wisle byla niesamowita.

snikki_(konto-usuniete) 18.07.2011 22:33

Pare zdań o Kurdzielu i jego zaczepieniu się w ŁKS-ie:
Cytat:

- Grzesiek w tej chwili jest osobą niewinną. To doskonały, bardzo ambitny, a do tego posiadający przeogromną wiedzę fachowiec. W naszym klubie potrzebujemy teraz osoby, która zajmie się nie tylko trenowaniem bramkarzy na wysokim poziomie, lecz także będzie opracowywała analizę naszego najbliższego przeciwnika - tłumaczy Tomasz Wieszczycki, odpowiedzialny za sprawy sportowe w klubie z al. Unii. I dodaje: - Niektóre kluby w momencie pojawienia się zarzutów natychmiast przerywają współpracę. ŁKS do takich nie należy, bo stoimy na stanowisku, że każdemu należy dać drugą szansę. Grześkowi to się na pewno należy - mówi Wieszczycki.

Wczoraj Kurdziel wziął już udział w treningu ŁKS-u. Nie chciał jednak rozmawiać z dziennikarzami. - Należy Grześka zrozumieć. Proszę o wyrozumiałość dla niego - usprawiedliwiał go Wieszczycki.

Nowy trener ma zająć miejsce Dariusza Bratkowskiego, który dzięki temu bardziej zaangażuje się w zajęcia z drużyną.

sport.pl

Colin 19.07.2011 10:02

Niestety za czasów Dolhy zarząd klubu na czele z Hellerem nie był kompetentny i profesjonalny (a Heller jest chyba z zawodu prawnikiem?,a nie potrafił należycie zinterpretować wcześniej podpisanego kontraktu) i szkoda, że tak się to wszystko skończyło. Bo to był swego czasu w Wiśle bramkarz z niesamowitym potencjałem (niektóre jego interwencje w Wiśle ocierały się o klasę światową). Na szczęście obecnie w Wiśle najwyższe stanowiska zajmują osoby przede wszystkim kompetentne czego wyrazem jest także silnie obsadzona pozycja nr 1 w Wiśle i osoba Sergeia Pareiki.

riv 19.07.2011 10:16

To akurat, że ŁKS nie obchodzi się z człowiekiem z zarzutami, ale bez wyroku jak z trędowatym to im się chwali. Państwo prawa, zasada domniemania niewinności i te sprawy...ale Grzegorz Kurdziel dobrowolnie poddał się karze tzn. przyznał się do handlowania meczami i został skazany (rok więzienia w zawieszeniu na dwa). Także tłumaczenie Wieszczyckiego nie trzyma się kupy - nie lepiej 'Jesteśmy biednym klubem, a to fachowiec, którego nikt teraz nie zatrudni to skorzystaliśmy z okazji?'.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cassius31krakow (Post 1129259)
A czy wymieniony w tamtej notce prasowej Grzegorz K.to nie był przypadkiem Kaliciak?
Nie chce mi się wierzyć, żeby w ciągu miesiąca od zatrzymania podejrzanego przez CBŚ zapadł wyrok sądowy.

Masz całkowitą rację...przyznaje się do błędu

cassius31krakow 19.07.2011 10:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez riv (Post 1129253)
To akurat, że ŁKS nie obchodzi się z człowiekiem z zarzutami, ale bez wyroku jak z trędowatym to im się chwali. Państwo prawa, zasada domniemania niewinności i te sprawy...ale Grzegorz Kurdziel dobrowolnie poddał się karze tzn. przyznał się do handlowania meczami i został skazany (rok więzienia w zawieszeniu na dwa). Także tłumaczenie Wieszczyckiego nie trzyma się kupy - nie lepiej 'Jesteśmy biednym klubem, a to fachowiec, którego nikt teraz nie zatrudni to skorzystaliśmy z okazji?'.

A czy wymieniony w tamtej notce prasowej Grzegorz K.to nie był przypadkiem Kaliciak?
Nie chce mi się wierzyć, żeby w ciągu miesiąca od zatrzymania podejrzanego przez CBŚ zapadł wyrok sądowy.

spirit 19.07.2011 11:58

To musiałby być sąd polowy :rotfl:

KOMINEK 19.07.2011 16:42

PS: Nie jest już pan jedynym lewym obrońcą w Wiśle. Ma pan silnego konkurenta w osobie Juniora Diaza.

Dragan Paljić: A inni nie mają? Nie zgadzam się, że byłem całkiem sam. Na początku konkurowałem z Piotrem Brożkiem, a potem z Sergem Branco. Z Branco było łatwiej. Był kontuzjowany i nie zawsze chciało mu się trenować. Miał tu mnóstwo problemów.

Tyle w temacie Branco

szprotson 20.07.2011 00:16

nasz chwilowych trener bramkarzy Mucharski wrócił do Niecieczy i został asystentem Duszana R.

19ARTUR06 20.07.2011 07:32

Były zawodnik Wisły, obecnie Slovana Bratislava w dwumeczu z Tobołem Kostanaj zagrał przez pięć minut. Wszedł we wczorajszym meczu w 85 minucie zmieniając Bagayoko.

AYALA 20.07.2011 08:21

Bartosz Iwan na testach w beniaminku 3 Bundesligi - FC Chemnitzer
http://www.90minut.pl/news/162/news1...nitzer-FC.html

mitmichael 20.07.2011 20:03

Dariusz Dudka strzelił dzisiaj gola w sparingu - Auxerre wygrało 2-1 z Kaiserslautern

JarekTSW 23.07.2011 14:35

:)

http://www.sport.pl/pilka/1,70998,99...aja_dalej.html

KOMINEK 23.07.2011 20:22

Nie wiecie pod jaką nazwą grają nasi oldboje ??

P.e.c.h 23.07.2011 20:28

http://ppnkrakow.futbolowo.pl/news,1...pn-krakow.html

Olboje Wisły :)

Teqcontroller 24.07.2011 16:45

http://www.sports.pl/Pilka-nozna-Kam...509,5,379.html

Kamila strasznie boli że już nigdy więcej nie zagra w Wiśle.

WiślakMyślenice 24.07.2011 17:45

Jego pier***enie przypomina mi właśnie Endżela, Gmocha, Latę, Piechniczka i innych podobnych wytworów polskiej myśli szkoleniowej (czyt. ale kiedyś zajebiście graliśmy)...

pilot80 24.07.2011 17:45

Macie może jakieś informacje co z Mackiem Żurawski, gdzie się zahaczy na nowy sezon?

Fifiorek 25.07.2011 12:23

Prawdopodobnie w oldbojach Wisły Kraków ;)

miodzio 25.07.2011 13:48

Miał pójść do Warty Poznań i pomóc jej w awansie do Ekstraklasy :}

MMMMM 27.07.2011 00:07

Erik Cikoś zagrał 86 minut w meczu Apoel vs Slovan. Niech mu się dobrze wiedzie :]

laxa 27.07.2011 15:04

Mariusz Jop przesunięty do rezerw Górnika Zabrze

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Niezła paka się tam zebrała.

blanco 27.07.2011 15:50

Czy mogę obejrzeć na jakimś kanale Cyfry + mecz Benfiki z Trabzonsporem ?

edit: dzięki

rychu 27.07.2011 20:00

Czy wie ktoś w jakim składzie gra Trabzon? Transmisja mi się strasznie tnie. Widziałem tylko że w pierwszym składzie grali Mierzejewski i Głowa. Głównie mnie interesuje czy grają Brożkowie;)

EDIT: dzięki PiotrG, będe wiedział na przyszłość

mitmichael 27.07.2011 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 1134682)
Czy mogę obejrzeć na jakimś kanale Cyfry + mecz Benfiki z Trabzonsporem ?

Niestety Nie

PiotrG 27.07.2011 20:04

http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...ght/index.html
Tutaj masz skład. Głowacki, Paweł Brożek na ławce.

Baala 27.07.2011 20:13

Głowacki i Mierzejewski gra. Mierzejewski przed chwilą nawet strzelił gola, ale sędzia nie uznał mimo że spalonego nie było...

mitmichael 27.07.2011 21:47

Gol Kosy w sparingu GKS-u z Włókniarzem Zelów

grzesiek632 28.07.2011 18:20

Ale jaja.. właśnie sobie przeglądam wyniki eliminacji Ligi Europejskiej na livesports.. klikam na mecz Sparta Praga - Sarajevo patrze składy a tu...... stary znajomy Vlastimil Vidliczka ;)

pamiętam tego obrońce z nieporadności a tu proszę.. dostał angaż w największym klubie w Czechach.

arti 28.07.2011 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 1135526)
Ale jaja.. właśnie sobie przeglądam wyniki eliminacji Ligi Europejskiej na livesports.. klikam na mecz Sparta Praga - Sarajevo patrze składy a tu...... stary znajomy Vlastimil Vidliczka ;)

pamiętam tego obrońce z nieporadności a tu proszę.. dostał angaż w największym klubie w Czechach.

Bo to był pomocnik wsadzony na obronę. Gdyby nie to może by coś pograł.

Przemoo 28.07.2011 18:26

nasz były gwiazdor Pepe zagrał żenadę życia odbierając nam 0,25 pkt do rankingu krajowego. To było coś okropnego:-/

grzesiek632 28.07.2011 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1135530)
Bo to był pomocnik wsadzony na obronę. Gdyby nie to może by coś pograł.

Nie wydaje mi się... moim zdaniem to nie był piłkarz na Wisłe. No ale teraz widocznie sie rozwinął..

W dzisiejszym meczu Sparty występuje także na prawej obronie więc pomocnik z niego pewnie jeszcze gorszy był.

xanti1906 28.07.2011 18:37

Albo mieli takie problemy jak my, gdzie na LO gra ofensywny pomocnik Paljić :)

filemon 28.07.2011 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Przemoo (Post 1135532)
nasz były gwiazdor Pepe zagrał żenadę życia odbierając nam 0,25 pkt do rankingu krajowego. To było coś okropnego:-/

Zgadzam się co do większości oprócz tego, ile nam zabrał. Zabrał nam 0,125 do rankingu ;) Za remis idzie do rankingu krajowego 0,125, za wygraną 0,25. 0,25-0,125=0,125

spartan 28.07.2011 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 1135526)

O przejściu Vlasty do Sparty mówiło sie już od jakiegoś czasu:
Wbrew temu co u nas pokazał to jest solidny zawodnik. A to, że się u nas nie sprawdził...Bywa

JrQ- 28.07.2011 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Przemoo (Post 1135532)

jaką żenadę życie, zagrał swoje :-/
no niestety skuteczny, to ostatni przymiotnik jaki do niego pasuje

Bąbel 28.07.2011 20:51

Cały zespół był mega nieskuteczny, ale na wyjeździe muszą to poprawić i wygrać.

wiertar 29.07.2011 11:01

http://limanowasports.info/najnowsze...imanovii-.html a nie mówiłem

Żmijka 29.07.2011 14:00

Nie widziałam się z Clebim od tego czasu nadal, ale ciagle jestem zaskoczona :)
Ale juz jakiś czas temu, wchodząc na stronke klubową i widząc sponsora "szubryt" wieeele się rozjaśniło :) Już jeszcze przynajmniej pkt. zaczepienia między R22 a Limanovią :) pozostaje życzyć powodzenia i ZDROWIA! I modlić się, żeby nic mu się nie stało ...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:37.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl