![]() |
Co myślicie nad takim kuponem na jutrzejszą ligę europejską:
Szachtar-Fulham 1 Werder-Twente 1 Valencia-Brugge 1 Roma-Panathinaikos 1 za 20 zł wychodzi do wygrania równe 70 zł a na dziś zagrałem: Hansa Rostock-Union Berlin 1 Fiorentina-Milan under 2,5 |
Powtórzę się z ostatniego razu ;) Na LE grać max za mecze. Ostatnio ładnie wchodziło, że obie strzelą w tych rozgrywkach. Tym razem może warto pograć, że goście nie będą strzelać? Na razie o tym nie myślę ;)
|
Cytat:
Nie wydaje sie aby nasi dwaj główni konkurenci przegrali, ale kazdy ma wlasne zdanie. Powodzenia |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiecie może gdzie można znaleźć statystyki dotyczące karnych? Ile pada na mecz, kolejke, sezon, w których minutach najczęściej, w jakich ligach najwięcej lub podobne informacje o karnych?
|
Cytat:
Ja tradycyjnie odpuszczam 1-2 kolejkę ligi polskiej po przerwie. To nie Anglia, u nas się "wchodzi w rytm meczowy" miesiąc. Inna inszość, ze kolejka trudna generalnie, a juz Bełchatów - Wisła to dla mnie czysta loteria. |
Ja gram dzis Prokom +5,5 z CSKA i Cercle Brugge - Charleroi 1.
|
Ja dziś tak zabawowo 10 zł na wynik 0:0 w meczu Inter - Chelsea :)
Co by się lepiej oglądało. |
Standardowo sobie na live pogram. Pewnie że Inter zdobędzie gola nr 1
|
Inter - Chelsea 1 DNB 1.80
|
Cytat:
Na dziś: Aston Villa - Crystal Palace 1 Tottenham - Bolton 1 Juan Aurich - Bolivar 1 za 20zł do wygrania 48.60 |
ja na dziś daełem zabawowo za 2 zł a jak się okazało bardzo realnie :P
cska-sevilla 0 inter-chelsea 0 udinese 1 milan 2 do wygrania 80 zł :) |
Cytat:
|
Na jutro takie zestawienie:
Roma 1 Shakhtar 1 Marseille 1x PSV 1x Valencia 1 Werder 1 Red Bull 1 Juve 1x Liverpool x2 Fenebrance over 1.5 ako 16.57 stawka 11zł e.w182.28 |
Na noc Rosja - Kanada 2 2.10
|
Roma-Panathinaikos (2:3) 1 1.46Werder-Twente (0:1) 1 1.40Valencia-Club Brugge (0:1) 1 1.30
Salzburg-Standard Liege (2:3) 1 1.85 Szachtar D.-Fulham (1:2) 1 1.52 stawka10.00 zł przewidywana wygrana67.20 zł |
Cytat:
Mi też tylko ten remis, a raczej jego brak, zjebał kupon. Ponad 350 było do wzięcia za 10.:foch: A tymczasem zawinąłem kasę z betssona, bo coś zajebiście powoli mi działa ich stronka i przerzucam ją do expekta. Co na dziś Panowie? Kamikaze, to bez wątpienia dobra wiadomość, ale szkoda, że tak późno podjęli jakiekolwiek działania (chyba zbyt późno dla nas), po drugie, wątpię, żeby nieomylnego Donka przekonali. |
Cytat:
tez chcialem zawinąc kase z betssona, to chyba uznali ze za duzo wygralem, wiec kazali wyslac skan dowodu, wyciąg z konta, i jakis rachunek (np. za gaz) - rotfl. Ja na dzisiaj chyba Roma, i Lille X2 |
Zdarza się, że niektórzy bukmacherzy wymagają przy wypłacie, od losowo wybranych klientów (lub od wszystkich- vide bwin), skanu dowodu i/ lub prawka. Ale wyciąg z konta i rachunek? :lol: :lol: Chyba ich pojebało :lol:
Ja zagrałem lekko na Tipsarevica, żeby się w pracy nie nudzić, a na piłkę wieczorną przyjdzie czas później, ale też wydaje mi się, że Roma to dobry typ. Edit: Roma, Szachtar i Rubin. |
Tak bardziej dla zabawy:
Ajax strzeli 1,55 Salzburg-Liege over 2,5 1,8 Vienna-Alba 1 1,55 |
A ja za 5taka Juve, Anderlecht, Salzburg wygraj;) Do tego dolozylem: PSV I Galatasaray strzela
|
Cytat:
Ja jeszcze chyba Szachtar zagram |
Marsylia - Kopenhaga 1
Roma - Panathinaikos 1 Szachtar - Fulham 1 Valencia - Brugia 1 za 20 do wygrania 73 |
Na dzis takie cos mam
Fenerbahce-Lille 1 (2,20) Roma-Panathinaikos 1 (1,46) Valencia- Fc Brugge 1 (1,30) Za 100 do wygrania 367 no i po zawodach...jak mozna stracic 3 bramki w 5 minut,normalnie dramat ale w weekend powinno sie odrobic;) |
Popatrzcie co Roma robi
|
Tą Rome to posrało czy co? ostatni mecz na kuponie, a tu taka suka...
|
Ja na dziś skromnie
Anderlecht-Ath.Bilbao 1 Marsylie-Copenhagen 1 Unirea-Liverpool 2 Werder-Twente 1 Juventus-Ajax 1x Valencia-Club Brugge 1 za 10zł do wygrania 85.00zł Bałem natomiast się dać Romy i Shakhtara i jak narazie moje obawy się spełniają |
3 gole dać sobie szczelić w 5min masakra
|
Brawa dla Romy, lol , to jest włoska druzyna czy mi sie wydaje? :D
Szachtar zreszta tez nie lepszy.. |
Co sadzicie o tym na sobote ?
Stoke - Arsenal 2/2 [2,72] Tenerife - Real Madryt (1:0) 2 [1,73] Belchatow - W.Krakow 2 [2,20] Leixoes - Benfica (1:0) 2 [2,15] AKO: 22,26 Stawka: 10 zł PWK: 201,60 zł |
Poszedł na noc under 110 punktów GSW i na Boston Celtics z handi +2,5.
Edit: Wtopa jak się patrzy. :/ |
Dudi a co mylisz o Boston Celtics - Cleveland Cavaliers over 193.5 ?
1.85 kurs |
O kosza mnie nie pytaj, bo się na nim nie znam :D Opieram się tylko i wyłącznie na statystykach i przeczuciu ;) Z tego, co widzę, to over buki trafiły dobrze, bo jest na zajebistej granicy. Raczej radziłbym się zainteresować tym underem 110 punktów dla GSW. Rano stawiałem to na innym kuponie i było under 111 po 1,93, teraz jest ten under 110 po 1,84, więc widać, że ludzie stawiają. Niestety tamten kupon się wyjebał dzięki uprzejmości austriackich hokeistów.
|
Ale Dong przecież nie zagra, bo nie dotarł jego certyfikat. Na mecz w Legii jest 2 napastników- Grzelak i Mięciel. Jeśli w ogóle padnie bramka w tym meczu, to pewnie Iwański bądź Pawlusiński z wolnego/karnego.
|
Ja stawiam under 2,5 w tym meczu oraz NK Zagrzeb-Rijeka 1 i Leiria-Guimaraes under 2,5
|
Ja zagrałem tak (chwilę temu):
Cytat:
|
Ja zagrałem na Melzera dzisiaj, zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozniej dołoze pewnie under w meczu Legii
|
a ja postawiłem na ODRE WODZISŁAW ot co:D
|
Rocco a półfinałów w hokeju nie stawiasz,choćby zabawowo?:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl