Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

_gilardino_ 10.04.2011 12:33

A dwa że ceny sprawiają że wiele osób idzie tylko na niektóre mecze a wiadomo że lepiej iść na Derby czy Jagę niż na mecz z Bełchatowem. Poza tym co się tak przejmujecie frekwencją. O sile kibicowskiej świadczą liczby wyjazdowe i doping a nie to czy będzie 8 czy 10 tysięcy pikników na trybunach.

GajowyDrwal 10.04.2011 12:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 1075044)
Co jak co, ale frekwencja to u nas chujnia z grzybnią . Na zwykłych meczach pustki , na top brak kompletu .
Na Bełchatów więcej jak 14 tys. to na bank nie przyjdzie, a Wisła pewnym krokiem zmierza po 13. Tytuł.
Żenada Panowie, żenada.

Normalny ty jestes? Pustki?

Jeszcze parę lat temu, naszego 10 tysięcznika (później 15) zapełnialiśmy tylko na Legii i derbach. Dziś 15 tys na jakimś Bełchatowie (a będzie pewnie więcej) nazywasz pustkami...

Świat staje na głowie.

wiertar 10.04.2011 21:30

witam. jak wyglada srpawa z biletami rodzinnymi( na sektor rodzinny) wystarczy ze przyjde z kartą kibica i poprosze bilet na sektor rodzinny?? był ktoś, wie ktos??

KOMINEK 11.04.2011 12:35

tak wystarczy

StelmiOriginal 11.04.2011 12:39

Jak to jest, kolega chce sie wybrać na mecz, ale nie ma karty kibica. Czy żeby pojsc na mecz konieczna jest karta kibica? Wiadomo ze moze wyrobic itd, ale pytam czy bez karty sie wejdzie...

Zwitter 11.04.2011 12:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 1076110)
Jak to jest, kolega chce sie wybrać na mecz, ale nie ma karty kibica. Czy żeby pojsc na mecz konieczna jest karta kibica? Wiadomo ze moze wyrobic itd, ale pytam czy bez karty sie wejdzie...

Wejdzie bez karty. Potrzebne jest tylko imię i nazwisko oraz pesel aby kupić bilet.

Donki 11.04.2011 12:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 1076110)

Wejdzie bez karty.

Pan Jotka 12.04.2011 08:48

Niech sobie koplega wyrobi bo od nowego sezonu nie wejdzie na pesel-ćwierkają wróbelki.

kasprzak11 12.04.2011 15:39

Wątpie żeby w przyszłym sezonie można było wejść tylko z kartą kibica bo co z przyjezdnymi którzy przyjdą na mecz tylko w celach powiedzmy turystycznych specjalnie będą wyrabiać karte kibica żeby zobaczyć jeden mecz?

Pan Jotka 12.04.2011 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kasprzak11 (Post 1076635)
Wątpie żeby w przyszłym sezonie można było wejść tylko z kartą kibica bo co z przyjezdnymi którzy przyjdą na mecz tylko w celach powiedzmy turystycznych specjalnie będą wyrabiać karte kibica żeby zobaczyć jeden mecz?

Trwa to ok.5 minut więc gdzie jest problem, żeby to robili?

mcks 12.04.2011 20:35

bo to dodatkowe 10 złotych?

karta kibica to oczywiście bardzo dobry pomysł i każdy kto regularnie chodzi na mecze Wisły powinien taką posiadać, ale niesprzedawanie biletów w wolnej sprzedaży to nie jest najlepszy pomysł. po prostu.

canarinhos 12.04.2011 20:44

2 znajomych jedzie do mnie na mecz, ale nie bede mial przy sobie ich legitek. Sprzeda mi kasjer dla nich bilety ulgowe? Legitki beda miec jak cos przy wejsciach.

fialo 12.04.2011 20:45

Bez najmniejszego problemu. Też kupuje tak bilety znajomym czasem ;)

canarinhos 12.04.2011 20:46

Ok. A dla osoby ponizej 18 roku zycia ( wiek 16 lat ) trzeba jakas specjalna zgode miec zeby weszla na mecz?

ktulu 12.04.2011 20:51

Nie. Tylko osoby poniżej 13 lat muszą wchodzić z opiekunem

aNouc 12.04.2011 20:54

Nie muszą, tylko mogą wykorzystać to że z opiekunem wejdą za złotówkę. Jedni z tego korzystają i siłą rzeczy muszą iść na sektor rodzinny, a drudzy nie i idą normalnie na G czy inny sektor.

kasprzak11 12.04.2011 21:01

Tak na sektor rodzinny wczoraj byłem na stadionie chciałem kupić bilet na sektor rodzinny pani mnie poinformowała że nie mogę tego zrobić ponieważ mam karnet na G to się jej zapytałem grzecznie w takim razie jak mam zabrać kuzyna na mecz który ma 7 lat odpowiedz była zaskakująca żebym zabrał go na G prawie wybuchłem śmiechem na G to go zabiore jak do tego podrośnie cóż młody zobaczy mecz na żywo w nowym sezonie zanim kupie karnet....

Pan Jotka 12.04.2011 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcks (Post 1076738)
bo to dodatkowe 10 złotych?

karta kibica to oczywiście bardzo dobry pomysł i każdy kto regularnie chodzi na mecze Wisły powinien taką posiadać, ale niesprzedawanie biletów w wolnej sprzedaży to nie jest najlepszy pomysł. po prostu.

Legia już tak ma. Od następnego sezonu ma to być podobno obowiązkiem dla każdego. Nie mnie rozstrząsać czy wydanie 10 PLN zawali czyjś osobisty budżet.

palikot 13.04.2011 01:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kasprzak11 (Post 1076761)
Tak na sektor rodzinny wczoraj byłem na stadionie chciałem kupić bilet na sektor rodzinny pani mnie poinformowała że nie mogę tego zrobić ponieważ mam karnet na G to się jej zapytałem grzecznie w takim razie jak mam zabrać kuzyna na mecz który ma 7 lat odpowiedz była zaskakująca żebym zabrał go na G prawie wybuchłem śmiechem na G to go zabiore jak do tego podrośnie cóż młody zobaczy mecz na żywo w nowym sezonie zanim kupie karnet....

to jest paradoks, ze te karty kibica i karnety zamiast ułatwiac utrudniają zycie kibicom.
To samo... nie moge isc na mecz... to karnet przepada, bo nikt nie moze na niego wejść.
Powinni dać mozliwość jak są wolne miejsca to np za doplatą zmienic sektor na stadionie, i na ten konkretny mecz zwalniało by sie miejsce z karnetu ktore by sie nie marnowało to taka zamiana by była... ale to tylko pobozne zyczenia :-/

Vinci 13.04.2011 05:14

Pobożne, bo system dopiero raczkuje. Nie ma jeszcze sprzedaży internetowej, a karty z tego co widzę po wcześniejszych wpisach, nie zawsze są sprawne. Gdyby do tego doszły jeszcze roszady miejsc zrobiłby się straszny bałagan. A znając porywczość wybranych osób, pewnie doszłoby i do rękoczynów... bo to raz ludzie pospinali się o miejsca, albo o to kto siedzi, a kto nie?

Vinci 13.04.2011 05:14

Pobożne, bo system dopiero raczkuje. Nie ma jeszcze sprzedaży internetowej, a karty z tego co widzę po wcześniejszych wpisach, nie zawsze są sprawne. Gdyby do tego doszły jeszcze roszady miejsc zrobiłby się straszny bałagan. A znając porywczość wybranych osób, pewnie doszłoby i do rękoczynów... bo to raz ludzie pospinali się o miejsca, albo o to kto siedzi, a kto nie?

Wislak2221 13.04.2011 14:51

[23 kolejka] Śląsk Wrocław - Wisła Kraków, 21 kwietnia, czwartek, godz. 20:00

Jest ktoś z orientowany na jaki sektor zostaną wysłani kibice Wisły?? wiem ze to będzie jak u nas ze wymieszani ale jakie sektory beda zajete przez WISLAKOW??

fanTS1906 13.04.2011 15:06

Ja jeszcze mam pytanie czy bedzie prowadzony Wislacki doping bo rok temu mial byc mlyn za bramka a bylo dosc malo osob i prawie nikt nie spiewal (mowie o 2 polowie bo w 1 wiadomo, strajkowalismy;p)

JohnyTS 13.04.2011 16:05

W zeszłym roku mieliśmy siedzieć za bramką ale po drugiej stronie, nie w sektorze dla gości. Nikogo nie bylo za bramką bo wszyscy poszli do braci ze Śląska! Myślę że w tym roku będzie tak samo, tam bez problemu można się poruszać między sektorem za bramką a główną trybuną z mlynem !

PelsonTSW 13.04.2011 17:29

Do sprzedania mam bilet-karnet na piątkowy mecz, gdyż niestety nie będę się mógł pojawić na R22.priv

Zoltan 13.04.2011 17:52

25 zł to cena biletu? a przejazd bedzie organizowany czy na własną rękę ?

Donki 13.04.2011 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zoltan (Post 1076996)
25 zł to cena biletu? a przejazd bedzie organizowany czy na własną rękę ?

Na własną ręke.
A 25 zł. to cena biletu.

didzej132 13.04.2011 19:16

Wie ktoś ile się ogólnie sprzedało karnetów ?? i ile do tej pory sprzedali biletów na mecz z GKS'em ?? jak ktoś będzie w strefie bardzo proszę się spytać , ja byłem po bilet ale zapomniałem się spytać ;/

Endorfinka 13.04.2011 20:05

Nie zauważyłam żadnej informacji na oficjalnej, że bilety się skończyły na jakikolwiek sektor, chyba że wszelkie info podają na pieprzonym fb.
Po co pytać, ile biletów sprzedano/ile zostało, skoro bilet się już kupiło?

benny_hill 13.04.2011 20:15

no właśnie, kolega chce kupić bilet na sektor G, będą jeszcze jutro ?:) z góry dzięki za info

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl