![]() |
A dwa że ceny sprawiają że wiele osób idzie tylko na niektóre mecze a wiadomo że lepiej iść na Derby czy Jagę niż na mecz z Bełchatowem. Poza tym co się tak przejmujecie frekwencją. O sile kibicowskiej świadczą liczby wyjazdowe i doping a nie to czy będzie 8 czy 10 tysięcy pikników na trybunach.
|
Cytat:
Jeszcze parę lat temu, naszego 10 tysięcznika (później 15) zapełnialiśmy tylko na Legii i derbach. Dziś 15 tys na jakimś Bełchatowie (a będzie pewnie więcej) nazywasz pustkami... Świat staje na głowie. |
witam. jak wyglada srpawa z biletami rodzinnymi( na sektor rodzinny) wystarczy ze przyjde z kartą kibica i poprosze bilet na sektor rodzinny?? był ktoś, wie ktos??
|
tak wystarczy
|
Jak to jest, kolega chce sie wybrać na mecz, ale nie ma karty kibica. Czy żeby pojsc na mecz konieczna jest karta kibica? Wiadomo ze moze wyrobic itd, ale pytam czy bez karty sie wejdzie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niech sobie koplega wyrobi bo od nowego sezonu nie wejdzie na pesel-ćwierkają wróbelki.
|
Wątpie żeby w przyszłym sezonie można było wejść tylko z kartą kibica bo co z przyjezdnymi którzy przyjdą na mecz tylko w celach powiedzmy turystycznych specjalnie będą wyrabiać karte kibica żeby zobaczyć jeden mecz?
|
Cytat:
|
bo to dodatkowe 10 złotych?
karta kibica to oczywiście bardzo dobry pomysł i każdy kto regularnie chodzi na mecze Wisły powinien taką posiadać, ale niesprzedawanie biletów w wolnej sprzedaży to nie jest najlepszy pomysł. po prostu. |
2 znajomych jedzie do mnie na mecz, ale nie bede mial przy sobie ich legitek. Sprzeda mi kasjer dla nich bilety ulgowe? Legitki beda miec jak cos przy wejsciach.
|
Bez najmniejszego problemu. Też kupuje tak bilety znajomym czasem ;)
|
Ok. A dla osoby ponizej 18 roku zycia ( wiek 16 lat ) trzeba jakas specjalna zgode miec zeby weszla na mecz?
|
Nie. Tylko osoby poniżej 13 lat muszą wchodzić z opiekunem
|
Nie muszą, tylko mogą wykorzystać to że z opiekunem wejdą za złotówkę. Jedni z tego korzystają i siłą rzeczy muszą iść na sektor rodzinny, a drudzy nie i idą normalnie na G czy inny sektor.
|
Tak na sektor rodzinny wczoraj byłem na stadionie chciałem kupić bilet na sektor rodzinny pani mnie poinformowała że nie mogę tego zrobić ponieważ mam karnet na G to się jej zapytałem grzecznie w takim razie jak mam zabrać kuzyna na mecz który ma 7 lat odpowiedz była zaskakująca żebym zabrał go na G prawie wybuchłem śmiechem na G to go zabiore jak do tego podrośnie cóż młody zobaczy mecz na żywo w nowym sezonie zanim kupie karnet....
|
Cytat:
|
Cytat:
To samo... nie moge isc na mecz... to karnet przepada, bo nikt nie moze na niego wejść. Powinni dać mozliwość jak są wolne miejsca to np za doplatą zmienic sektor na stadionie, i na ten konkretny mecz zwalniało by sie miejsce z karnetu ktore by sie nie marnowało to taka zamiana by była... ale to tylko pobozne zyczenia :-/ |
Pobożne, bo system dopiero raczkuje. Nie ma jeszcze sprzedaży internetowej, a karty z tego co widzę po wcześniejszych wpisach, nie zawsze są sprawne. Gdyby do tego doszły jeszcze roszady miejsc zrobiłby się straszny bałagan. A znając porywczość wybranych osób, pewnie doszłoby i do rękoczynów... bo to raz ludzie pospinali się o miejsca, albo o to kto siedzi, a kto nie?
|
Pobożne, bo system dopiero raczkuje. Nie ma jeszcze sprzedaży internetowej, a karty z tego co widzę po wcześniejszych wpisach, nie zawsze są sprawne. Gdyby do tego doszły jeszcze roszady miejsc zrobiłby się straszny bałagan. A znając porywczość wybranych osób, pewnie doszłoby i do rękoczynów... bo to raz ludzie pospinali się o miejsca, albo o to kto siedzi, a kto nie?
|
[23 kolejka] Śląsk Wrocław - Wisła Kraków, 21 kwietnia, czwartek, godz. 20:00
Jest ktoś z orientowany na jaki sektor zostaną wysłani kibice Wisły?? wiem ze to będzie jak u nas ze wymieszani ale jakie sektory beda zajete przez WISLAKOW??
|
Ja jeszcze mam pytanie czy bedzie prowadzony Wislacki doping bo rok temu mial byc mlyn za bramka a bylo dosc malo osob i prawie nikt nie spiewal (mowie o 2 polowie bo w 1 wiadomo, strajkowalismy;p)
|
W zeszłym roku mieliśmy siedzieć za bramką ale po drugiej stronie, nie w sektorze dla gości. Nikogo nie bylo za bramką bo wszyscy poszli do braci ze Śląska! Myślę że w tym roku będzie tak samo, tam bez problemu można się poruszać między sektorem za bramką a główną trybuną z mlynem !
|
Do sprzedania mam bilet-karnet na piątkowy mecz, gdyż niestety nie będę się mógł pojawić na R22.priv
|
25 zł to cena biletu? a przejazd bedzie organizowany czy na własną rękę ?
|
Cytat:
A 25 zł. to cena biletu. |
Wie ktoś ile się ogólnie sprzedało karnetów ?? i ile do tej pory sprzedali biletów na mecz z GKS'em ?? jak ktoś będzie w strefie bardzo proszę się spytać , ja byłem po bilet ale zapomniałem się spytać ;/
|
Nie zauważyłam żadnej informacji na oficjalnej, że bilety się skończyły na jakikolwiek sektor, chyba że wszelkie info podają na pieprzonym fb.
Po co pytać, ile biletów sprzedano/ile zostało, skoro bilet się już kupiło? |
no właśnie, kolega chce kupić bilet na sektor G, będą jeszcze jutro ?:) z góry dzięki za info
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl