![]() |
Cytat:
|
Przestańcie w końcu bredzić o tym rvn...
Temat van Nistelrooya w Wiśle to "urban legend" (pozornie prawdopodobna informacja rozpowszechniana w mediach - przyp. red.) - oświadczył Valckx, podkreślając że w informacji tej nie ma nawet krzty prawdy. I tyle. Jak już koniecznie chcecie dywagować, czy Messi przyjdzie do Wisły to jest od tego temat: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=4404&page=322 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że Peszki u nas bym nie chciał. A to, że chce zarabiac 720 tys Euro to nie wiedziałem :D Ma chlopak wymagania. |
a ile Peszko chce zarabiać w Kolonii? 720 tyś Euro albo i lepiej... Pewnie drugie tyle zażyczy sobie za sam podpis... A za te pieniądze mozna znależć zapewne lepszych graczy...
|
Cytat:
Dlatego, ze pojawily sie informacje, ze Peszko odchodzi z Koeln, do tego kraza informacje, ze Wisla szykuje wielkie transfery i ma duza kase do wydania. Dzienikarze to polaczyli a dla nich 2+2 to zawsze 3 wiec mamy gotowy nius. Jakze szokujacy, jakze sensacyjny itp. A ze absurdalny:rotfl: |
Cytat:
|
A ja się pytam gdzie obrońcy ?? Tylko zawodnikami ofensywnymi nie awansujemy do LM albo LE.
|
Cytat:
|
Siema
Jeśli chodzi o RvN to mogę powiedzieć, że na 100% dostał ofertę, nie mogę powiedzieć z kąd wiem. i z nim rozmawiają, transfer zależy od tego ile pan C. wyłoży z prywatnej skarbonki. Jemu chodzi o LM, wszystko rozstrzygnie się na dniach. |
Cytat:
|
tak na chlopski rozum to ja to wnioskuje w ten sposob...zaden z naszych konkurentow nie gra w eurpopejskich pucharach ...wiec RvN przyjmuje nasz oferte na zasadzie , gra z nami el. LM jest awans zostaje z nami bo wtedy jestesmy finansowo w stanie takie gracza utrzymac a on ma satysfakcje z gry w LM, jesli odpadamy kontrakt sie rozwiazuje i RvN staje sie wolnym graczem i moze smialo dolaczyc do jednego z naszych konkurentow bo i tak w pucharach nie graja...tak mi sie to widzi realnie jesli bym mial skladac propozycje...
|
Wszyscy piszą o wzmocnieniach, mało kto zastanawia się nad zawodnikami z MESY. Często wymienia się Chrapka, Czekaja, Nalepę, czy Szewczyka jako uzdolnioną młodzież. Jeżeli nie jesteśmy w stanie dać im szansy w tym sezonie to wypożyczmy ich. Żeby nie powtórzyła się sytuacja z Jonczykiem, który u nas nie dostał poważnej szansy, a w Sandencji i Górniku Zabrze nie bano się na niego postawić i się okazuje, że źle nie gra. W tym wieku powinni już zanotować kilka epizodów w Ekstraklasie.
Ktoś kiedyś dał szanse Sadlokowi, Sobiechowi, Możdzeniowi, Kucharczykowi, Borysiukowi. Opłaciło się tym drużynom. Wprowadzanie jednego zawodnika do składu nie jest aż tak ryzykowne. Na początek można go wpuszczać na boisko w 80. minucie, potem jak się sprawdzi to dawać mu coraz więcej czasu. Rozumiem, że walczymy o LM, ale trzeba określić, czy zawodnik dostanie kilka szans w mniej ważnych meczach, czy jednak go wypożyczymy, aby nie blokować sportowego rozwoju. |
Cytat:
a jesli mialbym oceniac transfer procentowo na przykladzie Ruda i zakladajac ze na Ruda jest 33% to na Peszke dalbym 0,0000001% |
Cytat:
Wklejaja modowie co pare stron regulamin wypowiedzy w tematach trasnferowych A co poł roku jest k... to samo Ile mozna takich pierdół czytać, transferowy jest w tej chwili jednym wielkim śmietnikiem |
Bardzo bym chciał by już dziś pojawiła się informacja, że RvN podpisał kontrakt z Malagą - życie było by prostsze nie mówiąc o forum
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
widziałem go na obiektach Wisły na własne oczy ! Aż zrobiłem zdjęcie komórką ! http://i56.tinypic.com/ilxawh.jpg :D Wrzućcie wszyscy na luz a nie spinajcie się tak jakby to forum było całym waszym życiem! Piękna pogoda, wakacje się zbliżają co chcieć więcej? ;) |
Cytat:
Vicente na boku Delaeva w pomocy Puyola na srodku obrony Neuera na ławce i T-Mobile na sponsora ;] |
Cytat:
A na poważnie to ciekawią mnie plotki dotyczące pozostania Riosa. Sądzę, że cena wykupu może być mniejsza. Gdzieś czytałem newsa, że River Plate ma jakieś kłopoty finansowe, a miejsce w lidze też nie najlepsze zajęlo. W sumie nie byłbym przeciwko jakby Andres przeszedł do nas za dajmy na to 400 tysięcy euro. |
Cytat:
http://www.eurofutbol.pl/news/281467...-zmiany-klubu/ - jak widac RvN postanowił leciec do Malagi i poinformowac osbiscie, że woli grac w Wisle. |
Cytat:
Cytat:
No chyba że my o jakiś zapisach w kontrakcie nie wiemy. |
Cytat:
http://www.as.com/futbol/articulo/va...sdasftb_14/Tes wprawdzie jeszcze nie podpisal ale juz tam jest i PODPISZE:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła zdecydowała, że Cikos zostaje. Na Słowację poszedł faks, że mają zamiar skorzystać z zapisów zawartych w umowie wypożyczenia. Informacja dużo ciekawsza od Peszków, Ruudów, czy innych Cruzów.
--- Rios i Sivakov. Brak informacji o tym, że odchodzą każe myśleć, że będziemy rozmawiać o ich transferach. Wnioskuję z sytuacji innych wypożyczonych. --- Czego nauczyliśmy się za Bednarza i Valcxa? No news is good news. |
RvN będzie miał podobną historię co nasz dawny RadoMatu. Pojadą z managerem i w biurze usłyszą ,,Jedźcie do Krakowa". ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl