![]() |
Isailovic to jakiś wymysł. Wątpię, by Stan przejmował się teraz bramkarzem, jak my mamy największą dziurę w obronie. Tam trzeba sprowadzić solidnych graczy.
|
Informacja ze strony maci0sa/zbymaka.
cyt."Kolejnym kandydatem do wzmocnienia Wislackiej druzyny jest zawodnik CSKA Sofia Rumen Trifonov W najblizszym czasie okaze sie czy zawodnik przyjmie nasza oferte .Jesli tak sie stanie to lewy obronca dołaczy do druzyny Białej Gwiazdy zaraz po zgrupowaniu kadry Bulgarii.Koszt transferu szacuje sie na 300 tys euro." |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawy zawodnik. http://www.transfermarkt.co.uk/en/ru...ler_86846.html |
Nie wiem czy ten Trfonov to plota puszczona w obieg, ale na zdjęciu wygląda całkiem nieźle - dobrze zbudowany, jak jeszcze sensonie atakuje, to go bierzmy.
|
Cytat:
Na niektórych zdjęciach to i Anna Mucha wygląda całkiem nieźle - jest dobrze zbudowana i jeszcze sensownie atakuje. |
Niezłe tempo z nowymi wymysłami zbymaków i pismaków. W poprzednim letnim okienku było coś ok. 100 transferowych przymiarek.
Drugi dzień od zakończenia sezonu, a już taki wysyp nazwisk. Iliev, Żawłakow, Wasilewski, Roque Santa Cruz, Vicente Rodriguez, Isailović, Trifonov i przede wszystkim Ruuuud |
Tak szukam informacji na temat tego Trfonova i wyglada calkiem nie zle tutaj wiecej jego statystyk:
http://www.soccerway.com/players/rumen-trifonov/51825/ |
Cytat:
|
Mi to się podoba praca naszego dyrektora sportowego jak ma zamiar podpisać z kimś kontrakt to nie ma za bardzo o tym w mediach więc poczekajmy cierpliwie a napewno bedzięmy wszyscy zadowoleni
|
Cytat:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Cytat:
|
Ci na oneci info biora z a naszo forum coeg
|
http://www.vi.nl/Nieuws-item/201353/...aapverhaal.htm
STAN VALCKX dla holenderskich mediów zapytany o RvN w Wiśle. " Jest to kompletnie wymyślona historia." Można dojść do wniosku, że forum wróżbitów wraz z GK rozdmuchało tą jako się okazuję całkowicie wyssaną z palca historie. |
Nie okazuje się tylko to było od samego początku wiadome. A o tym, że takie wyssane z palca informacje padają na podatny grunt świadczą tylko niektóre komentarze i analizy pt. Szanse na zatrudnienie RVN w Wiśle :D
|
Sory, ale ludzie, ktorzy cytuja tu i podaja za zrodlo informacji zbymaka czy maciosa, zdecydowanie powinni "odpoczac" od forum...
|
a co mial powiedziec - w Polsce wszystkie transfery dementuja to niby co ma odpowiedziec zagranicznym , nic nie wie , nic nie slyszal - ba on nawet nie wie kto to jest RvN ^^
|
RVN nie dla Wisły? Szkoda:-D
Ciekawe kto będzie naszym następnym celem? a) Didier Drogba b) Samuel Eto c) Raul |
For_FuN_ a to niby czego??
Przeciez to nic zlego. Kazdy ma prawo przeczytac i zastanowic sie nad tymi informacjami. Wiadome ze wszystko sie nie sprawdzi ale w tych spekulacjach jest pewnie ziarnko prawdy. Jesli patrzec na staty tego LO to nie powalaja ale trzeba pamietac ze Stan musial go widziec w akcji byle kogo nie kupia(mam nadzieje) |
Cytat:
Edit: Kilka lat temu TWSD też publikowało plotki zaczerpnięte ze swoich źródeł. |
Myslcie troszke:> Przeciez dobry Dyrektor Sportowy a takim jest Stan nie powie dziennikarzowi " tak interesujemy sie Nim i nikt oprocz nas Go nie kupi"... nie myslicie ze to by było chore? Jesli wogole nim sie interesujemy, ale to odnosi sie takze do innych transferow...:> Pozdrawiam.
|
Cytat:
Przypomne tez ze Jarosz zdementował Czarka Wilka ktory dzien czy dwa później podpisał kontrakt. Oczywiscie na forum teraz najmądrzejsi są malkontenci i Ci którzy nie wiedzą zupełnie nic. Naprawde, polecam lekturę okienka zimowego :) |
Ale generalnie to muszę stwierdzić że tzw. "dziennikarstwo" sportowe jest na żenującym poziomie.
Rola takiego "dziennikarza" sprowadza się do ciężkiej pracy nad wertowaniem forów internetowych i przepisywanie co ciekawszych informacji. I za to biorą kasę. Całkiem fajnie. A najlepsze że niektórzy - a może większość?? - nie widzą tego związku i łykają to jak pelikany... |
Ja bym jednak podzielił te informacje, które pojawiają się w prasie i na forach na zupełnie zmyślone i opierające się na jakimś tam źródle.
Jeśli chodzi o te pierwsze to ja mogę napisać, że widziałem dziś Kezmana na Okęciu, który miał przesiadkę wracając z Hong Kongu, gdzie grał w ostatnim sezonie. Mogę też napisać, że zrobiłem mu zdjęcie, ale pokażę je dopiero kiedy transfer do Legii zostanie dopięty. No i taka informacja choćby nawet była prawdziwa, bo faktycznie rzekomy Kezman miał przesiadkę na Okęciu nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Podobnie było w przypadku RVN. Ktoś napisał, że widział go w Krakowie, podłapały to później inne fora, aż w końcu powiedziano o tym w OSI, a na koniec napisały o tym gazety. Poszła plota i wszystkie media złapały haczyk. Jeśli chodzi o informacje oparte na źródle, czyli na faktycznym dojściu do osoby, która może mieć informację od osoby, która zna osobę mającą w rodzinie osobę prawdopodobnie pracującą w tym samym miejscu co osoba będąca w posiadaniu sprawdzonej pogłoski o tym, że ktoś powiedział, że słyszał od osoby zajmującej się polityką transferową Wisły Kraków o tym, że dany transfer jest brany pod uwagę to właśnie tak wygląda. Dlatego przy posiadaniu takiej informacji, która przeszła przez ten cały głuchy telefon trzeba być ostrożnym. Ja kilka tygodni temu rozmawiałem z byłym trenerem Legii, który twierdził, że Walter wybierze kierunek holenderski jeśli chodzi o nowego trenera. Nie wiadomo na ile było w tym prawdy, czy coś było na rzeczy, ale efekt jest taki, że była to wyłącznie plotka. Plotka z którą wolałem się nie wychylać, bo tylko bym się ośmieszył. Tak to mniej więcej wygląda. PS. O Wilku napisał pierwszy transfering.pl, czyli inaczej weszlo.com, które miało pewną informację ze względu na swojego właściciela. |
zeby nie byc gołosłownym cofnąłem sie do stycznia.
przeglądnięcie i rzucenie tak z grubsza okiem na posty z 14 dni zajęło mi troche czasu, gdyz tego po prostu było "w ku**w" do tego 18 stycznia przez forum/gazety przewinęło sie ....78 nazwisk. Trafiono tylko z Genkovem (tekst z 9.12.2010) i Meliksonem. Tutaj wrzucam Nasze rozmowy :) czyli coś co przezywac bedziemy conajmniej do 10 czerwca. Nie bede podpisywał kto jest autorem danej wypowiedzi bo po co? Chodzi o to jak sami się nakręcamy i odwrotnie. tak na rozluźnienie Cytat:
|
|
Cytat:
Panowie,ogólnie ploty fajna rzecz - dzięki temu forum żyje :) Plotka z RvN dla mnie 10/10 - czysty fun :D |
Apropo transferow to chyba dzis w nocy konczy sie wypożyczenie Cheveza , Riosa , Cikosa - wiec jutra bedzie pierwsze info o transferach lub o ich braku ...czy sie myle?? - a jak bedzie to moze i przedstawia jakies nazwiska co maja przyleciec na testy medyczne jak bylo z Genkowem i Melexem
|
Wypożyczenia kończą się 31 czerwca, ponieważ 1 lipca oficjalnie zaczyna się okienko transferowe.
|
z Cikosem kończy się dziś okres wypożyczenia, nie wiem jak z Osmanem... oni muszą zostać
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl