![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jedynie Maćkowi trza było podziękować w 85 a nie 5 minucie;) ps http://legia.net/wiadomosci,39283-na...od_31_lat.html kto by przypuszczał że od moich urodzin nie przegraliście wyżej :) |
Cytat:
Co do meczu, to ten Piasecki powinien zajac sie sedziowaniem w A-klasie. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Komorowski po ataku wyprostowanymi nogami na Kirma powinien dostać dwie czerwone kartki i z sześć kolejek wakacji - reszta jak to w meczu walki. |
Cytat:
Dobrze wiesz o co mi chodzi:>, swoją drogą to Kirm już chyba drugiego takiego zalicza;).Jasna sprawa że w....ił bym się gdyby to było w odwrotną stronę ale trzeba przyznać że to było aktorstwo z wyższej półki |
Cytat:
|
Cytat:
Nie mówię, że nie. Po latach obserwowania Radovica myślałem, że już żaden aktor mnie nie zaskoczy - tymczasem... :) P.S. Jedna dość kontrowersyjna uwaga. W telewizji wyraznie widać, że Komorowski trafia w piłkę, a nie w Kirma. Owszem wszedł jak drwal, ale jednak w piłę. Nic na to nie poradzę, więc pretensje nie do mnie. Cytat:
|
Powiedział coś w stylu "dzisiaj Legia wygra yy tzn zagra z Wisłą" na Reymonta..... .
|
Cytat:
|
Cytat:
... drogi Panie. :foch: |
Cytat:
Dzisiejsze zwycięstwo smakuje wyjątkowo dobrze ze względu na kuriozalną decyzję Komisji Ligi. Ciężko coś wyrokować na przyszłość. Najpierw blamaż w meczu z Amicą, potem cud w hipermarkecie, a teraz deklasacja Legii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Idz pan w ch** tak okresle mecz :) - Moge sie wpieniac o karnego ale po co ? Wisla na fali :D Maaskant wielkim trenerem - zyc nie umierac.
Wislacy jak zwykle poszkodowani i wielce tratowani :) O Kulach by chodzili...Zmienic sport koledzy :) Wygraliscie slusznie, ale teksty o faulu to juz totalna farsa :D Wisla nie ma zeznikow, Wisla ma samych kulturalnych pytajacych jak zaatakowac graczy :D ....a mac, ogarnijcie dupska :D |
Cytat:
5 cm w tą lub w tą i Kirm chodziłby o kulach przez pół roku. Macie rzeźników w drużynie i dopóki sędziowie im będą pozwalać na to co robią to będą kosić równo z trawą. Komorowski, Borysiuk to przypadki na równi z Cionkiem z Jagi. |
Jako sędzia, który przynajmniej jako nieliczny, przeczytał przepisy gry w piłkę nożną- trafienie w piłkę nie jest ŻADNYM usprawiedliwieniem dla rażącego i brutalnego ataku. Tak to właśnie jest, jak coś ci durni komentatorzy powtarzają w tej telewizji i się przyjmują takie "prawdy piłkarskie".
|
Całe szczęście Kirmowi sie nic nie stało. Przecież tego gnoja Komorowskiego nawet dziś na boisku być nie powinno.
Borysiuk i Bronislaw do likwidacji. Od dziś kibicuje każdemu kto im gmaty poprzetraca. Nawet dresovii. |
Całe szczęście Kirmowi sie nic nie stało. Przecież tego gnoja Komorowskiego nawet dziś na boisku być nie powinno.
Borysiuk i Bronislaw do likwidacji. Od dziś kibicuje każdemu kto im gmaty poprzetraca. Nawet dresovii. |
Cóż, my zagraliśmy bardzo dobry mecz. To chyba oczywiste i każdy się zgodzi.
Chciałem jednak w tym miejscu podziękować Panu trenerowi Skorży. Widać sentyment do Wisły ma spory, bo ustawił zespół zachowawczo. Legia była na fali i powinna od pierwszej minuty walczyć o 3 punkty. Tymczasem... Legia wyczekiwała na nasz błąd, grała pasywnie. Przez tą idiotyczną, defensywną taktykę udało nam się rozwinąć skrzydła i rozjechać Legię w rozmiarach do tej pory niespotykanych. W Legii należy jednak wyróżnić Mezengę - moim zdaniem chłopak zasłużył na grę w pierwszej 11. Mimo fatalnej postawy drużyny każde dojście tego zawodnika do piłki było zagrożeniem dla naszej bramki. Co do drugiego meczu - nie tak się umawialiśmy, Panie Matusiak:-D Swoją drogą, trzeba być niezłym frajerem by w takim meczu nie wywalczyć 3 punktów. 11 na 10 i do tego karny... |
Cytat:
Cytat:
|
A mi się wynik Widzewa podoba. 1 pkt Craxy nie zbawia, a łodzianom daje duże możliwości spadku, Jeśli Śląsk wygra z Górnikiem to oddala się od strefy spadku o 4 miejsca(wyprzedzi Polonię Bytom/Arkę, Widzew i na 90% Ruch) ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oglądałem mecz w knajpie i kiepsko było z głosem. O co chodzi z tym wyczuciem LTSK i legła o którym piszą Legioniści i jeszcze za to dziękują? :P
|
Cytat:
W Internecie wszyscy są równi. |
Ja bym się w ogóle wstrzymał z ogłaszaniem spadkowiczów w tym momencie, bo to jak mówić w sierpniu, że np. w połowie listopada spadnie śnieg. Są 3 kolejki to zimy i pewnie stan tabeli się za bardzo nie zmieni. Ale przez 3 miesiące wszystkie drużyny mogą się przemeblować totalnie. Filipiak np. może wyłożyć parę milionów i kupi coś co utrzyma Cracovię w lidze. Tak samo jak jeszcze taka np. Arka zacznie brać ostro w du*ę i wyląduje na ostatnim miejscy.
Poczekajmy do wiosny, zagrajmy parę kolejek i tak koło 22 zacznie się rozjaśniać sytuacja ;) Ciekaw jestem czy Lech ugruntuje jutro opinię, że nie umie grać co 3 dni ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: to nie chodzi o zwracanie się per pan, tylko per ty. Można do kogoś mówić normalnie "co u Ciebie, jak się masz' albo można wyskakiwać z błazeńskim 'Ty, uważaj Ty, Ty rozumiesz, Ty' etc. No, ale może pewne sprawy widzimy inaczej. |
Cytat:
A sam mecz pokręcony, otwarty z obu stron ale to Wisła miała szczęście po swojej stronie |
nie żeby wynik nie cieszył :)
cienka Wisła powstrzymała Legię na fali :> no ale doping przedni. dwunasty zawodnik. duuuuuuuży plus. A że LTSK i Legła.. no to na Lechu też będzie i na większości stadionów... więc jednym słowem normalka. A sedzia? hehehheheh :D Wreszcie nie będzie tu nikt marudził oprócz warszawiaków ;) chociaż fakt faktem na 0:1 to nie wiem co za faul na Sobolewskim gwizdnął sędzia byleby nie było bramki no i ten karny... :D No ale będą kontrowersje w Liga + Ekstra no i będzie że sędzia wypaczył mecz i że w ogóle Wisła 'be' no ale kogo to będzie obchodzić w poniedziałek? :> |
Cytat:
Czytalem Wasze forum, i tam ludzie raczej nie byli zadowoleni z tego co slyszeli. zresztą. Jak zapewne wiesz, śpiewamy to dla Was :) E: kierunkowy : rozumiem, że w przypadku gdy zezłości Cie zona/dziewczyna/narzeczona to właczasz LTSK i poprawia Ci to humor ? Jak widac mamy inne podejście, no i najwazniejsze bo bym zapomnial przez cały dzien ! Na dziś kierunkowy do Warszawy, 0-4! |
Szprotson - 'bawi' i 'poprawia humor' nie zawsze jest równoznaczne z 'cieszy'. Ot, taki materiał do przemyśleń :)
Cytat:
Natomiast nie czuję się oszukany przez Chorzów czy Lubin. To nie jest płacz, tylko stwierdzenie faktu. Może i lepiej się stało bo remis w Lubinie i Chorzowie zamazałby obraz fatalnej postawy. Natomiast zawszę będę do nich wracał (w tym sezonie, w 2011/2012 znowu czysta kartka) w tym roku, gdy ktoś będzie sugerował jakoby nas nie krzywdzono nigdy i spisek prowadził nas na tron :) Wystarczy na dziś. Jutro proszę o remis Lech-Lechia i wygraną Korony. EDIT: Syn szproty - odpuszczam, wyślę Ci priva, bo tu juz nie ma sensu. |
no tak
"wreszcie". chyba że nie zrozumiałeś postu po "wreszcie" A że błąd sędziego? Zdarza się. Bał się że jak nie gwizdnie to będzie kontrowersja. No to gwizdnął. Może nawet nie będzie kontrowersji bo macie tyle samo punktów więc wilk syty ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
"Niesamowita" ta nasza liga...Legia, ktora ma 6 porazek w 13 kolejkach walczy o MP, a Lech, ktory jest 15 z powodzeniem moze wywalczyc sobie miejsce w europejskich pucharach. Kazdy moze wygrac z kazdym i to doslownie. Lech gromi nas 4 : 1, a potem przegrywa czy remisuje. Legia, ktora wygrywa 5 spotkan z rzedu, przegrywa z nami(gdzie 2 poprzednie spotkania byly fatalne). Zeby teraz nie bylo tak, ze nasi pilkarze zmobilizowali sie tylko na Legie(tak jak poznaniacy na nas, a potem wrocili do swojej "formy")...
|
Cytat:
|
Cytat:
zauważcie na powtórce ze przy karnym sędzia był bardzo dobrze ustawiony, tak jak ich uczą. zamiast inwestować w nowe kamery, których i tak sędzia nie moze uzywać w czasie meczu moze czas na ściągniecie nowych sędziów do całej ligi? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl