![]() |
Wątpię, żeby kluby bundesligi czy Ligue 1 były skłonne zapłacić jakąkolwiek kasę, za gościa, który istnieje tutaj od niecałego roku. Na zachodzie poznali się już na naszych piłkarzach i nikt anonimowego typka nie kupi, a już na pewno nie za 1mln €. To, że śmierdziele chcą za niego ten 1 mln €, to nie znaczy, że znajdą kretyna, który tyle da. Korona za Kiełba też chce 1 mln €. :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niewątpliwą zaletą Artura Sobiecha jest wiek. Ma zaledwie 19 lat i nawet za granicą byłby obiecującym młodym piłkarzem (w polskiej piłce perspektywiczość trwa do 30 roku życia).
|
Cytat:
Ja na pewno, bo podobnie jak Ty, kolega pod Twoim postem i 90% tego forum, mam 15 lat i kręcę śmigłem pod byle wzmiankę o transferze w jakiejś badziewnej gazecie. Co ma do tego na ile ktoś z nas by sobie go wycenił?! Albo czy ja bym się cieszył, gdybyśmy pozbyli się Małeckiego za jakąś tam kwotę. Czytajcie ze zrozumieniem. Napisałem, że żaden zachodni klub tyle za niego nie da i tyle. Z tym, że jak widzę, oderwanie od rzeczywistości współforumowiczów zamiast zanikać, z dnia na dzień osiąga coraz większe rozmiary. |
Polonia Bytom - Wisła 1-3
skrót z programu Liga+ i bramki Kod:
http://hotfile.com/dl/35053460/8c18a50/AG_Bytom-Wisla_1-3_bramki_i_skrot_z_liga_plus.rar.html |
Co ten Frankowski wyrabia?! Tylko paluszki lizac...taka gra...szkoda, ze partnerom brakuje umiejetnosci ;).
131 bramka w 213 wystepie... |
Cytat:
Generalnie piękne lata 90te, a potem to tylko ten Utrecht,a potem wielka korporacja ITI zachwyt mediów i wielke gówno. P.S. Franek ma w lidze faktycznie swietny bilans, ale ile jest to warte NIESTETY pokazała jego kariera na zachodzie.. |
Cytat:
Masz to może na innym serwisie ? Hotfile chyba całe osiedle po jednym IP leci :evil: |
Franek nastepna bramka :). Ajj, Bednarz, jak mogles przepuscic taka okazje...taki pilkarz, w dodatku za darmo...
Ja Tomka oceniam poprzez fantastyczne wystepy i gole w europejskich pucharach(gdzie strzelal powaznym klubom...) i w reprezentacji Polski, a nie poprzez nieudana przygode na zachodzie(za pozno wyjechal, a potem przeprowadzka do Anglii byla fatalnym pomyslem). |
Cytat:
Zibi i Dudek ? Gdyby z Frankowskim nie skonczylo sie tak jak skończyło, na pewno by grał u nas. Może w końcu Paweł by wtedy biegał. No ale mozemy gdybac. Przeciez Lewandowski tez mógł do nas przyjsc. Musimy sie teraz cieszyc z tego co mamy, czyli Christow Stoiczkow i Paweł Brożek. Nasi dwaj super snajperzy |
Nie przesadzajcie z tym Frankowskim on już młodszy nie będzie, emerytów nie potrzebujemy. Z Jagi bym wziął Bruno oprócz techniki ma też niezły strzał.
|
Cytat:
|
trzeba to przyznać, Franek to jest jednak napastnik klasa, cały mecz słabo gra ale 2 bramki strzelił, choć powinno być i więcej
|
W Wodzisławiu puszczają nutę z Piratów z Karaibów na wejście .
Kseroboje ;) |
ogólnie to atmosfera meczu w Wodzisławiu jest niedzielna, bardzo przyjemnie i wiosennie
grają jak mecz sparingowy ;) |
Odra póki co trochę przeważa, posiadanie piłki zaskakujące - 60% dla... Odry :p. Sytuacji jednak brak.
PS. No a jednak, pierwsza setka Odry :P PS2. Ależ strzał Peszki... |
poprzeczka :O
|
Co to za sponsor, którego Lech ma na koszulkach ?
|
Cytat:
.. |
bodajże potentat na rynku odziezowym w Niemczech
|
Jak tam mecz Odry z Lechem wygląda?
|
Mecz na remis narazie. ładny strzał Peszki trafia w poprzeczke. Odra przewaza w posiadaniu piłki. moze sie uda Odrze urwac punkciki
|
slonecznie, sennie
|
Generalnie Odra prezentuje się lepiej od Lecha.
I raczej nie przez brak Lewandowskiego. Mam nadzieję, że to się skończy remisem. |
Trzy grosze z Rzymu
Jaga-Piast: oglądając powtórkę drugiego gola Franka, tego "wtoczonego", przypomniała mi się sytuacja, jak kiedyś Wisełka grała w PUEFA z NEC Nijmegeen. Jedna z bramek dla Wisły w Krakowie tez została zdobyta przez Franka w pozycji leżącej. I to jest cały Franek - gra nawet wtedy, kiedy leży i odpoczywa :)
Odra-Amica: jeśli Onyszko i spółka będą mieć takie szczęście w 2. połowie, jak w pierwszej (poprzeczka po strzale Peszki), to jest szansa, że punkt wronczanom wyrwą. Oby, oby... |
Gdyby byly 4 poprzeczki to mozna mowic o szczesciu..
|
Pesymisci z Was, poki co to raczej Odra gre prowadzi :D! Cantoro osmiesza idacych na majstra . Jedyne z czym Odra do tej pory ma problem to wykanczenie akcji. Stawiam na 1-0 dla Odry.
|
Tak nawiasem mówiąc to Laskowski z Szymkowiakiem prowadzą takie dialogi w TV jakby komentowali 'Taniec z gwiazdami' a nie mecz ekstraklasy ;)
|
Onyszko robi róznicę:) I Jak to jest, że nasi cudowni skauci przywożą 1234 bramkarzy z całęgo świata a o Onyszce nie wiedzili?::>
|
Bo u nas szukają drugiego Buffona:)
ehh,szkoda słow. taki zawodnik był do wzięcia za darmo... (mówie o Onyszcze oczywiscie) Gość ma jaja jak mało kto. taki zawodnik na tyłach u nas by sie przydał jak złoto! |
W 2. połowie Amica przycisnela. W dodatku Wodzisławianie sie strasznie kartkuja, zeby nie konczyli w oslabieniu.
Jakos nie wierze, ze Odra moze strzelic. Cala wiara w Onyszke i 0-0. |
uffffffffffffffffffffffffffffff
|
podobno na trybunach skauci z Hannoveru i Fullhamu oglądają Lechitów. Chyba Onyszko na tym skorzysta :)
|
Jak bedzie remis ide sie upic.
|
Cytat:
|
Upije sie do nieprzytomności:D
|
Cytat:
|
ten sędzię to ewidentnie zaczyna sędziować pod Lecha
|
Matko.. jak ich wykartkował.. byle tylko pozytek z tego byl, czyli chocby remis
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl