![]() |
Cytat:
To mówicie że dziś będzie dzień Adama i jego nielotnych kolegów;)? |
Cytat:
Ja stawiam na naszych vs Finlandia, raz sie zyje :D |
Co myślicie na temat tych 3 meczy:
CS Brugge - Charleroi 1 1,9 Rostock - Union Berlin 1 2,0 Udinese - Cagliari 1 1,95 warto postawić ?? |
Cytat:
|
A mi się pofarciło bo tam gdzie gram mieli tylko Polska vs Słowenia;)
|
Ja tak samo zagrałem parę ze Słoweńcami więc siadło tak jak i Kaiserslautern,więc dzień na duży plus:)
Na jutro: Leeds-Oldham 1 jak tego meczu nie wygrają to już na nich w życiu nie postawię! Norwich-Southend 1 Rodovre-Herning 1 (hokej duński) |
Cytat:
|
Może tu mi ktoś z Was odpowie bo w "mam pytanie" nie udzielono mi sensownej odpowiedzi,Czy we Francji też mają zakaz reklamowania bukmacherów podczas imprez sportowych?
|
Dzisiaj zagram na Barcę i Man UTD.
|
Ja dzisiaj takie zestawienie
Kashima 1 MU 1 Barca x2 Leeds 1 Benfica 1 ako 3.42 stawka 6zł |
Cytat:
dobre pytanie w sumie. Przeglądam jakieś materiały, galerie o Ligue 1, żeby ewentualnie trafić jakąś reklamę buka, ale nigdzie ich nie widzę. Z drugiej strony, słyszałem, że tylko u nas jest ten bezsensowny zakaz... A poza tym, to Wallsall i Graz 99 na dziś. |
Cytat:
Barca x2 - oni często w tego typu meczach się oszczędzają, bo wiedzą, że u siebie w rewanżu i tak zmiażdżą rywala. Nie przywykli przegrywac za często, ale remisu nie wykluczam jesli Stuttgart zagra mecz życia, a w Barcelonie Guardiola oszczędzi choć częściowo rekonwalescentów. W sobote mają u siebie spacerek ligowy z Malagą - ma zatem świetną okazje by bez obaw dać trochę pograc zmiennikom (a dać dojść do siebie np Xaviemu), wszak najbliżsi rywale nie powalają MU - zwycięstwo z handicapem - liczę po prostu, że będą chcieli odkupić winy za weekendową wpadkę i zagrają z jajem ;) Kurs (w STS) 1,848, stawka raczej spokojna jak to w tygodniu u mnie (20/30/40 zł?) |
Panie Dudi,ale zauważyłem w ostatnim meczu Lyon-Real że oba zespoły nie miały sponsora na koszulkach,a jak wiadomo Real sponsoruje Bwin,a Lyon miał sponsora BetClick.Dlatego mnie to zaciekawiło.
|
Cytat:
Cytat:
|
Overy w obu meczach LM do tego 1 w meczu Wisły z Brnem i już:P
|
A ja zagrałem na Barce pewnie 2:1 będzie;) Do tego TNS z Walijskiej ligi i Wisłę;)
|
Cytat:
No właśnie nie wiem. Myślę nad zagraniem dokładnego wyniku meczu Olympiakos- Bordo 0-0 lub 1-1.:> w każdym razie remis. |
Na dzisiaj Benfica, za naprawde bardzo grubą stawke, mysle ze wynik w granicach 3:0, 4:0 spokojnie tam padnie.
|
Tasiemiec na dziś:
Manchester - West Ham 1 Charlton - Brighton 1 Leeds - Oldham 1 Bournemouth - Barnet 1 Bury-Morecambe 1 Rochdale - Bradford 1 Oxford - AFC Wimbledon 1 Benfica - Hertha 1 Stuttgart - Barcelona 2 Kurs: 41 Stawka: 2zł PWK: 74ZŁ |
Cytat:
Bałem się że niemiachy się zabarykadują i będzie ciężko, a tu prawdziwa miazga, gdyby trochę lepsza skuteczność to z 8 by mogło już być;) ps. jaki był kurs na -3? |
Cytat:
ja sam postawilem tylko -1, ale nie załuje, bo w koncu jak napisałem wczesniej "bardzo gruba stawka" :D narazie 74' i 4-0, ciekawe czy bedzie wiecej, w kazdym razie WESZŁO :D skoro jest za co stawiac : singiel : Polska - Chiny 1 (biathlon), srednia stawka Olimpiakos - Bordeaux X2 Stuttgart - Barca X2 (jakos nie jestem pewny czy Barca az tak sie przylozy do tego meczu) Man U - WHU 1 (dla podwyzszenia kursu) Słowacja, Czechy, Kanada w hokeju, same 1 czyste, kursy niskie, ale to absolutne pewniaki , wiec dla wyzszego kursu. taka mini - tasma, stawka niewielka co myslicie o remisie Inter - Chelsea? |
|
Cytat:
Ja zagrałem Hendi -3,5 i Udało sie. (1.83) Dzis jeszcze ManU -1,5 i Barca |
Ja skusiłem się na coś takiego
Leeds, Barce, Rooney strzeli, Olympiacos - Bordo obie strzelą |
co do mojego typu na Polske w sztafecie : http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
|
Jasna dupa, typ na Wallsall porównywalny z typem na sztafetę polską :lol: 5 minuta i bach- 0-1 :lol: Dramat.
|
dziś dość skromnie
Stuttgart - Barcelona 2 Manchester Utd - West Ham 1 Cruzeiro - Colo Colo 1 za 20zł |
Chciałem walnąć 10 na Barce ale dobrze że tego nie zrobiłem.
KUR** MAC !!!!! Jak chcecie grac u buka, to zapytajcie mnie co zagrałem, wtedy stawiajcie przeciwne wyniki Napewno wygranie.:/ |
Ale fart. Miałem dzisiaj zagrać na 2 overy w CL, chciałem dać na Grimsby, Ipswich, Rochdale albo Walsall, a zagrałem tylko Benfike i Leeds :-).
|
Cytat:
'Twój' Graz też mnie nie przekonał bo strasznie się męczyli w 1 meczu(w statystykach to ten mecz też był wyrównany)a tu weszło w sumie pewnie(nie licząc 1 tercji). - nie posiliłem się a szkoda. Ja dziś plus ale może być i minus, bo obstawiłem wysoką wygraną Kanady |
Obstawiałem na czuja. Na austriackim hokeju się nie znam, ale mając w pamięci to, co ten Graz zrobił z Salzburgiem postanowiłem ich zagrać, bo pamiętam też, że te słoweńskie drużyny raczej są tłem dla austriackich. No i to trafiłem. Szkoda, że łajzy z Wallsall nie potrafią wygrać 3 meczy pod rząd, ale sam jestem sobie winny- typ nieprzemyślny, zagrany na farta. No i dupa. ;)
|
Mi Graz 2 dni temu okrutnie pojechał po nerwach bo miałem go na kuponie z gatunku all in - oczywiście jako ostatni, stawka była jak na mnie bardzo duża(jakoś ze 180 zeta żeby ktoś nie pomyślał że stawiam nie wiadomo ile ;)
Dla mnie szczególnie po właśnie Salzburgu a i całym sezonie, był to absolutny pewniak a męczyli się jak sam s****ysyn (2-1 po bramce na 5 minut do końca) |
A ja wczoraj postawiłem 349zł. po pierwszej połowie na MU po kursie 1,09 i spokojnie wygrałem 31zł.Jak dla mnie był to udany wieczór.Na dzisiaj jeszcze nie mam planów co do grania?Może coś polecicie?
|
ja niestety postawiłem na Barce i 20zł w plecy;/
|
Ja na wekkend : Legia i Wisła
Co myślicie? |
Legia X A WisŁa X2
|
Cytat:
Bełchatów-Wisła 2 Polonia-Lech 1 Cracovia-Legia 1 Odra-Lechia 1 |
CSKA M.-Sevilla +1.5 1.35
Etchnikos Ac.-APOEL Nicosia 2 1.45 Aston Villa-Cr.Palace 1 1.35 Cercle Br.-Charleroi 1 1.85 Co myślicie o tym typie na belgijską? |
Czy wie ktoś na kiedy przeniesiono: Emmen - Maastricht? Przenoszony był już kilka razy, miał się odbyć w poniedziałek i się nie odbył. Jeśli miną 72h od czasu kiedy miał się odbyć to dzielą mi kurs przez ten postawiony na ten mecz? Gram w stsie i pierwszy raz mam do czynienia z taką sytuacją :|
|
Jeśli miną 72h, to rozliczą Ci mecz po kursie 1,00 (czyli usuną go z kuponu).
U mnie ładnie udało się odrobić wieczorną wtopę nocnym nba, a na dziś, z braku innych pomysłów leciutki kupon za 10: Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl