Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

djjamajczyk 06.03.2009 19:59

Teraz na kogo stawiacie na nadal nie obliczalną Arkę czy na przebudowany w znacznym stopniu Górnik ?
Ja stawiam na przekór wszystkiemu a najbardziej ostatniemu wynikowi na Arkę :P
p.s nie lubię śląskich zespołów choć wiem ze są najbardziej utytułowane itp itd. :P

harthausen 06.03.2009 20:01

w sumie ładnie ŁKS - trzeci mecz pod rząd zwycięstwo. Po 16 kolejce przedostatni w tabeli byli przed Górnikiem, teraz na środku tabeli.

Chciałoby się, żeby to czyste było, bo przy prawie 200 przymkniętych na dziś (a przecież wszystko możliwe dalej), to człowiek tak trochę z rezerwą do wyników podchodzi.

kotyrek 06.03.2009 20:03

Trzeba bliżej przyjrzeć się Szczotowi...z Ruchem trochę wiatru zrobił

Lechista69 06.03.2009 20:07

Górnik pewnie wygra, Arka chyli się ku upadkowi... sponsor ucieka z tonącego okrętu a piłkarze już nie widzą siebie w tym zespole ;)!

el Nuero 06.03.2009 20:19

Italian spy

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jachting (Post 688052)
Rozumiem że chodzi ci o portal tuttomercatoweb.com :P ?

Co do tej włoskiej strony piłkarsko-handlowej, niejednokrotnie zdarzało im się "upiększać" rzeczywistość sportową, jak to zresztą włoscy (i chyba nie tylko oni) dziennikarze mają w zwyczaju. Tekst "Feyenoord, si sogna Lewandowski" nie oznacza, że Robert od razu trafi do Rotterdamu, tylko że Holendrzy "marzą" o takim młodym i skutecznym napastniku. Oczywiście podana jest suma ośmiu milionów euro z zaznaczeniem, że kwota jeszcze może wzrosnąć. :rotfl: Tu już chyba fantazja mocno poniosła dziennikarza - czy oni nie pomylili Lewandowskiego z Messim albo Krkiciem?

darotsok73 06.03.2009 20:21

W związku z moimi zakładami stawiam na KSG.
Sportowo liczę na to że praca Henia zacznie przynosić efekty.

Weszedłem na stronę starozakonnych , a tam cały czas widnieje wynik meczu 3:3, admin sobie w łeb strzelił , czy nie chcą przyjąć do wiadomosci bolesnej (dla nich) prawdy. :shock: ??

_ukoL 06.03.2009 20:23

Ja trzymać będę kciuki za Częstochowianina, Przybylskiego! :-)

harthausen 06.03.2009 20:35

ten Szczot to nie taki do końca jeździec bez głowy, ładnie rozprowadził a Gorawski przytomnie wykończył.

Jak tak będą jechali z bramkami to rekordowa kolejka będzie.

djjamajczyk 06.03.2009 20:36

Nie wiem jak wam ale wg. całkiem nieźle gra Anderson w Arce.
A Gora niewidoczny a gol na koncie jest :D

obrona Górnika (nawet nie Nowak) to jest istna poezja a dokładniej czysta improwizacja :P

kotyrek 06.03.2009 20:42

Mam nadzieje że nasze grajki oglądają te dwa mecze i widzą że żeby wygrać trzeba trochę pobiegać i trochę zdrowia na boisku zostawić...kolejka zapowiada się rekordowo

kadziolek1906 06.03.2009 20:51

Nie wiecie ile Arki tam jest ???

darekolsztyn 06.03.2009 20:56

Po pierwszej połowie 1-2
Arka prowadzi i to zasłużenie. Zawodnicy trenera Michniewicza grają w Zabrzu otwarty futbol. Z kolei gra Górnika się nie klei. Sytuacja w której gospodarze zdobyli bramkę była jedną z niewielu ich składnych akcji

d 06.03.2009 20:56

Przerażające, że oba grające właśnie zespoły sprawiają wrażenie jakby miały lepszy pomysł na grę w ofensywie niż my tej wiosny.

Jeszcze bardziej przerażające, że taki Nawrocik czy Pitry byliby w chwili obecnej solidnym uzupełnieniem naszej kadry.

Norek28 06.03.2009 21:04

Naszym kopaczom to coś się chyba poprzestawiało, jak dalej się utrzyma to bramek moze troche paść... wreszcie kurs under 2,5 na każdy mecz w lidze może nie wejść:D

hoho 06.03.2009 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez d (Post 688236)
Przerażające, że oba grające właśnie zespoły sprawiają wrażenie jakby miały lepszy pomysł na grę w ofensywie niż my tej wiosny.

Jeszcze bardziej przerażające, że taki Nawrocik czy Pitry byliby w chwili obecnej solidnym uzupełnieniem naszej kadry.

Jutro sie przekonamy .Jesli gra znow bedzie niemrawa to twoje slowa beda jak najbardziej prawdziwe

Wojtas 06.03.2009 23:47

Tak na krótko ,;

Myslałem ze wykupujac Orange Sport place 10 zeta wiecej za ogladanie naszych ligowych pilkarzy jak chodzą po boisku i pudluja z 2 m do pustej bramki ale dzis sie przeliczylem.:)

LKS-Cracovia -mecz super ,LKS naprawde fajnie gra piłką,super sie ogladało,na plus np Smolinski.Pejsy co mialy to strzelały,ale czuc było ze LKS zaraz im bramki nastrzela .I tak sie stało,i dobrze :D

Gornk-Arka-myslalem ze chlopcy Henia pojadą ze sledziami, a tu zonk .Gornicy jakos niemrawo i bez polotu.
W drugiej polowce troche lepiej,emis chyba sprawiedliwy.

Jutro tez takie meczyki i przestane zalowac ze wykupilem Orange Sport :D :D

Pan Jotka 07.03.2009 04:38

Zauwazcie ze poki co wiekszosc zespolow trafila z transferami! Sczot I Gorawski juz w drugim meczu robia szum, Hajto i Swierczewski--starsi panowie dwaj pokazuja ze grac nie zapomnieli,mimo przerwy w treningach, Cracovia trafila naprawde w sedno sprawy--Slusarki i Sasin to motor napedowy druzyny...Az sie chce powiedziec ze i u nas wypalily trasfery..Ale jak moga wypalic jak kur..a nikogo nie kupiono? Pardon--Gargule kupiono. Od lata. A raczej od wuisony 2010 roku jak sie zapowiada:P

Lechista69 07.03.2009 08:04

Wisła wygra dziś a Legia... nie zdobędzie 3 pkt ;)! Wspomnicie moje słowa ;D!

zim zum 07.03.2009 08:25

po tym co wczoraj pokazał Ślusarski śmiało można powiedzieć, że jakby do nas przyszedł to miałby plac. Pokazał się z naprawdę dobrej strony, szybkość, dynamika, umiejętność rozegrania. Gdzie takiemu Beto do Ślusarskiego?

Wiślak1994 07.03.2009 09:34

Ile zagrał minut Beto a ile Ślusarski ? Wspomnicie jeszcze moje słowa ,że z Beto będziemy mieli duży pożytek..... Jeżeli chłopakowi będzie się chciało ciężko pracować to w przyszłym sezonie może być najlepszym napastnikiem naszej ligi. A może rozbłyśnie już w tym sezonie ? Efekty pracy z zespołem było widać już w meczu z Lechem.... Potencjał ma bardzo duży !

Ogryzek 07.03.2009 11:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak1994 (Post 688386)
Ile zagrał minut Beto a ile Ślusarski ? Wspomnicie jeszcze moje słowa ,że z Beto będziemy mieli duży pożytek..... Jeżeli chłopakowi będzie się chciało ciężko pracować to w przyszłym sezonie może być najlepszym napastnikiem naszej ligi. A może rozbłyśnie już w tym sezonie ? Efekty pracy z zespołem było widać już w meczu z Lechem.... Potencjał ma bardzo duży !

Ślusarski to dobry piłkarz, idealny dla Nas, a Beto może będzie dobrym piłkarzem. To taka różnica. Ślusarski już teraz strzelałby bramki.... (w dodatku był za darmo, a wiadomo że my groszem nie śmierdzimy...)

Oby nie okazało się dzisiaj ze i Polonia też trafiła z transferami Trałki i Mierzejewskiego. Też zresztą za darmo....
:D

Kortys 07.03.2009 11:10

Następnym papieżem będzie murzyn. Wspomnicie jeszcze moje słowa!

Krissu 07.03.2009 11:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak1994 (Post 688386)
Wspomnicie jeszcze moje słowa ,że z Beto będziemy mieli duży pożytek..... Jeżeli chłopakowi będzie się chciało ciężko pracować to w przyszłym sezonie może być najlepszym napastnikiem naszej ligi. A może rozbłyśnie już w tym sezonie ? Efekty pracy z zespołem było widać już w meczu z Lechem.... Potencjał ma bardzo duży !

Albo ja bylem spity jak świnia na meczu z Lechem albo Ty.
Stawiam na to drugie.

szprotson 07.03.2009 11:58

Beto sie dopiero rozkręca
zobaczycie niedowiarki

Wierzcie w SWÓJ klub !

Pan Jotka 07.03.2009 13:25

Ja osobiscie uwazam ze Beto potrzebny jest jeden dobry mecz, aby uwierzyl , ze jest stanie walczyc w polskiej lidze. Strzeli 2 gole od razu:P

szczebrzeszcz 07.03.2009 15:56

Piast wygrywa z Bełchatowem 1-0 :shock:
jeszcze pół godziny im zostało

christof20 07.03.2009 16:49

Piast wygrał z Bełchatowem 1-0. No ciekawe, ciekawe...

Mamba 07.03.2009 16:53

Oj ciekawie to na dole tabeli się robi ;]

hoho 07.03.2009 20:21

Pozostaje liczyc na to,ze jutro Franek skarci Amice :lol:

1q2 08.03.2009 04:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hoho (Post 688714)
Pozostaje liczyc na to,ze jutro Franek skarci Amice :lol:

Zakładać się nie bede choć mysle ze tak jak Franiu szybko rozbłysł, tak i szybko zgaśnie.
Każdy inny niż zwyciestwo kuchenek wynik, przyjme jak mega sensacje.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl