![]() |
Teraz na kogo stawiacie na nadal nie obliczalną Arkę czy na przebudowany w znacznym stopniu Górnik ?
Ja stawiam na przekór wszystkiemu a najbardziej ostatniemu wynikowi na Arkę :P p.s nie lubię śląskich zespołów choć wiem ze są najbardziej utytułowane itp itd. :P |
w sumie ładnie ŁKS - trzeci mecz pod rząd zwycięstwo. Po 16 kolejce przedostatni w tabeli byli przed Górnikiem, teraz na środku tabeli.
Chciałoby się, żeby to czyste było, bo przy prawie 200 przymkniętych na dziś (a przecież wszystko możliwe dalej), to człowiek tak trochę z rezerwą do wyników podchodzi. |
Trzeba bliżej przyjrzeć się Szczotowi...z Ruchem trochę wiatru zrobił
|
Górnik pewnie wygra, Arka chyli się ku upadkowi... sponsor ucieka z tonącego okrętu a piłkarze już nie widzą siebie w tym zespole ;)!
|
Italian spy
Cytat:
|
W związku z moimi zakładami stawiam na KSG.
Sportowo liczę na to że praca Henia zacznie przynosić efekty. Weszedłem na stronę starozakonnych , a tam cały czas widnieje wynik meczu 3:3, admin sobie w łeb strzelił , czy nie chcą przyjąć do wiadomosci bolesnej (dla nich) prawdy. :shock: ?? |
Ja trzymać będę kciuki za Częstochowianina, Przybylskiego! :-)
|
ten Szczot to nie taki do końca jeździec bez głowy, ładnie rozprowadził a Gorawski przytomnie wykończył.
Jak tak będą jechali z bramkami to rekordowa kolejka będzie. |
Nie wiem jak wam ale wg. całkiem nieźle gra Anderson w Arce.
A Gora niewidoczny a gol na koncie jest :D obrona Górnika (nawet nie Nowak) to jest istna poezja a dokładniej czysta improwizacja :P |
Mam nadzieje że nasze grajki oglądają te dwa mecze i widzą że żeby wygrać trzeba trochę pobiegać i trochę zdrowia na boisku zostawić...kolejka zapowiada się rekordowo
|
Nie wiecie ile Arki tam jest ???
|
Po pierwszej połowie 1-2
Arka prowadzi i to zasłużenie. Zawodnicy trenera Michniewicza grają w Zabrzu otwarty futbol. Z kolei gra Górnika się nie klei. Sytuacja w której gospodarze zdobyli bramkę była jedną z niewielu ich składnych akcji |
Przerażające, że oba grające właśnie zespoły sprawiają wrażenie jakby miały lepszy pomysł na grę w ofensywie niż my tej wiosny.
Jeszcze bardziej przerażające, że taki Nawrocik czy Pitry byliby w chwili obecnej solidnym uzupełnieniem naszej kadry. |
Naszym kopaczom to coś się chyba poprzestawiało, jak dalej się utrzyma to bramek moze troche paść... wreszcie kurs under 2,5 na każdy mecz w lidze może nie wejść:D
|
Cytat:
|
Tak na krótko ,;
Myslałem ze wykupujac Orange Sport place 10 zeta wiecej za ogladanie naszych ligowych pilkarzy jak chodzą po boisku i pudluja z 2 m do pustej bramki ale dzis sie przeliczylem.:) LKS-Cracovia -mecz super ,LKS naprawde fajnie gra piłką,super sie ogladało,na plus np Smolinski.Pejsy co mialy to strzelały,ale czuc było ze LKS zaraz im bramki nastrzela .I tak sie stało,i dobrze :D Gornk-Arka-myslalem ze chlopcy Henia pojadą ze sledziami, a tu zonk .Gornicy jakos niemrawo i bez polotu. W drugiej polowce troche lepiej,emis chyba sprawiedliwy. Jutro tez takie meczyki i przestane zalowac ze wykupilem Orange Sport :D :D |
Zauwazcie ze poki co wiekszosc zespolow trafila z transferami! Sczot I Gorawski juz w drugim meczu robia szum, Hajto i Swierczewski--starsi panowie dwaj pokazuja ze grac nie zapomnieli,mimo przerwy w treningach, Cracovia trafila naprawde w sedno sprawy--Slusarki i Sasin to motor napedowy druzyny...Az sie chce powiedziec ze i u nas wypalily trasfery..Ale jak moga wypalic jak kur..a nikogo nie kupiono? Pardon--Gargule kupiono. Od lata. A raczej od wuisony 2010 roku jak sie zapowiada:P
|
Wisła wygra dziś a Legia... nie zdobędzie 3 pkt ;)! Wspomnicie moje słowa ;D!
|
po tym co wczoraj pokazał Ślusarski śmiało można powiedzieć, że jakby do nas przyszedł to miałby plac. Pokazał się z naprawdę dobrej strony, szybkość, dynamika, umiejętność rozegrania. Gdzie takiemu Beto do Ślusarskiego?
|
Ile zagrał minut Beto a ile Ślusarski ? Wspomnicie jeszcze moje słowa ,że z Beto będziemy mieli duży pożytek..... Jeżeli chłopakowi będzie się chciało ciężko pracować to w przyszłym sezonie może być najlepszym napastnikiem naszej ligi. A może rozbłyśnie już w tym sezonie ? Efekty pracy z zespołem było widać już w meczu z Lechem.... Potencjał ma bardzo duży !
|
Cytat:
Oby nie okazało się dzisiaj ze i Polonia też trafiła z transferami Trałki i Mierzejewskiego. Też zresztą za darmo.... :D |
Następnym papieżem będzie murzyn. Wspomnicie jeszcze moje słowa!
|
Cytat:
Stawiam na to drugie. |
Beto sie dopiero rozkręca
zobaczycie niedowiarki Wierzcie w SWÓJ klub ! |
Ja osobiscie uwazam ze Beto potrzebny jest jeden dobry mecz, aby uwierzyl , ze jest stanie walczyc w polskiej lidze. Strzeli 2 gole od razu:P
|
Piast wygrywa z Bełchatowem 1-0 :shock:
jeszcze pół godziny im zostało |
Piast wygrał z Bełchatowem 1-0. No ciekawe, ciekawe...
|
Oj ciekawie to na dole tabeli się robi ;]
|
Pozostaje liczyc na to,ze jutro Franek skarci Amice :lol:
|
Cytat:
Każdy inny niż zwyciestwo kuchenek wynik, przyjme jak mega sensacje. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl