![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zepsuła mi się komórka, a jest ona zarejestrowana (czy coś takiego) na mojego ojca i teraz pytanie. Czy ja mogę bez żadnego upoważnienia iść do nich, żeby mi naprawili tel na gwarancji (oczywiście z dowodem zakupu)? I czy muszę iść do punktu gdzie telefon był kupowany czy do serwisu (mam w Erze)?
PS. Gwarancja na SE w Erze jest na dwa lata, tak? ;) |
Cytat:
|
Masz steama? Jeśli tak to zapewne chciałeś wejść na server Non-steam. Serwery steam maja zmieniony po ostatnim updacie protokół z 47 na 48. Non steam udpate nie ma więc już sobie tam niepograsz chyba ze jakieś patche wypuszczą. |
Cytat:
|
Race Na Sylwestra.
Witam, chyba rok czy 2 lata temu bylo cos takiego, że na sylwestra sprzedawaliscie race a kasa wiadomo - na oprawe, bedzie cos w tym roku?... nie wiem cyz to juz nie zapuzno, ale tak pytam tylko
|
http://ifolder.ru/8396886 w co tu trzeba kliknąć żeby zacząć pobieranie ?
|
UW nie ma rac na stanie z tego co sie orientuje - poza tym 2 dni przed slywestrem ? -kulawo
|
Cytat:
<10 znk> |
Cytat:
jak chcesz zobaczyć dworzec to Ci zdjęcia przyśle... zaoszczędzisz 60 zł :lol: |
co do turystycznego to jest, lecz się nie opłaca - ok 75 zł
Najlepiej wyjdziesz na tym jak kupisz bilet z Krakowa do uwaga Krakowa przez Wrocław, może brzmieć głupio ale jak sobie przeanalizujesz to zrozumiesz ;p |
Cytat:
|
podwyżek jest teraz mnóstwo - turystyczny już podrożał w sierpniu :) a i pośpiechy drożeją bo należą od 1 grudnia bodajże do ICC ;/ na dodatek coraz więcej pociągów wchodzi z rezerwacją miejsc przez co bilet jest droższy dodatkowo o 5 zł ;/
|
Cytat:
panowie o co chodzi , wyskakuje mi taki blad jak wlaczam gre http://i43.tinypic.com/r94kjp.jpg |
ja zamawiałem na race.com.pl ale nie liczyłbym że przed sylwkiem dostaniesz bo do mnie szły prawie 2 tygodnie
|
Wie ktoś w jakich sklepach w Krakowie można kupić suknie gotyckie? :P
|
http://firebis.pl/?p=p_2&sName=strona-glowna
skontaktuj się z tą firmą, jest koło Wieliczki więc szybko sobie załatwisz. |
Gdzie w Krakowie jest dobra strzelnica ? Chodzi mi tylko o bronie palne, a nie czarnoprochowe
|
Mic na Pasterniku coś było swego czasu, za Tetmajera jakoś (jakbyś jechał od Ronda Ofiar Katynia)
|
Może niedobry temat ale to w zasadzie pytanie. Poszukuję tytułów jakichś bekowych luzackich piosenek, co by się dobrze na Sylwka bawić ;) Jak ktoś coś może zarzucić to tu, albo na priva prosze ;P
|
DJ Łysy, ale to trzeba być baaaaaaardzoooooooo pijanym
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
na serio :) |
Taka bekowa muza to jeszcze np Cliver i jego mega hicior Pokaż jak się kręcisz ;p
|
Widzieliście gdzieś w jakimś sklepie zwykłą czarną czapkę niepodwijaną (bez żadnych wzorków i innych kolorów)? Wczoraj przeszedłem całą Galerię Kazimierz i gówno znalazłem...
|
Cytat:
Spróbuj na targowiskach typu Plac na Stawach czy moze tandeta. |
Tak jak napisał Nitrox spróbuj gdzieś na bazarkach poszukać a jak nie to w Decathlonie w Zakopiance jest cała czarna tylko że z boku pisze W'edize - 14,99 :)
|
Witam!
Na gwiazdke dostałem odtwarzacz Creative ZEN. Mam 3 pytania odnośnie tego odtwarzacza. Po 1 czy można wgrać oprogramowanie po Polsku bo przy instalacji nie mogłem znaleść (jeśli można to jak)? Po 2 Jak w nim ostawić opcje np. odwarzaj wszystkie po kolei czy coś takiego żeby poprostu nie trzeba było włączać każego tracku z osobna. Po 3 czy pliki trzeba ładować przez program czy można jakoś otworzyć to jako pamięć przenośną i przeciągnąć sobie pliki? Z góry dziękuje za każdą pomoc :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl