![]() |
Kupie bilet na jutrzejszy mecz. Pisać PW
|
Cytat:
Skoro nie ma info z oficjalnej strony, to znaczy, że bilety jeszcze są. |
i pewnie będą do samego meczu pojedyncze do nabycia.
|
gdzie jest ta strefa kibica ?? na r22 tak >> ps. jestem z wawy to nie wiem
|
Na Reymonta 22 pod trybuną D ( Pod narożnikiem ).
|
A ja tam dalej zachęcam do kupienia karnetu, w końcu ostatnia szansa. Bilety są tak więc nie ma się co stresować, ale mam nadzieję, że będzie komplet :)
|
a ile biletów zostało ?? jak bd na 10.30 to bd jeszcze ??
|
Cytat:
|
a zeby kupic bilet nie trzeba miec karty kibica tak ?? tylko dokument tozsamosci ?? i jezscze jedno ... podobno zostaly tylko bilety do narozknikow... to tam jaki jest zwykle doping... ?? :)
|
Cytat:
|
Narożniki się przyłaczają do dopingu. Przy okazji bardzo dobry widok z nich jest na murawę tak więc spokojnie.
|
i co myslicze ze jezscze sa bilety ?? bo nie ma zadnej notki na stronie Wisły ani nic ... bo nie wiem czy jechac ( wawa) ... bilety bd jeszcze jutro gdzies ok 10.30 ??
|
Cytat:
|
Ponawiam oferte bo kolega sie rozmyslil...
1 bilet na jutrzejszy mecz na G do sprzedania. Odbior 1-2h przed meczem. Pisac na pw Wazne przez jakas godzine, pozniej juz mnie nie bedzie na necie EDIT NIEAKTUALNE |
Witam!
Z przyczyn losowych osoby z którymi miałem pójść na mecz niestety nie mogą zawitać dzisiaj na Reymonta.... Mam do sprzedania 2 bilety na dzisiejszy mecz na sektor D21 (świetna widoczność na murawę)... 1 bilet jest normalny, drugi ulgowy... Nominalna cena to 81 (45normalny, 36ulgowy) ale za 7 dyszek je sprzedam! Nie zależy mi na zdzieraniu kasy z Wiślackiej Braci! Kontakt na prv lub na gg 6461806... Odbiór przed stadionem około 13.45-14... NIEAKTUALNE!!! |
Dla jeszcze nie zdecydowanych,polecam wczesniej kupic bilet,bo nie dawno przejezdzałem i już widziałem kibiców kupujących bilety!
|
Na który dokładnie sektor F fankluby dostają bilety? Dzięki za odp.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sprzedaż karnetów miała trwać do meczu z jagielonią , więc wie ktoś może ile sprzedano karnetów ??
|
Cytat:
|
Sorka przez nie uwagę , pisałem na szybkości bo wychodziłem z domu ;)
|
JAGIELLONIA
kolega ci wytłuścił... wejdź na oficjalną stronę jest telefon tam podany do działu marketingu zadzwoń i podziel się z resztą wiadomością |
|
Cytat:
|
W Strefie Kibica dosyć spokojnie w niedzielne południe, po 11 godz byłem jedynym kupującym bilet na mecz z Bełchatowem. Biletów na G nie brakuje, ale jak powiedział sprzedawca powinny zejść.
|
Co jak co, ale frekwencja to u nas chujnia z grzybnią . Na zwykłych meczach pustki , na top brak kompletu .
Na Bełchatów więcej jak 14 tys. to na bank nie przyjdzie, a Wisła pewnym krokiem zmierza po 13. Tytuł. Żenada Panowie, żenada. |
Cytat:
|
Na Jagiellonii ceny nikomu nie przeszkadzały ;>
|
Cytat:
Jakby nikomu nie przeszkadzały to by był komplet. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl