![]() |
No to akurat te 6 mln to za roczny kontrakt dla RvN :D
|
Dziwne ze gazeta krakowska to napisała. Może jest coś na rzecz... Wątpię.
|
My tu gadu-gadu o RvN, a tymczasem jutro do Krakowa podobno przylatuje Iliev na testy medyczne:)
Tak właśnie Panowie działa profesjonalny dyrektor sportowy. sportnh, źródło zakazane Tutaj ;) |
Proud jakie zrodlo o tych testach Serba?
|
Brakło go na meczu Partizanu :)
|
z tym Ilievem chyba jest coś na prawdę na rzeczy - Błoński w tv potwierdził
|
podobno dopinany jest transfer Wasilewskiego !
|
Cytat:
skad wiesz :D:D:D by było MEEEGA.. a ten Iliev, ktos moze potwierdzic czy to SRODKOWY NAPADZIOR jak Genkov lub Pawel Brozek czy typowy winger grajacy na pozycji Kirma/Maleckiego? |
Raczej Winger
|
Wiele źródeł twierdzi ,że Wsilewski podpisał z Wisłą.
|
Cytat:
nie wiem na ile wierzyć magazynowi " Szybka Piłka " :P tam tak mówili ! no i Iliev na testy medyczne ma wpaść :D |
sami pompujecie balon
nawet jesli Wisła zlożyla ofertę dla RvN to co z tego... przeciez do podpisania droga daleka ja twierdze, ze jak on zobaczyl kwote przy zarobkach, to pomyslal ze brakuje jednego zera :P |
jutro poniedzialek, tez czujecie ze cos sie wyjasni :D ?
|
Oraz wg zakazanej tu strony, ktora zarzeka sie, ze to na 100% prawda RvN jest w Krakowie.
|
co tak sie podniecacie RVD gosc ma 35 lat ,byloby to samo co z Żurawiem
|
Wlasnie w Szybkiej Pilce Kolodziejczyk mowil, ze transfer Wasilewskiego byl dopinany w tym tyg :). Poprostu swietna informacja...w koncu prawdziwy prawy obronca na kilka nastepnych lat.
A z Ruudem, to jakas bajka...chyba, ze Cupial siegnal bardzo, bardzo gleboko do kieszeni. Facet na luzie w naszej smiesznej lidze strzeli te 30 bramek ;), ale to nierealne. |
JESLI TO PRAWDA - to pytanie brzmi tylko dlaczego Anderlecht go puscil za pieniadze osiagalne dla Wisly? bo to mnie dziwi
|
Cytat:
|
Cytat:
|
już pismaki podchwycił temat ale pisze że RvN zainteresowana jest Malaga
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...ow_188129.html przykłady Genkowa i Meliksona pokazują że w ofensywie warto stawiac na zawodników w kwiecie wieku 25-27 lat, tacy najwięcej moga dac Wiśle.To dzięki nim Wisła zdobyła mistrzostwo |
Żurawski a RVN? Nie no panowie, bez takich porównań. Jeszcze w styczniu chciał go Real, a teraz ciągle chce go HSV. Nie ta półka. Do dzisiaj to dla nas inna galaktyka, ale kto wie co będzie jutro?
|
panowie po bani i do spania a nie RvN :D
za dużo szampana... |
Proponuję porozmawiać o czymś realnym. Dudu z Widzewa - lewy obrońca, 10 asyst w tym sezonie, najwięcej w całej lidze.
|
Oj zdziwi sie paru niedowiarkow i to mocno, jak RvN tu przejdzie, chociazby tylko i na ten 1 rok.
|
Gdyby nie Stan Valcx to bym się zaśmiał, ale po przykładzie Kewa Jaliensa wierzę w wiele, może propozycja zostanie złożona. Takich piłkarzy to nawet Arabowie nie ściągają do siebie.
|
Cytat:
|
kolorowych snów :)
|
Cytat:
|
ja tam nie chcę Van Nisterloya ... on nie potrzebuje się pakować w polskie piekiełko a nie mamy tyle kasy co szejkowie . Jakbyśmy nawet mieli to po co nam jeden bóg i gwiazdor od którego wszyscy by wymagali wiadomo spełnienia snu .
Ostatni w Lidzę mistrzów grali Węgrzy , Białorusini , Słowacy ... my też możemy i nie potrzeba nam transferów ale król Van Nisterloy .. Nam trzeba transferów pokroju techniki Meliksona i serca do walki ala Sobolewskiego .. l czy miłości do wszystkiego co Wisła ala Małecki ... potrzeba nam talentu i serca do gry jakie miał Błaszczykowski tacy piłkarze mogą dać Ligę Mistrzów . jeśli uda się ściągnąć 3-4 piłkarzy takich a ci którzy tu są zrozumieją o co toczy się gra to mamy szansę zrealizować to marzenie o lidze mistrzów gdyż przypominam że nie trzeba będzie się bić z zespołami top 6 lig światowych lecz mistrzami poziomu 8-16 lig europejskich ... Trzeba zatem wierzyć choć tak naprawdę nie wiem na co nas stać |
Cytat:
Anderlecht natomiast to "przegranym" sezonie planuje lekko przewietrzyć kadrę, planują już od dłuższego czasu kupno prawego defensora, jest pomysł ściągnięcia do Brukseli bardzo solidnego Ninkova z Crveny Zvezdad. To wszystko składa się na to, że Wasilewski jest dla Wisły zupełnie osiągalny i to za kwotę prawdopodobnie niższą niż milion euro, skoro można na Wasylu coś zarobić, to oni z pewnością z tego skorzystają. Natomiast dla Wisły taki piłkarz w zupełności spełnia wymagania, biorąc aktualne możliwości finansowe i generalnie możliwości "zachęcania" i fakt, że Wisła chcę troszkę "spolszczyć" skład. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl