![]() |
widze że w serbskiej ekstraklasie tak jak u nas, lider ma 13 goli. nic tylko gratulować.
|
Cytat:
|
Jak przeczytałem newsa to nastawiłem się dość optymistycznie. Poszukałem jednak suchych statystyk i z tego co widziałem to w Energie czy w Grecji to on za dużo bramek to nie nastrzelał, przy dość dużej ilości występów. Więc trzeba z rezerwą podchodzić do jego klasy i dobrze go najpierw sprawdzić.
|
Iliev faktycznie jest ciekawym zawodnikiem.
No i strzelił bramkę słynnemu Bayernowi :D A tak w ogóle nie rozumiem tego, że niektórzy chcą się pozbyć Kirma. Dziwi mnie, że nie doceniacie tego co zrobił dla nas w tym sezonie... |
http://www.transfermarkt.de/de/pavle...ler_36039.html
w PS piszą że się nim interesujemy. Tylko ciekawe na jakiej podstawie go z tamtąd niby mamy wyciągnąć:-) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To świadczy o indolencji tamtejszych napastników, ale to nie nasz problem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeżeli naprawdę się nim interesujemy to znaczy, że musiał być długo obserwowany. A jeżeli nie będzie miał gwiazdorskich wymagań to można podpisać. Bardzo dobry ruch w kontekście pierwszych meczów pucharowych.
|
Cytat:
|
Cytat:
dajcie spokój już edit: tak wiem, nie zauważyłem :P |
Cytat:
|
Cytat:
O to chodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kibice z Salonik też mają o nim dobre zdanie, podobno krawatów nogą nie wiązał ale grał więcej niż przyzwoicie. Poza tym grał u nich jako skrzydłowy, więc nie marudźcie, że tak mało bramek miał strzelonych!!!
p.s. Dla wesołków, którzy zaraz zaczną na mnie nadawać skąd ja to wiem... właśnie jestem w Thessalonikach, a na uniwerku jest klub kibica. |
Mam nadzieje że w razie tego transferu Iliev wywalczy sobie miejsce w pierwszej 11 i wniesie coś nowego do naszej gry. Bo jeśli ma być zmiennikiem i odcinać kupony jak Maciek to szału nie będzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe ile by za niego chcieli. |
Cytat:
EDIT: Cytat:
|
Iliev to jest zawodnik ktory byl wyrozniajacym sie zawodnikiem klubu Bundesligi. Nikt taki kto do nas wracal "na emeryture" nie mial takiej przeszlosci. Co prawda wtedy byl lewym pomocnikiem. W partizanie typowy napadzior juz, ale nie jak Genklov rozbijajacy rywali. To co widac na filmiku to prawa, lewa noga, twardy, nieustepliwy. Przydalby sie z lewej strony obok Genkova.
a juz porownania do Plajicia to jakies kpiny. |
Cytat:
|
No o Wojtku Ł. chyba zapomnieliście.
|
Cytat:
|
Vrdoljak, Murawski, Garguła, Choto, Astiz, kilku jeszcze pewnie by się znalazło :p
|
Ja się niektórym dziwie. Gość przychodzi w wieku 31 lat i mówi się, że stary. Co w takim razie robiła Barcelona sprowadzając kilka lat temu 34 lub 35 letniego Larsona [trapionego kontuzjami]. Właśnie takim archaicznym myśleniem, że 31 letni zawodnik jest stary jesteśmy tu gdzie jesteśmy. Na Cyprze nie patrzyli w metrykę tylko na umiejętności i już nas wyprzedzili o jedną długość. Serbska liga również jest silniejsza od naszej więc nie rozumiem skąd ten lamet.
Cytat:
|
Cytat:
114 Partizan Belgrade Srb 3.4250 0.5250 4.6000 2.6000 4.7000 15.850 Może się nie kompromituje, ale niczego wielkiego w pucharach nie osiągnął w przeciągu ostatnich 5 lat. Nawet Amica ma więcej punktów (21,68 pkt.). 06/07 07/08 08/09 09/10 10/11 ranking 165 Red Star Belgrade Srb 0.4250 4.5250 0.6000 2.1000 1.7000 9.350 Druga "potęga" ligi serbskiej ma aż 9,3 punkta, czyli mniej niż Wisła, która w ostatnich latach na poziomie europejskim nie zachwycała. Za 2-3 lata kiedy większość ligi będzie miała nowoczesny stadion, liga serbska będzie oglądać nasze plecy. Co do transferu Ilieva to radziłbym się z radością troszkę wstrzymać, bo strzelić 13 goli ogórkom to nie jest jakiś super wyczyn. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl