![]() |
Cytat:
na Odyna ... |
Cytat:
|
jakkfk Wtf? co tak dużo bramek straconych? grałeś bez obrony? ^^
|
Mauret:
Próbowałem z tym urlopem ale przy kolejnym meczu działo się znów to samo. Tutaj fotka ;/ http://i41.tinypic.com/15frla8.png Nie mogę wytrzymać bez FM'a !!! :P |
Cytat:
http://thepiratebay.org/torrent/6786...r_2012-SKIDROW patch 12.04 http://thepiratebay.org/torrent/6797...-SKIDROW_-_Tam Sam na tym gram i dzialaja w 100 %. U mnie poki co bez problemu zgodzili sie na rozbudowe bazy treningowej i wykup stadionu jednoczesnie. Moze 3 wniosek o mlodziez przeforsuje. |
Cytat:
Grałem niemal tą samą obroną która po 20 kolejkach straciła 22 bramki, więc chyba nie taka najgorsza :-P Tak, wiem, 10 kolejek w ciągu doby to żaden realizm :> |
Po nieudanej przygodzie z QPR zakończonej spadkiem z angielskiej premiership zabrakło 4 punktów do utrzymania dostałem ofertę od innego spadkowicza z T-ME Podbeskidzia.Po udanej rundzie zakończonej na 2miejscu z przewagą 3 punktów nad Cracowią.Korzystając z przerwy zimowej postanowiłem rozszerzyć sztab do 5 trenerów w tym jednego trenera siłowego i 3 fizjoterapeutów.Zatrudniłem już fizjoterapeutów i 4 trenerów.Potrzebuje tylko trenera siłowego kogo polecacie???
|
w drugim sezonie w końcu zdobyłem MP. Pierwszy mi nie wyszedł za bardzo, 3 msc w lidze i grupa LM. Ale w drugim zdecydowane Mistrzostwo i 1/8 LE, gdzie odpadłem po wyrównanej walce z Marsylią. A mam najmłodszy zespół w lidze (średnia wieku 24 lata)
To teraz na podbój LM! |
Dzięki El'kabat
|
U mnie jakiś Jakiś Hiszpan Enrique Jimerez kupił ŁKS za 15 mil euro i wyłożył 60 na transfery kasy maja jak lodu kupują wszystkich najlepszych w lidze :( . W pierwszym sezonie tylko 3 miejsce i puchar Polski zdobyłem Legia mistrz Lech zajął drugie miejsce a 4 Śląsk . Legia awans do Ligi Mistrzów Lech i Moja Wisełka gramy w Lidze Europy Śląskowi się nie udało w ostatniej rundzie poległ :( a szkoda ;(
|
Jak rozwiązać problem z edytorem w FM 12? Bo jak próbuję go uruchomić to wyskakuje błąd... ;/ podobno trzeba ściągnąć z steama.... help!
|
A masz pirata czy oryginal ?
Jak oryginal to sciagaj ze stima jak nie to masz na cmrev.com Chyba ktos cos s.......il z tym edytorem,bo podnosisz umiejetnosci a za pare dni juz masz straszne spadki u zawodnikow,tez tak macie ? |
Chyba musisz zmienić też PA tak żeby go nie przekroczyć.
|
jak można grzebać w umiejętnościach zawodników ?! Tosz to zalatuje głęboką podstawówką :P
skończyłem drugi sezon: -1 miejsce w lidze tylko jedna porażka - doszedłem do drugiej rundy po wyjściu z grupy LE to jest nie wiem 1/8? -Sobol i Dudek przechodzą na emeryturę, Genkov zrobił się słaby jak dupa węża, Iliev też się cofnął w rozwoju ale jeszcze daje rade jako zmiennik -Małeckiego mi zarząd sprzedał za 7,25 mln euro do Anglii |
Cytat:
Edytor sie przydał,bo dodałem dach do stadionu ktorego nie wiadomo czemu nie ma ? Boguskiemu dałem kilka tych atrybutow dla hecy,patrze po tygodniu a tu gosc ma wszystko po 6-7... Tak czy siak gdyby ktos zmienial na pałe wszystkim to wlasciwie sensu gry dalszej nie ma. A jak juz ktoś to robi to zmieniajcie CA odpowiednio wzwyż. Póki co odrzuciłem za Małego 6,5 mln.Ale na to nie ma rady... |
Ja odrzuciłem 9,5 mln za Meliksona ;)
|
to czemu mi Małego zarząd sprzedał za 7,25 ;(
|
Może zarząd potrzebował kasy ?
|
3 sezon, polecacie jakiś zawodników do Wisły ?
|
Cytat:
Gdzieś ktoś pisał (tu w temacie?), że tu chodzi o zadaszenie murawy. |
Cytat:
|
http://zapodaj.net/images/c0a0aeeb24f3.png
omg :) Co prawda wystawiłem po części drugi skład bo 3 dni po meczu z Pogonią czeka mnie mecz z BATE o awans do LM (pierwszy mecz w Krakowie 5:2 dla mnie) ale ten wynik mnie przeraża. W przerwie dałem polecenie z ławki "nękania rywali" i strategię "przewagi liczebnej" a oni mi jeszcze 3 bramki strzelają.. :) |
Cytat:
|
Lenny Nangis tylko nie wiem czy przejdzie :) bo kupiłem go w 2 sezonie i teraz zaczynam 3 i jest lepszy od Bitona ;)
|
Polecam Ronny Rodelina
Gosc do kupienia za około 3 mln euro po 1szym sezonie ale Biton moze mu buty nosic ;) Przesadzili z tym budzetem 18 mln euro deklarujac mistrza po jednym sezonie,kupujesz Kupisza,Balica na LO,napastnika i jedziesz lige jak chcesz... |
jak wam u was pokazała sie Polska na ME?
|
3x porażka :D. A w grupie mieli Angoli, Słowaków i Duńczyków
|
Co powiecie o tym trybie usuwania i dodawania lig? i ogolnie caly nowy FM dobrze sie prezentuje? Czekam az beda nizsze ceny ale tak sie zastanawiam czy w ogole sie oplaca go kupowac czy meczyc dalej FM'a 11
|
Jaroo1
Szału nie ma. Odwieczny problem odnośnie FM nadal się powiela mianowicie: grasz np. Wisłą dochodzisz do momentu, że masz $ jak lodu na Antarktydzie, a i tak nikogo nie ściągniesz. Jedyny plus w takiej sytuacji jest taki, że możesz dodać ligę co dla ludzi posiadających słabszy sprzęt jest bezcenne. Tym mnie urzekli. |
Cytat:
|
Dobra jestem opóźniony ( w managerze bo gram 11) szukam jakiś tanich i dobrych zawodników, którzy dobrze rokują na przyszłość tak ze 2-3 pomocnik zastępca Maora, skrzydłowy i napastnik ?
Gram o LM z Olympiakosem, pierwszy mecz w plecy w Pireusie 1-0.. |
Cytat:
da sie ... |
Albo po iluś sezonach jak już się do emerytury zbliżają albo w edytorze grzebałeś ;)
|
mi nawet Kuszczak nie chce do Wisły przejść ,wynegcjowalem tez transfer 17 bramkarza z Juve ale nici z kontraktu,
poleci mi ktos jakiegos bramkarza który przejdzie do Wisły? |
mam problem, a mianowicie wyskakuje mi takie cos not well-formed invalid token at line 1 of views-v1-opposition-tactic-views.xml !!! Po tym zmienia sie grafika w grze na duzo gorsza! Co z tym zrobic, help:-D
|
Luis Guilherme!
bardzo dobry bramkarz |
Cytat:
|
@Chrissman : Ariel Harush z Beitaru. Ściągnąłem za 100 tys.euro a sprzedałem za 3 miliony po 2 sezonach.
|
Kuszczak bez problemu przychodzi do Wisły w drugim sezonie, nawet z kasą niezbyt wymagający, bo tylko 7k euro/tydzień, co można jeszcze spokojnie negocjować.
neq. - też ściągnąłem Nangisa, ale miałem teraz sporą przerwę w FM i nie zdążyłem jeszcze zobaczyć jak gra :) acz mam nadzieję, że ta spora kasa się zwróci, bo w tym wieku już ma wyborne statystyki. |
@Saimoz
Zbyt skrótowo się wyraziłem chodzi mi tylko o to, że skoro masz spory budżet, skoro dochodzisz do 1/8 LM to coś w świecie realnym znaczy i kij mi z tych milionów w budżecie skoro zawodnicy choćby z ligi Ukraińskiej będący w rezerwach (!) swoich drużyn nie chcą podjąć negocjacji. Rok w rok ta sama sytuacja od drugiego sezonu jestem hegemonem w rodzimej lidze to zawodników gwarantujących jakość w Europie ze świecą szukać i cóż z tego, że stać mnie na grajka nawet za 10 mln euro skoro taki 19 latek nawet w stronę Kraju nad Wisłą popatrzeć nie chce. Z czystym sercem mogę polecić: Roman Bezus (do wyjęcia za ok. 3mln) goalmachine! i Vladyslav Kalitvintsev król środka pola. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl