Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Pan Jotka 11.08.2011 10:00

Ale beka w tym temacie :D Przeciez ja także byłem januszem jak polazłem pierwszyraz na mecz w 1997 :) Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Niech przychodzą co mi tam. Może częśc z nich będzie przychodzić częsciej i za parę lat będą pisą takie postyw stylu:" ale januszy wbija na mecz, a my fanatyczni..." :P
A że kupują na C...Nie ich wina , że CI FANATYCZNI nie potrafią sobie kupić karnetu za 145-165 PLN...

RafaelTS 11.08.2011 10:05

Pan Jotka ma racje ja też tak zaczynałem:) Kiedyś zacząć trzeba...

ziomalekk 11.08.2011 10:07

Witam bardzo serdecznie jestem aż z Białej Podlaskiej mamy zamiar wybrać sie do Krakowa na mecz ale dopeiro w poniedziałek wcześniej nie mamy takiej możliwości co zrobić żeby kupić bilet bo mam wrażenie że we wtorek już biletów nie będzie jakby tak kogoś zaufanego tam znaleźć, co mi poradzicie ? Ps Biała Podlaska jest 500 km od Krakowa

ziomalekk 11.08.2011 10:08

I nie zarzucajcie że pierwszy raz kiedyś miszkałem w Krakowie regularnie chodziłem na meczyki

Semper Fidelis 1985 11.08.2011 10:12

Ja mam pytanie dotyczące kk. Po wyrobieniu dostaje się taką kartkę, podobno jest na niej login hasło itp potrzebne do zakupu biletu przez internet. Jak teraz kupię bilet przez neta jak wyjebalem tą kartkę już dawno temu? (naturalie wiem że jeszcze niema sprzedaży biletów przez neta)

zim zum 11.08.2011 10:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ziomalekk (Post 1144704)
Witam bardzo serdecznie jestem aż z Białej Podlaskiej mamy zamiar wybrać sie do Krakowa na mecz ale dopeiro w poniedziałek wcześniej nie mamy takiej możliwości co zrobić żeby kupić bilet bo mam wrażenie że we wtorek już biletów nie będzie jakby tak kogoś zaufanego tam znaleźć, co mi poradzicie ? Ps Biała Podlaska jest 500 km od Krakowa

Przyjedź na Zagłębie.

frg 11.08.2011 10:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1144699)
Ale beka w tym temacie :D Przeciez ja także byłem januszem jak polazłem pierwszyraz na mecz w 1997 :) Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Niech przychodzą co mi tam. Może częśc z nich będzie przychodzić częsciej i za parę lat będą pisą takie postyw stylu:" ale januszy wbija na mecz, a my fanatyczni..." :P
A że kupują na C...Nie ich wina , że CI FANATYCZNI nie potrafią sobie kupić karnetu za 145-165 PLN...

Dokładnie tak jest. ja w zeszłym sezonie tez stałem jak kołek po 2h żeby kupic bilet. To mnie nauczyło i kupiłem karnet. Ci, którzy tak narzekają na "niedzielnych" kibiców, którzy chodza rzadko na mecze - ja sie pytam, dlaczego Wy nie macie karnetów skoro jesteście tacy "fanatyczni". Kupno karnetu naprawde sie opłaca. Karnet (ze wznowieniem) to 165zł a na zniżkach na bilety pucharowe juz do tej pory mozna było "zarobić" 20zł. Biorąc pod uwagę, że jeszcze mamy kilka meczy w pucharach (LM/LE) to będzie tego jeszcze więcej.
Tak więc zachęcam do zakupu karnetów i nie będzie problemu :)

MDW 11.08.2011 10:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ziomalekk (Post 1144705)
I nie zarzucajcie że pierwszy raz kiedyś miszkałem w Krakowie regularnie chodziłem na meczyki

Wydaje się, że w poniedziałek może być już za późno kupno biletów przy takim tempie sprzedaży. Oczywiście nikt nie powie tego ze 100% pewnością ale patrząc obiektywnie może być ciężko. Jedyne rozwiązanie to pomoc kogoś w Krakowie kto kupi dla Was bilety.

ziomalekk 11.08.2011 10:18

Chętnie bym przyjechał ale w sobotę to za wcześnie za duży koszt i nie zbiorę ekipy, widzę że nic się nie da zrobić muszę liczyć na szczęście, że we wtorek znajdzie się 5 biletów

zim zum 11.08.2011 10:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ziomalekk (Post 1144715)
Chętnie bym przyjechał ale w sobotę to za wcześnie za duży koszt i nie zbiorę ekipy, widzę że nic się nie da zrobić muszę liczyć na szczęście, że we wtorek znajdzie się 5 biletów

To jedź na Legia - Spartak, będzie bliżej i tez fajny meczyk. Ekipa pewnie się zbierze.

Ja nie wiem skąd się tacy biorą.

ziomalekk 11.08.2011 10:27

Kolego masz jakiś problem miejsce ci zabieram czy tlen ? Co cie obchodzi człowieku na który mecz chce przyjechać, jakbym mieszkał w Krakowie bym przychodził na każdy mecz ale 500 km to chyba nie jest 100 żeby wpadać co tydzień paliwo drogie i ogólnie jest to niemożliwe dobrze o tym wiesz, no chyba że na mecz Wisły mogą przychodzić tylko rodowici Krakusy ale nic takiego na biletach nie piszę więc proszę cię nie zabieraj mi to co mi sie należy tak samo jak tobie a Legi nie lubię odkąd pamiętam kocham Wisłe

zim zum 11.08.2011 10:35

Biedaku daleko mieszkający, akurat termin weekendowy jest tak niedogodny,że nie da się przyjechać. Za to środa, wieczorem to jak najbardziej przystępny okres i wtedy zawsze jest czas. Nawet na przejechanie 500 km.

Na szczęście braknie dla Ciebie biletów i bardzo mnie to cieszy.

A za dowód tego, ze jesteś ignorantem, który przypomniał sobie, ze jest kibicem Wisły, bo ma szansę na wejście do LM niech posłuży Twoja wypowiedź: "muszę liczyć na szczęście, że we wtorek znajdzie się 5 biletów ".

Licz, tylko od czasów Realu i Barcelony nie ma już koników na naszym stadionie i nikt Ci biletu nie sprzeda.

ziomalekk 11.08.2011 10:38

Krakusiaczku kochany nie rób takiej napinki bo po co do zobaczenia w środe

delukas96 11.08.2011 10:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez #**SnaKe**# (Post 1144687)
Dlatego teraz tylko oczekiwanie na kupno biletów przez internet o którym była mowa na początku przy wyrabianiu KK ;)

Nawet jeśli się takiego systemu doczekamy to też mogą być "kolejki". Wystarczy, że kilkanaście tysięcy pomyśli o meczu i będzie chciało kupić bilet przez internet. Serwery będą padać i w ogóle. :rotfl:

ziomalekk 11.08.2011 10:42

Licz, tylko od czasów Realu i Barcelony nie ma już koników na naszym stadionie i nikt Ci biletu nie sprzeda.

Nie no płacze ze smiechu sorki ale ty masz 15 lat albo na tyle lat rozumujesz

A tak naprawde to proponuje wyjdź z domu a nie kisisz przed tym kompem, spotkaj się z dziewczyną pograj w piłe z kumplami albo napij sie piwka bo żyłka pęknie

Jagul 11.08.2011 10:51

Według SKWK kolejka jeszcze większa niż wczoraj, a więc nie ma co się czarować, że bilety zostaną do przyszłego tygodnia.

Rustin 11.08.2011 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1144735)
Według SKWK kolejka jeszcze większa niż wczoraj, a więc nie ma co się czarować, że bilety zostaną do przyszłego tygodnia.

Dokładnie tak jest, wielu znajomych tam stoi i tylko narzekają. Gdy patrzę na te kolejki na zdjęciach, to nie żałuję tych paru dni w pracy za grosze, żeby zarobić na karnet. Od paru dni mogę siedzieć spokojnie i czekać na info, kiedy sprzedaż się skończy i skończą się kłótnie na forum o bilety oraz żale moich znajomych jeżdżących tylko na puchary.

ziomalekk 11.08.2011 10:57

No to trzeba jechać po bilety jeszcze w tym tygodniu nie mamy wyjścia

Zwierze 11.08.2011 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1144735)

Chyba nie ma się co czarować że bilety zostaną do jutra (na bank godzin wieczornych). O sobocie można już zapomnieć.

mr_kwolf 11.08.2011 11:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ziomalekk (Post 1144738)
No to trzeba jechać po bilety jeszcze w tym tygodniu nie mamy wyjścia

Nie chce się napinac ale dopiero twierdziłeś, że nie jestes w stanie przed poniedziałkiem stawić się w Krakowie, że paliwo drogie, żeby ot tak przyjechać do Krakowa itd, a teraz okazuje się, że jednak nie stanowi to żadnego problemu.

WislaFan123 11.08.2011 11:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez oli38 (Post 1144681)
Drogi Rafaelu TS zaskoczę Cię ale karnet posiadam już od paru rund, bo wiem, że ułatwia życie. A nie kupiłem jeszcze biletu, bo niestety nie mogę tak jak pewnie Ty wsiąść do tramwaju lub autobusu, i łatwo i przyjemnie sobie go kupić, gdyż do Krakowa mam ponad 100km :) I wcale nie potrzebuję koniecznie biletu na C. Bo moim zdaniem KIBICEM można być zarówno na G, E czy nawet F ;) A do tego co napisałeś to powiem tylko tyle, że jeśli Wisła przegra ten mecz z APOEL-em to Ci 'kibice' już na R22 szybko nie zawitają, a przepraszam, bo przecież możliwe jest, że w LE będą do wylosowania Tottenhamy, Celtiki, Lazia, Atletika, czy Seville więc znów będzie okazja do lansu :)

Nie nawidze jak ludzi taka pie**** popatrz na fakty a nie zaciemniaj rzeczywistosci... od poczatku roku kompletu nie bylo tylko na meczach z Widzewem, Ruchem, Podbeskidziem, i teraz ze Skonto... Jakie lanisarstwo? Chce ktos isc na mecz to idzie, poprostu ogladnac mecz, nawet osoba ktora jest kibicem dosyc dlugo... a lansowac sie moze rowniez ktos co chodzi na mecze regularnie... Ale i tak mam zbyt ciemny narod zeby wiele osob pewne rzeczy zrozumialo..

ziomalekk 11.08.2011 11:06

Chodzi mi o to ze sam jestem w stanie pojade kupie dla kumpli bilety,wpadne na mecz z Zagłebiem i wróce potem jeszcze raz wpadne ale dopiero w środe na Apoel

!!IRIVER!! 11.08.2011 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ziomalekk (Post 1144748)
Chodzi mi o to ze sam jestem w stanie pojade kupie dla kumpli bilety,wpadne na mecz z Zagłebiem i wróce potem jeszcze raz wpadne ale dopiero w środe na Apoel

Naprawdę nie interesuje tu nikogo w jaki sposób dotrzesz na stadion i kiedy i po co. Chcesz przyjechać to przyjedź. Temat powinien być czysto informacyjny, a nie do biadolenia dlaczego ktoś nie mógł podbić po bilet wtedy, czy wtedy. W ogóle zanim coś jeszcze tu napiszesz i opublikujesz to przeczytaj to wcześniej 3 razy, bo takie te Twoje myśli są chaotyczne, że ciężko się domyślać o co Ci chodzi.

Ja wiem jedno, karnety będą w sprzedaży jakiś czas (i też go zakupię dopiero za parę tygodni), każdy zainteresowany byciem z Wisłą "na codzień" kupi ten karnet, więc będzie miał pierwokup do biletów na jesienne mecze LM czy LE. Inwestycja 100 zł na C/G (bo tyle pewnie karnet będzie kosztował po 2 meczach), czy 150 zł na narożniki nie jest jakąś kwotą horrendalną. :-)

whistar 11.08.2011 11:22

Wlasnie stoje w kolejce. Stania jak mysle na 2,5 godziny. Swoja droga trzeba być debilem żeby tak jak ja majac karnet nie ruszyc dupy w odpowiednim momencie tylko teraz :( A tak na marginesie na C znajda się na pewno osoby, ktorych być tam nie powinno ;)

Belzebub 11.08.2011 11:25

Skoro pierwsze okienko biletowe, sprzedaje tylko bilety na Zagłębie ( nie trzeba stać w kolejce), klub móglby rozważyć opcję, że gdy ktoś kupuje bilet na Zagłębie, może przy okazji kupic bilet na APOEL..Zawsze byłoby to jakieś udogodnienie dla tych, którzy nie chodzą tylko od "święta" na Reymonta..

Pan Jotka 11.08.2011 11:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Belzebub (Post 1144758)
Skoro pierwsze okienko biletowe, sprzedaje tylko bilety na Zagłębie ( nie trzeba stać w kolejce), klub móglby rozważyć opcję, że gdy ktoś kupuje bilet na Zagłębie, może przy okazji kupic bilet na APOEL..Zawsze byłoby to jakieś udogodnienie dla tych, którzy nie chodzą tylko od "święta" na Reymonta..

Idea była taka, żeby nie zniechęcać ludzi chcących iśc na Zagłebie do kupna biletu. Jak zaczną sprzedawać na APOEL także tam to po co tworzyć oddzielne okienko, co? :P

zim zum 11.08.2011 11:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1144760)
Idea była taka, żeby nie zniechęcać ludzi chcących iśc na Zagłebie do kupna biletu. Jak zaczną sprzedawać na APOEL także tam to po co tworzyć oddzielne okienko, co? :P

Żeby ludzie, którzy faktycznie chodza a nie idą od święta nie stali w tlumie, Tak samo wczoraj karnetowcy i Ci na zagłębie + apoel powinni mieć swoje okienko. No ale po co trakować dobrze karnetowców, jak oni już zapłacili więc niech się bujają.

Gucio25 11.08.2011 11:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1144760)

koledze chyba chodziło o to, że jeśli ktoś zdecyduje się na kupno biletu na Zagłębie, to w zamian za to, może kupić też jednocześnie bilet na APOEL.
i to nie byłoby głupie, bo trochę ludzi na pewno tak by zrobiło, zamiast stać tyle w kolejce. inna sprawa, czy później by przyszli na to Zagłębie i czy jest sens na siłę kogoś ciągnąć.

Don Donson 11.08.2011 11:38

Wrzuciłby ktoś fotkę jak to wygląda...:)

doodi 11.08.2011 11:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Semper Fidelis 1985 (Post 1144708)
Ja mam pytanie dotyczące kk. Po wyrobieniu dostaje się taką kartkę, podobno jest na niej login hasło itp potrzebne do zakupu biletu przez internet. Jak teraz kupię bilet przez neta jak wyjebalem tą kartkę już dawno temu? (naturalie wiem że jeszcze niema sprzedaży biletów przez neta)

Przyjdź do strefy kibica, podejdź do stanowiska, gdzie wyrabia się karty i poproś o ponowny wydruk potwierdzenia (miej ze sobą dowód osobisty).

PvD 11.08.2011 11:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1144761)
Żeby ludzie, którzy faktycznie chodza a nie idą od święta nie stali w tlumie, Tak samo wczoraj karnetowcy i Ci na zagłębie + apoel powinni mieć swoje okienko. No ale po co trakować dobrze karnetowców, jak oni już zapłacili więc niech się bujają.

k...a wiecznie płaczesz. Karnetowcy mieli swoje terminy a ten wczorajszy to taki pseudobonus dla spóźnialiskich czepiających się i k....ujących przy kasach i dziwiących się , że nie mają rezerwacji albo byli na wakacjach i nie zdążyli - czyli w myśl zasady ja wiem lepiej, mi się należy, ilu kibiców tyle opinii.

na szczęście wielu jest kibiców, którzy cieszyli się z tego, że mieli jeszcze ten jeden dzień rezerwacji mimo stania w kolejce i nie marudzili oraz nie narzekali jak ty.

następnym razem zrobią bez sprzedaży mieszanej to też będziesz narzekał i płakał, że za mało dni.

szkoda, że nie ma narzekania na tych co przy kasie zdziwieni są, że potrzeba 5 peseli do 5 biletów, szkoda, że nikt nie narzeka na tych co dzwonią po znajomych po pesele, albo ustalają który sektor bo na e22 nie ma a na e15 są albo co lepsze: nie ma już na e22? naprawdę nie ma? może znajdzie pan/pani to jedno dla kolegi.

tylko jebanie w klub na każdym kroku bez zastanowienia.

zim zum 11.08.2011 11:50

A powiedz mi ile bedziesz miał dzisiaj za cały dzień osób, które przyjdą tylko po bilet na zagłębie i tyle? 10-15 ? I dzisiaj można blokowąc jedną kasę, wczoraj się nie dało, a ja sam stałem z 4 karnetami przez 5h.

Cytat:

tylko jebanie w klub na każdym kroku bez zastanowienia.
Bo jak się zastanowić, to klub aspiruje do Ligi Mistrzów a organizacyjnie pod niektórymi względami jest w Pucharze Intertoto.

PvD 11.08.2011 11:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1144774)
A powiedz mi ile bedziesz miał dzisiaj za cały dzień osób, które przyjdą tylko po bilet na zagłębie i tyle? 10-15 ?

nie ma technicznie możliwości drukowanie biletów na LM i Zagłębie w jednej kasie ze względu na rodzaj balnkietów

Cytat:

I dzisiaj można blokowąc jedną kasę, wczoraj się nie dało, a ja sam stałem z 4 karnetami przez 5h.
trzeba było przyjść w dniach w których było tylko i wyłącznie dla karnetu.

Cytat:

Bo jak się zastanowić, to klub aspiruje do Ligi Mistrzów a organizacyjnie pod niektórymi względami jest w Pucharze Intertoto
a ja się spotkałem z innymi opiniami. nawet tych którzy z karnetami stali wczoraj po 3 godziny.

zim zum 11.08.2011 11:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1144776)

trzeba było przyjść w dniach w których było tylko i wyłącznie dla karnetu.

Byłem, to odszedłem z kwitkiem, bo do dzisiaj nie umieją/umiecie zrobić systemu, w którym podanie samego numeru pesel (bez karty) dawałoby efekt.

Cytat:

a ja się spotkałem z innymi opiniami. nawet tych którzy z karnetami stali wczoraj po 3 godziny.
Bardzo ciekawe. Tylko wyjaśnij mi na przykład jedną kwestię. Niby zachęcacie ludzi do kupna karnetów, a dalej nie ma systemu przekazywania swojej wejściówki na kogoś innego w przypadku planowanej absencji. To po co ktoś ma się pakować w koszta, jak nagle mu coś wypadnie i jest w plecy. Wiadome klub się cieszy, bo wychodzi na swoje, natomiast ludzie na tym tracą i dużo osób zniechęca to do zakupu karnetu. Wiadome teraz są bonusy w postaci pucharów, przyjdzie wiosna i już magnesu nie bedzie.

PvD 11.08.2011 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1144778)
Byłem, to odszedłem z kwitkiem, bo do dzisiaj nie umieją/umiecie zrobić systemu, w którym podanie samego numeru pesel (bez karty) dawałoby efekt.

a ja bym chciał jeździć po polskich autostradach bez ograniczeń.

zim zum 11.08.2011 12:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1144780)
a ja bym chciał jeździć po polskich autostradach bez ograniczeń.

Wyjaśnienie wspaniałe.

Po wprowadzeniu sprzedaży internetowej każdy po uiszczeniu opłaty będzie miał komunikat na monitorze - "a teraz udaj się do Strefy Kibica nabić bilet na kartę"

krakus79 11.08.2011 12:04

ok 12 30 kolejka prawe do końca ogrodzenia w stronę Reymonta.

PvD 11.08.2011 12:04

a zadając pytania nie stawiaj mnie w pozycji osoby z klubu

Belzebub 11.08.2011 12:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1144776)
nie ma technicznie możliwości drukowanie biletów na LM i Zagłębie w jednej kasie ze względu na rodzaj blankietów

.

Mozna inaczej, po zakupie biletu na Zagłębie, kibic udaję ię do najbliższej wolnej kasy po bilet na APOEL..

John1906 11.08.2011 12:07

Na sobotnim meczu, będzie raczej słaba frekwencja. Pierwszy mecz z obowiązkowymi kartami kibica, na wielu klubach spadła frekwencja przez kk. Była gdzieś informacja ile klub wydał kk do tej pory ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl