![]() |
Do wcześniejszej części wypowiedzi możesz się odnieść?
|
Żeby doszło do tego, że kibice przekrzykują się ile kto daje na klub.
TSWthedues, a podobno ci źli kibole i przeciwnicy Bednarza uważają łamistrajków za gorszych od siebie ... Tylko C, C i C .. Sam dzielisz Wiślaków, więc zastanów się bo widocznie mózg myśli inaczej, a łapki piszą tutaj co innego. |
Skad to wszystko się bierze....
Jeszcze nie tak dawno takich wysypow pokemonstwa było bardzo mało,teraz mamy tego zatzresienie... Wydajacy na klub... Kochajacy jacka... Przeciwnicy SKWK ,kiboli i bandytow... Prawdziwi kibice... Elita... ...itd.... |
Po pierwsze to przyklad tego co tam zjada 5 kilo kielbasy na meczu i daje wiecej na wyplate Bednarza niz ktos z C to nie jest dzielenie kibicow Wisly, gdyz ktos taki nie jest kibicem Wisly. Sam stwierdza, ze idzie obejrzec tylko mecz. Na wyjazd juz nie jedzie bo za daleko, bo dupy sie nie chce ruszyc, nie wiem, nie wnikam. Zydki bilyby sie o mistrza to pewnie na Kaluzy by kupowal kielbaski. Ja to akurat rozumiem i w pelni akceptuje, ze pojawiaja sie tacy konsumenci. Nie rozumiem tylko tego na jakiej podstawie maja cos do powiedzenia na temat innych kibicow. Idziesz obejrzec mecz?? Idz. Placisz za kielbaski, napoje czy co tam jeszcze?? Plac ale nie wpierdalaj sie w cos o czym pojecia nie masz i z czym nie masz nic wspolnego. A jak juz przytaczasz, ze zostawiasz myliony co mecz to wyjasnij jakim trzeba byc lbem, zeby przy tych mylionowych wplywach tyle czasu motac sie z oddluzaniem klubu.
|
Cytat:
|
Niech zyje w swoim swiecie.. Bednarz zadluza z kazda minuta klub o kolejne kilkadziesiat tysiecy zlotych, a ten pie..rdoli o jakichs karach przez C, karnetach i jedzeniu.
Bandytow z C nie ma i ? zjazd finansowy o 150%. Wplywy z biletow to jedno, tu chodzi o reklame, prestiz, godny produkt, nikt tego nie chce sponsorowac, wspierac, pokazywac, pisac o tym, jak jest 4 tys osob na stadionie i atmosfera jak na pogrzebie. Zreszta masa osob z pozostalych sektorow bojkotuje rowniez, i bojkotowalo by zdecydowanie wiecej ale majac juz ten karnet chodzii na mecze, fiesta zacznie sie od tego sezonu. ZIKiT mial juz ugadane sprawy odnosnie sponsora dla stadionu z kilkoma firmami.. zaczal sie bojkot i firmy sie wycofowaly. Stwierdzili, ze nie beda tego promowac i swoim "nazwiskiem" reklamowac. Zero kibicow, pusty stadion, zero atmosfery, nuda i 2 metry mułu. |
Czytając ten watek
http://media.giphy.com/media/11LWFP3gzyzKxy/giphy.gif Tyczy się to wpisów obu stron. Nic dziwnego, że ten kraj jest je**y przez sąsiadów regularnie od kilku stuleci. |
Cytat:
To pomyśl sobie jakie miny robią ludzie czytając twoje dyrdymały... |
30 tys za za 4,5 godz....a 100 tys do podzialu za sezon....
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...minut_gry.html |
Cytat:
Na szczęście, Wisła to nie pieniądze i pewnych rzeczy nie da się kupić, bo nie ma takiego, co jak mam możliwości, to na łatwiznę nie pójdzie ;) Na szczęście! ;) |
Cytat:
|
Cytat:
(...) Jak byś trzymał się tematu zamiast odnosic się personalnie do rozmówców, nikt by Ci wpisów nie kasował (FraMat) |
2 tygodnie do ligii, a ja nawet jakbym chciał nie mogę kupić karnetu. Czy to jest poważne? Czy tak powinien być zarządzany jakikolwiek profesjonalny klub w najwyższej klasie rozgrywkowej w środku Europy, w dużym turystycznym, rozpoznawalnym mieście?
To już naprawdę nie jest śmieszne. To jest żałosne. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_sie_dla_was/ |
Cytat:
Cytat:
łysy się rozwija jak rolka papieru toaletowego ... |
Cytat:
Ktoś zrobił nam system i ma do niego prawa (zmiana itp). Z drugiej strony dobrze że coś się zmieni. Moze nie będzie: a) kwiatków w postaci pozostałości po 'kalce' ze strony Korony Kielce. b) weekendowych przerw w działaniu systemu (derby) c) może zniknie magiczna 'karta kibica 2011' z a.d. 2011 etc etc. Ktoś musi płacic za obsługe systemu - skoro UFA woli płacić komuś innemu lub sama system rozwijać to dlaczego nie? Oczywiście argument w postaci 'opóźnienia' jak najbardziej na miejscu. Co do sensowności zmiany systemu - wstrzymałbym się z oceną. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma takiej możliwości. Pracowałem w wielu firmach tworzących oprogramowanie i nie ma czegoś takiego, że producent powie "teraz wdrażamy nową wersję". Prawa można mieć do systemu ale nie do robienia w nim zmian kiedy się nam podoba. Analiza biznesowa, analiza ryzyka, analiza wymagań - a potem grzeczna prośba do firmy (czyli Wisły) o wskazanie dogodnego terminu na wdrożenie. Sorry - jest prezesem? Odpowiada głową za system biletowy bo zakładam że czegoś takiego jak Dyrektor Pionu IT nie ma. |
Podziwiam wytrwalosc zwolennikow Bednarza.. gosc nie przestaje zadziwiac, on teraz bedzie wdrazal jakis nowy systam sprzedazy (bocian mi bedzie karnet dowozil czy co?), co trwac bedzie MIESIAC czasu.. MIESIAC czasu bedzie zakladal nowa strone z biletami.. chyba tam kucharze pracuje , a nie informatycy internetowi, a sama strona ruszy w trakcie sezonu pilkarskiego :rotfl:
pytanie o co chodzi tej przebieglej hienie? przeciez jego czeka najwieksza kompromitacja jako prezesa i czlowieka wraz z rozpoczeciem sezonu, którą trudno bedzie mu wymazac z CV , a co za tym idzie trudno mu bedzie znalezc robote w jakims profesjonalnym Polskim klubie bo nikt takiego goscia, ktory zrujnowal poziom sportowy klubu, jego finanse, jego wizerunek, jego wartosc reklamową i relacje z kibicami nie zatrudni. A on co robi? na luzie sobie bedzie zakladal nowa strone.. co potrwa miesiac i moze na 2. kolejke rusza ze sprzedaza karnetow. On powinien za przeproszeniem robic dobrze ustami kazdemu jego zwolennikowi, zeby przyszli i kupili karnet, a sprzedaz karnetow powinna ruszyc jakies 2 miesiące temu zeby chociaz sprzedal ich 1000 czy 1500. a on udaje jakby nic sie nie dzialo, chyba, ze on na prawde mysli ze nic sie nie dzieje i mowa ekspertow o tym, ze Bednarz stracil kontakt z rzeczywistoscia i wkrotce go w kaftanie wywiozą na dniach sie moze potwierdzic, mnie osobiscie Bednarz zaczyna przerazac, nie chcialbym go spotkac w ciemnej uliczce, on ma cos z glową. |
Mało karnetów sprzedaliśmy, bo w trakcie sezonu wprowadzaliśmy nowy system sprzedaży, ot cała logika łysego.
|
Ale o czym jest w ogóle ta dyskusja? Gdyby Jackowi zależało na dobru naszego klubu oraz na ratowaniu jego finansów, stanąłby na chuju, żeby system działał/nowa wersja została wprowadzona na tyle płynnie, żeby nie robić dwumiesięcznej przerwy, to naprawdę nie są jakieś wielkie wyzwania informatyczne, mamy XXI wiek i znając życie kilku gości z trzeciego roku Informatyki na AGH by sobie z tym poradziło w weekend, nie rezygnując z popychania koleżanek w czasie wolnym.
To jest po prostu kryminał, który jawnie dyskwalfikuje tego człowieka jako prezesa dużego bądź co bądź klubu. Każdy dzień zwłoki = straty finansowe dla klubu. Ja na miejscu właściciela nie czekał bym ani chwili z wyjebaniem pracownika, który naraża ten klub na straty. Ile osób przyjdzie na Piasta ? 1000 ? Dla nas to oczywiście dobrze, bo pokażemy jak bardzo to jest tragikomiczne, ale dla Pana Jacka to przecież czysta kompromitacja. |
Niech sobie robi łysy buc nawet 2 tygodnie przerwy w działaniu systemu i braki możliwości kupna karnetu.
.... mnie obchodzi sprzedaż. Jak chce mieć pełny stadion to niech przywiezie sobie kolegów z komendy i wizualnie sukces w tv będzie. Gość mi pluje w twarz,a ja za ciężko zarobione pieniądzę będę mu karnet kupował ? buehehehe Za to z chęcią kupię karnet,ale TS. |
Cytat:
Cytat:
Edit: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Pan u góry widzę znawca wszechobecny.
Primo, wdrożenie nowego systemu sprzedaży, a tym bardziej sama aktualizacja nie trwa miesiąc, jak nie wierzysz idź na AGH i popytaj- wyśmieją Cię jak powiesz ile trwa to w klubie (chyba, że bednarz przekracza wszelkie granice i sam pisze wszystko od podstaw :D ) Cytat:
PS: Dla was i tak to bez znaczenia kto zajmuje się sprzedażą.... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Czyli reasumując, ta sama firma, ten sam system, jedynie w nowszej wersji. Faktycznie nie wygląda to dobrze. Cytat:
|
A może zacznijmy od początku...
Dla kogo jest ta zmiana systemu?? Na dzień dzisiejszy wystarczy posadzic Jacka w budce,zatrudnic mu paru naganiaczy i może cos sprzeda... |
Cytat:
Tak jak wspomniał Kocur - nie masz pojęcia o czym piszesz. Taka sytuacja jest praktycznie niemożliwa. Decyzja musiała być ze strony Wisły. Cytat:
Nikt normalny nie pozwoli sobie, żeby wdrożenie zakłóciło mu funkcjonowanie firmy. Masz dev, masz prod, przesiadasz się z jednego na drugie PO ZAKOŃCZENIU WDROŻENIA (w bardzo dużym skrócie). Uwierz mi, mam za sobą wdrożenia w kilkunastu korporacjach - w bankach, wydawnictwach, towarzystwach ubezpieczeniowych etc. Skala projektów nieporównywalna z jakimś śmiesznych systemem sprzedaży biletów (który sam, od zera wyskrobałbym w miesiąc, albo mniej). To co próbujesz tutaj wciskać jest żałosne dla kogokolwiek zorientowanego w temacie. Po prostu skończ. Nie mam żadnych wątpliwości, że wdrożenie to tylko alibi i przykrywka. Jeżeli tak nie jest, to Jacuś powinien wylecieć na ryj za niegospodarność za robienie tego przed samą sprzedażą karnetów. Akurat w tej kwestii jestem specjalistą i mam doświadczenie, a Ty ewidentnie nie. Czytajcie dopóki jest w niezmienionej formie, bo mam osobistego cenzora leczącego na forum kompleksy :D P.S. FraMat - jak Cie bolą cztery litery, to pisz na priv. ----- tak to sobie tłumacz FraMat |
Cytat:
Bo to może być kluczowe i tu możemy się zgodzić. Cytat:
Ergo: Czy jak za tydzień strona logowania (https://bilety.wisla.krakow.pl/login.dhtml ) zmieni swoją wersję upadnie teza o 'przykrywce'? P.S. Cytat:
|
Cytat:
Co ma strona logowania, co ma w ogóle aktualizacja systemu do miesięcznej przerwy w funkcjonowaniu!? W okresie sprzedaży karnetów!? Jesteś w stanie odpowiedzieć, czy po prostu piszesz aby pisać? Nie przykryjesz swojej ignorancji (która poraża), bo akurat na tym forum jest dwóch gości którzy zajmują się tym zawodowo. Napiszę jeszcze raz, najprościej jak się da: opisana sytuacja to bzdura, nigdzie nie robi się takich wdrożeń. Nie w tak banalnych systemach. Nie ma absolutnie żadnych przesłanek zmuszających do wyłączania starego systemu na miesiąc, żeby wdrożyć nowy (pomijając jakieś szkodliwe błędy bezpieczeństwa lub w działaniu aplikacji). Nie przy malutkiej aplikacyjce do sprzedaży biletów. U mnie na studiach pisaliśmy takie w dwuosobowych grupach jako zaliczenie na zajęcia. W kilka dni (znaczy - oficjalnie przez cały semestr, ale siadało się zwykle na dwa dni przed zaliczeniem :D). To jest bzdura. Po prostu. Jeżeli twierdzisz inaczej, to napisz wprost: we wdrożeniu ilu systemów informatycznych brałeś udział - jako kierownik tester, programista etc. Oboje wiemy, że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Będziesz się bez sensu produkował, to ktoś Cię wreszcie zmiażdży merytorycznie. Chyba że jesteś w stanie podać powody wymuszające wyłączenie systemu na miesiąc, w czasie sprzedaży karnetów. Zakładając nawet, że potrzebna byłaby migracja bazy, czy migracja danych na inną bazę - przy takiej ilości danych to jest godzina, dwie, może cztery. Pracuję przy projektach ETL, produkcyjnie pracowałem z Oracle, MSSQL, Postgre. Piszę z doświadczenia. Realnie - wystarczy (GÓRA) kilka, kilkanaście godzin. I zaczynasz robić to około północy, kończysz po południu dnia następnego. Support to już coś zupełnie innego, ale skąd miałbyś to wiedzieć? Mówię: sprawdzam. Wykaż się wiedzą w temacie. Próby podpierania się wikipedią skończą się źle, więc jeżeli nie wiesz o czym piszesz, to po prostu sobie odpuść. Cytat:
....a, jak to forum nisko upadło. |
Cytat:
GJ. to nie koles z pierwszej lapanki i zazwyczaj mial sprawdzone info, w tym dotyczacych struktur SA do ktorych ma swoje dojscie. |
Cytat:
Lukasz to imię męskie. Czyżby wolfy była babą? |
Czy to nie ty framacie pisałeś wczoraj do wolfy'iego, że usuwasz jego posty bo urządza sobie prywatne wycieczki? To jak nazwać to co ty robisz i jak rozwalasz temat? Moderator... od siedmiu boleści
|
Cytat:
Wylecieć to powinien prezes, który w takim klubie sprzedaż biletów opierałby na aplikacyjke studentów, którą zrobili na zaliczenie. |
Cytat:
Pełnię kierownicze stanowisko. Zarabiam wielokrotność średniej krajowej. Netto. Nie wiem o czym bredzisz, ale lepiej daj sobie spokój. To co powyżej jest jedynie stwierdzeniem moich kompetencji i pozycji zawodowej. Uwierz - wiem o czym piszę. To jest mój zawód. Nie tylko wyuczony, pracuje w nim już kilka lat. Z sukcesami. |
Przestanmy pieprzyc...
Żaden normalnie zarzadzajacy się klub nie zrobi czegos takiego na dwa tygodnie przed liga...no chyba ze ma jebnietego prezesa który traktuje sobie Wisłe jak swoja wlasnosc.... A Wy go dalej kochajcie ....macie nasrane do lbow konkretnie.... |
Cytat:
Choćby nawet chcieli zrobić wdrożenie, to nie rozumiem czemu wiąże się ono z wyłączeniem systemu. Wyobrażasz sobie, żeby jakaś firma przestała pracować na czas wdrożenia? Na miesiąc? Dwa? Pół roku? To jest jakaś abstrakcja... Dlatego wspomniał o tym Kocur. On też się na tym zna. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gadasz waść jak typowy dyrektor. Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl