![]() |
Cytat:
Z tego co znalazłem to 26.02.2010 |
cos na noc z nba ? :P
|
Genk, jednak siadł, a już myślałem, że nie dadzą rady. Jeszcze tylko Justynka 1-3 i będzie ok. Co panowie na jutro proponujecie? :-)
|
Cytat:
Na noc 1 tercje na Czechów i Finów oraz Charlotte-Cleveland 2 w NBA |
Newcastle United - Preston North End 1 1,50
NEC Nijmegen - FC Groningen 1 2,40 Kilmarnock FC - St. Mirren 1 1,95 Moim zdaniem najciekawsze propozycje na jutro. Dorzucić jeszcze można: Borussia Dortmund - Hannover 1 1,40 Deportivo La Coruna - CD Xerez 1 1,50 Troszkę razi w oczy, że sami gospodarze:D |
Cytat:
Masakra. Też Genk + totalnie fuksiarskie 2-1 La Havre uratowało mi dziś dupę. Na dziś Pelicans z Ilves na przełamanie:lol: - Mecz outsiderów - gospodarze mają jeszcze szanse na awans do czołowej 10tki - goście praktycznie nie - byle nie skończyło się 0-6;) |
Ja po wczorajszym fuksie z Genk (wyszedłem z psem przy stanie 0-1 w****iony na maxa, ale wróciłem i szok :D ), wypłaciłem prawie całą kasę, bo grałem to va banque i miałem depresję straszną przy tym 0-1. Postanowiłem nie kusić losu, wypłaciłem i zostawiłem sobie 30. 20 przejebałem w nocy na nba :lol: a 10 zainwestowałem dziś w długi kupon:
Cytat:
|
Ja na dziś takie coś:
La Coruna-Xerez 1 Guimaraes-Leixoes 1 St. Etienne-Montpellier 1 kurs 4,98 zagrane za 25 zł |
Cardiff - Barnsley 1
Newcastle - Preston 1 Waregem - Roeselare 1 Deportivo - Xerez 1 Betis - Albacete 1 za 27zł do wygrania 207.20 ...grubo weszło :D I jako, że ostatnio mam złą passe to trzeba ją przerwać... kupon rozpaczy :D Arsenal - Sunderland 1 Austria W. - Austria K. 1 Barcelona - Santander 1 Basel - Aarau 1 za 23zł do wygrania aż 40 ;) |
nie ruszałem Diabłów, HSV i Bayernu więc myślałem że dalsza część dnia będzie udana dla faworytów.. Newcastle jak zwykle siadło ale Leeds to jakieś skaranie boskie- drugi mecz pod rząd przegrywają na Elland Road i z czym oni chcą do Championship?
|
Cytat:
Jak odradzacie Napoli to może zagram na Fiorentine. Jednak mam takie przeczucie, że Napoli to wygra. Po remisie Interu można się jeszcze skusić na Milan, Rome czy Juve. |
U mnie dziś - klęska po całości niestety.Przysłowiowy **** w dupę dla żałosnej Steauy - jakoś nie chcę mi się wierzyć by ten mecz był czysty.
Szacun dla Murinio - co prawda wtopiłem na nim 100(postawiłem na Sampdorię po 2 czerwieni dla Interu), ale ten koleś jest niezniszczalny - to już chyba sto pięćdziesiąty któryś mecz ligowy u siebie - którego nie przegrał |
Na dzis tripel :
Psv z handi -1 Ajax 1 Aran Pineto - Acqua Paradiso Gabeca Montichiari -1,5 seta P.S Wie ktos z Was kiedy startuje liga estońska ? |
Dziś ostatni raz daje na kupon więcej niż 3 mecze...:)
Aston Villa - Burnley 1 Marsylia - Nancy 1 Bilbao - Tenerife 1 Real M. - Villareal 1 Palermo - Lazio 1 Roma - Catania 1 za 20 do wygrania 211 |
wlasnie powiedzcie mi w okolicy nie mam zadnych zakladów gdzie mógbym typować
jakie strony polecacie? |
to nie ten temat, ale ja polecam najbardziej bet365 (swietne live) i betsson, nie polecam bwin.
co do typow, mam juz kupony po 4 typy kazdy, na ktorych weszły juz po dwa, pozostały mi Aston Villa i Bilbao na jednym, Marsylia i Roma na drugim, jak to wejdzie to naprawde bedzie dobrze, wtedy moze cos zagram jeszcze na Real za wieksza stawke |
Aston Villa - Burnley 1
Marsylia - Nancy 1 Bilbao - Tenerife 1 za 70 do wygrania 208 |
Hearts-Hamilton 1
Murcia-Numancia 1 Bala Town-Llanelli 2 za 25 zł do wygrania 160 zł Bari-Milan 2 Como-Alessandria 1 Paok-Panathinaikos X za 15 zł do wygrania 205 zł |
Cytat:
|
Zna ktoś może wynik przełożonego meczu w 2 lidze Holenderskiej: Cambuur - Top Oss ? z góry dzięki
a co dziś to puściłem taki: Cagilari - Parma 1 - siadło AS Roma - Catania 1 - siadło Aston Villa - Burnley 1 - siadło FC Porto - Braga 1 kurs 1,85 Rosja - Czechy 1 kurs 1,75 zobaczymy jak to będzie ;-) |
Macie jakieś pewne typy na jutro? Bo niestety 100zl w plecy przez Osasune a pasowałoby chociaż część odrobić przed LM i LE:/
|
Na jutro to najrozsądniej chyba takie coś:
Valencia 1 Anorthosis 1 Fenerbahce 1 To spotkanie dziś odwołane z walijskiej,policzą po kursie 1.0? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myśle jeszcze aby dziś zagrać Milan i Porto Widze, że niedziela dała zarobić :) edit zagrałem delikatnie: Bari - Milan 2 Porto - Sporting 1 Rennes - Lille obie strzelą Kanada - USA powyżej 5,5 |
Real też powinien wygrać;)
|
Cytat:
Cytat:
Estudiantes - Huracan 1 (1.70) Odwołane mecze większość buków liczy po 1.00 jeśli nie zostaną rozegrane do 3 dni po pierwszym terminie. |
to nawet jak policzą po kursie 1.0 to i tak na plus dzisiejszy dzień:)
Rocco, Małkin dziś szaleje :P |
Real pieknie,udalo sie odrobic straty i na 0 dzis ;/
Gra ktos z Was kursy w okolicach 1.03-1.10 max live ? Chodzi mi o obstawianie live wiekszych kwot po takich kursach,wiadomo liczba bramek itp itd Ja z ciekawosci,przed rozpoczęciem takiego grania na poważnie zacząłem grać na betsafe live i założyłem sobie,że jeżeli dojde do 30 zakładów wygranych pod rząd to zaczne. Jak na razie jest 23,wiec jeszcze 7 i gramy.. Wiadomo ktoś może napisac,ze przy stawce 1000,wygrywamy tylko 40 czy 50zł ,a mozemy stracic wszystko.Ale to taka technika skalpowania ,po 3-4 zaklady dziennie max i idzie sie do przodu. Jakas Wasza opinia ? |
ja uważam że nie ma sensu taka gra, podałeś przykład że za 1000zł stawiasz i wygrywasz ok. 50 zł. W przypadku przegrania takiej sumy musisz trafić ok. 20 kuponów co nie zawsze musi być takie łatwe i oczywiste. Mimo wszystko ja bym odradzał ale może ktoś tak gra i mu wychodzi :)
|
Master ja pewnie w koncu sie skusze grac w ten sposob to opisze swoje wrazenia ;)
No racja,ale tak jak w giełdzie,im wiekszy kapitał tym mniejsze ryzyko,w bukmacherce jest podobnie. Ci co graja za 10 zl,puszczaja kupon z 5 czy 7 zakladami i łudzą sie,ze byc moze im wejdzie.Inny puszcza kupon za 2000 zł z ako 1.3,tez liczy na szczescie ale ma znacznie wieksze szanse,zeby wygrac. Tak czy siak,w najblizszym badz dalszym czasie opisze swoje wrazenia z tego systemu. |
Cytat:
Nie wiem czy nie lepszym wyjściem są single po 1.1-1.3, tyle że pewnie z max 2, 3 w tygodniu - bardzo dobrze przemyślane(bo wiadomo że współczynniki nie są często wyznacznikiem łatwości/trudności trafienia). Pewnie też trzeba by odrzucić piłkę bo w niej przypadki są stosunkowo często. Ale próbuj i zdawaj relację;) ps Dziś przy dużej dozie szczęścia odkułem wczorajsze niepowodzenia ale do pełni szczęścia potrzebuje jeszcze jednego meczu:> |
Cytat:
|
Mam pytanie - koleś popłynął 7000zł na pokerze i trochę na meczach. Teraz chce zagrać 7000zł na bwin na dwa mecze o kursach ok. 1,5 = 2,0...żeby wyjść na zero i kończy z hazardem:) Czy w bwin jest możliwość zagrania takiej kwoty na dwa mecze i nie bedzie problemów z wypłatą?
|
Oczywiscie,ze jest ;) Jeśli tylko ma prawdziwe konto/skan dowodu to bez problemu wyplaca :) Moga mu nalozyc limit jak ich mocno ogra,ale wyplacic wyplaci ;)
Daja'n to sie ciesze,ze jest jeszcze ktos kto w ten sposob gra. Over 0,5 tez fajna sprawa,do tego undery 4,5 i 3,5 w polowie meczu i w trakcie ;) |
Bez obrazy, ale jezeli komus taki sposob grania przynosi wiekszy zysk niz kupony, to musial byc raczej slaby w typowaniu do tych kuponow. Mozna zarobic duzo wiecej stawiając na single po normalnych kursach, niz bawic sie w ryzykowanie 1000 zł na kurs 1,01. Dla mnie to troche parodia, bo jak cos nie wejdzie to jest sie tylko i wylacznie w plecy. A jak dasz 10 singli po 100 zł to spokojnie jestes do przodu i to całkiem sporo.
|
El'kabat i Daja'n - ekstremalne macie to podejście do bukmacherki :-)
Ja już jakiś czas stosuję pewną strategię, o której opowiadał mi kiedyś kumpel. Zasada jest prosta. Gram generalnie duble i trójki, czasem 4,5 zdarzeń dla zabawy albo jakieś systemy firmowe. To co wpadnie to ok - jest na plus. Ale jeżeli zdarzy się, że jakiś kupon popsuje mi np. jeden zespół, to gram w nastepnym meczu tą drużyne dobierając stawkę do kursu, tak aby zwróciło mi się to co straciłem przez tą drużynę. Dla przykładu: W ten weekend wtopiłem 30 zł na jednym dublu przez Zaragossę i 20 zł w jednej trójce przez Rapid Wiedeń. Tak więc, w przyszłej kolejce zagram dwa single - dam w meczu Getafe-Zaragossa 7zł na 2 po kursie 4,30 i na Rapid w meczu z Salzburgiem 9 zł, kurs 2,35. Oczywiście na dublach i trójkach jakie zagram nie będę grał tych meczów, na Zaragossie i Rapidzie po prostu spróbuje się odkuć, żeby nie były mi nic "winne". Jeżeli te drużyny znowu nie wygrają to doliczam te 7 i 9 zeta do tego co już mi "wiszą" i w następnym tygodniu znowu tak dobieram stawkę do kursu na te zespoły, żeby wyjść na prostą. W teorii taka strategia gry zawsze daje zysk, w praktyce - można zwątpić, kiedy drużyna ma serię bez zwycięstwa (Juve) :lol:. Generalnie odgrywając się na zespołach należy unikać gry na outsajderów ligowych (tendencja do dłuuugich serii bez zwycięstwa) i na tych, na których zawsze są małe kursy (Barca, Real, Chelsea). Nie wiem, pewnie to nic odkrywczego, taka gra, ale polecam stosować tą zasadę. Bo jak pisałem na dłuższą metę - to co stracisz to prędzej czy później odrobisz grając single, a to co wpadnie w dublu, trójce itp to czysty zysk. |
Skoki,drużynówka:
Finlandia - Polska kurs: 1,97 licze na błysk Orłów :D |
Rocco,to mnie tym zainspirowałeś i poszedł typ na:
Polska-Słowenia 1 1,62 i drugi kupon solo: Kaiserslautern-St Pauli 1 2,3 |
Już druga osoba z tym typem. W Finlandii nie skacze Ahonen podobno, więc zwycięstwo (z Finami oczywiście) naszych orłów wydaje się możliwe.
|
Cytat:
|
Cytat:
O wiele lepszym rozwiazaniem do twojego systemu gry (dwa - trzy zdarzenia na kupon) byloby granie kontrami. Przynajmniej ja to tak nazywam i tak robie. Najczesciej gram single, ale jak postawie cos z 3 czy 4 zdarzeniami na kupon to potem pilnuje wyniku. Przyklad mojego kuponu z tego weekendu: Wydarzenie Kurs Data 1. Aston Villa - Burnley 1.40 Stawiasz na:1 Wynik: (5-2) 2. Genoa - Udinese 1.90 Stawiasz na:1 Wynik: (3-0) 3. Deportivo La Coruña - Xerez 1.52 Stawiasz na:1 Wynik: (2-1) 4. Ath. Bilbao - Tenerife 1.70 Stawiasz na:1 Wynik: (4-1) AKO 6.87, postawilem za 15 zł. I tak, pierwszy mecz Deportivo z Xerez, bylo juz 2:0 po 7 minutach, wiec nic nie stawialem, bo nie wierzylem ze Xerez moze cos ugrac. Potem mecz Genoa - Udinese - przy wyniku 2:0 dalem X2 na Udinese za 1 zł. Kurs był juz na tyle wysoki, ze gdyby Udinese zremisowalo to zwrocilaby mi sie wlasciwie cala stawka. Kolejny mecz Villa - Burnley - tu zaczelo sie od 0:1, ale potem przy 2:1 kurs na Burnley znow byl wysoki, wiec znowu za 1zł zagralem X2. No i byla sytuacja ze weszły mi 3 mecze z 4, mozliwy zysk z tego kuponu to było 88 zł (minus te 2 zł ktore postawilem na X2) wiec postawilem za 8 zł na X2 teneryfe przed meczem. Jakikolwiek wynik by nie padl , bylbym albo na plus. albo na zero. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl