![]() |
Napierdalać na TS, szydzić, wymyślać, zarzucać mataczenie... a jak nie sprawdzą się brednie, które pisał jeden z drugim, to "cała Wisła zawsze razem"? Chyba was za przeproszeniem pojebało. Już raz przerabialiśmy to za Bednarza. Pamiętam, kto był razem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1.Richelieu mówił "Boże,strzeż mnie od przyjaciół,z wrogami poradzę sobie sam ".
2.To jak TS obecnie radzi sobie z długami Cupiała,zasługuje na choćby wizytę prezes Wisły w canal+.To nie tylko precedens w Polsce ale i w Europie,gdy kibice i TS potrafili tak pięknie, z twarzą naszej prezes wyprowadzić klub na prostą. Ale zamiast szacunku,prezes i Wisła spotyka się wyłącznie z medialną obstrukcją i zamachami a nawet telefonikowym chamstwem. 3.Punkt jeden nie ma nic wspólnego z punktem 2. |
|
Cytat:
Cytat:
|
Szukacie cholera wie jakiego wytłumaczenia, a całkiem możliwe, że jest najbardziej prozaiczne na świecie i ściśle związane z naszym forum i to nawet tym wątkiem:
1. Cytat:
2. Cytat:
Panie i Panowie, nie oszukujmy się, to my doprowadziliśmy do tej sytuacji, to na potrzeby naszych dyskusji i chęci udowodnienia, że TS źle zarządza Wisłą pan Dominik123 uruchomił całą procedurę "audytu" :P Bo przecież już wiemy, że chodziło tylko o dostęp do danych... |
Cytat:
|
A co jest w Raszynie? : )
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Hahaha
*10 znaków |
z tematu o pracownikach
Cytat:
ważniejsze jest to aby odpowiedział czyim człowiekiem jest on sam w tej całej układance jak również zastanawiam się jak on trafił do klubu. |
https://mobile.twitter.com/MateuszKaro/media/grid?idx=0
Chcieli kupić klub sportowy TS Wisła. Co za ....a amatorzy :lol: |
Cytat:
Twierdzisz, że on ma coś z tym wspólnego? Czy mówimy o ''WisłaFan123''? |
Cytat:
A dwa plus dwa zawsze daje cztery. Póki co różnica między Nią a Juszczykiem jest taka jak między Dużym Fiatem a Mercedesem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A Miga lyknal jak amator a potem zarazil innych.
|
Ja chciałem tylko zasygnalizować, że tam jest mowa o pełnomocnictwie notarialnym, tyle że samego pełnomocnictwa nie ma :) Innymi słowy, jest to nadal gołosłowne twierdzenie :) Pewnie dlatego TF wstrzymało się z publikacją oświadczenia, czekając aż dosłane będzie pełnomocnictwo. Najwyraźniej nie zostało :)
|
Może myśleli, że pełnomocnictwo notarialne tym się różni od zwykłego, że trzeba napisać: udzielam pełnomocnictwa notarialnego : )
Dobry kabaret: "potwierdzam notarialne udzielenie pełnomocnictwa na złożenie oferty w imieniu podmiotu nieistniejącego na zakup podmiotu niezbywalnego pod warunkiem dokonania audytu". Chory sen pijanego idioty. |
dzięki wszystkim za ciśnięcie tego tematu- miałem problemy z kontem i tony moich już nieaktualnych szczęśliwie myśli nie mogły się opublikować.
Wydaje mi się, że z całej sprawy TS może wyjść wzmocniony i z lepszą reputacją która nie była i nie jest najsilniejsza. Informacje inwestora o "pogróżkach" to świetne marketingowe zagranie z ich punktu widzenia, które mogło wybrzmieć mocniej - to każe się zastanowić kto, dlaczego i po co, bo chyba nie przez przypadek |
Cytat:
Cytat:
To miał być w mojej ocenie taki Blitzkrieg gdzie nikt się nie zorientuje o co biega. Ostatni możliwy termin złożenia oferty, TS zaskoczony, niektórzy kibice w euforii+presja na sprzedanie, dziennikarze podkręcający, że to dobry interes, do tego 16mln dla TS (jak nie wezmą tzn ze trzymają się stołkóe i ogólnie jebanie rządzących w mediach) , 80mln na start (przejęcie (40)+długi (20)+inwestycje (20), nic tylko podpisywać, no ale się rypło :D PS: ciebie też dawno tu nie widziałem :) |
tylko po co im był a Wisła ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli ???????
Pranie brudnych pieniędzy ? ale Wisła do tego nie jest dobra. Mimo wszystko za bardzo na świeczniku |
Racjonalnie ciężką znaleźć odpowiedź - pralnia pieniędzy? Owszem - ale czemu kupowana za "czystą" kasę i to aż 40 mln pln? To się kupy nie trzyma. Taniej byłoby kupić inny klub jako pralnię.
Chęć zbudowania wielkiego klubu który już ma stadion? To czemu nie Śląsk. Albo zamiast płacić TF i TS łącznie 40 mln czemu nie poczekać i kupić tylko od samego TS sporo taniej. Nie jest to odkrywcze ale wg mnie chęć nabycia Wisły to była zasłona. Prędzej uwierzę że jakiś sympatyk parchów podrzucił ten pomysł coby pognębić Wisłę i Wiślaków niż była to racjonalna chęć nabycia klubu. Audyt? Zemsta? Też bardziej racjonalnie brzmi niż nabycie klubu... |
Ogryzek ja nie wykluczam żadnej z tych wersji które podałeś. Bez względu jednak czy chodzi o nabycie, zemstę,audyt to w mojejj ocenie sprawa nie kończy się na Kasztelancu. duża część z nas uznała po publikacji nazwiska że to koniec.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl