![]() |
No więc drodzy zaglądający tu kibice Amiki: wygląda na to że będzie mieć tego majstra. Jeśli tylko Franzowi uda się do czerwca utrzymać ten poziom przygotowania fizycznego jaki macie obecnie to nikt waszych kopaczy w drodze do mistrzostwa już nie zatrzyma.
Problemy mogą być tylko dwa: dołek fizyczny w drugiej części sezonu i kontuzje podstawowych zawodników (bo ławkę to macie króciutką). Ale wspomnicie te słowa w sierpniu: jeśli nie opchniecie swoich gwiazd w lecie to w następnym sezonie będziecie mieć szpital (wiemy w Krakowie co nieco o metodach treningowych Franza). I nie będzie żadnych pucharów (o LM nie wspominając) ani majstra w następnym sezonie. Będzie za to tak zwane lizanie ran po mistrzostwie (zdobytym przez Franza). Macie jeszcze tyle do nauczenia się.... |
Dzisiaj Szymek w radio Biała Gwiazda ,mówił że nawet Smuda w tych czasach sugeruje się pewnymi wskaźnikami,jeśli on nie ma komputera,to ma go zawsze kto inny ....
Typowanie mistrza w tej chwili to mimo wszystko wróżenie z fusów . Ja osobiście liczę że Wisełka już grając z Polonią W przebudzi się,wskoczy na ten wyższy bieg i tak dojedzie do mety,szczególnie ze terminarz jest ciekawy dla Wisły. Dzisiejszy mecz nie jest jakimś wielkim wskaźnikiem ente plus czy minus dla Wisły i dla Lecha ,poza tym że Lech jest bliżej następnej rundy PP . |
,,Wisła to już inny zespół, jedziemy wygrać!,,
Cytat:
|
Cytat:
|
www.goool.pl/main.php?id=18025
Poziom głupoty przekracza wszelkie dopuszczalne stężenia. Wierzyć się nie chce. Gość kilka razy kopnął prosto piłkę, poderwał laskę Kłosowi, Benhałer powiedział że to talent a poza tym.... |
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
HAHA sory ale musiałem, nie no poprzewracało im się w głowach :P |
Rozumiem że chodzi ci o portal tuttomercatoweb.com :P ?
|
Milan tnie koszty o 30%, Chelsea mówi że kupi tylko wtedy, gdy sprzeda kilku graczy za odpowiednie pieniądze. Feynoord, który ponoć jest "zainteresowany" ma kłopoty finansowe. W zasadzie trudno mówić o zachodniej lidze, w której większość klubów nie jest dotknięta kryzysem finansowym.
8 mln € to można wydać na młodzieżowego reprezentanta Brazylii. Za tyle to chyba poszedł Renato Augusto do Leverkusen. Ale rok temu, jak sytuacja była zupełnie inna. Za Lewandowskiego zachodni klub nie zechce dać więcej niż 2 mln €. Chyba że chodzi o Machester City... |
No powiem wam że podoba mi się jak Cracovia wychodzi z kontrą- co najmniej czterech piłkarzy biegnie do ataku. W dwóch meczach Wisły niestety tego nie widziałem. (Aktualnie Łks-Ksc 1:2)
|
nie chodzi mi o kosmiczną cenę 8 mln euro, sory ale tyle to zaoferuje ktoś za paru graczy Amiki a nie Lewandowskiego
|
no tak,ale nie wymyśliły tej ceny polskie media tylko ten portal(przynajmniej na niego się podają) .
Tylko to chciałem aby zauważyć ,zapewne ty czytałeś ,jednak czasami ludziska lubią trzepać bez rozmysłu pod manierę . |
naprawdę ciekawy ten mecz w Łodzi, trzecia bramka dla Craxy to wręcz koronkowa robota.
Sprawa prosta: mogą oni, no to muszą i nasi :) |
Sedzia teraz ladnie przekrecil ŁKS. Czerwien i wolny/karny
|
Cytat:
|
czasem nie nasz Andrzej Iwan jako pomocnik komentatora? Trochę na humor sobie chyba chłop dziabnął :)
|
88 minuta ŁKS- pejsy 3-3
|
Cytat:
3-3 :D W sumie dobry mecz |
Na meczu Cracovii to jaja jak berety są . Widać że że ktoś pomylił przelew i na na konto sędziego co nie co spłynęło taki mały cash flow :D
Ale tak poważniej to nawet 2 outsaiderów potrafi "zrobić " całkiem ładny mecz. Licze że o 20.00 tez będzie można oglądnąć bez zgrzytów Arka-górnik a a jutro wreszcie zobaczymy na to na co czekamy od bardzooo dawna. 3:3 |
Cytat:
EDIT : YES YES YES :D Zasluzyli sobie na to zwyciestwo :p |
4-3 !!!! Vahan :D
|
LOL :D
masakra ten mecz :D Lekki spalony byl. Co sedzia zabral to teraz dal... :P Wszystkie bramki dla ŁKSu to padaly po gornych pilkach :D |
No to starozakonni mają emocje, swoją droga 7 bramek na początek kolejki i nie zły mecz.
|
Oby wszystkie mecze w tej kolejce obfitowały w taką ilość bramek :D
Oczywiście przegrana Cracovii cieszy :D |
Panowie ten mecz zmiażdżył wszystkie poprzednie!! :-)
PS: A ja postawiłem że w 2 połowie będzie więcej bramek. HEHE |
Hahaha nie lubię kolesia ale pokuszę się o cytat "Yes yes yes mamy..porażkę " :D
Mecz dobry nawet sam podskoczyłem na 4 gola :D Widać że Płatek ustawił Cracovię , natomiast ŁKS nieźle "jedzie" w tej rundzie -. Wygrana z Odra na wyjeździe teraz wygrana po emocjonującym meczu . Zdobyli narazie pulę. Walka o mistrza jest zazarta ale o utrzymanie może być jeszcze twardsza , w końcu więcej kandydatów :D |
Wynik w Łodzi baaardzoo dobry ! Mała rzecz, a cieszy ! Oby tak dalej :)
|
Nie myslałem że się będę interesował meczem starozakonnych , a tu prosze , jaki "hiczkok", pecha mieli, bramka ze spalonego, 3 gole na wyjeździe strzelili i do domu na tarczy .
Po tak FRAJERSKO przegranym meczu droga do domu będzie dłuuuga. No i jeden kupon mi nie weszedł , to jest większy problem :D |
Płatek robi dobrą robotę - formacje grają blisko siebie, ładnie wychodzą do kontr...no walka o utrzymanie będzie pasjonująca
|
Ślusarski widać że coś gra w ataku
szkoda że Moskała na ławie bo by nic nie strzelili..... |
Dawno mi tak bebechów od śmiechu nie rozwaliło.
2 połowa to jeden wielki cyrk. Szkoda że tak szybko się skończyło bo ubaw był po pachy. Cieszy natomiast wynik :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl