![]() |
Pomijając fakt że niektórzy budzą sie z ręką w d....cieszy kolejeczka 30 os, przynajmniej miedzy 11 a 14 popyt spory także ruch duzy a jak sie nie podoba to za 5 złoty do kauflanda na kałuzy..........
|
Cytat:
|
Przecież to było do przewidzenia, że bilety zejdą wcześniej niż zwykle... i nie zapominajmy o tym, że jest Ostatnia szansa na karnet! Nie wiem czy wejdzie się na G jeśli się ma karnet kupiony przed meczem ale na następne mecze na 100% :D
|
Takie pytanie:
Jakie dokumenty potrzebuje aby kupic bilet mamie i siostrze na sektor rodzinny ? Bardzo prosze o szybka odowiedz. |
Pesel. Chyba, że posiadają Karte Kibica to wystarczy samą kartę zabrać.
|
Imie nazwisko, PESEL mamy . A siostry legitymacje trzeba ? czy nic nie brac?
|
Lepiej weź, zależy na kogo trafisz, jeden będzie chciał legitke a drugi nie. :) I dane siostry też musisz mieć, bo jeden bilet kupujesz na jeden PESEL :)
|
Mecz z Jagą ktora jest slaba a nagle biletów juz nie ma ,chetni nawet ma forum piszą ze kupią ,kolejki w kasach itd.
Mecz z Ruchem czy Widzewem -firmami bardziej znanymi i przyciagajacymi a takiego zainteresowania nie ma,a bilety tańsze. I zrozum to kibiców . |
Donki lepiej weź legitymację.
|
Cytat:
Szacunek u kibiców wzbudza to, że Jaga została mistrzem jesieni. To też weź pod uwagę. A to, że teraz grają cienko to tylko powód do zadowolenia dla nas. |
od kiedy bedzie w koncu uruchomiona sprzedaz biletów on-line?
|
Klub poinformuje kiedy będzie taka możliwość, cierpliwości..
|
to sie ciągnie i ciągnie
|
I trzeba też mieć na myśli, że zgoda z Jagą była. Jakby nie patrzeć to też przyciąga. W sumie to bardzo dobrze,że bilety się bardzo szybko rozchodzą. Doping musi być! Trzeba pokazać Siłę ABG!
|
Byłem dziś po bilet koło godziny 11.30 stało w kolejce 36 osób bilet kupiłem po 30 minutach trzy otwarte kasy jak odchodziłem to w kolejce cały czas około 20 osób wygląda na to że będzie komplet
|
To nieźle, bo o 11 otwarli jedną kasę... Powoli się rozkręcają z otwieraniem :P
|
Ma ktoś sprzedać bilety na G?? dwa lub trzy lub cztery lub pięć????? nie wiem moze jakies z funclubow ktos sie wycofal albo jakos tak?
|
Ostatnie 3000 biletów na mecz z Jagiellonią!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_jagiellonia/ |
www.bilety.wisla.krakow.pl
patrz tu codziennie jak ruszy to zauważysz KRĘCIMY ZNAJOMYCH !!! 3000 biletów tylko zostało i będzie komplet :] |
coś mi się wydaje, że i w niedziele nie będzie kompletu. Bum na bilety minął, od wczoraj tylko 900 sztuk, kto miał kupić to kupił..
|
Jutro mają być piłkarze w strefie kibica, więc pójdzie pewnie więcej niż dzisiaj. Z resztą 2100 biletów zostało na 3 dni sprzedaży. Zejdą spokojnie moim zdaniem.
|
Cytat:
|
Czy klub podał oficjalne info ile było sprzedanych karnetów, bo z tego co widzę to chyba góra 10-11 tys. Skromniutko
|
Część ludzi kupi je po prostu w dzień wolny od pracy albo w dniu meczu. Nikt pracujący nie ma czasu ładować się w tygodniu na stadion po bilety. Wg mnie zostanie około 500 biletów na to spotkanie.
|
Spokojnie bilety powinny zejść. Dużo ludzi kupuje bilety przed samym meczem :)
|
Cytat:
15 tyś sprzedała Amika i jest to rekord Polski. Także to nie jest skromniutko, to jest bardzo dużo. To nie jest 11 tyś biletów, tylko 11 tyś karnetów, inaczej pisząc 11 tyś zadeklarowanych osób z zamiarem chodzenia na każdy mecz. To jak na Polską ligę jest b dobrą liczbą. Cytat:
|
Szybkie pytanko i prośba o szybką odpowiedź - czy do kupna biletu potrzebuję nowej karty kibica? Znajomy się obudził w ostatniej chwili...
DZIĘKI! |
Cytat:
10 znaków |
jeżeli miał wyrobioną nową kartę to tak
jeżeli jej w ogóle nie wyrabiał to nie potrzebuje wystarczy pesel |
1 bilet na G do sprzedania.
Tylko prosba jak juz idziesz na G to zaloz czerwona koszulke i dopinguj. Pisac na pw. Kto pierwszy ten lepszy EDIT: NIEAKTUALNE |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl