![]() |
Cytat:
|
jaki mam stosunek do Poznaniaków taki mam, ale z wynikiem 3-3 z Juventusem robi wrażenie i naprawdę, robią to , czego Wisła w niedalkiej przeszłosci w swych najlepszych latach nie potrafiła wykonać.
|
A mnie zastanawia co Lech/Amica zrobi z reklamami na koszulkach Juve gdy ci będą grali w Polsce, zaryzykują możliwość grzywny czy dadzą walkowera?
|
Tottenham też był słaby jak nigdy.
Skoro po wpadkach wiele rozpisujemy się o tym, że polska liga to dno... Polska liga wcale nie jest taka słaba :P |
Brawo Lech! Dobry mecz i kolejne pkt. do rankingu krajowego.
|
Ogólnie po bramce na 3:2 nie wierzyłem że Lech jest wstanie jeszcze coś wykombinować, Rudnevs oddał uderzenie życia.
Juve może nie w pełni formy, ale zaimponowali mi stałymi fragmentami gry. Dokładność Del Piero + wysocy skoczni zawodnicy i na tym dzisiaj opierała się gra Juventusu. My mieliśmy swoje 5 minut po 1:0 z Barceloną, Lech ma swoje, po remisie z Juve. |
Cytat:
|
Szacun .Gdyby nie Kotor i Maniek mogliby wygrać ale i tak jestem zaskoczony. Myślałem że Amica dostanie kilka brameczek do koła i pozamiatane a jednak ten sport jest nieprzewidywalny .
Cytat:
|
My za to mamy Żurawskiego i Riosa i żyjmy dalej, że Rios zrobił dobry drybling.....za to inni robią to co do napastnika należy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Przypomina mi się Norwegia Polska 2-3 i Portugalia Polska 2-2 Bebeto - mają Bet and Clica, a to zakazane zgodnie z tuskową ustawą hazardową. Ale o ile mnie pamięc nie myli to kiedyś Milan grał z Bayernem bez takiej reklamy, bo w Bawarii jest cos takiego zakazane - coś w ten deseń. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kotorowski po tym meczu to powinien bronić ale krzyża !
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Nie robmy z siebie nadetych bufonow. Zagrali bardzo dobry mecz, zasluzyli na ten punkt, na obecna chwile sa o wiele lepsi. Czas dziala na nasza korzysc, trzeba wierzyc w coraz lepsza gre i ze to my za rok bedziemy sie tak cieszyc. |
No,ładnie.Możemy pozazdrościć.
|
Cytat:
|
Nienawidzę ich, ale to jedyna drużyna, która w ostatnich latach gra regularnie w pucharach przy tym się nie kompromitując. A czasem nawet robiąc wynik ponad standard naszej ligi. I za to brawo. Tyle im trzeba oddać.
|
Poczekam jeszcze z godzine. Bedzie wiecej banow do rozdania dla "fanow polskiej pilki i rankingow".
Bylo proszone tysiac razy. Bylo apelowane dziesiec tysiecy razy. Bylo zakazywane milion razy. Teraz bedzie banowane skoro macie to w dupie, nie czytacie i nie stosujecie sie do ustalen. Bany beda do czasu odpadniecia Amiki z pucharow wiec modlcie sie ci ktorzy bany dostana zeby z grupy nie wyszli bo inaczej macie odpoczynek od forum do lutego :) Za dyskusje i komentarze odnosnie tej decyzji, ktora sami wymusliscie pare tygodni temu i ordynarnie ja teraza ignorujecie bany beda dwa razy dluzsze. Uznanie dla wyniku owszem, euforia - nie bedzie tutaj tolerowana bo oznacza to ze ktos pomylil strone internetowa. |
No i właśnie to mnie zastanawia czy zaryzykują grzywnę czy odpuszczą ten mecz
Cytat:
|
Cytat:
Nie prawdę. |
Widze ze znowu sie zaczyna...
Juve jest teraz w slabej formie, kazdy kto interesuje sie Serie A wie o co chodzi. Nie zmienia to jednak faktu ze Lech zagral kapitalny mecz, mimo ze w obronie sporo bledow ale Juve nie umialo z tego skorzystac. Gdyby Lech gral z takim zebem i zaangazowaniem w lidze, to mogliby zdemolowac wiekszosc zespolow. Meczu z Barcelona nie ma co porownywac bo to totalnie inna sytuacja. Ten wynik ma znaczenie w koncowym rozrachunku , tamten nie mial. Pytanie sie co robia kibice Legii na forum Wisly nadaje sie do Lapu Capu :) Nie wszedzie kolego jest kacik wzajemnej adoracji :) Brawo dla Lecha za gre do konca i ladny wynik. |
nie cierpię tych Kartoflarzy, ale kuźwa zazdroszczę im mądrego zarządu, który z głową buduje drużynę. Gdyby mieli solidnego, zagranicznego szkoleniowca, to w ekstraklasie na większość spotkań mogliby wystawiać drugi skład.
0 22 ma rację, tamten mecz z Barcą był już o pietruszkę. Owszem, zagraliśmy tego dnia kapitalnie, ale... no właśnie, ale nie zagraliśmy tak na Camp Nou. |
kreseq, sprawdź za oknem czy nie pada deszcz . . . co do meczu, manuel uwaźaj arboleda powinien dać sobie spokój z piłką.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Macie gdzies wszystkie bramki z tego meczu?
|
Rudnevs z całym szacunkiem to do Lewandowskiego trochę mu brakuje. Po prostu mu mecz wyszedł.
Lech niech gra, niech walczy dalej, niech nawet awansuje. Ważne, żeby w lidze był wypruty. |
Cytat:
Ja nie lubie Lecha ale gratuluje im dobrego meczu, walki do konca i wywiezionego punktu. Nie chce by wygrywali i pieli sie w gore, ale umiem docenic cos czego nie ma ani Wisla ani Legia w tej chwili. Chcialbym zeby spadli z ligi ale umiem docenic ze jako JEDYNI nie kompromituja sie w pucharach. Uwazam ze zyja w innym swiecie, media sie spuszczaja nad ich gra a Borek chyba ma kaplicze z koziolkami i herb Lecha wytatuowany na posladku, ale umiem zauwazyc ze kupili sensownego napastnika ktory nie kopie sie po czole. Moglbym wymieniac tak bez konca tylko po co ? Tak bardzo niektorzy nienawidza przeciwnika ze obiektywizmu nie ma w nich za grosz a kazda wygrana/sukces/punkt druzyny przeciwnej obsmiewaja jakby to ich druzyna byla lepsza. Troszke dystansu do swiata/siebie/klubow i wiecej realnej oceny meczu/sytuacji/gry. |
wynik robi wrażenie
a gra całkiem całkiem i przyjemna dla oka:-) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl