![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak się nazywa tytuł nuty która idzie po strzelonej bramce Wisły :) ?
|
dlaczego pod moim podpisem "życie bym dał" jest taki duży odstęp do końca ? jak to zlikwidować da się ?
|
Jaka jest najdłuższa linia autobusowa i tramwajowa w Krakowie?
|
|
1. Ile kosztuje 2 litry białej najtańszej farby? edit: akrylowa
2. Wysyłając smsy z Polski za granicę płacę więcej nie? |
Cytat:
2. Tak płacisz więcej |
jak powinno się iść ubranym do teatru ?
|
Cytat:
1. Jak się nazywa rejon/osiedle miejsca gdzie ciągnie się ul Igołomska w Hucie, wiecie ? |
Cytat:
|
Cytat:
Liczyłem na konkretną odp. ale i tak dzięki. |
czy przed niedzielną ślizgawką można naostrzyć łyżwy?? ewentualnie w jakiej cenie??
|
Ma ktoś z was gg na komórce i może podzielić się refleksjami? :) Mam telefon z Ery na kartę i zastanawiam się czy na tydzień nie zamówić sobie takiej usługi.
|
transmituje jakas strona internetowa dzisiejsze rozdanei oscarow ?
|
Cytat:
Poszukaj tu http://rozklady.komunikacja.krakow.p...kier=trasa&s=1 |
Cytat:
|
Czy Szymon Kołecki był kiedykolwiek zdyskwalifikowany za doping i jeżeli tak - to w którym roku?
|
Cytat:
Jak korzystasz dużo z gg..to oczywiscie.Nawet jeżeli mało korzystasz to też polecam bo kosztuje to grosze. |
Cytat:
Cytat:
Za to podczas Mistrzostw Europy w 2006 roku Kołecki po dyskwalifikacji Paszajewa zdobył złoty medal, ale to tak... w ramach ciekawostki :D |
Do kiedy mają zostać wysłane listy z FC na mecz z Polonią, do dziś ? czy następnej niedzieli?
|
Cytat:
|
Zna sie ktos na internecie satelitarnym?
Mam problem na wsi, bo: - neostrada tam nie dociera (nie ma linii telekomunikacyjnej i od kilku ladnych lat nie sa w stanie jej zrobic) - blueconnecty, playe, orange itd. lapia tylko edge i strasznie muli... - nie ma lanu, a radiowa jest bardzo slaba- jak modem... Znalazlem tylko x3mconnect i nie wiem czy to ich 200zl/m-c to duzo za satelitarny czy malo.... |
Dożo chyba tak mi się wydaje :<
|
wie ktoś ile kosztuje ściągniecie sim-locka z Iphona3g?
|
http://www.youtube.com/watch?v=NgJ_FzG1vV4
umialby ktos wyciac z tego sam bit tak zeby zrobic z niego dzwonek do tel w mp3? podbijam Dafi_91 mam ten kawałek na kompie ale chciałbym z niego wycic sam bit na dzwonek a nie umie tego zrobic |
Cytat:
2.W "Converts to" wybierz MP3 (Audio only) 3.Po skonwertowaniu sciagnij mp3 na kompa i zrób sobie dowolny dzwonek;) Pozdrawiam |
W jakiej TV zobacze Oskary?
|
z polskich to chyba tylko w canal+
|
http://www.justin.tv/lukaszewski27 tutaj live oskary po Polsku :P Pozdro
|
OK, C+ mam - oglądam. Ale tłumacz tragiczny :shock: tłumaczy co 10 słowo, a po angielsku nie można posłuchać, bo tak gada, że jednak zagłusza a i dźwięk słaby.
Jakaś TV pokazuje w oryginale? |
|
gdzie moge sciagnac programy:
Windows Installer 3.1 NET. Framework 2.0 Wszystkie linki ktore znalazlem nie dzialaja:/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam takie pytanie jak to jest z Allegro.
1 Ile płaci sie miesięcznie? 2 Czy jak wystawiam przedmiot to musze iles zapłacic, jesli tak to ile 3 Czy za cos jeszcze płace ? Wielkie dzieki trial |
Poborowi trafili do rezerwy
Wszyscy poborowi, którzy nie odbyli jeszcze zasadniczej służby wojskowej, zostali od dziś przeniesieni do rezerwy. Dotyczy to także studentów, którzy nie przeszli przeszkolenia wojskowego oraz osób, które nie odbyły służby w obronie cywilnej czy w formacjach uzbrojonych nie wchodzących w skład sił zbrojnych. Do rezerwy przeniesiono w sumie ponad milion Polaków - w tym tych, którzy nie stawiali się na wezwania WKU i zaliczali się do grupy tak zwanych "poszukiwanych". Przejście do rezerwy następuje z urzędu. Komendanci WKU na podstawie otrzymanych wytycznych umieszczą odpowiedni zapis w karcie ewidencyjnej każdego poborowego. Każda osoba, która stawi się do WKU z prośbą o potwierdzenie tego faktu, otrzyma odpowiedni wpis w swojej książeczce wojskowej oraz stosowne zaświadczenie. IAR, PH/18:40 onet.pl Był już ktoś po taki wpis? |
Cytat:
2. tak wystawiając przedmiot musisz zapłacić, ale to takie groszowe sprawy, drugi raz płacisz prowizję w momencie sprzedania tego przedmiotu. 3. za kupowanie nie płacisz żadnych dodatkowych opłat, jedynie w przypadkach, które napisałem wyżej. |
Cytat:
|
medyk:
jak masz Windows Movie Maker, to tak możesz przycinać pliki audio, zaznaczysz, zapiszesz a w telefonie bedzie jako pętla chyba? tylko trzeba to dokładnie zrobić |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl