Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1318)

63.5 Kg 01.07.2014 17:41

Trzezwe spojrzenie Głowackiego a nie bajki o podium...:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...stwo,id,t.html

master17 01.07.2014 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St Yabol (Post 1366596)
powiem tak, SKWK też jest mocne tylko w gębie. Siedzi jeden z drugim teraz za biurkiem i pisze artykuł, którego łysy i tak nie przeczyta, a nawet jeśli to będzie to miał w dupie i nadal będzie robił swoje.
Co to daje?
Takie przepychanki mogą trwać wiecznie :/
Jeśli są tak zwartą grupą za jaką się uważają to niech wyjdą na ulice żeby protestować bo sam bojkot meczów i wyzywanie łysego w innych meczach NIC NIE DA

... i juz widze tą fale krytyki

Bednarza może wywalić tylko góra, a zrobi tak jeśli nie będzie się zgadzało w kieszeni. Powiedz mi co Ci da wyjście na ulice w tym przypadku ? Kogo będzie obchodzić taka akcja patrząc co obecnie jest na stadionie ? Chyba, że masz na myśli aby mieli łysego poturbować :P

Ajronek 02.07.2014 08:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1366516)
Rzeczy dwie....

Finansowanie AP na poziomie kilku tys. miesiecznie to już jest jakas komedia...

Rzecz druga:
(...)
Prezes Lecha Karol Klimczak przyznał w ostatnim tygodniu, że wojewoda Florek, który już kilkakrotnie zamykał część lub cały obiekt przy ul. Bułgarskiej, powiedział mu, że jest możliwość dopuszczenia do użytku trzech trybun (bez tzw. "Kotła"). Warunkiem było zapewnienie przez KKS Lech, iż osoby zasiadające podczas spotkania z Ruchem w "Kotle", tym razem nie wejdą na stadion. Lech się nie zgodził.

- Przed upadkiem komunizmu zmuszano osoby wyjeżdżające na Zachód do podpisywania lojalek, w ramach których te osoby zobowiązywały się do "szpiegostwa". Dziś pan wojewoda stosuje ten sam mechanizm oferując w zamian "mniejsze zło" - mówił "Głosowi Wielkopolskiemu" prezes Klimczak.
(...)

Jacek wolal się poklepać po dupie z milicja i wojewoda...

http://www.lechpoznan.pl/news/inea,s...h#.U7O13_l_vN8

No i tak świetnie prezes Lecha na lizaniu dupy kibolom wyszedł...

serek.c2 02.07.2014 08:50

Od początku z takim obrotem sprawy się liczył... Tam prezes staje murem za wiernymi fanami, nie wchodzi w jakieś brudne gierki z marnymi politykierami. Jak widać prezes pyr ma jakiś system wartości, w przeciwieństwie do Ciebie...

aNouc 02.07.2014 09:11

Przy okazji pocisnal Bednarzowi, ktory rowniez zapraszal fanow do podpisywania podobnych lojalek..
nie wojewoda, nie milicja, tylko Bednarz.. ten to juz wyprzedzil swoimi pomyslami wszelkie zle systemowe
Pan prezes Lecha wytlumaczyl dlaczego "czesc" fanow Wisly nie wchodzi na stadion... nie mozemy sie na to godzic.

Ajronek 02.07.2014 09:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1366666)
Od początku z takim obrotem sprawy się liczył... Tam prezes staje murem za wiernymi fanami, nie wchodzi w jakieś brudne gierki z marnymi politykierami. Jak widać prezes pyr ma jakiś system wartości, w przeciwieństwie do Ciebie...

Jakiś system wartości - lizanie dupy kibolom, którzy plują na rodziny z dziećmi przychodzące na stadion... No proszę Cię. Działania pod publiczkę i narażanie klubu na straty finansowe.

Żeby nie było - nie zgadzam się z odpowiedzialnością zbiorową, mam w dupie wojewodów, którzy zamykają stadiony za race. Ale z szabelką na czołgi? Jakie to prawdziwie polskie i patriotyczne. Honorowe, moralne. Godne pochwały, nic tylko pomniki stawiać obrońcom wolności i prawości. Ludziom, którzy nie skrzywdzili by brata (przecież tylko szmata bije brata, fakt - plucie to nie bicie :P). Ludziom, którzy patriotyzmem wytarli sobie bandyckie gęby, żeby łatwiej było sprzedać narkotyki i zwerbować młodych do swoich gangów. A większość uwierzyła w hasełka... Byłoby to śmieszne, gdyby nie było żałosne...

Padre1906 02.07.2014 13:25

Jakbym czytał wypociny jakiejś miernoty z krytyki politycznej :D
"Ale z szabelką na czołgi? Jakie to prawdziwie polskie i patriotyczne." Udowadniasz tym że gówno wiesz o historii więc się nie wypowiadaj.
Ty ze swoim pieprzeniem jesteś żałosny, a nie ludzie na fanatycznych trybunach. Piszesz o rzeczach o jakich pojęcia nie masz, a informacje chyb rzeczywiście niesie Ci codzienna prasa.
Pozazdrościć Legii i Lechowi prezesów, jakoś wspólnymi siłami potrafią coś zdziałać. A cii naćpani bandyci za jakich ich masz potrafią zdziałać więcej niż rzesze Tobie podobnych.
Bez odbioru baranie (nawiązując do podpisu)

ABGwislakABG 02.07.2014 13:35

Brawa dla wiadomego moda, że trzyma coś takiego w temacie, a inne posty usuwa ;)

Tym razem to nie "wiadomy mod" usunął... ale zdziwienie, co?
(edit by FraMat)

aNouc 02.07.2014 13:36

Oswiadczenie Akademii Pilkarskiej Wisly:
http://akademiawisly.pl/?p=2035

aNouc 02.07.2014 16:01

Hm...
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/577...ie-znaczy.html

Ajax 02.07.2014 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajronek (Post 1366664)
http://www.lechpoznan.pl/news/inea,s...h#.U7O13_l_vN8

No i tak świetnie prezes Lecha na lizaniu dupy kibolom wyszedł...

Sam jestem przeciwnikiem bojkotu (nie zgadzam się też z kretyńską polityką Bednarza) ale prezes Lecha zachował się zgodnie ze zdrowym rozsądkiem i dobrem finansowym klubu. Takie rzeczy sprawiają, że ludzie pójdą chętniej po karnety.

Nie złamał żadnego prawa a zyskał większą przychylność trybun. To się przełoży w przyszłości nie na puste a pełniejsze trybuny.

Te kilka złotych z karnetów dziś zwróci się kilka razy w przyszłości.

63.5 Kg 03.07.2014 19:39

Ale jacek ruszyl z kopyta z karnetami biletami....nie ma co...

Grantar 04.07.2014 08:34

Trzeba chyba wrócić do sedna a właściwie początku ostrego konfliktu.
Zostawmy bzdurne założenia, że Bednarz chce zniszczyć Wisłę itd ....

Wg mnie główna przyczyną konfliktu była chęć Bednarza aby SKWK wzięło na siebie odpowiedzialność za działania na stadionie niezgodne z prawem. Nagrodą miała być zgoda na "złotówkę od biletu".
SKWK takiej odpowiedzialności nie przyjęło. Dotąd uważam, że Stowarzyszenie miało argumenty by tak zrobić, zwłaszcza że forma (zmiana umowy w ostatniej chwili) była, delikatnie mówiąc, niezręczna. Na pewno SKWK nie mogło przyjąć odpowiedzialności za wszystkie działania kibiców niezgodne z prawem.
Ale mam pytanie do Was kibiców "bojkotujących" : czy SKWK nie mogłoby kompromisowo przyjąć tą odpowiedzialność za wszystkie organizowane przez siebie akcje ? To by było już bardzo wiele bo , nie oszukujmy się, kibice spoza sektora C nazywani przez was "konsumentami kiełbas" raczej poza zasady określone przez władze ligi i prawo nie wychodzą (pomijając stosowanie wyrazów ogólnie rzecz biorąc "nieliterackich").

Powrót do rozmów dot. umowy w sprawie złotówki odwróciłoby trend ... Oczywiście klubu (S.A.) nie mógłby w tym przypadku reprezentować Bednarz lecz inny przedstawiciel bowiem styl Prezesa i skala niechęci do niego powoduje niezdrowe emocje ....

hunter 04.07.2014 08:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1366874)
Trzeba chyba wrócić do sedna a właściwie początku ostrego konfliktu.
Zostawmy bzdurne założenia, że Bednarz chce zniszczyć Wisłę itd ....

Wg mnie główna przyczyną konfliktu była chęć Bednarza aby SKWK wzięło na siebie odpowiedzialność za działania na stadionie niezgodne z prawem. Nagrodą miała być zgoda na "złotówkę od biletu".
SKWK takiej odpowiedzialności nie przyjęło. Dotąd uważam, że Stowarzyszenie miało argumenty by tak zrobić, zwłaszcza że forma (zmiana umowy w ostatniej chwili) była, delikatnie mówiąc, niezręczna. Na pewno SKWK nie może przyjąć odpowiedzialności za wszystkie działania kibiców niezgodne z prawem.
Ale mam pytanie do Was kibiców "bojkotujących" : czy SKWK nie mogłaby kompromisowo przyjąć tą odpowiedzialność za wszystkie organizowane przez siebie akcje ? To by było już bardzo wiele bo , nie oszukujmy się, kibice spoza sektora C nazywani przez was "konsumentami kiełbas" raczej poza zasady określone przez władze ligi i prawo nie wychodzą (pomijając stosowanie wyrazów ogólnie rzecz biorąc "nieliterackich").

Powrót do rozmów dot. umowy w sprawie złotówki odwróciłby trend ... Oczywiście klubu (S.A.) nie mógłby w tym przypadku reprezentować Bednarz lecz inny przedstawiciel bowiem styl Prezesa i skala niechęci do niego powoduje niezdrowe emocje ....

No to mogło, czy nie mogło?

Od kiedy Stowarzyszenie uciekało od odpowiedzialności za organizowane przez siebie akcje?

P.S. Po ile karnety? :D http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_sie_dla_was/ Bardzo ładna ucieczka od kompromitacji...

wiesniak84 04.07.2014 08:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 1366875)

Od kiedy Stowarzyszenie uciekało od odpowiedzialności za organizowane przez siebie akcje?

P.S. Po ile karnety? :D http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_sie_dla_was/ Bardzo ładna ucieczka od kompromitacji...

Dokladnie taka sama mysl mi przyszla do glowy jak przeczytalem o tym sportdata:D Akurat jak bojkot, nie wczesniej nie pozniej, akurat na poczatek sezonu, nie w przerwie letniej czy zimowej. Oczywiscie z gory juz widze w jakims artykuliku wywiad z Bednarzem - niestety nie jestesmy w stanie dokladnie okreslic jak bojkot kibicow odbil sie na sprzedazy karnetow ze wzgledu na unowoczesnianie systemu ich sprzedazy, Mamy 21 wiek to wielki krok w kierunku Europy Zachodniej bla bla bla bla bla bla.

http://pajacek.pl/ Kazdy kto czuje sie przede wszystkim WISLAKIEM musi zaglosowac za jedynie sluszna opcja;)

Grantar 04.07.2014 09:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 1366875)

Nie mogło za "wszystkie" ale mogło za "swoje" .....
Z tego co wiem to uogólnienie było powodem niepodpisania przez SKWK umowy dot. złotówki za bilet ..
proszę mnie wyprostować jeśli się mylę

Kocur 04.07.2014 09:08

Zgodnie z przepisami o imprezach masowych organem odpowiedzialnym za porządek na trybunach jest organizator imprezy.
SKWK nie może podpisać papieru że bierze na siebie to co się dzieje (nawet swoje) bo jest to niezgodne z prawem. Wiadomo że się pilnuje porządku ale jest to niepisana umowa.

Grantar 04.07.2014 10:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1366880)
Zgodnie z przepisami o imprezach masowych organem odpowiedzialnym za porządek na trybunach jest organizator imprezy.
SKWK nie może podpisać papieru że bierze na siebie to co się dzieje (nawet swoje) bo jest to niezgodne z prawem. Wiadomo że się pilnuje porządku ale jest to niepisana umowa.

OK ale tu chodziło o odpowiedzialność w sensie finansowym a nie karnym ...
Czyli : klub płaci karę za coś a organizator tego czegoś płaci klubowi ...

barthok 04.07.2014 10:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1366844)

Obecnie już tylko my nie tylko nie sprzedajemy karnetów, nawet brak informacji o cenach..
Już wiem czym Jacuś się będzie tłumaczyć odnośnie małej liczby sprzedanych karnetów - zmiana systemu sprzedaży (za pięć 12) bo tak to by poszło że hoho

Kocur 04.07.2014 10:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1366885)
OK ale tu chodziło o odpowiedzialność w sensie finansowym a nie karnym ...
Czyli : klub płaci karę za coś a organizator tego czegoś płaci klubowi ...

Ale to nie jest kodeks karny. Odpowiedzialność ogólnie. Czyli wejdzie 5 nawalonych kumpli łysego, walnie butelkami w bramkarza i SKWK ma płacić karę.

Trudno, takie są realia że jedynym odpowiedzialnym organem jest organizator.

63.5 Kg 04.07.2014 12:25

Strasznie zaluje ze w tej 8 chlopakow która dolaczyla do pierwszego zespołu nie ma Koscielniaka i Kaminskiego...
Wiem ze być moze jak dojdzie do ich wypożyczenia to chłopaki się trochę ograją ale jednak przy jakze poteznym deficycie naszych skrzydłowych mogli być brani jednak pod uwagę...

Patryk_185 04.07.2014 12:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1366894)
Strasznie zaluje ze w tej 8 chlopakow która dolaczyla do pierwszego zespołu nie ma Koscielniaka i Kaminskiego...
Wiem ze być moze jak dojdzie do ich wypożyczenia to chłopaki się trochę ograją ale jednak przy jakze poteznym deficycie naszych skrzydłowych mogli być brani jednak pod uwagę...

Tak jak mówisz chłopaki mają iść na wypożyczenie. Wg mnie jest to dobry pomysł bo jak co cieżko mieli by walczyć z Manu czy Donaldem do tego może tam grać Jankowski, Garguła i Zajac i prędzej na nich by tam Smuda postawił.

domin_czyzyny 04.07.2014 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1366844)

każda miesięczna pensja w wysokości 40000 PLN jest na "wagę złota".

wolfy 04.07.2014 13:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1366874)
Oczywiście klubu (S.A.) nie mógłby w tym przypadku reprezentować Bednarz lecz inny przedstawiciel bowiem styl Prezesa i skala niechęci do niego powoduje niezdrowe emocje ....

Źle to ująłeś. Rozmawiać musi prezes. Nikt z Bednarzem nie będzie rozmawiał. Tak więc - do czasu pożegnania Jacka o żadnych rozmowach nie ma raczej mowy.

Jeszcze prościej - warunkiem jakichkolwiek rozmów jest wykopanie łysej piątej kolumny.

Reszta to Twoja bujna wyobraźnia...

Jest sens ciągnąć temat? Przecież wiadomo, że łysego legionisty nikt nie zaakceptuje.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWthedues (Post 1366900)
chciałbym aby głos zabrał Boss Cupiał i wszystkim ładnie oznajmił, że to co się dzieje aktualnie w klubie pod względem kontaktów z kibicami oraz sytuacji finansowej to jest wyłącznie jego decyzja. Ciekaw jestem czy wtedy wy wszyscy bojkotujący oraz SKWK stworzyłoby nową stronę pabogus.pl

No to niech się wreszcie wypowie. Reakcja kibiców mogłaby Cię zaskoczyć.

Śmieszy mnie (i chyba nie tylko) to straszenie Cupiałem.

TSWthedues 04.07.2014 13:34

chciałbym aby głos zabrał Boss Cupiał i wszystkim ładnie oznajmił, że to co się dzieje aktualnie w klubie pod względem kontaktów z kibicami oraz sytuacji finansowej to jest wyłącznie jego decyzja. Ciekaw jestem czy wtedy wy wszyscy bojkotujący oraz SKWK stworzyłoby nową stronę pabogus.pl

TSWthedues 04.07.2014 13:46

To może inaczej skoro macie wyjebane na SA to co za problem stworzyć zespół pod szyldem TS. Są prężni sponsorzy jak Pan Wawro Pan Misiek. Dodatkowo stworzyć klub 1000 bo sami krzyczycie że jest was nawet więcej i wpłacać pieniążki po 30 zł miesięcznie. Z powodzeniem można wtedy nawet grać w III lidze a przy dodatkowych sponsorach to i w II lidze. Zaplecze już jest bo są juniorzy, przekonać kolejnych młodszych juniorów, żeby podpisywali kontrakty. Wil syty i owca cała. Każdy będzie chodził i czcił co mu się podoba, bez wyzwisk bez żadnych nagonek.

aNouc 04.07.2014 13:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWthedues (Post 1366900)

a nie chcialbys w totolotka wygrac?
Cupial udzielil dwoch wywiadow w zyciu, i nie bedzie udzielal 3 bo tak chce TSWthedues

przeczytaj ponizsza calosc ze zrozumieniem, a dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy, w tym o Cupiale:
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/577...ie-znaczy.html

Cytat:

To może inaczej skoro macie wyjebane na SA to co za problem stworzyć zespół pod szyldem TS.
Ale o co ci chodzi? zapelniaj stadion z kolegami i dzialaj dla dobra SA i Bednarza.
Pelno krzykaczy, a na stadionie 3 tys osob (+ 2 tys darmowych wejsciowek)

I nikt nic nie musi tworzyc bo prawa do historii, herbu i nazwy ma TS Wisla.
SA nie moze byc oddzielnym zespolem i nazywac sie "Wisla Krakow", wstawic rok zalozenia "1906" i wykorzystywac wizerunek Henryka Reymana.
Spadkobierca wszystkiego jest TS Wisla Krakow. Zalozona odrebna spółkę i tyle.

TSWthedues 04.07.2014 13:51

Nie musi udzielać wywiadu, może wydać oświadczenie w końcu jest właścicielem.
Nie czytam GW, Nie oglądam TVN nie sugeruje się wpisami SKWK.

Pozdrawiam;)

aNouc 04.07.2014 13:55

Tam na temat Cupiała wypowiada się osoba, która z Cupiałem obiady jadła i popijała browarem.
I zna go najlepiej.

Ale skoro nie chcesz się sugerowac to czekaj na oswiadczenie.. moze nie bedziesz czekac do usranej smierci.

TSWthedues 04.07.2014 13:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1366904)
I nikt nic nie musi tworzyc bo prawa do historii, herbu i nazwy ma TS Wisla.
SA nie moze byc oddzielnym zespolem i nazywac sie "Wisla Krakow", wstawic rok zalozenia "1906" i wykorzystywac wizerunek Henryka Reymana.
Spadkobierca wszystkiego jest TS Wisla Krakow. Zalozona odrebna spółkę i tyle.

Ja o zupie ty o dupie, napisałem wyraźnie czemu nie możecie sobie założyć drużyny? czy tak trudno na to pytanie odpowiedzieć.

Skoro SKWK pisze o rychłej upadłości w związku z długami wytworzonymi przez Bednarza i jego niegospodarność to czas najwyższy już pomyśleć o własnej drużynie.

Ja chodzę na mecze dla piłki a nie dla dopingu:)

Grantar 04.07.2014 14:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1366898)
Jest sens ciągnąć temat? Przecież wiadomo, że łysego legionisty nikt nie zaakceptuje.

co to znaczy nikt ?

huberix 04.07.2014 14:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWthedues (Post 1366907)
Ja o zupie ty o dupie, napisałem wyraźnie czemu nie możecie sobie założyć drużyny? czy tak trudno na to pytanie odpowiedzieć.

Skoro SKWK pisze o rychłej upadłości w związku z długami wytworzonymi przez Bednarza i jego niegospodarność to czas najwyższy już pomyśleć o własnej drużynie.

Czyli skoro Jacek dalej w klubie to mamy sobie założyć nowy klub przez durnego prezesika. Na ten klub wiele osób dało kupe kasy i teraz mamy stworzyć se nowy. Przemyśl swoje wypowiedzi, poczytaj więcej I w ogóle odpocznij :p

Gwiaździsty 04.07.2014 16:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWthedues (Post 1366907)

No to piłkę mozesz sobie ogladać w telewizorze. Mam nadzieję, ze dla tej piłki jeździsz na mecze w innych miastach ? :lol: z kumplami oczywiście :rotfl:

TSWthedues 04.07.2014 16:34

nie, nie jeżdżę na wyjazdy, nie potrzebuje tego za to płacę za Karnet plus jedzenie 10 razy więcej niż ty za sektor C a przy tym klub na mnie zarabia a nie musi płacić za kary:D razem z Twoimi kumplami oczywiście

ABGwislakABG 04.07.2014 16:39

Oczywiście każdy z każdym zna się na trybunie, kumpluje, pije piwo czy wódke. Baa, zapraszamy na chrzty, komunie, wesele ;D

Pocieszni jesteście.

:help:

WISŁAZWE 04.07.2014 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWthedues (Post 1366917)
nie, nie jeżdżę na wyjazdy, nie potrzebuje tego za to płacę za Karnet plus jedzenie 10 razy więcej niż ty za sektor C a przy tym klub na mnie zarabia a nie musi płacić za kary:D razem z Twoimi kumplami oczywiście

Chwalisz się czy żalisz kolego? Co nas to interesuje, że przychodzisz sobie zjeść kiełbasę i jeszcze wydajesz na meczu więcej kasy niż ludzie z C.

+100 do lansu.

TSWthedues 04.07.2014 16:52

Proszę czytać ze zrozumieniem, jak ktoś mi wypomina wyjazdy to oświadczam, że nie jeżdżę bo tak wolę, za to płace za karnet i żarcie czyli wzbogacam klub i jestem jego żywicielem. Rozumiem, że masz coś przeciwko temu co napisałem? Proszę nie dzielić kto jest lepszym Wiślakiem a kto nie! A tak próbują tutaj to robić niektóre osoby. Jak chce ktoś jeździć na wyjazdy to droga wolna. Natomiast wypominać mi, to jest po prostu hipokryzja! a to wynika z prostej matematyki! Ty dajesz coś od siebie ja też! Może i bez Ciebie ten klub funkcjonuje słabo, ale beze mnie tym bardziej!

Natomiast ten +100 lansu to możesz sobie WISŁAZWE przybić tym małolatką i gówniarzerii co sobie słit focie strzela na C, żeby pokazać jaki to SUPER HIPER ze mnie Wiślak/Wiślaczka na 1906% na osiedlu...

jaro1985r 04.07.2014 16:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWthedues (Post 1366917)

My kibole utrzymujący TS zmniejszyliśmy dług z 4,5 mln na 2 mln. kto da więcej ? :D

ABGwislakABG 04.07.2014 16:55

Cytat:

Proszę nie dzielić kto jest lepszym Wiślakiem a kto nie! A tak próbują tutaj to robić niektóre osoby
A w tym samym poście:

Cytat:

Może i bez Ciebie ten klub funkcjonuje słabo, ale beze mnie tym bardziej!
Cytat:

przybić tym małolatką i gówniarzerii co sobie słit focie strzela na C
Lub z wcześniejszego:

Cytat:

to płacę za Karnet plus jedzenie 10 razy więcej niż ty za sektor C a przy tym klub na mnie zarabia a nie musi płacić za kary razem z Twoimi kumplami oczywiści
Sami dzielicie, odcinacie się, wyzywacie od kiboli, bandytów, oszustów itd.

TSWthedues 04.07.2014 16:58

W którym momencie uznałem Was za Bandytów? A kibolami nazywacie się sami:)

Ja się nie odcinam, myślę samodzielnie i wyciągam wnioski! Zdania Bednarza czy SKWK dzielę przez 2 albo nawet 3.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl