Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

pbciderek 21.07.2010 22:12

fart tych s****ysynów się chyba nie skończy...

For_FuN_ 21.07.2010 22:13

Wichniarek zszedl dlatego, bo Zielinski kazal pilnowac wyniku(nie chodzilo o kwestie kondycyjne, zwlaszcza u faceta, ktory praktycznie cala kariere spedzil w Niemczech).

Zieniu1906 21.07.2010 22:14

Lech po tym zwycięstwie może za bardzo uwierzyć w siebie . Mogą przecenić swoje możliwości . Ale gra ofensywna Kolejorza jest za bardzo uzależniona od Wichniarka.

rw88 21.07.2010 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bakiagh (Post 940592)
Hehe dokładnie. Jakby grali w półfinale LM z Barcelona.

Taki bohater jaka liga...

vip2008 21.07.2010 22:14

chłopaki mimo wszystko wiem że ich nie nawiedzimy ale cieszmy się przynajmniej z tych punktów do rankingu

Mario Nh 21.07.2010 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bakiagh (Post 940592)
Hehe dokładnie. Jakby grali w półfinale LM z Barcelona.

Nawet sobie nie wyobrażasz ile klub m.in. dzięki niemu zarobi. Mają zagwarantowane dodatkowe 4 mecze.
Było się śmiać z Levadi rok temu...
I jeszcze jedno, u nas przy dogrywce, na Reymonta byłoby piekło, a u nich... :)

p1c2u 21.07.2010 22:15

Znowu komentatorzy mówili o zaskoczeniu, szoku i niedowierzaniu, że Azerbejdzan nas jedzie. Jak ja lubie co roku słuchać. Polskie komentarzyny i piłkarzyny nigdy się nie nauczą, że sami są ogórkami i dopóki się nie wezmą do roboty to ich miejsce jest wśród innych ogórków jak Azerbejdzan czy Estonia.

wonski_eNHa 21.07.2010 22:15

DO TYCH CO KIBICUJĄ POZnan* w pucharach europejskich:

Zejdźcie na ziemię. Jeżeli "oni" będą grać jakimś mega-giga fartem w LM to Wisła przez dłuższy czas jak i inne polskie kluby będą finansowo, a co za tym idzie piłkarsko za FC POZnan* kilka lat do tyłu. Jeżeli wytryśnie pyrom ta gigantyczna kasa jak na polskie warunki z LM to balon w mediach i całym piłkarsko nie zorientowanym świecie będzie pompowany 100X bardziej niż w tym roku.

Jedynym słusznym klubem, który ma - i zagra, w lidze mistrzów w nowożytnej erze będzie WISŁA KRAKÓW.
Na szczęście LM kuchenką nie grozi w tym roku, więc armagedon nas nie czeka. :]

pikey 21.07.2010 22:15

Wygląda na to, że przygoda Lecha w LM zakończy się na Sparcie. Nie powiem, że mnie to nie cieszy. W Poznaniu sa mistrzami PR-u, opakowali g.... w sreberko i większość mediów to kupiła. Po tamtym sezonie w mediach była taka atmosfera: dobrze, że Wisła nie zdobyła mistrzostwa, bo wreszcie Lech awansuje do LM. Teraz wszyscy mają okazję trochę ochłonąć....

orzeu 21.07.2010 22:16

Amica nawiazala do tradycji pojedynkow polsko-azerskich. Hutnik wbil 9goli, Widzew 8, i oni znowu 9. Brawo! Tak trzymac.

Kordel_Walker 21.07.2010 22:17

Wynik niestety najgorszy z możliwych z tego względu, że teraz Sparta pomyśli, że gra z ogórkami, którzy męczyli się z jakimiś leszczami i najzwyczajniej w świecie ich zlekceważą i w tym niestety upatruję szansę Kuchennych.
Jak to teraz liczy się do rankingu? Policzą jako remis czy zwycięstwo Amiki?

mitmichael 21.07.2010 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vip2008 (Post 940605)
chłopaki mimo wszystko wiem że ich nie nawiedzimy ale cieszmy się przynajmniej z tych punktów do rankingu

Co to za punkty dzisiaj Lech nam dodał do tabelki jak w regulaminowym czasie bramki nie strzelili.

rasel1906 21.07.2010 22:17

Lech Poznan druzyna mistrza Polski po heroicznym boju, gryzieniu trawy, serii rzutow karnych, bohaterskiej postawie bramkarza, grajac bez napastnikow wyeliminowala triumfatora ostatnich rozgrywek...naszpikowana gwiazdami wielka druzyne ... INTERNAZIONALE....BAKU...zwyciezce ligi Azerskiej:D:D

szprotson 21.07.2010 22:18

http://www.weszlo.com/news/5264

:) dla rozluźnienia

wwf 21.07.2010 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wonski_eNHa (Post 940608)
DO TYCH CO KIBICUJĄ POZnan* w pucharach europejskich:

Zejdźcie na ziemię. Jeżeli "oni" będą grać jakimś mega-giga fartem w LM to Wisła przez dłuższy czas jak i inne polskie kluby będą finansowo, a co za tym idzie piłkarsko za FC POZnan* kilka lat do tyłu. Jeżeli wytryśnie pyrom ta gigantyczna kasa jak na polskie warunki z LM to balon w mediach i całym piłkarsko nie zorientowanym świecie będzie pompowany 100X bardziej niż w tym roku.

Jedynym słusznym klubem, który ma - i zagra, w lidze mistrzów w nowożytnej erze będzie WISŁA KRAKÓW.
Na szczęście LM kuchenką nie grozi w tym roku, więc armagedon nas nie czeka. :]

A to dlaczego mam być zawistny i życzyć im jak najgorzej.

Pieniądze niczego nie znaczą. Teraz mieli 5 milionów euro i kogo kupili. I nagle myślisz że będą mieli 7 milionów i zrobią świetne interesy.
Można zagrać w LM żle wydać zarobione pieniądze i będzie po sukcesie.

Niedawno kluby Rumunskie grały w LM, póżniej nakupiły szrou za dużą kasę - Golański, Grzzelak - i gdzie dzis są.

Pancratius 21.07.2010 22:19

Lech ma od mnie zajebi*** okejke. Teraz liczę na dobry kurs u bukmachera na Pragę w okolicach 1.70...Przynajmniej szukam pozytywów ;)

mr_kwolf 21.07.2010 22:19

Najgorszy możliwy wynik. Ten wynik może spowodować że Rutkowski się ocknie z tego trasnferowego letargu i sypnie groszem byle szybko wzmocnić zespół. Już lepszym byłbym łatwy awans Lecha co tylko potwierdziłoby słuszną drogą obraną przez właścicieli Lecha.

ślimak 21.07.2010 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwitter (Post 940542)
Bardzo dobrze. Lecha nie lubię, ale w pucharach jestem za polskimi drużynami.

Są 2 możliwości:
Albo za rok będziesz płakał na tym forum, że Lech wydał 5 mln Euro na transfery a Wisła ściąga darmowych kopaczy z Bałkanów.
Albo będziesz junior memberem na forum http://forum.wiaralecha.pl/

vip2008 21.07.2010 22:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 940615)
Co to za punkty dzisiaj Lech nam dodał do tabelki jak w regulaminowym czasie bramki nie strzelili.

a ja myslałem ze to się liczy jako całość:P

couch 21.07.2010 22:21

Oj ciężko będzie miała Amica ze Spartą. Arboleda i Stilić kontuzjowani. Może Tshibamba troche poszarpie

irman 21.07.2010 22:21

Żebyśmy za 2 tygodnie po Azerach nie płakali:). Pod warunkiem oczywiście, że jutro klepniemy awans.

Mecze z Interem to kompromitacja Amicy. Prawdę mówiąc nie sądzę jednak żeby Sparta się po nich przejechała. Forma Amicy będzie pewnie szła w górę i najpewniej Czesi awansują po w miarę wyrównanych meczach. Czego oczywiście im z całego serca życzę:).

DJ Hazel 21.07.2010 22:21

Jestem zawiedziony.Gdzieś mam te punkty niby dla Polskiej piłki.Co nam z tego że kiedyś byśmy mogli mieć tam 10 miejsce i 2 miejsca w LM jak równie dobrze mógłby tam grać jakiś Ruch itd. Sami musimy pracować na własne konto.Nie potrafię darzyć sympatią wroga...Zwłaszcza który rok temu o podobnej porze drwił z nas i naszej porażki z Levadią!Z taką grą to Sparta ich zje.Śmiali się z naszej polityki transferowej tymczasem po oddaniu Lewandowskiego praktycznie się nie wzmocnili.Grać na własnym stadionie bez napastnika to absurd.A kibice "najlepsi w Polsce" gwiżdżący na własnych piłkarzy bezcenne.Miałem nadzieję że ten pompowany balonik wreszcie pęknie...Cóż zaczekajmy tydzień...; )

Devonisch 21.07.2010 22:22

Cytat:

Poki co liczy im się przegrany mecz a nie awans. Wiec za dzisiejszy mecz mimo awansu mają dodane tyle punktów ile sam znaczy ten klub - czyli ZERO

vip2008 21.07.2010 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez irman (Post 940630)
Żebyśmy za 2 tygodnie po Azerach nie płakali:). Pod warunkiem oczywiście, że jutro klepniemy awans.

Mecze z Interem to kompromitacja Amicy. Prawdę mówiąc nie sądzę jednak żeby Sparta się po nich przejechała. Forma Amicy będzie pewnie szła w górę i najpewniej Czesi awansują po w miarę wyrównanych meczach. Czego oczywiście im z całego serca życzę:).

dobrze piszesz oby te azerki za dwa tygodnie nie narobily nam strachu co dzisiaj POZnaniokom ziemniokom...

szprotson 21.07.2010 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Devonisch (Post 940632)
Poki co liczy im się przegrany mecz a nie awans. Wiec za dzisiejszy mecz mimo awansu mają dodane tyle punktów ile sam znaczy ten klub - czyli ZERO

Wiec wszyscy co sie cieszycie z punktów. Widzicie jaki ten Lech jest chu***y ? Nawet kuźwa punktów nie dostaną.
I jak można im kibicować? Amica POZnań*

szlaQ 21.07.2010 22:26

Cytat:

Jak umrę to przysięgam !!! że będę ich co noc nawiedzał i straszył śpiewając im Wiślackie przyśpiewki !!!

Mam nadzieje że Nasi piłkarze też to oglądali i jutro będzie izi 3-0 ...

PS. na weszło już ładnie dzisiejszy "sukces" Leszka podsumowali

rw88 21.07.2010 22:27

Powiem Wam tyle - nasza piłka to taki jeden WIELKI paradoks, że nie zdziwię się, jak najsłabsza piłkarsko ekipa w ostatnich 10-ciu latach czyli Lech wejdzie w tym roku do tej LM. U nas niczego nie można wykluczyć.

BRTS39 21.07.2010 22:27

Stało sie najlepiej. Lech sie skompromitował na oczach połowy Europy. Pokazał że mistrza w tym roku nie bedzie, chyba ze w przyszlym w 1 lidze. I polski zespół z LM rozegra jeszcze 4 spotkania i może uciułaja jakiś punkt.

Buziek_LG 21.07.2010 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wwf (Post 940620)
A to dlaczego mam być zawistny i życzyć im jak najgorzej.

Pieniądze niczego nie znaczą. Teraz mieli 5 milionów euro i kogo kupili. I nagle myślisz że będą mieli 7 milionów i zrobią świetne interesy.
Można zagrać w LM żle wydać zarobione pieniądze i będzie po sukcesie.

Niedawno kluby Rumunskie grały w LM, póżniej nakupiły szrou za dużą kasę - Golański, Grzzelak - i gdzie dzis są.

Nie dostrzegasz różnicy w pieniądzach. Pieniądze za Lewandowskiego to zysk wypracowany przez klub, pieniądze z LM w dodatku troszkę więcej niż 7 mln to bonus do zwykłej działalności. Jako takie nikt(jeśli nie ma na*******one we łbie) ich nie schowa pod poduszkę na lepsze czasy tylko zainwestuje w drużynę tak by za rok znów taka kasa przyszła.

Wojtas 21.07.2010 22:27

Mecz dla Kuchennych z gatunku tych ze trzeba sie pózniej po nim czerwienic .Ze wstydu

Pilka jednak dzis tak sie wyrównała ze nie widac kto dzis walczył o LM ,majac spory budzet .

Bez Lewandowskiego POZnan traci 60-70% ,bo on praktycznie pakowal wszytko co mu Peszko wystawił
dzis tego juz nie ma to i juz gra inna

zobaczymy jak zagraja ze Spartą ale to raczej Czesi sa faworytem.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl