![]() |
Cytat:
|
Nie zauważasz bezsensu takiego myślenia? Trener stracił w Twoich oczach, ponieważ sędzia popełnił błąd... No świetnie.
|
Dariusz Wdowczyk pozdrawia Moskala i przypomina, że to o nim temat.
|
Cytat:
|
A ja mam.nadzieje ze D. W. bedzie mial tak.dobre wyniki ze zostanie Legenda Klubu!!! To jest trener Wisly Krakow szanujcie go!!!! obecnie 2 mecze w jego wykonaniu to bardzo dobra robota troc he wiary! Mam myslec co Pan Moskal by zrobil jak by mial tego czy owego? To moze odrazu mu pomnik wybudujcie tylko dla tego ze byl kiedys zawodnikiem to teraz bedzie swietnym trenerem to samo Gkowa juz murowany przyszly trener... dajcie spokuj bo tego sie sluchac nie da
|
Cytat:
Cytat:
|
Te wkalkulowane bledy sedziego, to prawdziwa podstawa korupcji... Gdyby byl video zapis 10-15 lat temu, to nikt by nie kupowal meczow u sedziow...
|
Cytat:
Jak gdybymy to moze na grubo ? |
Cytat:
|
Przecież pytałeś czym zawinił Moskal jesienią. To Ci odpowiedziałem, a wtedy zacząłeś ciągnąć temat w inną stronę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=7qGY5o8vFis taki trener by się przydał
|
Cytat:
|
Co rozumiesz poprzez ,,scenariusz jak z Cierzniakiem"? Mamy prawo pierwokupu względem Wolskiego i jak się na niego nie zdecydujemy to już będzie miał prawo wybrać kogo chce, jasna sytuacja. Cierzniak kombinował za plecami Wisły.
|
Wolski nie będzie już nic mógł kombinować bo podpisał z Wisłą kontrakt na pół roku z opcją przedłużenia o 3 lata. TYLKO od Wisły (a raczej o naszych możliwości) zależy czy z niej skorzysta.
|
Cytat:
Swoją drogą ten człowiek zna się na piłce jak na jedwabnikach - to on pisał w poprzedniej rundzie, że Furman jest lepszy od Maki. |
jak te dwa pedzie beda mieli kaprys sprowadzenia Wolskiego - to My teraz ( jak i cala (L)iga) mozemy ich cmoknac w rozwalone dupska , Ich juz nawet przepisy i prawo nie obowiazuja ....
|
@AntyMod
Nie dramatyzuj, problemem w tej sytuacji nie będzie Bogusław a ewentualny brak kasy na wykup. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie - nie traćmy nerwów w Wielkanoc. Znowu Legia nie awansuje do pucharów, to zacznie się u nich to samo co u nas - zaraz się budżet przestanie spinać i w ich zasięgu to będzie conajwyżej Boguski :)
ALLELUJA ! |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Przeciez ten debil z leglej to powiedzial prowokacyjnie. Specjalnie, zeby miec beke, zeby sie przechwalic. Nawet idiota wie, ze jak jest prawo pierwokupu to kontrakt jest podpisany i dogadany z obu stron. Kwestia tylko jedna - czy nasz klub z tej opcji skorzysta i tyle, kropka.
A on sobie tam moze .......ic, doskonale wiedzac, ze nie stac go na wykupienie z Wisly Wolskiego. Smoczy konus mu w kakao! |
Cytat:
Dariook ma rację ten typek bez zaczepek i siania zamętu ma stracony dzień. Każdy jego wywiad to odniesienia do ligowych rywali. Dla przykładu ostatni wywiad z obleśnym koralikiem i takie słowa o kuchenkach: 1) Mogę powiedzieć, że będzie to ośrodek na dużo wyższym poziomie niż ten, który obecnie ma Lech. 2) Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że pod względem skautingu jesteśmy dużo lepsi niż Lech. Z całym szacunkiem, ale kiedy Michał Żewłakow jedzie do Anderlechtu, to tam wiedzą, kto to jest, i liczą się z tym, co mówi. A jak jedzie jakiś młody chłopak, nawet bardzo mądry i z dużym potencjałem, to nie ma czego tam szukać. 3) Jeśli porównamy dziesięć ostatnich transferów Legii i Lecha, to mamy przewagę. 4) Poza tym Lech jeszcze nigdy nie zarobił złotówki na wychowankach, a my już kilkadziesiąt milionów. 5) Poza Karolem Linettym nie widać kogoś, kto mógłby grać poważną piłkę. 6) Oni zawodnikom Lecha polecili powpisywać zakazy transferu do Legii, bo o tym słyszałem. Wywiad z prezesuniem wielkiej legły a tu więcej o kuchenkach niż o jego klubiku. Tak więc panowie nie warto specjalnie przywiązywać uwagi do slów pinokia z łazienkowskiej bo one mają tylko jeden cel sianie zametu. |
Świeży wywiad:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...l#BoxSportLink Wychodzi na to, że największą umiejętnością Wdowca póki co jest zdolność do otwartej, prostej rozmowy. |
"pochowane talenty" - to się nazywa dopiero optymistyczny tytuł :p
|
Wdowczyk poprostu przekazuje to co ma do dania zawodnikm druzynie jak trener.Bez filozfofii na ,chlopski rozum.
Nie daje tez wejsc sobie na glowe i ma charakter.Z Polskich trenerow gdyby nie jego przeszlosc to to jest Top.I On by zrobil juz dawno wiekszą trenere karierską. |
Szkoda że z lenistwa nie napisałem tego zaraz po zatrudnieniu Wdowczyka ale uwierzcie że tak od początku myślałem;)..
Z punktu widzenia moralnego to oczywiście zła decyzja.Można to oczywiście rozmyć bo w tamtych czasach większość była umoczona, tyle że Wisła powinna się trzymać z dala od ludzi którym to procesowo udowodniono. Natomiast patrząc tylko na chęć osiągnięcia wyniku to świetnie się stało że trener zagraniczny wysypał się na ostatniej prostej. Po sezonie(utrzymaniu) jak najbardziej ale w takiej sytuacji w jakiej byliśmy(i poniekąd nadal jesteśmy, bo równie dobrze możemy bić się o puchary jak i walczyć o utrzymanie), to branie kogoś nie mającego żadnego pojęcia o naszej lidze i naszych grajkach, mogło by się fatalnie skończyć. |
Przyspiewka na najblizszy mecz: Wu Wu Wu Dariusz Wu !!
|
|
czy już czas na pierwsze podsumowania pracy trenera Wdowczyka?
Bilans 5-1-0, bramki: 19-7. To dość ciekawe, że 5 zwycięstw za Wdowczyka przyszło po 6 meczach, kiedy poprzednie 5 zwycięstw było po... 26 kolejkach. Szkoda, że nie zatrudniliśmy fachowca od razu, w przerwie zimowej (którą powinien dograć Moskal). To przez to straciliśmy szanse na pierwszą ósemkę. |
Cytat:
Bilans imponujący, wrecz niemożliwy jesli porównać to do tego co się u nas działo przez ponad rok. Brawo ! |
Wdowiec prze .... :D 16 punktow w 6 meczach... czy ktos kiedykolwiek w historii naszego klubu mial lepsze wejscie jako trener??
|
Gramy po cwaniacku,takie moje przemyslenie pierwsze po tych paru meczach.
|
Cytat:
Za Moskala w większości meczów byliśmy lepsi, co zazwyczaj przekładało się na remisy. Tutaj, gdy mecz jest na styk, potrafimy go przechylić na naszą stronę. |
Cytat:
@JRQ Nie zapominaj o Wolskim, Małym i Ondrasku. Ponadto Crivellaro i Uryga wreszcie odesłani po naukę, za chwilę także Popovic usiądzie na ławie i będzie naprawdę całkiem przyzwoita "11". Szkoda, że max na miejscu 9. |
Nie sądzę, że Mączyński z miejsca wygryzie Popovicia. Denis jest za ważny dla nas w tym momencie. Będą grali razem, koło siebie, tak mi się wydaje.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl