![]() |
Niech teraz przyzna sie ten uzytkownik który mowił że taki Plizga,młody reprezentant, jest napewno lepszy od dziadka Ilieva.
|
Cytat:
Polski piłkarz to unikat na skale światową*. Ja mysle że przynajmniej 5 mln Euro. * biegać sie nie chce , no boisku nie pomyśli. Mało jest podobnych typów w Europie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A pomyśleć, że taki Plizga nie dogadał się z Zagłebiem Lubin, bo chciał zarabiać dużo więcej jak 50 tys. złotych miesięcznie...
|
Plizga więcej takich zmarnował jak ta w końcówce?
|
ahahahahaha Grzyb....... xD
|
No to kompromitacje Polskiego futbolu zaczela Jaga, a kto następny???Niech reszta naszych klubów patrzy na to ku przestrodze i ostrzezenie przed lekcewazeniem innych
|
Wstyd i hańba , Plizga ty ku***e , nie mam słów.
|
Cytat:
|
Nie rozumiem jak można kopnąć w rywala który stoi 5 metrów przedemną. Nad lub obok ciężko, ale w korpus...
Pliza przekot, tylko kogo on chciał wypuścić tą prostopadłą. Ci goście nie myślą poprostu. Żal tylko pięciu fanatyków z Białego którzy za ogórami te tysiące kilometrów pokonywali. Chociaż może chłopaki podróż życia przeżyją. |
a Burghard to przez cały mecz 1 (J.E.D.N.E.G.O!!!) dobrego dośrodkowania nie wykonał!!!!!! Ja proponuję zrobić to co JW w Polonii, masowo obcinać zarobki w ekstraklasie!!! :D
|
Cytat:
PS. Mnie odpadniecie Bialegostoku specjalnie nie martwi. Moja sympatia do nich skonczyla sie w momencie, gdy bez najmniejszego zazenowania zaczeli masowo zatrudniac skorumpowanych pilakrzykow. |
Cytat:
|
To są jakieś żarty.
|
Wyjazdowicze z Jagi opuścili już stadion :D Nawet flagi nie wzięli...
|
Powinni dosteć po 400zł i do domu pociągiem osobowym 2 klasą !!!!!
|
Plizga ....a, ej nie! On ma podpisany kontrakt z Irtyszem!
|
Cytat:
|
Plizga no prze ch*j :D MVP Meczu :D
|
Za przeproszeniem ale Plizga ty ....ooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
|
Cytat:
Jak takie beztalencie może kosić więcej niż 5,6 tys. mesięcznie? Załosne... No to mamy po meczu, spotkanie zakonczylo fanatastyczne zagranie Dawid ....ki do Frankowskiego, gratulacje! |
Plizga to jebana ciota. Tyle do powiedzenia po tym meczu.
|
Przynajmniej nie będą musieli już sparingów grać :)
|
hahahah co za kompromitacja , Plizga największa .... , sorry ale nie mozna tego inaczej określić.
|
I to ostatnie zagranie pokazuje całkowity przebieg tego meczu.
Ten młody zielony powinien leżącemu Plizdze wyjebać z buta. |
Wypada przeprosic kibicow.:rotfl:
|
Liga będzie ciekawsza.
|
Cham Bożo wymienił wszystkie nasze wpadki ;/
|
To jest katastrofa. Szkoda było tylko nerwów i pieniędzy.
|
:rotfl: Ja nie rozumiałem Tallina, ale teraz to już w ogólenic nie rozumiem....
|
Co ten komentator pieprzy? jaka Levadia, Karabach, Tbilisi, Oslo? Przecież to nie Wisła grała.
Plizga miszcz |
No to z bloku wschodniego już tylko Łotysze czekaja na historyczny awans w rywalizacji z polska druzyna:rotfl:
A Plizgi to bym po takim meczu nie wpuscil do samolotu, autentycznie, niech za kare pieszo wraca |
Co będą sobie pucharami gitarę zawracać.. ważne żeby dobrze przygotować się do ligi :D
|
Cytat:
|
Czego oczekujecie od zespołu, którzy przegrał z Cracovią 3:0?
Ostatni gasi światło? |
http://www.youtube.com/watch?v=VbDCZ...eature=related
Plizga na drodze , w domu siedzieć qrrrwa gamoniu !;))))) |
Cytat:
|
To pokazuje jacy jesteśmy ....a beznadziejni... w tym momencie szkoda mi tylko tych kibiców Jagi którzy się .......ili pociągiem 5 dni żeby zobaczyć jak Plizga strzela z 3 metrów w bramkarza...
|
A teraz tak szczerze, naprawde wierzyliscie ze ten mecz bedzie wygladal inaczej? Ja to czulem juz w pierwszym meczu ze tak bedzie... to samo mialem z moim klubem w zeszlym roku (tez wygrali u siebie 1-0 a potem przegrali 1-3 na wyjezdzie z Dynamem Minsk) :/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl